-
Αν ειναι DOA (Dead on Arrival) στο αλλαζουν αμεσα. Η τουλαχιστον ετσι προβλεπεται...
Ποσος καιρος περασε απο τοτε που το αγορασες? -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
κρατας πατημενο το κουμπι του ακουστικου μεχρι το λαμπακι να αναβοσβηνει μπλε-κοκκινο. Μολις συμβει αυτο, συνδεεις το δευτερο κινητο σου με το ακουστικο. Βαζεις τον κωδικο και καθαρισες.. Μολις συμβει αυτο και αναλογα με τα κινητα καθε φορα που θα ανοιγεις το clip ii, θα συνδεονται τα κινητα μαζι του χωρις παρατραγουδα.. Αλλιως το πολυ πολυ να χρειαζεται να τα συνδεεις εσυ μεσα απο το μενου του τηλεφωνου
Η ενδειξη 'μπλε-κοκκινο' εμφανιζεται ΜΟΝΟ οταν θελεις να συνδεσεις τη πρωτη συσκευη ..
Μετα οταν ειναι ηδη συνδεμενη η μια με παρατεταμενη πιεση του πληκτρου δεν αναβει το 'μπλε-κοκκινο' για να συνδεσω τη δευτερη ..
Νομιζα υπαρχει καποιος αλλος τροπος ..
οχι.. ακολουθεις την ιδια διαδικασια και για τις 2 την πρωτη φορα.. Δεν ειναι ΜΟΝΟ για την πρωτη!
Την ακουλουθησα , τις εκανα και τις δυο αξιοπιστες με το κωδικο και λοιπα και λοιπα ...
Συνδεω τη πρωτη και ειναι εν ενεργεια , μετα ?
μετα εξαρταται απο τη συσκευη.. αν δεν συνδεθει μονη της 'σε ευλογο χρονικο διαστημα' με το clip, τοτε πας στο μενου του τηλεφωνου και ζητας συνδεση με το clip.. σε αυτο φταιει το τηλεφωνο, δυστυχως..
παντως δεν ξερω αν εγω ειχα πεσει σε ελαττωματικο κλιπ, αλλα με το που το χτυπαγε λιγο ο ηλιος εκανε .. shutdown... προτιμα να δουλευει το χειμωνα! -
Οχι, εννοούσα τη λήψη, όχι την εκπομπή σήματος. Δηλαδή κάποια εξωτερική κεραία στο λαπτοπ, ή κάτι τέτοιο
-
στο λάπτοπ υπάρχει κεραία που συνήθως είναι γύρω απο την οθόνη. θεωρητικά θα μπορούσες να ανοίξεις το λαπτοπ=μπελας και πιθανόν χαιρετάς την εγγύηση, και να αποσυνδέσεις την υπάρχουσα κεραία και να βάλεις είτε εξωτερική κεραία είτε καλώδιο με βύσμα και σε αυτό να συνδέεις την κεραία. ΙΜΗΟ δεν αξιζει στην καμία. το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν θέλεις όπως+δήποτε είναι να βρεις μια pcmcia ή οτι άλλο υποδοχή έχει το λαπτοπ κάρτα 802.11 b/g που να έχει ή να παίρνει εξωτερική κεραία και να κάνεις παιχνίδι απο εκεί.
Α και η κάρτα και λαμβανει και εκπέμπει οπότε λήψη και όχι εκπομπή δεν έχει λογική υπόσταση -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αν ειναι DOA (Dead on Arrival) στο αλλαζουν αμεσα. Η τουλαχιστον ετσι προβλεπεται...
Ποσος καιρος περασε απο τοτε που το αγορασες?9 μήνες
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Στο μαγαζί όπου το αγόρασες.ty
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για επισκευές, συνήθως έτσι κάνει περισσότερο καιρό. Με την απόδειξη αγοράς σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service NOKIA, λογικά θα είναι έτοιμο συντομότερα.
Για ελαττωματικό εξάρτημα όμως (που δεν σηκώνει επισκευή αλλά αντικατάσταση), ίσως είναι καλύτερα στο κατάστημα αγοράς.ty
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στο λάπτοπ υπάρχει κεραία που συνήθως είναι γύρω απο την οθόνη. θεωρητικά θα μπορούσες να ανοίξεις το λαπτοπ=μπελας και πιθανόν χαιρετάς την εγγύηση, και να αποσυνδέσεις την υπάρχουσα κεραία και να βάλεις είτε εξωτερική κεραία είτε καλώδιο με βύσμα και σε αυτό να συνδέεις την κεραία. ΙΜΗΟ δεν αξιζει στην καμία. το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν θέλεις όπως+δήποτε είναι να βρεις μια pcmcia ή οτι άλλο υποδοχή έχει το λαπτοπ κάρτα 802.11 b/g που να έχει ή να παίρνει εξωτερική κεραία και να κάνεις παιχνίδι απο εκεί.
Α και η κάρτα και λαμβανει και εκπέμπει οπότε λήψη και όχι εκπομπή δεν έχει λογική υπόστασηΕγγύηση? το λάπτοπ είναι προϊστορικό....
Απλά βρίσκομαι εκτός και το σήμα που λαμβάνω δεν είναι και το καλύτερο. Φίλη με άλλο λαπτοπ δίπλα μου πιάνει πολύ καλύτερα. Γι΄ αυτό σκέφτηκα να κάνω κάτι να βελτιώσω το δικό μου...
Η λύση για pcmcia μου φαίνεται η καλύτερη, πάντως! ευχαριστώ.
