-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή τι, θα πάω στο κλαμπ, που λέω στον μπαρμαν 'μια mcfarland φίλε' και μου απαντάει 'ναι ναι τα σπάει ο dj σήμερα'; Δεν σφάξανε. -
Δηλαδή τι, θα πάω στο κλαμπ, που λέω στον μπαρμαν 'μια mcfarland φίλε' και μου απαντάει 'ναι ναι τα σπάει ο dj σήμερα'; Δεν σφάξανε.[/quote]
Αυτό ούτε γω το κατάλαβα ποτέ. Βασικά νόμιζα ότι οι γνωριμίες στο μπαρ, που κάθεται αυτή -η θεά- ολομόναχη και δίπλα της έχει άδειο κάθισμα και παίζει μουσική αρκετά χαμηλά για ν΄ακούς και πνίγει τον πόνο της στο ποτό και πετιούνται οι κορυφαίες ατάκες, γίνονται μόνο στις ταινίες. [/quote]
Ακριβώς! Το καλύτερο που μπορείς να πετύχεις σε νησάκια ντουετάκια στην μπάρα συνήθως μες την καλή χαρά οπότε άμα σκάσεις μύτη με φίλο σου κάτι μπορεί να γίνει Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα σε παραλίες αλλά και για τις δύο περιπτώσεις υπάρχουν βασικοί κανόνες:
- Νm=Νf (όπου Νm αριθμός αντρών της παρέας σου και Νf αριθμός στόχων)
- 2
-
παίδες αν την πέσω σε μία (εννοώ αν την φιλήσω στο ψυχρό) ενώ αυτή τα έχει με άλλον, τί πιθανότητες δίνετε να την κλέψω από αυτόν?
το έχει κάνει κανείς?
εγώ πιστεύω ότι θα με φιλήσει και αυτή.
-
Toν ξέρεις τον άλλον; Εγώ θεωρώ περισσότερο πιθανό (γενικά μιλώντας) να φας ένα σκαμπιλάκι συνοδευόμενο με το 'αχου καλλλλλεεεε, τιιιιι κανειιιιςςςςςςς;;;;;'
-
συντηρητικός ο Κωνσταντίνος...
εγώ το σκέφτομαι αλλιώς...
-
γιατι ρε πιτερ να μοιραστεις κατι αν μπορεις να το χεις ολοκληρο? ομιχλωδεις σκεψεις κανεις...
-
μίλτο θα την κλέψω από τον άλλον...
δεν μοιράζομαι εγώ πράγματα και συναισθήματα -
τοτε αυτος δεν ειναι ο τροπος... σιγα μη φας φαπα απο γκομενα...λιγες ειναι τοσο 'κυριες'...
αλλα ελπιζω ο γκομενος της ναναι κανας χεστης γιατι αλλιως θα τις τρως οπως οι βαζελοι στη τσιμισκη...
γενικα δυσκολο πραμα πας να κανεις εκτος αμα η αλλη ειναι στα χωρισματα...
-
E προφανώς είμαι έτσι, εφόσον μιλάμε γενικά, και την έχω πατήσει ήδη μια φορά. Τέσπα, εσύ ξέρεις την κοπέλα και την κατάσταση. Αν είναι σε δεινή φάση, μπορεί και να σε αφήσει να χωθείς, αν είναι σε φάση πεταλούδες στο στομάχι με τον άλλον, δύσκολο να υπάρξει συνέχεια, εκτός αν είσαι δεινός kisser και με το που ακουμπήσουν τα χείλη σας της λυθούν τα γόνατα και έχει αλλεπάλληλους οργασμούς. Τότε ναι, έχεις αρκετές πιθανότητες.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τοτε αυτος δεν ειναι ο τροπος... σιγα μη φας φαπα απο γκομενα...λιγες ειναι τοσο 'κυριες'...αλλα ελπιζω ο γκομενος της ναναι κανας χεστης γιατι αλλιως θα τις τρως οπως οι βαζελοι στη τσιμισκη...
Δάσκαλε Μίλτο, πιστεύω ότι θα πιάσει...
δεν είναι και η καλύτερη φάση για την άλλη απ' ότι καταλαβαίνω...
από τον άλλον δεν τρώω ξύλο, τον έχω... είναι και ψιλοβαρεμένος.
