-
Καλή ιδέα. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να προωθήσω την ιδέα μου για την δημιουργία εκκλησίας στην οποία θα διακορεύουμε συναινούσες 14άχρονες και θα τηρούμε το τελετουργικό κάνοντας ενέσεις ηρωίνης ως σπονδή στον Θεό Mastour.
-
Ευκολα, να τις δέρνετε κιόλας, και να φοράνε και μπούργκες. Πλακα πλακα αυτο που λές δεν απέχει πολύ απο μερικές θρησκείες που μου έρχονται στο μυαλό
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το οτι καποιος δεν φορα ζωνη δε εχει ως αμεση συνεπεια οτι θα σκοτωθει κιολας καθως μπορεις και να γλιτωσει. Οπως και το οτι μπορει να πιεις και να μην τρακαρεις. Εδω παιζεις με τις πιθανοτητες.
Το τσιγαρο ομως ειναι 100% σιγουρο οτι θα σου δημιουργησει μικροτερες ή μεγαλυτερες ζημιες. Οπως και το να κοψεις το χερι σου. Απλα στο τσιγαρο ειναι λιγοτερο ορατο και αμεσο. Γι' αυτο και κανεις καπνιστης δεν το λογαριαζει οσο θα επρεπε.
εστω οτι σ´αυτο εχεις δικιο, δεν θα κολλησουμε εδω
δεν μου απαντησες ομως για τους παχυσαρκους. οταν βλεπεις καποιον απο αυτους να τρωει στα μακντοναλτς, του λες να μην τρωει επειδη εχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι η παχυσαρκια δημιουργει εξισου σοβαρα προβληματα με το καπνισμα (απο στεφανιαια νοσο μεχρι απνοιες και οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις..) ;Ο χοντρός που τρώει στα Μακντόναλντς, δεν μου χώνει και εμένα το μπέργκερ στο στόμα να το φάω, αν το έκανε θα του το έχωνα στον κ@λο Οπότε παθαίνει τη ζημιά μόνος του.
Ο καπνός του καπνιστή όμως μας έρχεται στη μούρη και στα πνευμόνια, και δεν ειναι αρκετά σκληρός για να του τον χώσουμε κάπου -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Το οτι καποιος δεν φορα ζωνη δε εχει ως αμεση συνεπεια οτι θα σκοτωθει κιολας καθως μπορεις και να γλιτωσει. Οπως και το οτι μπορει να πιεις και να μην τρακαρεις. Εδω παιζεις με τις πιθανοτητες.
Το τσιγαρο ομως ειναι 100% σιγουρο οτι θα σου δημιουργησει μικροτερες ή μεγαλυτερες ζημιες. Οπως και το να κοψεις το χερι σου. Απλα στο τσιγαρο ειναι λιγοτερο ορατο και αμεσο. Γι' αυτο και κανεις καπνιστης δεν το λογαριαζει οσο θα επρεπε.
εστω οτι σ´αυτο εχεις δικιο, δεν θα κολλησουμε εδω
δεν μου απαντησες ομως για τους παχυσαρκους. οταν βλεπεις καποιον απο αυτους να τρωει στα μακντοναλτς, του λες να μην τρωει επειδη εχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι η παχυσαρκια δημιουργει εξισου σοβαρα προβληματα με το καπνισμα (απο στεφανιαια νοσο μεχρι απνοιες και οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις..) ;Ο χοντρός που τρώει στα Μακντόναλντς, δεν μου χώνει και εμένα το μπέργκερ στο στόμα να το φάω, αν το έκανε θα του το έχωνα στον κ@λο Οπότε παθαίνει τη ζημιά μόνος του.
Ο καπνός του καπνιστή όμως μας έρχεται στη μούρη και στα πνευμόνια, και δεν ειναι αρκετά σκληρός για να του τον χώσουμε κάπουδεν διαβασες καθολου την συζητηση μου με τον og2002gr και η απαντηση σου ειναι τελειως ασχετη
-
Όλα αυτά που γράφετε αναφέρονται με φοβερό τρόπο στην ακόλουθη ταινία. Δείτε την.
-
καλή ταινιούλα, και ο πρωταγωνιστής άξιζε το ρόλο.
αξίζει πολλά η σκηνή με τον Marlboro man -
Ναι, και φοβερό politically correct τελος. Και τα 3 γουρουνάκια έζησαν καλά και μεις καλύτερα
-
Καλά, το τέλος ήταν αρκετα 'παραμυθένιο', αλλά δε μου φάνηκε και τοσο p.c. -αφου ο τύπος το ρίχνει στην κινητή τηλεφωνία.
-
Eγώ ανήκω στους καπνίζοντες
, και μπορώ να πώ οτι σε δημόδιους χώρους, τράπεζες, εφορίες, Μ.Μ.Μ. δέν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο οι μή καπνιστές, το κάπνισμα απαγορεύεται εδώ και χρόνια ενώ οι ελάχιστοι παραβάτες κράζονται και το σβύνουν αμέσως.Το μπάχαλο γίνεται στις διάφορες καφετέριες, εστιατόρια, φαγάδικα που δέν είναι δημόσιοι χώροι εδώ οι καπνιστές ότι και να πούν έχουν δίκιο αλλά δέν φταίνει οι καπνιστές φταίνε οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που δέν έχουν προβλέψει την περίπτωση τους να τους προστατέψουν. Το κάνουν γιατί θεωρούν την πελατεία των καπνιστών μεγαλύτερη θυσιάζοντας τους λιγότερους μή καπνιστές στον βωμό των πολλών.