Το τελευταίο δεν το ήξερα: ξαναευχαριστώ για τη διευκρίνιση. -
πριν τρέξεις να αγοράσεις κατι κοιτα μήπως η κάρτα σου έχει ρύθμιση ισχύος απο drivers. αν έχει δοκίμασε με μαξ ισχύ
επίσης δοκίμασε χωρίς τη διπλανή φίλη σου να δεις πόσο πιάνεις. μπορεί να παίζετε σε γειτονικό κανάλι και να σου δημιουργούσε θόρυβο. -
Ok, θα το δοκιμάσω και αυτό, αν και δε θυμάμαι πουθενά να παίζουν τέτοιες ρυθμίσεις στην κάρτα.
Τα δύο λαπτοπ τα δοκιμάσαμε και μαζί και χωριστά. Πάντα το άλλο έπιανε σαφώ καλύτερα απο το δικό μου.
Τώρα μετακινήθηκα λίγα μέτρα και δουλεύει ανεκτά...
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nVidia για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
την 7600 GT έχω τώρα....και δεν έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Μπορεί να φταίνε οι μνήμες ή η κάρτα γραφικών, όμως μπορεί να φταίει και η μητρική ή το τροφοδοτικό.
Το να πέσεις σε ελαττωματική κάρτα γραφικών είναι μια μόνο (όχι μεγάλη) πιθανότητα. Μια κάρτα ΑΤΙ μπορεί εξίσου εύκολα να σου δημιουργήσει πρόβλημα hardware.
Όμως τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στους οδηγούς της ΑΤΙ, όπου παραδοσιακά η nVidia τα πάει πολύ καλά. -
νομίζω έβγαλα άκρη με το shutdown του ups.
έχει δει κανείς κάτι τέτοιο στην Ελλάδα?
http://www.irtrans.de/en/
http://www.usbuirt.com/remote control δηλαδή (για τηλεόραση, A/C κλπ) μέσω Usb
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΑΤi ή Nvidia ? και ποιά για Asus P5B ...εώς 70 ευρώ;
παίρνει πόδι η κάρτα γραφικών και οι μνήμες RAM.
δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Merci
Γιατι παιρνει ποδι η καρτα? Εγγυηση δεν εχει?
Εκανες edit ? Βρηκες αυτο που σου ελεγα για τις μνημες?
δεν με νοιάζουν οι εγγυήσεις....
αλλάζω ρε Ζορζ τους 2 υπαίτιους για τα παγώματα και την δυσκολία του συστήματος να ξεκινήσει από cold.
κάθε μέρα τα ίδια....σήμερα μέχρι να ζεσταθεί...έκανα 10 επανεκκινήσεις....όλο πάγωνε ....σήμερα έβγαλα το dimmάκι που υποπτευόμουν και ω! του θαύματος ξεκίνησε χωρίς κανένα πρόβλημα και λειτουργεί μέχρι τώρα χωρίς πρόβλημα.
Μάλλον ήταν η κωλομνήμη που αγόρασα μετέπειτα για να το κάνω 2 γίγα. Είναι ακριβώς ίδια με αυτή που έχω τώρα.
Πάω για τις ποιοτικές corsair να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τις κωλοταϊβανέζικες....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σήμερα έβγαλα το dimmάκι που υποπτευόμουν και ω! του θαύματος ξεκίνησε χωρίς κανένα πρόβλημα και λειτουργεί μέχρι τώρα χωρίς πρόβλημα.
Μάλλον ήταν η κωλομνήμη που αγόρασα μετέπειτα για να το κάνω 2 γίγα. Είναι ακριβώς ίδια με αυτή που έχω τώρα.
Πάω για τις ποιοτικές corsair να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με τις κωλοταϊβανέζικες....
Τι μαρκα ειναι οι μνημες που εχεις τωρα?
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τranscend
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=880663Πηγαινε τις πισω στο πλαισιο, να στις αλλαξουν με τις corsair + διαφορα τιμης.
-
αυτο θα κανω
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
SirGus με το winpower θα παίξεις, άλλο πρόγραμμα δεν έχει.
θα προσπαθούσα να σε βοηθήσω αλλά εγώ έχω με serial σύνδεση. Αυτό που λες όμως φαίνεται αρκετά παράξενο. κάνε restart xωρίς το UPS σε usb και μετά βάλτο αφού ξεκινήσει σε θύρα usb άλλη απο αυτή που λες οτι δουλεύει. Θα δουλέψει? μήπως πρέπει να διαλέξεις εσύ σε ποια θύρα είναι συνδεδεμένο το UPS σου απο το πρόγραμμα?παράξενα πράγματα με το winpower..
αν στις επιλογές Battery Backup Time + System shutdown βάλω 1 και 1 λεπτό αντίστοιχα, δουλεύει καλά.
Αν βάλω 1 και 3 ας πούμε τότε αφού κλείσει το pc, το ups αρχίζει να σφυρίζει με το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μετα εξαρταται απο τη συσκευη.. αν δεν συνδεθει μονη της 'σε ευλογο χρονικο διαστημα' με το clip, τοτε πας στο μενου του τηλεφωνου και ζητας συνδεση με το clip.. σε αυτο φταιει το τηλεφωνο, δυστυχως..
παντως δεν ξερω αν εγω ειχα πεσει σε ελαττωματικο κλιπ, αλλα με το που το χτυπαγε λιγο ο ηλιος εκανε .. shutdown... προτιμα να δουλευει το χειμωνα!Μπα, η δευτερη συσκευη δε συνδεεται . Αποτυχια , λεει
Τεσπα , θα μεινω με τo clip V που δε με προδιδει ποτε
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]