-
Φετος θαχει Ζιλμπερτο & Ματτος μπροστα του. Δυσκολα τα πραγματα για τον γκαλετακο σας
-
Το επιτελειο του τεν κατε στον ΠΑΟ:
http://www.gazzetta.gr/content/view/4926/98/' target='_blank
Αποσπάσματα :
Γκέραρντ Φαν Ντερ Λεμ
Το δεξί χέρι του Χενκ Τεν Κάτε και ο μεγάλος πλακατζής του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού. Μονίμως έχει την ατάκα στο στόμα του κάνοντας πιο ευχάριστη την προπόνηση των παικτών του «τριφυλλιού». Ωστόσο όταν χρειαστεί ανεβάζει κι αυτός τους τόνους, κάνοντας δριμείες παρατηρήσεις στους «πράσινους». Ο «Τζέρι» όπως τον φωνάζει ο Τεν Κάτε είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, αφού συμμετέχει τόσο στις ασκήσεις τακτικής όσο και σε αυτές της φυσικής κατάστασης. Είναι στενός φίλος του κόουτς, ενώ κατά το παρελθόν έχει δουλέψει στο πλευρό του Λουίς Φαν Γκάαλ σε Άγιαξ και Μπαρτσελόνα.
Μάικ Σνούι
Ο Μάικ Σνούι για να δουλέψει στο πλευρό του Τεν Κάτε, τον οποίο θεωρεί κορυφαίο Ολλανδό τεχνικό, αποφάσισε να εγκαταλείψει προσωρινά την καριέρα πρώτου προπονητή που έκανε. Αλλωστε οι δυο τους συνδέονται από τα πρώτα τους χρόνια στην προπονητική οπότε δούλεψαν μαζί αρχικά στη Σπάρτα Ρότερνταμ και εν συνεχεία με μεγάλη επιτυχία στη Φίτεσε του Νίκου Μαχλά. Ο Σνούι είναι το «μάτι» του Τεν Κάτε
Λόρενς Εμπεν
θεωρείται από τους κορυφαίους γυμναστές στην πατρίδα του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει διατελέσει προπονητής στην εθνική ομάδα στίβου της Ολλανδίας.
Γιάννης Αναστασίου
Ο πρώην άσος του ΟΦΗ, της Ρόντα και του Αγιαξ πέρα από το να μεταφράζει πάντως βοηθά ιδιαίτερα και στις ασκήσεις στα τελειώματα φάσεων, αφού αν μη τι άλλο ήταν σκόρερ.
**Γιώργος Τσιάνος **
Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού έχει τη φήμη ενός των κορυφαίων Ελλήνων στο είδος του
Πολυ καλο επιτελειο οπως δειχνουν τα πραγματα, και επιτελους μετα απο την φυγη του Ροτζερ Σπραι, εχουμε και εναν πολυ καλο γυμναστη
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Γιατί θα το παραδεχθείτε ; Εδώ βγάζετε 11/11 πρωταθλήματα σκάρτα και το μόνο καθαρό αυτό που πήρατε εσείς...
Και φέτος σας φταίει ο Γκαγκάτσης γιατί δεν έγινε παράτυπος και παράνομος όπως θα βόλευε και εσάς και την μικρή ομάδα και γιατί ο Βάλνερ έπιασε κώτσο την Καλαμαριά που απέδειξαν ότι είναι βλάκες και δεν κοίταξαν εάν έχουν πρόβλημα με παίκτη που έχει παίξει σε τρεις ομάδες και ο Θεός γιατί δεν έβρεξε πολύ αλλά δεν κοιτάτε ότι ρουφήξατε 10-12 γκολ από Ξάνθη - Λάρισα - ΟΦΗ και η ΑΕΚ ότι είχε να νικήσει για 5-6 αγωνιστικές.
