-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Χεχε
Ενα mini image (11mb) του GTL την εκανε μια χαρα την δουλεια τουπου μπορούμε να το βρούμε αυτο ;;; Μπορεις να το κάνεις upload κάπου ;;;
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σ' εμένα με το που το τρέχω και εμφανίζεται η εικόνα του rFactor μέχρι να φορτώσει, εξαφανίζεται και δεν τρέχει...Τι δεν έκανα σωστά!!??
Λοιπον το προβλημα με αυτο το μοντ ειναι οτι για να μην προκαλεσει προβληματα, καλο θα ηταν να εγκατασταθει μια νεα καθαρη εγκατασταση του rfactor. Κατεβασε το Rfactor Lite (100mb περιπου), καντο install σε καποιο αλλο σημειο του δισκου σου και μετα κανε εκει εγκατασταση του μοντ. Εγω ετσι εκανα παντως
που μπορούμε να το βρούμε αυτο ;;; Μπορεις να το κάνεις upload κάπου ;;;
σουστειλα με ΠΜ με το λινκ
Tα αρχεια που εχει εκει (ειναι 11μβ) τα κανεις mount με το Daemon tools ή το Alcohol120% και μετα ο installer του μοντ το βλεπει σαν κανονικο ντιβιντι -
Κι εγώ το ίδιο έκανα, έτσι όπως ακριβώς το γράφει στο manual. Έσβησα και τα αρχεία που έλεγε, μετέφερα το username μου κλπ που έλεγε, όλα με τη σειρά, κατέβασα το lite το εγκατέστησα ξεχωριστά κλπ κλπ. Τίποτα απολύτως όμως...
Θα δοκιμάσω κι αύριο γιατί δεν την παλεύω πάλι τώρα, αρκετό χρόνο μου έφαγε. Άσε που όταν κατέβασα το Mod από rapidshare, κάποιο αρχείο ήταν προβληματικό και δεν άνοιγε το rar! Ας είναι καλά η 24ρα και το ξανακατέβασα και πάλι απο άλλο link!
-
τι ειναι το rfactor lite?
-
Η μινιμουμ (σε μεγεθος) εγκατασταση του παιχνιδιου: 110μβ μεγεθος και εχει μονο 2 αυτοκινητα μεσα. Ειναι οτι πρεπει για την εγκατασταση του Ηistoric GT mod, μιας και δεν υπαρχει φοβος να κανει conflict με αλλα μοντς
-
OK, η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σήμερα! Δοκιμή το βραδάκι!
-
-
Πάρα πολύ ωραία! Μπράβο.
-
Εγκατέστησα χθές την προηγούμενη έκδοση, αλλά έβγαζε ένα λάθος στο αρχείο 'sky.mas' και κρέμαγε...
Θα βάλω σήμερα την τελευταία. -
Περίεργο, το sky.mas συμπεριαμβάνεται μέσα στο rar της πίστας!
Το αποσυμπίεσες σωστά (στο GameData\Locations); -
Ναι, κανονικά...
Το αρχείο είναι στη θέση του, αλλά χτυπάει κατα τη φόρτωση της πίστας.
Το ψάχνω. Μπορώ να το αντικαταστήσω με άλλο, από άλλη πίστα και ας είναι λάθος;
Θα δω σήμερα και με το καινούργιο... -
Δεν έχει ξαναγίνει report αυτό το σφάλμα. Δοκίμασε τη νεα έκδοση κι ενημέρωσέ με αν θέλεις (το sky.mas που περιλαμβάνει το rar είναι σωστό, δεν είναι corrupted).
ΥΓ. Αν δεν είναι μεγάλος κόπος, μπορείτε να αναφέρετε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο φόρουμ της GVRteam; Μας είναι πολύ πιο εύκολο να το παρακολουθήσουμε από εκεί!
-
Στον φάκελο Locations έχεις τον φάκελο 'Megara' ή τον άλλον (που στο rar περιέχει στον φάκελο Megara);
-
Όπως γράφει και στο τόπικ της πίστας στο GVRteam forum, αποσυμπιέζετε το rar στον Locations όπως είναι (σας δημιουργεί εκεί μέσα έναν υποφάκελο: BobsTrackBuilder, μέσα στον οποίον υπάρχει το sky.mas και ο φάκελος Megara).
-
Δν ξερω τι λενε οι αλλοι, παντως το HISTORIC Gt mod πρεπει να ειναι το μοναδικο μοντ στο Ρφακτορ που ειναι τοσο κοντα στο real thing. Πραγματικα, πανω που το ειχα βαρεθει το γκειμ, βρεθηκε αυτο και με πορωσε τρελα
βεβαια αναρωτιεμαι ποσο ηρωες μπορει να ηταν αυτοι που οδηγουσαν σταληθεια το GT40, μια κινουμενη σφαιρα που χτυπαει ανετα 340 χλμ/ω με φρενα συμβατικου οχηματος
-
Έχω πάθει τέτοια πλάκα με το mod, που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προτείνω ένα μίνι πρωταθληματάκι με αυτό στη GVRteam, τώρα που διακόπτεται το OLFSL για καλοκαίρι!
-
Εγώ μπήκα online χθες με καμιά 20ριά άλλους! Ωραία ήταν αν και έβλεπες πολλά τετ-α-κε!
-
Ετσι ειναι. Χαιλαιτ εχτες, να οδηγω μια mustang του 69 και να πηγαινω με 220χμλ/ω με το πλαι στην Curva Curva της Monza. ΠΟΡΩΣΗ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν έχει ξαναγίνει report αυτό το σφάλμα. Δοκίμασε τη νεα έκδοση κι ενημέρωσέ με αν θέλεις (το sky.mas που περιλαμβάνει το rar είναι σωστό, δεν είναι corrupted).ΥΓ. Αν δεν είναι μεγάλος κόπος, μπορείτε να αναφέρετε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζετε στο φόρουμ της GVRteam; Μας είναι πολύ πιο εύκολο να το παρακολουθήσουμε από εκεί!
Κανένα πρόβλημα με τη νέα έκδοση!
Ο γιός μου (που έχει ένα απωθημένο με τα Μέγαρα) λύσσαξε το Σαββατοκύριακο!
Το πρόβλημα μάλλον ήταν η ονομασία του φακέλου (εμείς οι παλιοί με τον Norton Commander τα κάνουμε αυτά... ) -
Χτες το βράδι ανεβάσαμε την έκδοση 0.8.1 η οποία έχει κλίσεις στις στροφές (2 μοίρες σε όλες, εκτός της Κ9 που έχει 7 μοίρες) και την βάση των κερμπς, τα οποία πρέπει να τα κάνουμε fine tuning (κυρίως σε ύψος). Αλλά χρειαζόμαστε BETA TESTERS που ξέρουν την πίστα! Για αυτό οσοί μπορείτε & θέλετε, δοκιμάστε την πίστα και πέστε μας τι διορθώσεις χρειάζονται.
ΥΓ. Ευριπίδη, χαίρομαι που σας άρεσε τελικά! Πές του γιου να μας κάνει beta testing την 0.8.1, εαν κι εφόσον έχει εμπειρία από την πραγματική πίστα (btw, με τις κλίσεις έχει γίνει πολύ ταχύτερη η πίστα... εγώ έριξα ένα δευτερόλεπτο).
F1 Games/Simulators