-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&tag=6112&pubid=1160050
μήπως κάπου έχει δίκαιο ?????
Νομίζω ότι ο νέος προπονητής δεν έχει προλάβει να γνωρίσει τους παίκτες.....
Η απόφαση ήταν διαταγή του Αντωνίου (αν και πιστεύω ότι ήταν λάθος της διοίκησης να τον βάλει τεχνικό διευθυντή, σαν ποδοσφαιριστής δεν ήταν και τίποτα το αξιόλογο, θα προτιμούσα να ήταν στην θέση του η σημαία της ομάδας ο Βαζέχα.....)...Ξυδακι ρε νασιφ, ξυδακι
Επαγγελματιας λεει; Οταν κλωτσαγες τον τζορτζεβιτς ηταν πολυ επαγγελματικο ε; Ναι και που σου εβαλε γκολ τι εγινε; ΑΣ ΜΑΡΚΑΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Και στο κατω κατω, οσο ηταν για κανα χρονο ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ρενε και σε καλυπτε φαινοσουν καλος. Οταν μετα εμεινες μαζι με τον μπαρμπα γιαννη, τα γ@μησες ολα στην αμυνα - 1 σοβαρο λαθος σε καθε αγωναΠιστεύω ότι αδικήθηκα. Δεν είναι δίκαιο να πληρώσω εγώ το τίμημα του χαμένου περσινού πρωταθλήματος. Είπαν ότι δεν έπαιξα καλά σε κάποια τελευταία παιχνίδια.
Και ποιος επαιζε ρε αγορι μου μπαλα και εχανε τα πρωταθληματα; Ο μητσος ο περιπτερας; Αυτος θα πληρωσει την νυφη ή εσυ που κοιμοσουνα ορθιος;
Δεν φταει ο τζιολης, δε φταει ο βυντρα, δεν φταει ο παπ, κανεις τους δεν φταει. Ουστ αμπαλα οντα, τελειωσαν τα ψωμια σας εδω
Τεσπα, ακουγεται πολυ εντονα οτι ο Σωτης θα επιστρεψει. Μαλιστα το γραφει και ΕΔΩ, οπου η εφημεριδα ειναι συμφεροντων οικ. Βαρδινογιαννη
μπορεί και να έχεις δίκαιο.......
-
Ετσι ειναι ρε συ
Ξεχναει κανεις τις λαλακιες του Μορρις με Ξανθη; Ή το πεναλτυ πασα του παπ στον αντωνακη;2 λαθη, 1 ΑΚΟΜΑ χαμενο πρωταθλημα. Οχι παιδια, ο χρονος σας τελειωσε. 5 χρονια στην ομαδα και οι 2 και δεν κανατε τπτ περαν του 2004
-
Ετσι ειναι ρε συ
Ξεχναει κανεις τις λαλακιες του Μορρις με Ξανθη; Ή το πεναλτυ πασα του παπ στον αντωνακη;2 λαθη, 1 ΑΚΟΜΑ χαμενο πρωταθλημα. Οχι παιδια, ο χρονος σας τελειωσε. 5 χρονια στην ομαδα και οι 2 και δεν κανατε τπτ περαν του 2004
δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίνε μόνο αυτοί (λάθη κάνανε......), αλλά μήπως η διοίκηση και οι προπονητές φταίνε μετά το 2004?????
-
Εννοειται πως φταινε και αυτοι, αλλα οι παικτες παιζουν μπαλα. Ενιγουει, ο μορρις βγηκε πριν λιγο και διεψευσε
Διαψεύδει ο Μόρις
Να ξεκαθαρίσει τη θέση του, αλλά και να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν σε πρόσφατη συνέντευξη του έσπευσε ο Νασίφ Μόρις. Με γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός αρνήθηκε τα όσα φαίνεται να δήλωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Χεν Τεν Κάτε.«Ουδέποτε είπα τέτοια πράγματα για τον Παναθηναϊκό και τον κ. Τεν Κάτε. Στα πέντε χρόνια που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό έχω αποδείξει ότι πάντοτε βάζω πάνω από όλα τα καλό της ομάδας και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω», τόνισε ο διεθνής αμυντικός.
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=136579
Πρωτα σκεφτομαστε και μετα ανοιγουμε το στομα μας, νασιφ
-
Εννοειται πως φταινε και αυτοι, αλλα οι παικτες παιζουν μπαλα. Ενιγουει, ο μορρις βγηκε πριν λιγο και διεψευσεΔιαψεύδει ο Μόρις
Να ξεκαθαρίσει τη θέση του, αλλά και να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν σε πρόσφατη συνέντευξη του έσπευσε ο Νασίφ Μόρις. Με γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός αρνήθηκε τα όσα φαίνεται να δήλωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον νέο τεχνικό της ομάδας, Χεν Τεν Κάτε.«Ουδέποτε είπα τέτοια πράγματα για τον Παναθηναϊκό και τον κ. Τεν Κάτε. Στα πέντε χρόνια που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό έχω αποδείξει ότι πάντοτε βάζω πάνω από όλα τα καλό της ομάδας και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω», τόνισε ο διεθνής αμυντικός.