Και εδω Γιωργο μας ξεπερνατε, νομιζοντας οτι πηρατε 11/11 δικαια πρωταθληματα και για το μοναδικο που χασατε ευθυνεται....ο Δουρος
Και κανεις μα κανεις δεν σου λεει οτι δεν αξιζεις κανενα. Αρκετα απο αυτα ο Ολυμπιακος τα πηρε γιατι ειχε καλυτερη ομαδα. Τουλαχιστον εγω αυτο πιστευω. Δεν τολμω να σε ρωτησω ποσα απο τα 11 εσυ πιστευεις οτι πηρες δικαια...Και εσεις ρουφηξατε 10-12 γκολ απο ΑΕΚ - Λαρισα - Αστερα - Αρη κλτ κτλ, τι να λεει; Για τον καιρο δεν μιλησε κανεις. Μονο ο Τακης για το χορταρι.
Ειπα οτι βαριεμαι να συζηταω για τις βρωμιες και προτιμω να παραμεινω στα αγωνιστικα. Αν εσυ πιστευεις οτι ο Γκαγκατσης δεν παιζει κανενα ρολο υπερ του Ολυμπιακου απλα πλανασαι. Και τονιζω οτι δεν τα ριχνω ολα εκει γιατι δεν φταιει μονο αυτο.
Για το πόσα πιστεύω ότι έχω πάρει δίκαια έχω απαντήσει στο προηγούμεο θέμα. Θεωρώ ότι τα 7 από τα 11 είναι ΟΚ και στα υπόλοιπα έχουμε ευνοηθεί απροκάλυπτα.
Δεν θεωρώ ότι το χάσαμε άδικα το Δούρειο γιατί δεν έπρεπε ο Ζιοβάνι να αντιδράσει.
Από ΑΕΚ-Λάρισα - Αστέρα - Άρη ; Με τον Άρη είχαμε δύο ισοπαλίες. Με τον Αστέρα ήττα-ισοπαλία , με την Λάρισα νομίζω δύο νίκες και ΑΕΚ νίκη-ήττα.
Αντίθετα για τα μάτς που είπα για εσάς ήταν τρεις σερί ( ή κοντινές ) ήττες. Συγκριτικά τα αποτελέσματά μας ήταν καλλίτερα και οι γκέλες σε όχι τόσο ψυχολογικά λάθος στιγμές. Μιλάμε για μία ομάδα που είχε να νικήσει 5 ή 6 αγωνιστικές ( την μικρή ) και εσάς που όντες πρώτοι κάνετε τρεις σερί ήττες με μικρότερους αντιπάλους και καταλήξατε τρίτοι. Και μιλήσατε για τον Βάλνερ. Το χορτάρι το βρίσκω εδώ πιο τίμιο.
Ο Γκαγκάτσης πές μου τι ρόλο παίζει ή μπορεί να παίξει υπέρ του Ολυμπιακού. Ειλικρινά περιμένω. Και μιλάμε για δύο σερί χρονιές που ο Ολυμπιακός - συγκριτικά με ΠΑΟ-ΑΕΚ - έχει κατακρεουργηθεί από διαιτησίες ( πέναλντυ Άντζα , πέναλντυ Ξάνθης , ΠΑΟΚ , γκολ οφσάιντ και ακόμη δεκάδες περιπτώσεις που δεν θυμάμαι ). -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Για το πόσα πιστεύω ότι έχω πάρει δίκαια έχω απαντήσει στο προηγούμεο θέμα. Θεωρώ ότι τα 7 από τα 11 είναι ΟΚ και στα υπόλοιπα έχουμε ευνοηθεί απροκάλυπτα. (ωραιος. πανω κατω ειμαστε στα ιδια)
Δεν θεωρώ ότι το χάσαμε άδικα το Δούρειο γιατί δεν έπρεπε ο Ζιοβάνι να αντιδράσει.
Από ΑΕΚ-Λάρισα - Αστέρα - Άρη ; Με τον Άρη είχαμε δύο ισοπαλίες (λαθος. 1 νικη με πετσινο - 1 ισοπαλια). Με τον Αστέρα ήττα-ισοπαλία , με την Λάρισα νομίζω δύο νίκες (λαθος μια νικη ενω δεν δοθηκε καθαρο πεναλτι στο 89 και μια ισοπαλια) και ΑΕΚ νίκη-ήττα.
