-
Ασχολειται κανεις με Ιντερνετικο Μαρκετινκ?
Ακουω εμπειριες.... -
Ακουω εμπειριες.... -
Ακουω εμπειριες.... -
Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο?
-
Μιλάμε τώρα για φάση AmWay , Oriflame κλπ κλπ; Αν ναι, υποψιάζομαι διαφήμιση, οπότε καλύτερα το λουκέτο να είναι έτοιμο...
-
Οχι ρε....Μιλάμε για σοβαρές εταιρίες τώρα, LR, Herbal Life και τέτοια....
-
Υπαρχουν πολλα λεφτα απο online αγορες και υπηρεσιες, αλλα θελει πολυ δουλεια και αρκετα λεφτα για επενδυση...(δεν διαφωνω με την πολυ δουλεια), και βεβαια παγκοσμιως.
Λετε να αξιζει τον κοπο η` υπαρχει αρκετος ανταγωνισμος...
Με αυτο σιγουρα ασχολουνται στο εξωτερικο χρονια τωρα. -
Θες να μας πεις τι σκέφτεσαι για να σε βοηθήσουμε (εφόσον μπορούμε) ?
-
Απο περσι εχω συνεχης ληψη μηνυματων απο μια εταιρια στον Καναδα, που υποσχεται εκμαθηση διαδυκτιακου μαρκετινγκ με ενα πακετο βιβλιων και αρκετα cd και dvd. Επισης με μηνιαιες συνδρομες παρεχει εντατικη υποστηριξη. Βεβαια δεν υποσχεται οτι θα πετυχεις και θα βγαλεις ενα σκασμο λεφτα, αυτο εξυπακουεται.Συνολικο ποσο με μεταφορικα 200ευρω περιπου. Δεν με απασχολει εαν τα 200ευρω πανε για πεταμα, αλλα θα ηθελα τις γνωμες σας σχετικα με τις ανησυχιες μου.
Οποιαδηποτε πληροφορια θα σας ειμαι ευγνωμων. -
Γενικά στο internet παρατηρείται με τεράστια άνθηση, και δεδομένου ότι ακόμα έχουν ΠΟΛΛΑ βήματα να γίνουν, (φαίνεται ότι) δεν είναι φούσκα που θα σκάσει.. Για να βγάλεις όμως λεφτά στο internet θέλεις ένα καλό προιόν, χωρίς αυτό...
Πάντως τα πραγματικά ΠΟΛΛΑ λεφτά είναι στις πωλήσεις των startups και στις VC..
-
Startups και VC????????
Φιλε kid δεν σε καταλαβα...
-
-
Το πακετο εκμαθησης που ανεφερα πριν σε μαθαινει να ψαχνεις να βρεις προιοντα προς πωληση απο το τι ψαχνει να βρει ο κοσμος παγκοσμιως.
Αυτο ειναι ενα απο αυτα που σου μαθαινει. Συνεχιζει με πολλα αλλα. Μιλαω για παρα πολυ υλικο. -
Δεν είναι Ιντερνετ Μάρκετινγκ είναι ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ και ΕΧΕΙ τεράστια διαφορά.
Η ιστορία πίσω από αυτά είναι ότι πολύ χονδρικά ξεκινάς και βρίσκεις αγοραστές των Χ προϊόντων από κάποια εταιρεία (τυπου Amway, HerbalLife κλπ) και σιγά σιγά προσπαθείς αυτοί οι πελάτες σου να αρχίσουν να πουλάνε σε άλλους, οι άλλοι σιγά σιγά θα βάλουν άλλους κλπ κλπ κλπ.
Αποτέλεσμα είναι από ένα σημείο και μετά εσύ να εισπράτεις ένα ποσοστό από τις πωλήσεις όλων αυτών των ανθρώπων.
Τυπική πυραμίδα, ΟΤΙ και να λένε αυτό είναι στην ουσία.
Αάάά και τα πακέτα εκμάθησης ΔΕΝ είναι τσαμπέ, εκεί να δείς πόσα χρεώνουν.
-
Φιλε dpolal,
Λαθος καταλαβες. Αυτο που λες εσυ ειναι MULTI LEVEL MARKETING.
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Φιλε dpolal,Λαθος καταλαβες. Αυτο που λες εσυ ειναι MULTI LEVEL MARKETING.
Kαι τα δύο τα ίδια μου φαίνονται σε πρώτη φάση. Ούτως ή άλλως, και οι MLMάδες, όταν τους ρωτάς τι δουλειά κάνουν, σου απαντούν 'δικτυακό εμπόριο'...
Δώσε μερικά link να δούμε αν όντως μιλάς για κάτι διαφορετικό...
-
INTERNET MARKETING