-
από 7 Ιουλίου στην Λεπτοκαρυά........
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η κροατια εχει πολλα πραγματα να κανεις και να δεις...για το μαυροβουνιο δε ξερω κατα ποσο λεει για τουριστικος προορισμος προς το παρον... και το κοτορ νομιζω οτι ειναι εμπορικο λιμανι μονο...Το Κοτορ ειναι τουριστικοτατος προορισμος (αυτό και η Μπουτβα) μεσαιωνικη πολη, μνημειο της ΟΥΝΕΣΚΟ και γενικα απο φωτο και μια εκπομπη του Balkan Express που ειδα, λεει πολυ. Πριν το παρουν γραμμη τα λεφουσια.
Επειδη ειδα τη φωτο της Ελαφοννησου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Aυτη η φωτο ειναι το μονο + στην Ελαφονησο. Ολα τα αλλα ειναι μια τεραστια Α-ΠΑ-ΤΗ. ΜΗΝ ΠΑΤΕ παρα μονο για ημερησιο μπανιο.
Υπερβολικός...
Η Ελαφόνησος προωπικά μου αρέσει πολύ! Για ένα 3ημερο είναι μια χαρά.Απόλυτη ηρεμία, οι διακοπές βασίζονται στο μπάνιο (φευγεις γκαγκανιασμένος από το μαύρισμα) στο φαγητό (πολύυυ φαι) και σε καλή παρέα! Είναι διακοπές γενικώς αρχέγονες (νομίζω δεν έχει καν ΑΤΜ), όλη μέρα με ένα μαγιώ, καλή παρέα και γέλιο. Αν οι προδιαγραφές υπάρχουν (το μαγιώ και η παρέα δηλαδή ) και θέλεις ένα 3ήμερο να ξεφυγεις είναι μια χαρά. Δεν έχει οργάνωση και μέρη για βόλτες αλλά για 1 3ημεράκι δεν σε πειράζει. Ιδανικό για τους λάτρεις του κάμπινγκ. Μείον το ότι είναι σχετικά μακρυά
Το να με χαρακτηρισει καποιος υπερβολικο ειναι αρκετα λογικο, συνηθως ειμαι. ΟΧΙ τωρα.
Μπανιο, μαυρισμα και παρεα εχω και στη Σιθωνια. Με ελαχιστα χειροτερη παραλια. Φαϊ ειναι τρις-χειροτερο απο Χαλκιδικη (= επιτευγμα. Οι βορειοι θα με καταλαβουν) και τιμες εξωφρενικες, παντου.
Οσον αφορα το καμπινγκ. Επεσες στην περιπτωση. Εχω αποψη απο ενα σωρο καμπινγκ, παω σε τουλαχιστον 3 διαφορετικα καθε χρονο. Με μια λεξη: ΑΙΣΧΟΣ!!! Πανακριβο, ηλιολουστο και βρωμικο. Η πολυκοσμια δε μου λεει κατι. Ο Αρμενιστης γιατι ειναι καθαρος με περισσοτερο κοσμο;
-
πότε πέφτει η πανσέληνος τον Αύγουστο φέτος?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πότε πέφτει η πανσέληνος τον Αύγουστο φέτος?28Aυγουστου
πολυ πολυ καψουρα εχει πεσει [size=85][/size] -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το να με χαρακτηρισει καποιος υπερβολικο ειναι αρκετα λογικο, συνηθως ειμαι. ΟΧΙ τωρα.Μπανιο, μαυρισμα και παρεα εχω και στη Σιθωνια. Με ελαχιστα χειροτερη παραλια. Φαϊ ειναι τρις-χειροτερο απο Χαλκιδικη (= επιτευγμα. Οι βορειοι θα με καταλαβουν) και τιμες εξωφρενικες, παντου.
Οσον αφορα το καμπινγκ. Επεσες στην περιπτωση. Εχω αποψη απο ενα σωρο καμπινγκ, παω σε τουλαχιστον 3 διαφορετικα καθε χρονο. Με μια λεξη: ΑΙΣΧΟΣ!!! Πανακριβο, ηλιολουστο και βρωμικο. Η πολυκοσμια δε μου λεει κατι. Ο Αρμενιστης γιατι ειναι καθαρος με περισσοτερο κοσμο;
Το ότι είσαι υπερβολικός δεν το στηρίζω στην γνώμη σου, που είναι σεβαστή, αλλά στο τρόπο που επιλέγεις (για μια ακόμα φορά) να την εκφράσεις. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Aυτη η φωτο ειναι το μονο + στην Ελαφονησο. Ολα τα αλλα ειναι μια τεραστια Α-ΠΑ-ΤΗ. ΜΗΝ ΠΑΤΕ παρα μονο για ημερησιο μπανιο.)
Δέχομαι ότι εσένα δεν σου αρέσει αλλά θεωρώ την αντίδραση υπερβολική, καθότι εμένα ας πούμε μου άρεσε πολύ. Εκανα ωραιο μπάνιο (δεν ξέρω τη Σιθωνια, αλλά εμένα μου πέφτει και μακρυά για 3ημεράκι, ομοίως και ο Αρμενιστής) έφαγα καλά (κατι αστακούς ναααα) και περασα ωραία.Λες να άλλαξαν τόσο πολύ τα πραγματα μέσα σε 3-4 χρόνια που έχω να πάω? μπορεί...
Παντως η πόρωση και το ΜΗΝ ΠΑΤΕ μου φαντάζει αν μη τι άλλο υπερβολικό!
Γούστα είναι αυτά αγαπητέ greo, και είναι γνωστό ότι τα δικά μας δεν ταυτίζονται ποτέ!
-
Πιστεύω πως σχεδόν όλοι μας επηρεαζόμαστε απο την ψυχολογική κατάσταση που βρισκόμαστε ενώ παραθερίζουμε και πολλές φορές θάβουμε η εξυψώνουμε ενα μέρος μόνο και μόνο επειδή τσακωθήκαμε με το ταίρι μας, η επειδή εκεί γνωρίσαμε τον καλοκαιρινό έρωτα..
-
greo
Εχω φορτωσει για Ουρανουπολη , για λεγε για Σιθωνια ,ψαροντουφεκα να παρω μαζι μου .
Αρμενιστης ????????? -
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Πιστεύω πως σχεδόν όλοι μας επηρεαζόμαστε απο την ψυχολογική κατάσταση που βρισκόμαστε ενώ παραθερίζουμε και πολλές φορές θάβουμε η εξυψώνουμε ενα μέρος μόνο και μόνο επειδή τσακωθήκαμε με το ταίρι μας, η επειδή εκεί γνωρίσαμε τον καλοκαιρινό έρωτα..Φιλε ,αλλο το τι μου αρεσει κ αλλο αντικειμενικοτητα ,αλλα ειναι ανθρωπινο ολα αυτα να τα συγχεουμε .
-
Ελαφονησος:
Το οτι εκανες φοβερο μπανιο σε φοβερη παραλια δεν το αμφισβητω ειναι το μονο θετικο. Το οτι εφαγες αστακους ναααααα δε μου λεει κατι, απο το Κερατσινι την ιχθυοσκαλα τους φερνουν. Δηλαδη στην Αθηνα θα τους ετρωγες πιο φρεσκους. Απο νησι ειναι η καταγωγη μου, ψαρας ο παπους μου. Μια βολτα εκανα στο χωριο και το συμπερασμα ειναι οτι ψαρι ή θαλασσινο δε θα ετρωγα εκει.
Απο την αλλη. Στο καμπινγκ δωσαμε 25 ευρω τα 2 ατομα. Εξωφρενικα υψηλη τιμη, για το συγκεκριμενο καμπινγκ. 2 τυροπιτες και 2 χυμους 7 ευρω σε φουρνο στο χωριο. Στο σελφ-σερβις 7 ευρω η μεριδα το φαϊ στο αλουμινενιο ταπερακι. Γραφικοτης μηδεν, τοπιο (πλην της συγκεκριμενης παραλιας) μηδεν.
Ουτε φτωχηνα απο τις τιμες ουτε θα πλουτιζα αν πληρωνα οσο επρεπε. Αλλα γιδι δεν ειμαι. Εφυγα απο την Ελαφονησο, πηγα στη Μονεμβασια και καταλαβα τι σημαινει πραγματικα εξαιρετικο και τι διαφημισμενο. Στην Ελαφονησο 30 ευρω για να φανε 2 ατομα το βρηκα εξωφρενικη κοροϊδια, στη Μονεμβασια τα 45 τα βρηκα μια χαρά.
Οσο περι διαθεσης: Με την καλυτερη δυνατη διαθεση πηγα και θετικα προετοιμασμενος οσο παει.Γιωργο 123: Ποτε θα πας; Ποσο θα κατσεις; Ο Αρμενιστης ειναι μια πολυ ωραια παραλια, με το πιο πολυσυχναστο καμπινκ. Να πας καθημερινη. Για ψαροντουφεκο, προς το Πορτο Κουφο ρωτα που ηταν το Μαμπα παλιά. Αλλιως για μπανιο κλπ πρωτη επιλογη Καβουροτρυπες, αλλα στη Σιθωνια οπου και να πας εχει τις καλυτερες παραλιες. Αν και Αμουλιανη εχει εξισου καλες και ειναι σαφως πιο κοντά
-
Να σου πω... πολύ περισσότερο με πείραξαν τα 7 ευρώ που έδωσα για 2 καφεδες στην Πάρο το 2005 (!) παρά σε 2 τυρόπιτες και 2 χυμούς.. Αλλά επειδή τα των τιμών της Ελαφονήσου δεν τα θυμάμαι καλα (πέρα από το φτηνό ψάρι που σε βεβαιώ στην Αθήνα είναι απλησίαστο) δεν θα μείνω άλλο σε αυτό το κομμάτι. Εγω την έχω στο μυαλό μου σαν μια καλή ανάμνηση. Και δεν μίλησα ποτέ για γραφικότητα, ίσα ίσα μίλησα για αρχέγονες διακοπές που βασίζονται σε παραλία, μαγιώ και παρέα! Πήγα και αρχές καλοκαιριού χωρίς σχεδόν καθόλου κόσμο και θέμα με βρωμιά δεν υπηρξε στο ελάχιστο και 2 μερες που έμεινα εγω πέρασα καλά! Και τέλος το ότι μου άρεσε, δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη ή μου άρεσε περισσότερο από άλλα μέρη.. Απλά δεν θα την παρουσίαζα ως Α-ΠΑ-ΤΗ, ΜΗΝ ΠΑΤΕ.
