-
Παιδια καλησπέρα!!
Θέλω την εκτίμηση σας! Πόσο περιπου κοστολογειτε ενα AUDI TT Coupe, 1.8T 150 άλογα, 2003 μοντελο, 87.000κμ, ελληνικης αντιπροσωπειας, ανθρακι μεταλλικο χρωμα, αριστη μηχανικη κατασταση, με υπερπληρες σερβις μπουκ και αλλαγμενα προσφατα λαστιχα και δισκους????? Σκεφτομαι μηπως κανω προσφορα, γιαυτο ρωταω!
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!
-
Παιδια καλησπέρα!!
Θέλω την εκτίμηση σας! Πόσο περιπου κοστολογειτε ενα AUDI TT Coupe, 1.8T 150 άλογα, 2003 μοντελο, 87.000κμ, ελληνικης αντιπροσωπειας, ανθρακι μεταλλικο χρωμα, αριστη μηχανικη κατασταση, με υπερπληρες σερβις μπουκ και αλλαγμενα προσφατα λαστιχα και δισκους????? Σκεφτομαι μηπως κανω προσφορα, γιαυτο ρωταω!
-
Παιδια καλησπέρα!!
-
Δεν αναφέρεις τίποτα extra που θεωρητικά μπορούν να ανεβάσουν την τιμή ,όπως πχ
xenon-parktronic-δέρματα, οπότε αν είναι γυμνό από αυτά με τίποτα παραπάνω από 20χιλιάρικα -
ΙΜΟ.........
Εκεί στα 20,000 είσαι στο περίπου και το service των 90,000 χλμ που είναι σίγουρα €1,000+ θα το κανεις εσυ ως νέος ιδιοκτήτης.
Θα θέλεις σίγουρα ιμάντες, τρόμπα νερού και σ΄αυτα τα χιλιόμετρα λογικά και αμορτισερ.
Είσαι εκτός εγγύησης.....
Α... τσέκαρε καλα και το climatronic γιατί μιλάμε για άλλα €1,500Μην ξεχνας ότι υπάρχει κρίση και μπορείς να πιέσεις
PS
Αν σου πει 22,000+ αποχαιρέτησε τον και πήγαινε πάρε ένα GOLF V GTI του 2005 που και πιο γρήγορο είναι και πιο πρακτικό απλά δεν είναι coupe -
15000euro... και πολλά λέω...
-
Storm,
έχει διαφορά το πόσο θα ήθελες εσύ να κάνει από το πόσο κάνει πραγματικά... -
ποσο εκανε καινουργιο το 2003?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
15000euro... και πολλά λέω...Noμίζω λίγα είναι τα 15Κ, αλλά και πάλι τα 20Κ πολλά μου ακούγονται...
-
Αν αυτό σε βοηθάει:
Φίλος μου αγόρασε το Μάιο Audi TT Coupe 1.8t 180ps προσθιοκίνητο, με πρόγραμμα, 19άρες (έλεος) ζάντες του Δεκεμβρίου 2003, δεν ξέρω πόσα χλμ, δέρματα, με 20.000 ευρώ και το θεώρησε ευκαιρία.
-
Να αναφερω οτι δεν εχει δερματα ουτε ξενον φωτα! Κανενα 18αρι-19αρι χιλιαδες ευρω θεωρειτε οτι ειναι μια λογικη τιμη????
-
15000euro και πολλά είναι...
Αν είναι να δώσει κάποιος 20000euro για κάποιο αυτοκίνητο του 2003 με σχεδόν 90000χλμ γιατί να μην πάρει καινούριο RX8 με 22000euro; ή κάποιο άλλο αντίστοιχο...
Από την άλλη γιατί να μην φέρει από την Γερμανία πολύ καλύτερο TT και ποιο καινούριο;
Ο 'Ελληνας μαντράς έχει πάρει από τον ιδιώτη το πολύ 12000-13000 το AUDI TT και ψάχνει να βρει να βγάλει 7000-8000euro... Τουλάχιστον αυτό μου είπε φίλος μαντράς όταν τον ρώτησα για ένα Audi και ένα Cooper που είχε στην εμπορία...
Eίναι μάγκας ο μαντράς...
-
Ο χρήστης johnchristoforou έγραψε:
Παιδια καλησπέρα!!Θέλω την εκτίμηση σας! Πόσο περιπου κοστολογειτε ενα AUDI TT Coupe, 1.8T 150 άλογα, 2003 μοντελο, 87.000κμ, ελληνικης αντιπροσωπειας, ανθρακι μεταλλικο χρωμα, αριστη μηχανικη κατασταση, με υπερπληρες σερβις μπουκ και αλλαγμενα προσφατα λαστιχα και δισκους????? Σκεφτομαι μηπως κανω προσφορα, γιαυτο ρωταω!