Οι μεγάλες καφετέριες στα κεντρικά σημεία έχουν τα κότσια να δημιουργήσουν και χώρους για μή καπνιστές, πολλές το κάνουν άλλες βρίσκονται στον κόσμο τους νομίζουν οτι όλος ο κόσμος καπνίζει οι ιδιοκτήτες των τελευταίων πρέπει να φάνε ένα χοντρό πρόστιμο για να έρθουν στα ίσια τους. Για τις μικρές δέν αξίζει τον κόπο να γίνεται λόγος αφού μισή χούφτα ανθρώπων που πατάνε μπορούν να τα βρούν μόνοι τους. -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Eγώ ανήκω στους καπνίζοντες
, και μπορώ να πώ οτι σε δημόδιους χώρους, τράπεζες, εφορίες, Μ.Μ.Μ. δέν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο οι μή καπνιστές, το κάπνισμα απαγορεύεται εδώ και χρόνια ενώ οι ελάχιστοι παραβάτες κράζονται και το σβύνουν αμέσως.Για ποια χωρα μιλας γιατι σιγουρα δεν αναφερεσαι στην Ελλαδα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για ποια χωρα μιλας γιατι σιγουρα δεν αναφερεσαι στην Ελλαδα!Εννοείται οτι απευθύνομαι σε Έλληνες, δέν είναι δυνατό να μιλάω για την Αμερική.
Και πού έχω το άδικο? -
Στο ότι απαγορεύεται μεν, καταστρατηγείται όμως από πολλούς! Και σε Τράπεζες και σε Δημόσιες Υπηρεσίες, ακόμα και σε Νοσοκομεία!!!!
-
Εγώ είδα μιά φορά κάποιον να ανάβει σε λεωφορείο τσιγάρο και ο οδηγός τον έκραξε
'Κύριος απαγορεύεται πέτα έξω το τσιγάρο αλλιώς θα πετάξω εγώ εσένα'
-
Σωστά. Σε κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς δεν καπνίζει κανένας πιά. Αναφέρθηκα στις Τράπεζες, κάποιες Δημόσιες Υπηρεσίες και Νοσοκομεία...
-
Και κεί τα ίδια γίνονται σε καμιά τράπεζα δέν καπνίζει κανείς, στα νοσοκομεία μόνο σε ειδικούς εξαεριζόμενους χώρους.
-
Σ' αυτό κάνεις λάθος.
Σε πολλά Νοσοκομεία καπνίζουν στους διαδρόμους (Ερυθρός Σταυρός, Ιπποκράτειο π.χ.). Σε πολλές Τράπεζες καπνίζουν οι υπάλληλοι (Eurobank Αργυρουπόλεως 2 Καλλιθέα π.χ.)
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Και κεί τα ίδια γίνονται σε καμιά τράπεζα δέν καπνίζει κανείς, στα νοσοκομεία μόνο σε ειδικούς εξαεριζόμενους χώρους.εχει δικιο ο κουκ, και σε τραπεζες εχω δει να καπνιζουν πολλες φορες, και σε δημοσιες υπηρεσιες. και μιλαμε για την κλασσικη εικονα -για φωτογραφια, το τασακι πανω σε αθλιο παναρχαιο τραπεζι δημοσιας υπηρεσιας ΓΕΜΑΤΟ τσιγαρα και μια μυρωδια, μειγμα κλεισουρας - σκονης - τσιγαριλας διαπερνα τον αερα... μπρρρρρρ
ειναι βεβαια λιγοτερο συχνο φαινομενο απο πιο παλια (η αληθεια να λεγεται), αλλα απεχει αρκετα απ'το να χαρακτηριστει σπανιο. -
Eιδικά για τους υπαλλήλους στις τράπεζες (όχι τους πελάτες) έχετε δίκιο.
Αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν ασυδωσία σε όλα πού να καταδεχτούν να τους απαγορέψεις το κάπνισμα
Και δέν μπορεί να αντιδράσει ο πελάτης γιατί αισθάνεται εκείνη την στιγμή οτι βρίσκεται στον χώρο τους σε ξένο έδαφος, κάτι πρέπει να γίνει εκ 'μέρους των διευθυντών τους.
Για τον Ερυθρό kouk παράξενο μου φαίνεται αυτό που λές έχω πάει παλιότερα πολλές φορές είναι και ένας ξάδελφος μου γιατρός εκεί δέν θυμάμαι κάτι τέτοιο. -
Ασχολιούμουν με τον χώρο της Υγείας για αρκετά χρόνια λόγω δουλειάς.
Νίκαιας, Λαικό, Ιπποκράτειο μακράν τα χειρότερα σε αυτό τον τομέα. Προσωπικά, είχα πάει το γιό μου στον Ερυθρό σε ημέρα που εφημέρευε. Το κάπνισμα πήγαινε σύννεφο!!! Ακόμα και στο Αγία Σοφία! Με τα παιδάκια!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ναι, και φοβερό politically correct τελος. Και τα 3 γουρουνάκια έζησαν καλά και μεις καλύτεραΔεν νομίζω. Η ταινία είχε ύφος διαφορετικό από το Insider, ας πούμε. Το τέλος ήταν όπως έπρεπε - ποιος από τους εκπροσώπους των καπνο-αυτοκινητο-πετρελαιο-τηλεφωνοεταιρειών έχει καταντήσει φτωχός, άρρωστος και καταφρονεμένος;
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