'Νομίζω καταλαβες ακριβώς τι θεωρησα υπερβολή αλλά επειδή σ'αρέσει να σκας δεν το συνεχίζω άλλο!Και.. άλλάζοντας θέμα την άλλη βδομάδα φεύγω για πενθήμερο στο Λονδίνο!
-
Funis σε μισώ. Απλά και ξεκάθαρα.
-
Καταλαβα πολυ καλα, αγαπητη μου φιλη.
Επειδη ομως ακουω παρα πολυ καλα λογια για την Ελαφονησο, σε σημειο να την προτιμησω περσι για τοπο διακοπων μου, θεωρω υποχρεωση μου να προειδοποιησω τους ανυποψιαστους περαστικους.Και επειδη με επεισες εν μερει, αναθεωρω: ΑΝ ΔΕΝ ειστε του 24ωρου λιωσιματος στην αμμουδια ΜΗΝ ΠΑΤΕ. Ή μαλλον πατε για ημερησια εκδρομη.
-
εντάξει ο καθένας τα γούστα του. άλλος μπορεί να θέλει ξεκούραση-λιώσιμο. αυτός που θέλει κάτι πιο κοσμοπολίτικο σίγουρα θα το αποφύγει.
-
Δε με καταλαβες, αλλα δε βαριεσαι...
-
βαριέμαι είναι η αλήθεια
και πεινάω. lunch time
η Περίσσα στη Σαντορίνη καλά είναι για διακοπές? ΄Εχω βρει κάτι ωραία ξενοδοχειάκια Σίγουρα είναι 28 η πανσέληνος? θέλω να την προλάβω με το μωρό
-
Μπλιαχ....
-
βαριέμαι είναι η αλήθειακαι πεινάω. lunch time
η Περίσσα στη Σαντορίνη καλά είναι για διακοπές? ΄Εχω βρει κάτι ωραία ξενοδοχειάκια Σίγουρα είναι 28 η πανσέληνος? θέλω να την προλάβω με το μωρό
Με την πανσεληνο μην ξεχασεις το wonderful tonight (E.Clapton )
-
greo
5/7 θα ειμαι Ουρανουπολη στο Αριστοτελης ,σκοπευω να μεινω 7-8 μερες αλλα βλεποντας κ κανοντας .Δεν συνηθιζω να κανω διακοπες σε παραθαλασσιες περιοχες κ ειμαι λιγο αγχωμενος ,ελπιζω να μου κατσει καλα η Χαλκιδικη ,αλλιως θα την κανω για Αστυπαλαια . -
Καθημερινες θα ειναι σχετικα ερημια. Το ΣΚ θα γινεται το σχετικο πηξιμο.
Θαλασσα δεν πας επειδη δε γουσταρεις (οπως η δικια μου φερ'ειπειν); ή δεν τυχαινει;
Αν εχω υποκλεψει καλα συνομιλιες φιλων ψαραδων μπορεις να ψαρεψεις και στην Κομιτσα. Που ειναι η Ουρανουπολη; Στην αλλη μεριά του ποδιου (προς Θασο δηλαδη). Στειλε προδιαγραφες και σου κανω 2-3-4 προτασουλες. -
Περίσσα στη Σαντορίνη καλά είναι για διακοπές? ΄Εχω βρει κάτι ωραία ξενοδοχειάκια Σίγουρα είναι 28 η πανσέληνος? θέλω να την προλάβω με το μωρόΠερίσσα δεν λέει στην Σαντορίνη, μπορείτε βέβαια να μένετε εκεί και να πάτε αλλού. Τα ξενοδοχεία εκεί είναι φθηνότερα μεν, αλλά αν μπορείς να τα σκάσεις, η Οια είναι σαφώς προτιμότερη. Αλλιώς, μένεις στην Περίσσα και βγαίνεις αλλού!
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009