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=136579' target='_blank
Πρωτα σκεφτομαστε και μετα ανοιγουμε το στομα μας, νασιφ
είναι εκνευρισμένος......
-
Oρίστε τι κορίτσαρους βγάζει η Παναχαικάρα!!!
-
κουκλα ειναι ...παιζει στην superleague?
και οπως λεει κι ενας φιλος μου,αν βαλω διπλα διπλα τα δικα μου με τα δικα της,τα δικα της θα ειναι πιο μεγαλα -
Ετσι ειναι ρε συ
+1
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
κουκλα ειναι ...παιζει στην superleague?
και οπως λεει κι ενας φιλος μου,αν βαλω διπλα διπλα τα δικα μου με τα δικα της,τα δικα της θα ειναι πιο μεγαλα**Για σεμνά... **
-
Αν ειναι ο πατρινος να βαζει ωραιες πατρινες, τοτε να του ανοιξουμε ΣΠΕΣΙΑΛ thread
-
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/629/ent.240629.aspΌλοι διαρκείας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Όλοι γήπεδο πανάθα καραγκούνης και χατζηγιάννης ναουμ'
-
Oπως γραφει και καποιος στο μσν : 'ποσο γκει μπορει να ειναι μια ομαδα για να εχει στη διαφημιση για τα διαρκειας της μουσικη του χατζηγιαννη;'
βαζελοι = γκει.
-
πες οτι θες πασχο, αλλα το γαυρος στα αγγλικα γινεται gayros. Αλλοι το εχουν στο ονομα τους βλεπω..
-
Ο 23χρονος Αργεντίνος αμυντικός χαφ που ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ θα αποκτηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο με ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Ο Λίμα θα πλαισιώσει στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ τον Βερόν.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι η μεταγραφή δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει την Κυριακή ή, το αργότερο, τη Δευτέρα.
Ο Λίμα άρχισε την καριέρα του τον Νοέμβριο του 2003 και μέχρι τον Δεκέμβρη του 2007 μέτρησε 44 συμμετοχές χωρίς να πετύχει τέρμα. Από τον Ιανουάριο του 2008 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μακάμπι Χάιφα όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Oπως γραφει και καποιος στο μσν : 'ποσο γκει μπορει να ειναι μια ομαδα για να εχει στη διαφημιση για τα διαρκειας της μουσικη του χατζηγιαννη;'βαζελοι = γκει.
τς τς τς... πας να αποτιναξεις την ρετσινια του gayρου? δεν γινεται ρε φιλε...ειναι η ετικετα σας αυτη!
-
πες οτι θες πασχο, αλλα το γαυρος στα αγγλικα γινεται gayros. Αλλοι το εχουν στο ονομα τους βλεπω..Αμεσως το μυαλο σου στους αγγλους-γκει...ειδες που σου λεω οτι ειστε γκει;;;;
-
Στην αρχαιοτητα, στις παλαιστρες, οι δαφνοστεφανωμενοι πιτσιρικαδες, εκαναν και πολλα χατηρια σε κατι μουσατους νταβραντισμενους (ωα δεις ποιον μου θυμιζει αυτη η περιγραφη).
Απο τοτε, σε ολα τα gay pride parade το κυριως εμβλημα ειναι οι δαφνοστεφανωμενοι. -
Εγω δε θα σε παω στην αρχαιοτητα,θα σε παω στη ριζουπολη και στη σκηνη 5 γυρισμα 1ο με τον κυριακο να λειαινει τη μανικα του Ατζα.Αντε περαστικα και ΑΛΑΤΙ (καιρο ειχα να το πω).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω δε θα σε παω στην αρχαιοτητα,θα σε παω στη ριζουπολη και στη σκηνη 5 γυρισμα 1ο με τον κυριακο να λειαινει τη μανικα του Ατζα.Αντε περαστικα και ΑΛΑΤΙ (καιρο ειχα να το πω).Και η ριζουπολη αρχαιοτητα ειναι, μαλιστα μεσαιωνας. Τωρα, αν εχετε για σημαια αντριλας τον Βουλη τον κερατουκλη, πασο.
Το αλατι κρατο το, γιατι θα το χρειαστεις για το αγγουρι - φρεσκο φρεσκο.ΥΓ. Το αλανι ειναι το ιδιο που παρακαλατε να ερθει;
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009