-
Έκανα 3 ώρες την απόσταση Φιλαδέλφια - Αγ.Στεφανος. Μόλις εφτασα και λέω να φύγω μην αποκλειστώ. Στο άδειο πάρκινγκ της εταιρίας υπήρχε ωραίο χιονάκι μαλακό και πήρα μία γεύση από πλαγιολίσθηση.
Το είδα στο δρόμο είναι μάλλον για το θέμα με τα ανέκδοτα.
Περισσότερα σε λίγο.... -
Έκανα 3 ώρες την απόσταση Φιλαδέλφια - Αγ.Στεφανος. Μόλις εφτασα και λέω να φύγω μην αποκλειστώ. Στο άδειο πάρκινγκ της εταιρίας υπήρχε ωραίο χιονάκι μαλακό και πήρα μία γεύση από πλαγιολίσθηση.
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Περισσότερα σε λίγο....... μου θύμισες το σύνθημα 'μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα'.
Πώς ζείτε χωρίς πλαγιολίσθηση...πως;...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Περισσότερα σε λίγο....Κηφισια ωρα 13.40 ΛΙΑΚΑΔΑ Αυριο παλι.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Περισσότερα σε λίγο....... μου θύμισες το σύνθημα 'μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα'.
Πώς ζείτε χωρίς πλαγιολίσθηση...πως;...
Ωχ, τι είπες τώρα! Πόσος κόσμος κάνει μαύρη μέρα όταν χιονίζει στη σκοπιά!
Ευτυχώς εγώ την έκανα πλαγιολισθαίνοντας (με πλάγια πηδηματάκια) και τη γλίτωσα!!
ΛΑΜΠΗΗΗΗ!!!!!!!
Άμα το στρώσει στο Παραλληλοδρόμιο θα μου αρέσει πιο πολύ και από τη λάσπη;;;; -
Α μπράβο...χιονίζει..γι αυτό ξεκολάει πιο εύκολα σήμερα.. ετσι Ευριπίδη?...
Κύριοι,καλώς ορίσατε στον θαυμαστό κόσμο της πισωκίνησης!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ωχ, τι είπες τώρα! Πόσος κόσμος κάνει μαύρη μέρα όταν χιονίζει στη σκοπιά!
Εμένα μου λές; Περίπολο εχθές με ψιλόχιονο στη Λήμνο...
-
Βρε να παρει και να σηκωσει. Περυσι οταν ημουν Ελλαδα χιονιζε καθε δευτερη μερα. Η γυναικα μου δεν το πιστευε. Αυτη την χρονια πριν ερθω αρχισε να χιονιζει. Αντε να πεισω κοσμο οτι η Ελλαδα ειναι παντα λιακαδα και ζεστη. Πρεπει να αρχισω να ερχομαι μονο μεταξυ Ιουνιο και Σεπτεμβρη
Νικος
ΥΓ: τα προσθιοκινητα ειναι μια χαρα στο χιονι. Και τα πισωκινητα ειναι ενταξει οσο δεν εχουν καλοκαιρινα σπορ λαστιχα. Σιγα σιγα και με το μαλακο παντα. Οταν εχει χιονι το μονο που δεν χρειαζεται ειναι δυναμη. Απλως λιγουλακι ροπη.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ΥΓ: τα προσθιοκινητα ειναι μια χαρα στο χιονι. Και τα πισωκινητα ειναι ενταξει οσο δεν εχουν καλοκαιρινα σπορ λαστιχα. Σιγα σιγα και με το μαλακο παντα. Οταν εχει χιονι το μονο που δεν χρειαζεται ειναι δυναμη. Απλως λιγουλακι ροπη.Το χιόνι παλεύεται.....ο πάγος είναι το πρόβλημα άσχετα με την μετάδοση της κίνησης....!
Η ροπή είναι κακό πράμα σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης και για το λόγο αυτό πχ συνιστάται η εκκίνηση με δευτέρα. -
Παγος ειναι φυσικα το πιο δυσκολο. Εκτος αν εχει κανεις ειδικα λαστιχα (Βlizak, Νοκια με καρφια κτλ) Αλλα φυσικα δεν ειναι και μαγικα. το χειροτερο ειναι χιονι, ανεβαινει η θερμοκρασια αρχιζει να λιωνει, κατεβαινει η θερμοκρσια και γινεται παγος. Μετα πεφτει και αλλο χιονι και δεν βλεπεις/υποψιαζεσαι τον παγο. Συνταγη για ατυχημα.
