-
Ναι
(καιρός να περνάμε από τη θεωρία στην πράξη!)Το πρόβλημα των ημερών είναι ότι είμαι καρφωμένος στην καρέκλα λόγω σπασμένου ποδιού και πρέπει να τα τραβάει όλα μόνη της η γυναίκα μου....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Και μια που (δεν) το ΄φερε η κουβέντα...It's official! **Είμεθα στην έβδομη εβδομάδα μας.....**
Καλή λευτεριά στη σύζυγο. Με το καλό να έρθει...
-
'Αντε με το καλό
-
Μεγάλη περηφάνια ένιωσα στην πρώτη παράσταση της κόρης μου με το μπαλέτο που ήταν καταπληκτική!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μεγάλη περηφάνια ένιωσα στην πρώτη παράσταση της κόρης μου με το μπαλέτο που ήταν καταπληκτική!'Ετσι...!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μεγάλη περηφάνια ένιωσα στην πρώτη παράσταση της κόρης μου με το μπαλέτο που ήταν καταπληκτική!Η παράσταση, η μικρή ή και τα δυο;
Όσο μεγαλώνουν, η περηφάνια που θα νοιώθεις κάθε φορά που κάποιος θα σου δίνει συγχαρητήρια για τις επιδόσεις τους θα είναι μεγαλύτερη.
Εγώ χθες βράδυ δεν πίστευα στα μάτια μου, βλέποντας εκείνο το 'μικρό' μου (7 χρονών γαϊδουράκι, πλέον) να εκτελεί ασκήσεις με την αγωνιστική ομάδα της ενόργανης. Τπτ σπουδαίο, του χωριού μας η ομάδα είναι, αλλά όπως και να το κάνεις...
Για τον Ευριπίδη μην τα ξαναλέμε, μας κρατάει μυστική τη μάρκα* που χρησιμοποιεί όταν πρόκειται να πάει να δει τον Μάνο.*Πάνες ακράτειας.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μεγάλη περηφάνια ένιωσα στην πρώτη παράσταση της κόρης μου με το μπαλέτο που ήταν καταπληκτική!
Η παράσταση, η μικρή ή και τα δυο;
...και τα 2
-
Πάει κι αυτός. Τον έβαλε ο megane για τα καλά στο κλούμπ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πάει κι αυτός. Τον έβαλε ο megane για τα καλά στο κλούμπ.Όχι κι έτσι, Ο μεγκάν δεν παίζεται... Έτσι και δει την κόρη του σε παράσταση, θα τον δούμε στις ειδήσεις.
Γι αυτό είναι δικαιωματικά ο πρόεδρος εδώ μέσα! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όχι κι έτσι, Ο μεγκάν δεν παίζεται... Έτσι και δει την κόρη του σε παράσταση, θα τον δούμε στις ειδήσεις.
Γι αυτό είναι δικαιωματικά ο πρόεδρος εδώ μέσα!Mέχρι και στο CNN θα βγεί
-
Γεια σας και απο εμενα.Με λενε θαναση και εχω και εγω ενα 3χρονο αγορακι τον Χρηστο και ομολογω οτι ειναι η μεγαλυτερη χαρα της ζωης μου .!!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γεια σας και απο εμενα.Με λενε θαναση και εχω και εγω ενα 3χρονο αγορακι τον Χρηστο και ομολογω οτι ειναι η μεγαλυτερη χαρα της ζωης μου .!!!!Θανάση χιλιόχρονος, να τον χαίρεσαι
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Όχι κι έτσι, Ο μεγκάν δεν παίζεται... Έτσι και δει την κόρη του σε παράσταση, θα τον δούμε στις ειδήσεις.
Γι αυτό είναι δικαιωματικά ο πρόεδρος εδώ μέσα!Mέχρι και στο CNN θα βγεί
...ΚΑΙ ΒΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!
-
Σχολιάζοντας σκηνή σίριαλ...
Εγώ: Δεν έχει ακόμα τύχει ν' ακούσω φάση που η γυναίκα να πει στον άντρα 'θέλεις να γίνεις ο άντρας μου;'
Κόρη μου: Έτσι είναι, πατερούλη. Ο άντρας κάνει πάντα το πρώτο βήμα...Μικρή διακοπή...
για να τα φτιάξουν...
Μικρή διακοπή...
Και η γυναίκα για να χωρίσουν. Ο άντρας λέει 'θέλεις να τα φτιάξουμε;' Και η γυναίκα 'νομίζω πως πρέπει να χωρίσουμε'. Κατάλαβες;
Είχα καταλάβει: Με ξέρανε! Ρε τι τα μαθαίνουν στα σχολεία, τέλος πάντων;
-
O Bagus ακόμα να γράψει εδωπέρα;
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Και μια που (δεν) το ΄φερε η κουβέντα...It's official! **Είμεθα στην έβδομη εβδομάδα μας.....**
Αμαν τωρα το ειδα αυτο.
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χαζοφέρνεις απο τώρα ε;
-
Επιστροφή από ταξίδι με την οικογένεια.
Τα παιδιά κάθονται πίσω, ο μικρός (2+κάτι) σε καθισματάκι και ο μεγάλος (5,5) σε μπούστερ.
Κάποια στιγμή ξεκινάω προσπέραση, αλλάζει θέση ο μεγάλος και η γυναίκα μου τον μαλώνει και του λέει να κάτσει κανονικά.
Γυρίζει τότε και τις λέει: «Πώς να κάτσω μαμά έτσι όπως επιταχύνει ο μπαμπάς ;;;»Κόκκαλο εγώ, όχι μόνο γνώριζε την κατάσταση του αυτοκινήτου και την ενέργεια που εκτελούσα εκείνη ακριβώς τη στιγμή αλλά γνώριζε και την κατάλληλη λέξη για να την περιγράψει...
Είχα μείνει άφωνος. -
Ο τζουνιορ 3+ δεμενος στο καθισματακι του και ενω ετοιμαζομουν να κανω προσπεραση λεει με εκπληξη,,,,,,πω πω καπνοοοοοοοος!!!!!!!!!
Ο μπροστινος το ξεκαπνισε!!!!!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ο τζουνιορ 3+ δεμενος στο καθισματακι του και ενω ετοιμαζομουν να κανω προσπεραση λεει με εκπληξη,,,,,,πω πω καπνοοοοοοοος!!!!!!!!!
Ο μπροστινος το ξεκαπνισε!!!!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και μια που (δεν) το ΄φερε η κουβέντα...
It's official! **Είμεθα στην έβδομη εβδομάδα μας.....**
Αμαν τωρα το ειδα αυτο.
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ευχαριστώ Πρόεδρε!
Χαζοφέρνεις απο τώρα ε;
Μα τελείως..... (το χάσαμαν και αυτό το λίγο που΄χαμαν...)
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...