18.5-19K υπολογίζω, αλλά ΠΩΛΕΊΤΑΙ μέχρι και 21Κ
-
Πχ http://www.carnet.gr/Cars/Default.asp?a ... ch%21.y=17
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν σου πει 22,000+ αποχαιρέτησε τον και πήγαινε πάρε ένα GOLF V GTI του 2005 που και πιο γρήγορο είναι και πιο πρακτικό απλά δεν είναι coupe
...και ανώτερη οδική συμπεριφορά.
-
απο τα 20k οτι κόψεις. στα 19 και άμα είσαι ευχαριστημένος απο εσωτερική εξωτερική κατάσταση και μηχανικά μπορείς να πεις οτι είναι δίκαιη τιμή, όχι ευκαιρία όμως.
15κ δεν το βρίσκεις με ΤΙΠΟΤΑ, εκτός αν είναι προβληματικό -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
15000euro και πολλά είναι...Αν είναι να δώσει κάποιος 20000euro για κάποιο αυτοκίνητο του 2003 με σχεδόν 90000χλμ γιατί να μην πάρει καινούριο RX8 με 22000euro; ή κάποιο άλλο αντίστοιχο...
Από την άλλη γιατί να μην φέρει από την Γερμανία πολύ καλύτερο TT και ποιο καινούριο;
Ο 'Ελληνας μαντράς έχει πάρει από τον ιδιώτη το πολύ 12000-13000 το AUDI TT και ψάχνει να βρει να βγάλει 7000-8000euro... Τουλάχιστον αυτό μου είπε φίλος μαντράς όταν τον ρώτησα για ένα Audi και ένα Cooper που είχε στην εμπορία...
Μιλάμε για το ΤΤ που όσο να 'ναι, κρατάει τα λεφτά του και δεν αγοράστηκε και φτηνά... Θύμισέ μου, εσύ πόσο αγόρασες το Coupe που είναι αντίστοιχη κατηγορία οχήματος και το πήρες κι από μαντρά;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
15000euro και πολλά είναι...Αν είναι να δώσει κάποιος 20000euro για κάποιο αυτοκίνητο του 2003 με σχεδόν 90000χλμ γιατί να μην πάρει καινούριο RX8 με 22000euro; ή κάποιο άλλο αντίστοιχο...
Eλα ρε φίλε, τα ξέρουμε αυτά, δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση για το ποσοστό κέρδους των μαντράδων, επαναλαμβάνω μπορεί σε εσένα να φαίνεται ως λογική η τιμή των 15000, αλλά η αγορά σε διαψεύδει γιατί ΔΕΝ υπάρχει αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα audi tt του 2003 με 15χιλιάρικα.
Ψάξε internet, ψάξε εφημερίδες αλλά δεν θα βρεις .Τέλος.
Και αν βρεις πες μου να πάω να το αγοράσω μετρητά. -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
15000euro και πολλά είναι...
Αν είναι να δώσει κάποιος 20000euro για κάποιο αυτοκίνητο του 2003 με σχεδόν 90000χλμ γιατί να μην πάρει καινούριο RX8 με 22000euro; ή κάποιο άλλο αντίστοιχο...
Eλα ρε φίλε, τα ξέρουμε αυτά, δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση για το ποσοστό κέρδους των μαντράδων, επαναλαμβάνω μπορεί σε εσένα να φαίνεται ως λογική η τιμή των 15000, αλλά η αγορά σε διαψεύδει γιατί ΔΕΝ υπάρχει αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα audi tt του 2003 με 15χιλιάρικα.
Τέλος.
Και αν βρεις πες μου να πάω να το αγοράσω μετρητά.+1
μαλλον καποιος νομιζει οτι το ΤΤ ειναι Ιταλικο ή Γαλλικο... -
+2 και εγω στο προηγουμενο ποστ!! Εχω κοιταξει σε ολα τα μεγαλα ελληνικα sites για αγοροπωλησιες αυτοκινητων, και πραγματικα TT ελληνικης αντιπροσωπειας ανεξαρτητως χρονιας (ποσο μαλλον για 11/2003 μοντελο που ειναι αυτο που κοιταω) κατω απο 19 χιλιαρικα δν μπορεις να βρεις.
Γνωμη μου: αν ο φιλος στορμ βρισκει ΤΤ με τα χαρακτηριστικα που εχω δωσει με 15.000, ας το παρει με την μια ως once-in-a-lifetime ευκαιρια, να το κρατησει 3 χρονια και το ξαναπουλαει μετα απο 3 ανετα στα ιδια λεφτα, συμφωνειτε????
Πραγματικα, εστω και αν ειναι το προηγουμενο μοντελο, ΤΤ κατω απο 16.000 δεν νομιζω να δουμε ποτε. Εδω z3 1997 με πολλα πολλα κμ, κ βλεπεις οτι κατω απο 15-16 χιλιαρικα δν πεφτει.
Λεω οτι μια προσφορα κοντα στα 20κ ειναι σχετικα λογικη, τι λετε?? Και μια ακομα ερωτηση, μετα απο 3-4 χρονια, ποσο περιπου εκτιματε οτι θα μπορω να το πουλησω??
ευχαριστω!
AUDI TT 2003 Coupe, 87.000κμ, Πόσο??????