Ν.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
... μου θύμισες το σύνθημα 'μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα'.Πώς ζείτε χωρίς πλαγιολίσθηση...πως;...
Βρε, βρε τα πουλάκια μουυυυ!
Σκάσατε μύτη με το χιόνι;Η πλαγιολίσθηση δεν είναι θέμα μπροστοπισωκίνησης (!) αλλά θέμα τρόπου οδήγησης
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Βρε να παρει και να σηκωσει. Περυσι οταν ημουν Ελλαδα χιονιζε καθε δευτερη μερα. Η γυναικα μου δεν το πιστευε. Αυτη την χρονια πριν ερθω αρχισε να χιονιζει. Αντε να πεισω κοσμο οτι η Ελλαδα ειναι παντα λιακαδα και ζεστη. Πρεπει να αρχισω να ερχομαι μονο μεταξυ Ιουνιο και ΣεπτεμβρηΝικος
ΥΓ: τα προσθιοκινητα ειναι μια χαρα στο χιονι. Και τα πισωκινητα ειναι ενταξει οσο δεν εχουν καλοκαιρινα σπορ λαστιχα. Σιγα σιγα και με το μαλακο παντα. Οταν εχει χιονι το μονο που δεν χρειαζεται ειναι δυναμη. Απλως λιγουλακι ροπη.
Δεν πειράζει Νίκο....ας έρχεσαι εσυ και να χιονίζει!!! Μια χαρά μας είναι λίγο χιονάκι!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α μπράβο...χιονίζει..γι αυτό ξεκολάει πιο εύκολα σήμερα.. ετσι Ευριπίδη?...Κύριοι,καλώς ορίσατε στον θαυμαστό κόσμο της πισωκίνησης!!!
Καλέ τι μας λές! Εγώ μια φορά ΠΑΝΤΑ με την μπροστοκούνα σε βλέπω!
-
E ναι!...όταν πρόκειται να πάμε σε 'δύσβατες'περιοχές το 206 ενδείκνυται!! ...για αυτό άλλωστε εχει ακόμα επάνω του τα 'καλά' αυτοκόλλητα!! [λύσσαξες!!!]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...για αυτό άλλωστε εχει ακόμα επάνω του τα 'καλά' αυτοκόλλητα!! [λύσσαξες!!!]ΨΩΝΑΡΑ !!!!
[άσχετο] -
Ήμουνα σίγουρος ότι θα γράψει εδώ ο Εuripides. Όπως λέει και ο syele η πλαγιολίσθηση δεν είναι θέμα κίνησης (μπρος ή πίσω) αλλά γίνεται εύκολη με το χιονάκι. Απόλαυση.
Σήμερα είναι όλα παγωμένα και δεν λέει. Γλυστράει. Αχ μία μέρα μόνο ήταν. -
Πήρα πριν από καμιά ώρα τηλ. την τροχαία Μαλακάσας και μου είπαν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ο δρόμος είναι ανοιχτός
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
E ναι!...όταν πρόκειται να πάμε σε 'δύσβατες'περιοχές το 206 ενδείκνυται!! ...για αυτό άλλωστε εχει ακόμα επάνω του τα 'καλά' αυτοκόλλητα!! [λύσσαξες!!!]
Μωρέ και για καφέ στην Πεντέλη, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Αγ. Κων/νο, ταβερνεία ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ πάλι το Γάλλο έχεις! Δε λέω, δύσβατο το Μαρούσι, αλλά τότε μόνο στην πιλοτή οδηγείς το Γερμανό σου; Μηπως πας ΠΛΑΓΙΩ(λισθαίνοντα)Σ να φας τη θέση του γείτονα;;;;
-
Μωρέ και για καφέ στην Πεντέλη, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, Αγ. Κων/νο, ταβερνεία ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ πάλι το Γάλλο έχεις! Δε λέω, δύσβατο το Μαρούσι, αλλά τότε μόνο στην πιλοτή οδηγείς το Γερμανό σου; Μηπως πας ΠΛΑΓΙΩ(λισθαίνοντα)Σ να φας τη θέση του γείτονα;;;;
Το ΄χει για τις αναβάσεις .... για να μοιάζει με τον .... τον ... πως τον λένε εκείνον που το χάνει συνέχεια και πάει με το πλάι;
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...