-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
asus eee και adsm απο wind.
ξέρει κανείς τίποτΑ περισσότερο?Για να το παρεις τζαμπα : 24μηνο συμβολαιο , στο 'απεριοριστο' προγραμμα . 49 ευρω το μηνα .
Υπαρχουν και οι 12μηνες επιλογες με τις αναλογες (χαμηλες) επιδοτησεις . -
Έχουν ένα αυτόματο ρελε. Δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί.
-
Δοκιμασα να αγορασω το http://www.dvdfab.com/ .To χρησιμοποιω εδω και καιρο σπασμενο αλλα μιας και με βολευει ειπα να το αγορασω,να εκμεταλλευτω και την διαφορα ισοτιμιας € και $ .Αμ δε!!!Οσο λενε σε $ τοσο χρεωνουν και σε €.
Total: US$/€ 69.98Οποτε θα συνεχισω να χρησιμοποιω την παλια εκδοση........
-
iPod συνεχεια....
Περασα την αναβαθμηση του φιρμβεαρ απο 1.1.4 σε 2.0 και... κλειδωσε παλι το μιχανακι.... και εχασα τα προγραμματα που περασα....
Πακετο -
ποια η φυσιολογική θερμοκρασία σε μία 7600 GT ?
το speedfan μου δείχνει 58 και το everest 48 στο ρελαντί (σέρφιγκ)...
-
Αν δεν κολλάει, μη σε απασχολεί.
-
Ενα wifi repeater ενισχύει και σήμα από δίκτυο που δεν είναι 'δικό σου', σωστα?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Ενα wifi repeater ενισχύει και σήμα από δίκτυο που δεν είναι 'δικό σου', σωστα?λάθος
δουλεύει σαν bridge στο δικό σου SSID afaikερώτηση, ξέρετε καποιο πρόγραμμα που να σπάει PDF με κλειδωμένα privileges που να δουλεύει?
-
ερώτηση, ξέρετε καποιο πρόγραμμα που να σπάει PDF με κλειδωμένα privileges που να δουλεύει?Αυτό δουλεύει (συνήθως)
-
λάθος
δουλεύει σαν bridge στο δικό σου SSID afaikΚαι ομως, σωστα.
Καποιο Linksys (wg55 η κατι τετοιο) που δοκιμαζα για ενα φιλο ,σου εβγαζε λιστα με ολα τα διαθεσιμα δικτυα.
Με ενα κλικ εμπαινες οπου ηθελες, αρκει να ηταν ξεκλειδωτο και να ειχε φανερο SSID. -
Παιδιά πείτε κανένα καλό μέρος να κατεβάσω κανένα τραγουδάκι?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Παιδιά πείτε κανένα καλό μέρος να κατεβάσω κανένα τραγουδάκι?Nα ψαξεις ή να κατεβασεις κατι συγκεκριμενο?
-
Να κατεβάσω 5 - 6 τραγουδάκια ενόψει ΣΚ
-
Δοκιμασε το http://www.greek-fun.com
Ειναι ελληνικο φορουμ με rapidshare links, απαιτει εγγραφη, καμμια φορα βρισκω ορισμενα καλα πραματακια.
-
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
λάθος
δουλεύει σαν bridge στο δικό σου SSID afaikΚαι ομως, σωστα.
Καποιο Linksys (wg55 η κατι τετοιο) που δοκιμαζα για ενα φιλο ,σου εβγαζε λιστα με ολα τα διαθεσιμα δικτυα.
Με ενα κλικ εμπαινες οπου ηθελες, αρκει να ηταν ξεκλειδωτο και να ειχε φανερο SSID.μάλλον απαντάμε σε άλλη ερώτηση.
προφανώς αν πιάνει και άλλα δίκτυα θα σου δίνει την επιλογή να ορίσεις ποιο θα κάνει repeat. αλλά απο την στιγμή που το ορίζεις δεν κάνει και όλα τα άλλα. επίσης δεν μπορεί να κάνει πάνω απο ένα ταυτόχρονα.
ας πει κάτι πιο συγκεκριμένο ο dirtoulios αν δεν έχει καλυφθεί.ερώτηση, ξέρετε καποιο πρόγραμμα που να σπάει PDF με κλειδωμένα privileges που να δουλεύει?
Αυτό δουλεύει (συνήθως)
θενκς, αυτό είχα και δεν μου δούλευε.
μετά την επιμονή σου όμως και ένα ρεσταρτ όλα οκ -
μάλλον απαντάμε σε άλλη ερώτηση.
προφανώς αν πιάνει και άλλα δίκτυα θα σου δίνει την επιλογή να ορίσεις ποιο θα κάνει repeat. αλλά απο την στιγμή που το ορίζεις δεν κάνει και όλα τα άλλα. επίσης δεν μπορεί να κάνει πάνω απο ένα ταυτόχρονα.
ας πει κάτι πιο συγκεκριμένο ο dirtoulios αν δεν έχει καλυφθεί.Σωστα, το ιδιο λεμε.
Απλα ο dirtoulios ρωταει: 'Ενα wifi repeater ενισχύει και σήμα από δίκτυο που δεν είναι 'δικό σου', σωστα?'
Εγω καταλαβα οτι θελει να ενισχυσει ενα 'ελευθερο' δικτυο που δεν εχει καλο σημα και προφανως το πιανει σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου του, ενω θελει να πιανει παντου... -
Saxon & Stavro, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Αυτές τις μέρες συνδέομαι μέσα από ένα ελεύθερο (χωρίς εισαγωγικά) δίκτυο ενός Δήμου. Αλλά το σήμα είναι πολύ ασθενές και με έχει μουρλάνει στο συνδεσε-ξεσύνδεσε (το δικο μου αρχαιλογικό λαπτοπ πιάνει μόνο στο μπαλκόνι, του φίλου που με φιλοξενεί σε μια γωνιά του σπιτιού του μόνο). Εγώ μεν θα φύγω σε λίγες μέρες, αλλά ψάχνω να βρω τρόπο να βελτιώσω τη λήψη για τον φίλο που μένει εδώ.
Επειδή από δίκτυα είμαι σκράπας, δεν ήξερα τι λύση (αν υπάρχει) να του προτείνω. Σκέφτηκα λοιπόν ένα repeater, αφού, από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις τη δυνατότητα λήψης που έχει το μηχανάκι σου (σε προηγούμενο ποστ, άλλος συμφορουμίτης μου είχε προτείνει να παίξω με τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου -το έκανα, αλλά η βελτίωση, αν υπήρξε, ήταν αμελητέα...) -
σωστή η σκέψη σου. πιστεύω οτι θα δουλέψει μια χαρά
αν υπάρχει δυνατότητα dsl όμως στην περιοχή ας την προτιμήσει, και ανοιχτό ασύρματο δίκτυο πιστεύω να ξέρει τι σημαίνει απο άποψη ασφάλειας -
Ευχαριστώ, wannabe! (τώρα θυμήθηκα ότι εσύ ήσουν ο πρώτος συμβουλάτοράς μου )
Τώρα, για το θέμα της ασφάλειας: δεν πρόκειται για ιδιωτικό δίκτυο, όπως έγραψα παραπάνω. Είναι μάλιστα κέρβερος (που να μην ήταν...) κόβοντας κάθε απόπειρα σύνδεσης με servers τύπου rapidshare... (Δεν ξέρω αν θα πετύχαινα κάτι μπαίνοντας μέσω Torpark ή κάτι παρόμοιο -δοκίμασα, αλλά απέτυχα).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]