Θα το δουλέψω το πράγμα στο μυαλό μου... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γιατι ρε πιτερ να μοιραστεις κατι αν μπορεις να το χεις ολοκληρο? ομιχλωδεις σκεψεις κανεις...Δεν θα θελες να κάνεις βόλτες με ένα αυτοκίνητο και να πληρώνει άλλος τα σερβις;
-
Αν το πιστεύεις, τότε μην ρωτάς και προχώρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E προφανώς είμαι έτσι, εφόσον μιλάμε γενικά, και την έχω πατήσει ήδη μια φορά. Τέσπα, εσύ ξέρεις την κοπέλα και την κατάσταση. Αν είναι σε δεινή φάση, μπορεί και να σε αφήσει να χωθείς, αν είναι σε φάση πεταλούδες στο στομάχι με τον άλλον, δύσκολο να υπάρξει συνέχεια, εκτός αν είσαι δεινός kisser και με το που ακουμπήσουν τα χείλη σας της λυθούν τα γόνατα και έχει αλλεπάλληλους οργασμούς. Τότε ναι, έχεις αρκετές πιθανότητες. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
γιατι ρε πιτερ να μοιραστεις κατι αν μπορεις να το χεις ολοκληρο? ομιχλωδεις σκεψεις κανεις...
Δεν θα θελες να κάνεις βόλτες με ένα αυτοκίνητο και να πληρώνει άλλος τα σερβις;
αμα σου παρει ομως τα κλειδια..μετα να δω τι βολτες θα κανεις...
-
Tα χέρια μην σου πάρει.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τοτε αυτος δεν ειναι ο τροπος... σιγα μη φας φαπα απο γκομενα...λιγες ειναι τοσο 'κυριες'...
αλλα ελπιζω ο γκομενος της ναναι κανας χεστης γιατι αλλιως θα τις τρως οπως οι βαζελοι στη τσιμισκη...
Δάσκαλε Μίλτο, πιστεύω ότι θα πιάσει...
δεν είναι και η καλύτερη φάση για την άλλη απ' ότι καταλαβαίνω...
από τον άλλον δεν τρώω ξύλο, τον έχω... είναι και ψιλοβαρεμένος.
Θα το δουλέψω το πράγμα στο μυαλό μου...ωραιο δασκαλο βρηκες... δε ξερω ουτε σανο σε γαιδουρι να δωσω που λενε και στη νιγριτα...
παντως γενικα να ξες τετοια μπασιματα μπορει να ικανοποιουν αντρικους εγωισμους αλλα γενικα δυσκολο να γινει κατι καλο...να βγει κατι εννοω..
καλυτερα ενα φουλ πρες και οταν ειναι φρι κανεις μπασιμο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν θα θελες να κάνεις βόλτες με ένα αυτοκίνητο και να πληρώνει άλλος τα σερβις;
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΡΕ! Καλα ουτε απο τον skye δεν περιμενα τετοια ατακα
Γενικα γκομενα που τα εχει με αλλον, και με το που της την πεσω την φιλησω της πιασω τα φσιφσιφσονια, τελος παντων μολις δει οτι την γουσταρω να παρατησει τον αλλο και να ερθει μαζι μου, την θεωρω καριολα και απλα ενα φουτσο θα της ριξω (φυσικα θεωρητικα αυτα γιατι εδω δεν μου καθονται οι ελευθερες, οχι να μου κατσει και δεσμευμενη )
Υπαρχει παντως μια περιπτωση και καλη κοπελα να ειναι, μολις την φιλησεις να χασει την μπαλα και να την κανεις δικια σου. Πρεπει ομως να οδηγεις κατι μουρατο (ας ειναι και σμαρτ δεν μετραει η αξια τοσο οσο το πριμιουμιλικι) να εχεις λιγο αξυριστο λουκ λιγο ειπαμε οχι σαν τον ντινο (σορυ ντιριντινο ) να φορας πολο μπλουζακι με ορθιο γιακα, και να εισαι ελαφρως μαυρισμενος απο το ξυσαρχιαδιασμα που ριχνεις, λογω του οτι εχεις βρει την ακρη ακομη και λεφτας να μην εισαι να λιωνεις στα μπανακια κλπ.
Επισης καλο ειναι να χρησιμοποιεις εκφρασεις του στυλ. 'επεσα κατω', 'πλακα κανεις', 'δεν υπαρχει' κλπ (Αν εισουν αθηναιος εκει πανω δεν ξερω πως μιλανε οι φραγκατοι )Γμτ...μερικα απο τα πιο πανω με ψιλοπεριγραφουν...αλλα ουτε φραγκατος ειμαι ουτε οι γκομενες πεφτουν στην αγκαλια μου
-
Σημείωση, η γενειάδα είναι σημάδι εξεταστικής. Κατά τα άλλα, το μαγαζί διαθέτει ελαφρώς ατημέλητο λουκ.
-
Kαλα οποτε σε βλεπω εξεταστικη εχετε?
-
Προφανώς.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες