-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε σχέση με την 3άρα sedan, η Mercedes μου αρέσει πολύ περισσότερο. Αντίθετα, η 3άρα κουπέ μου αρέσει πολύ περισσότερο από την CLK.Ακριβώς
Η C Class είναι κούκλα μπροστά στην 3 Sedan και η καλύτερη επιλογή για τα γούστα μου!
Παρόλα αυτά η CLK την ομορφιά της κουπέ δεν τη φτάνει, παρκάρει μια 325 κουπέ κάτω από το σπίτι μου και μου φτιάχνει τη μέρα κάθε πρωί που τη χαζοκοιτάω! Η ένσταση έρχεται στην cabrio, που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλάσαν τόσο πολύ την καμπύλη στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο η κουπέ...σα σπιρτόκουτο είναι από πίσω!
ΑΛΛΑ η απουσία της μεσσαίας κολόνας δίνει το κάτι τις στην CLK -
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Η ένσταση έρχεται στην cabrio, που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλάσαν τόσο πολύ την καμπύλη στο πίσω μέρος με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο η κουπέ...σα σπιρτόκουτο είναι από πίσω!
ΑΛΛΑ η απουσία της μεσσαίας κολόνας δίνει το κάτι τις στην CLKNαι, η καημενούλα κακάσχημη είναι, σκέτο σπιρτόκουτο, μπλιαχ!!
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=150466' target='_blank' target='_blank
-
χάλια μου φαίνεται και μένα (το χω γράψει και σε άσχετες φάσεις) και το ότι εσύ έχεις μία δε σημαίνει ότι πρέπει να μας αρέσει κιόλας
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
χάλια μου φαίνεται και μένα (το χω γράψει και σε άσχετες φάσεις) και το ότι εσύ έχεις μία δε σημαίνει ότι πρέπει να μας αρέσει κιόλαςΟΚ no problem γούστα είναι και αυτά!
Mόνο που επειδή το υποκειμενικό εμπεριέχει και το αντικειμενικό στοιχείο και ανάλογα με το πόσοι είναι αυτοί το βλέπουν όμορφο ή όχι, τότε κρίνεται ο καθένας για το γούστο του (αν διαθέτει ή όχι).
Εν ολίγοις υπάρχουν και κακόγουστοι άνθρωποι π.χ. οι διάφοροι κάγκουρες που βάζοντας μια αεροτομή αεροπλάνου ή λαμπάκια στα πιτσιλιστήρια νομίζουν ότι έχουν το ομορφότερο αυτοκίνητο του κόσμου, κλπ.
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Nαι, η καημενούλα κακάσχημη είναι, σκέτο σπιρτόκουτο, μπλιαχ!!
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=150466' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Γαμώ τα χρώματα, όπως κ το εσωτερικό τρίμ-έστω κ πατέντα-.
Κατά τ' άλλα θέλει πίσω Μ-pack προφυλακτήρα. -
Ο χρήστης Ο τύπος με την μπλε Ε93 έγραψε:
- GP Thunder Xenon in fog lights
Καλός μ@λ@κ@ς και αυτός. Το αμάξι μου να δείχνει ωραίο και bugger everyone else.
Κατά τα άλλα, την αεροτομούλα της M3 θα την βάλω και εγώ, την είχα και στο προηγούμενο άλλωστε.
Επίσης μου άρεσαν πολύ τα εσωτερικά φιλέτα. Αυτά δεν ξέρω αν μπορείς να τα βάλεις στην αντιπροσωπεία καθώς κανονικά προορίζονται μόνο για την Μ3. -
Να σας πω την αλήθεια...η Cabrio 3άρα δε μου αρέσει. Κάτι με χαλάει όταν είναι κλειστή. Όταν είναι ανοιχτή, είναι ωραία...αλλά κλειστή είναι χάλια.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Να σας πω την αλήθεια...η Cabrio 3άρα δε μου αρέσει. Κάτι με χαλάει όταν είναι κλειστή. Όταν είναι ανοιχτή, είναι ωραία...αλλά κλειστή είναι χάλια.Ωραία, με αφορμή τη συζήτηση περί ''σχήματος'' των αμαξωμάτων, εσύ Νίκο τι λες για τη σειρά 1 κουπέ και cabrio, καθώς και για την 6άρα cabrio?
-
Μιάς και τα συγκεκριμένα μοντέλα δημιουργούν τόσο 'ντόρο' με την εμφάνιση τους σημαίνει ότι ακόμα και άσχημα να τα θεωρεί κάποιος δεν περνούν απαρατήρητα και είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι η κύρια επιδίωξη του κατασκευαστή , δηλαδή τα αυτοκίνητα του να ξεχωρίζουν !
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Να σας πω την αλήθεια...η Cabrio 3άρα δε μου αρέσει. Κάτι με χαλάει όταν είναι κλειστή. Όταν είναι ανοιχτή, είναι ωραία...αλλά κλειστή είναι χάλια.
Ωραία, με αφορμή τη συζήτηση περί ''σχήματος'' των αμαξωμάτων, εσύ Νίκο τι λες για τη σειρά 1 κουπέ και cabrio, καθώς και για την 6άρα cabrio?
H 6er Cabrio/Coupe δε μου αρέσει...ποτέ δε μου άρεσε η 6αρα βασικά. Δε μου αρέσει ούτε ανοιχτή, ούτε κλειστή.
Σχετικά με την 1, τη 5θυρη πάντα δε τη πολυσυμπαθούσα....αλλά όταν έβγαλε τη 3θυρη ερωτεύτηκα!
Η Coupe 1 αρχικά δε μου άρεσε από τις φώτο...αλλά από κοντά η 135i είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
Η Cabrio 1 δε μου αρέσει. Με χαλάει η υφασμάτινη οροφή μάλλον...δεν έχω προσδιορίσει τι ακριβώς. Ανοιχτή τώρα, είναι ΟΚ...μου αρέσει.
Τελικά συμπεραίνω ότι 'είμαι' περισσότερο του Coupe παρά του Cabrio και γενικότερα τα Cabrio αυτοκίνητα δε μου άρεσαν ποτέ και ειδικά για την Ελλάδα, τα βρίσκω κάπως άχρηστα. Συγκεκριμένα, 4/5 οδηγούς που βλέπω με Cabrio το έχουν 'κλειστό'.
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Μιάς και τα συγκεκριμένα μοντέλα δημιουργούν τόσο 'ντόρο' με την εμφάνιση τους σημαίνει ότι ακόμα και άσχημα να τα θεωρεί κάποιος δεν περνούν απαρατήρητα και είναι πολύ πιθανό αυτή να είναι η κύρια επιδίωξη του κατασκευαστή , δηλαδή τα αυτοκίνητα του να ξεχωρίζουν !Σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο, ειδικά από κάποιες οπτικές γωνίες και σε συνδυασμό εξωτερικού με εσωτερικού χρώματος/δέρματος, καθώς και των μόνιμα αναμένων φώτων ημέρας στα καινούργια, όταν είναι ανοιχτά, χτυπούν στο μάτι.
Πάντως για μένα η ομορφότερη BMW cabrio είναι η Ε36 και μετά η Ε30.
-
Άσχετο και κάπως off-topic αν και BMW-related...βλέπω 'Α' και Μικρούτσικο που έχει τον Αλέφα...παίρνει τηλ ο Γεωργίου και εντός των άλλων είπε ότι έχει μια Μ3 και πάει για drift με μια παρέα
-
ουτε μενα μου αρεσουν τα καμπριο και δε θα παιρνα ποτε,αλλα απογευματακι/βραδακι βολτα με καμπριο ειναι πολυ ωραια φαση!!! το πρωι με ηλιο σαν αυτον που χουμε αυτες τις μερες ειναι αυτοκτονια...
και για την ελλαδα ειδικα τα καμπριο μια χαρα ειναι,σκεψου ποσες ζεστες μερες το χρονο εχουμε...δηλαδη στη Γερμανια που κανει ψωλοκρυο ειναι πιο χρησιμα???? ή πρεπει σωνει και καλα να ζεις μονο στη Καλιφορνια για να εχουν νοημα... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άσχετο και κάπως off-topic αν και BMW-related...βλέπω 'Α' και Μικρούτσικο που έχει τον Αλέφα...παίρνει τηλ ο Γεωργίου και εντός των άλλων είπε ότι έχει μια Μ3 και πάει για drift με μια παρέαEγώ νόμιζα πως ο Γεωργίου έχει Μ6 (μάλλον λάθος νόμιζα), αλλά ο Καρβέλας έχει σίγουρα 6άρα cabrio (αν δεν το έχει αλλάξει ακόμα) γιατί τον έχω δει (άσε που υπάρχει και στο youtube )
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Άσχετο και κάπως off-topic αν και BMW-related...βλέπω 'Α' και Μικρούτσικο που έχει τον Αλέφα...παίρνει τηλ ο Γεωργίου και εντός των άλλων είπε ότι έχει μια Μ3 και πάει για drift με μια παρέα
Eγώ νόμιζα πως ο Γεωργίου έχει Μ6 (μάλλον λάθος νόμιζα), αλλά ο Καρβέλας έχει σίγουρα 6άρα cabrio (αν δεν το έχει αλλάξει ακόμα) γιατί τον έχω δει (άσε που υπάρχει και στο youtube )
το γεωργιου τον εχει δει γνωστος μου με νεα Μ3 και για το καρβελα δε ξερω,αλλα εχω δει τη πανια να βγαινει εξω απο μια 630 στο κεφαλαρι...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Eγώ νόμιζα πως ο Γεωργίου έχει Μ6 (μάλλον λάθος νόμιζα), αλλά ο Καρβέλας έχει σίγουρα 6άρα cabrio (αν δεν το έχει αλλάξει ακόμα) γιατί τον έχω δει (άσε που υπάρχει και στο youtube )
το γεωργιου τον εχει δει γνωστος μου με νεα Μ3
Τον είχα ακούσει προς το τέλος της συζήτησης που είχε με κάποιον ακροατή στο Real να εκθιάζει το //Μ και μάλιστα να λέει ότι έχει την πλάκα του όταν οδηγοί Porsche κοιτάνε έκπληκτοι όταν κάθεται δίπλα τους σε ψιλοκοντρίτσες
Ωραίος ο Γιώργος, μέσα σ'όλα...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Ελα τωρα παραδεξου οτι δεν πηρες το μερσεντες για τους καθρεφτες του, και ασε τα σαπια σε μας... ασχετε
Σε μένα αναφέρεσαι? Εάν ναι πρόσεξε τον τόνο τών γραπτών σου τότε..
Οχι βεβαια σε εσενα, αμεσως να αρπαχτεις....!!!
μαθετε να διαβαζετε πισω απο τις λεξεις και επι τη ευκαιρια, κοιτα και 2-3 ποστ πιο πανω ..Λοιπον ο Γεωργιου εχει μια ασπρη Μ3 Ε92 και ειναι και πολυ καγκουρας
Μεσα στη γλυφαδα κανει καγκουριες και στροφαρει το μοτερ στα κοκκιναΕιναι μορφη μεσα στο αυτοκινητο, εγω οταν τον ειδα εμεινα καγκελο!!
Τελικα βλεπω οτι οι Bmw -διστι(εννοειται οχι ολοι!) εχουν πολλα κοινα ,ειρωνειας-αρπαγματος-προστασιας της φιρμας και κατοχης 'χεριου' με τους αλφιστι!!!!
Προς μεγαλη μου απογοητευση βεβαιως βεβαιως!
-
Να δω Γεωργιου να κανει παντιλικια με Μ3 και τι αλλο...
-
BMW FORUM