Αντίθετα για τα μάτς που είπα για εσάς ήταν τρεις σερί ( ή κοντινές ) ήττες.(λαθος. Με Λαρισα ηταν ισοπαλια και ηταν στον πρωτο γυρο) Συγκριτικά τα αποτελέσματά μας ήταν καλλίτερα και οι γκέλες σε όχι τόσο ψυχολογικά λάθος στιγμές. Μιλάμε για μία ομάδα που είχε να νικήσει 5 ή 6 αγωνιστικές ( την μικρή ) και εσάς που όντες πρώτοι κάνετε τρεις σερί ήττες (οπως ειπα και πιο πανω δεν καναμε 3 σερι ηττες) με μικρότερους αντιπάλους και καταλήξατε τρίτοι. Και μιλήσατε για τον Βάλνερ. Το χορτάρι το βρίσκω εδώ πιο τίμιο. (πιο τιμιο ειναι σε εναν αγωνα που ο Αρης σας πατησε και μπορεσε μολις στο 90 να ισοφαριση να σου φταιει το χορταρι; ενω χανεις ολοκληρο αγωνα με αθλια εμφανιση και μετα τον κερδιζεις στα χαρτια;; ε οχι δα..)
Ο Γκαγκάτσης πές μου τι ρόλο παίζει ή μπορεί να παίξει υπέρ του Ολυμπιακού. Ειλικρινά περιμένω.(Γιατι με βαζεις να σκαλιζω τις βρωμιες; Απο το οτι καθυστερησε να βγαλει μια αποφαση με αποτελεσμα η Καλαμαρια να εχει ηδη υποβιβαστει και ετσι να ακυρωνεται 1 απο τις 3 προυποθεσεις για διακιωση της Καλαμαριας, μεχρι το οτι παλευε να βγαζει το CAS αναρμοδιο αλλα τελικα ακυρωσε την αποφαση της ΕΠΟ και εναρμονιστηκε με το CAS. Μη με βαζεις και το σκαλισω κι αλλο γιατι σιχαινομαι) Και μιλάμε για δύο σερί χρονιές που ο Ολυμπιακός - συγκριτικά με ΠΑΟ-ΑΕΚ - έχει κατακρεουργηθεί από διαιτησίες ( πέναλντυ Άντζα , πέναλντυ Ξάνθης , ΠΑΟΚ , γκολ οφσάιντ και ακόμη δεκάδες περιπτώσεις που δεν θυμάμαι ).Ε οχι και κατακρεουργηση το πεναλτι στο μπλοκαρισμα του ΑΝτζα και με τα δυο χερια!! Οχι και κατακρεουργηση το πεναλτι με την Ξανθη οπου χρειαστηκαμε 3 ριπλει για να φανει οτι ο Παντος τελικα εδιωξε μπαλα! Να μου πεις για το αουτ-γκολ του Ν'ντοι να συμφωνησω.
Ο Ολυμπιακος ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ευνοηθηκε εκει που χρειαστηκε. Το θεωρω μιζερο να κατσουμε να συγκρινουμε τις διαιτησιες, αλλα αμα επιμενεις τα βαζουμε κατω και βλεπεις ποιος αδικηθηκε πιο πολυ και πιο καθοριστικα.. -
Για το πέναλντυ του Άντζα....Ο Άντζας έπεφτε προς τα πίσω λόγω γλυστρίματος και η μπάλα έσκασε πάνω στο χέρι του. Πεναλντάρα.
Του Πάντου το είδαν μέχρι και οι θαμώνες του olympiko στο ΣΕΦ ότι δεν ακούμπησε τον παίκτη της Ξάνθης.
Ο Γκαγκάτσης ότι και να έκανε , εάν η Καλαμαριά έπαιζε μπάλα και έπρεπε να δικαιωθεί βάσει νόμων τότε θα είχε δικαιωθεί. Δεν καταλαβαίνω που έπαιξε ρόλο ο Γκαγκ. ό,τι και να έχει κάνει...
-
Eχω γεννεθλια την ιδια μερα με τον Gilberto (7 Οκτ) και μου ριχνει 10 χρονια ακριβως.
Ανατριχιασα -
Επανέρχομαι στο θέμα του Λαμόγ...εεε...του 'Τίγρη'!! (emoticon ::throwing up::)
Ωραίος ο Ντέμης. Έβαλε τους Αντιπρόεδρους να κάνουν ανοικτή πρόσκληση στον 'Τίγρη', να βάλει λεφτά, και να συμμετάσχει στην διοίκηση. Προσέξτε. Οχι να ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ. Να βάλει πραγματικά! Και να ελέγχονται και από άλλους!
ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΣΤ!!!
-
Ενα δεν μπορώ να καταλάβω, το κέρατό μου μέσα. Αυτός ο τάιγκερ τοσο @@@δάτος ειναι? Μεσσίας? Τι του βρίσκουν και τον προσκυνάνε? και καλά: θυμόνται τη 'χρυσή' διετία.... τα τροχανέικα τα ξεχάσανε? Ημαρτον. Ελεος. No more. Αι σιχτιρ. Σταδιαλα.
-
Ηξερε να 'ταίζει' τους κατάλληλους ανθρώπους. Original κλπ. Τους ίδιους που τώρα θέλουν να ξαναγυρίσει.
Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να ασχολείται με ομίλους τύπου Original για την ψυχή της μάνας του!
-
Σωστά. Ο αγνός αγωνιστής Χατζητέτοιος και οι ομοτράπεζοί του...θυμήθηκα τώρα μια περίπτωση που ήθελα να πάω σε ένα ματς. (Σπάνια πηγαίνω, ούτως ή άλλως). Σταματάω στο μαγαζάκι του συνδέσμου που είναι απέναντι από τη Φιλαδέλφεια. Ήθελα να πάω στο Aekshop, αλλά μόλις είχε μετακομίσει και δεν ήξερα που. Ρωτάω ένα μπάρμπα που καθόταν μέσα που έχει πάει. παρακάμπτω το ανακριτικό του ύφος.... ΔΕΝ μου έλεγε με τίποτα που ειναι. Ακουσε έναν διάολο και έφυγα.
-
Ψηφίστε την ομάδα που υποστηρίζετε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Επανέρχομαι στο θέμα του Λαμόγ...εεε...του 'Τίγρη'!! (emoticon ::throwing up::)
Ωραίος ο Ντέμης. Έβαλε τους Αντιπρόεδρους να κάνουν ανοικτή πρόσκληση στον 'Τίγρη', να βάλει λεφτά, και να συμμετάσχει στην διοίκηση. Προσέξτε. Οχι να ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ. Να βάλει πραγματικά! Και να ελέγχονται και από άλλους!
ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΣΤ!!!
Ειναι φετος η τελευταια ευκαιρια του Ντεμη να κανει κατι παντως.Μετα θα τρεξουν οι εξελιξεις αν(το απευχομαι φυσικα) δεν κανει τιποτα παλι η ομαδα.
Εχει καθυστερησει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ στο προπονητικο,στο γηπεδικο και το κερασακι στη τουρτα ειναι οι μεταγραφες,που αν κ ειμαι ευχαριστημενος μεχρις στιγμης,φαινεται οτι δεν εχουν αλλα λεφτα!!! για αμυντικο χαφ και αριστερο-δεξι μπακ....Για μενα το ιδεατο σεναριο θα ηταν μια συνεργασια Μελισσανιδη-Ντεμη(των ομαδων εννοω) για το καλο της ομαδας...
-
Για μένα, πάλι, Μπάγκους, ο Μελισσανίδης, και κάθε Μελισσανίδης, αξίζει μόνο σαν θηλυπρεπής Ολυμπιονίκης της Ενόργανης, με φράτζα και ανταύγειες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για μένα, πάλι, Μπάγκους, ο Μελισσανίδης, και κάθε Μελισσανίδης, αξίζει μόνο σαν θηλυπρεπής Ολυμπιονίκης της Ενόργανης, με φράτζα και ανταύγειες! -
-
Σαν τον Ratanplanouko μου κανένας
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol: -
pasxo καπου διαβασα οτι η ομαδα σου ενδιαφερεται για τον ΜΠΑΣΙΝΑ.Αυτο να δω και τι στον κοσμο
-
Kαλα ούτε γι' ανέκδοτο δε μπορώ να το σκεφτώ αυτό το σενάριο.. ελεος δλδ
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Kαλα ούτε γι' ανέκδοτο δε μπορώ να το σκεφτώ αυτό το σενάριο.. ελεος δλδΚι όμως...Κάναμε κρούση...ελπίζω να μην χτυπήσουμε και τον Καραγκούνη....
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009