-
Φετος ευτυχως θα καταφερω να παω διακοπες για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα απο τις 5 εως τις 20 Ιουλιου. Πραγματικα δεν εχω κανονισει ΤΙΠΟΤΑ, και γιαυτο θα ηθελα καποιες προτασεις. Θα ειμαι με την φιλη μου οι 2 μας, και σκεφτομαστε να δουμε 2-3 μερη αρκει να ειναι κοντινα.
Η μοναδικη προταση για να ειμαι ειλικρινης ειναι να παμε στην Κασο, λογω του οτι μας εχει καλεσει η κολλητη μου ουκ ολιγες φορες και παντα βρισκαμε δικαιολογιες για να μην παμε..Αν παμε , προτεινει να παμε και Καρπαθο που ειναι διπλα..
Τι λετε γιαυτο?
Περιμενω προτασεις!!
Υ.γ Υπαρχει μια μικρη προτιμηση για Ιονιο...
-
Φετος ευτυχως θα καταφερω να παω διακοπες για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα απο τις 5 εως τις 20 Ιουλιου. Πραγματικα δεν εχω κανονισει ΤΙΠΟΤΑ, και γιαυτο θα ηθελα καποιες προτασεις. Θα ειμαι με την φιλη μου οι 2 μας, και σκεφτομαστε να δουμε 2-3 μερη αρκει να ειναι κοντινα.
Η μοναδικη προταση για να ειμαι ειλικρινης ειναι να παμε στην Κασο, λογω του οτι μας εχει καλεσει η κολλητη μου ουκ ολιγες φορες και παντα βρισκαμε δικαιολογιες για να μην παμε..Αν παμε , προτεινει να παμε και Καρπαθο που ειναι διπλα..
Τι λετε γιαυτο?
Περιμενω προτασεις!!
Υ.γ Υπαρχει μια μικρη προτιμηση για Ιονιο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
η κερκυρα ειναι το πιο ομορφο νησι στην ελλαδα... αντε και η κρητη...κερκυρα θα πηγαινα anytime!
Σαντορίνη...
Απλά δεν λέει όταν είναι πήχτρα. Κανένα νησί δεν φτάνει την ομορφιά της. Στην Κέρκυρα, δεν καταλαβαίνεις πως είσαι σε νησί...εφοσον κανεις το γυρο και δεις οτι εχει θαλασσα γυρω γυρω... σαντορινη δεν εχω παει αλλα εμπιστευομαι τα ατομα που εχουν παει και μιλανε για overrated πραγματα...φυσικα εχει ομως μυθο και ο μυθος ειναι καλος...δηλαδη καποια στιγμη θα παω και γω...
στη κερκυρα εμενα ανετα...καλες παραλιες, πρασινο και μια παλια πολη made in italy...
τεσπα διακοπες ναναι και οπου ναναι..και με καλη παρεα αν γινεται...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εφοσον κανεις το γυρο και δεις οτι εχει θαλασσα γυρω γυρω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να πω και γι' αυτά τα μέρη:
Άρτα (>?)
Πάργα: πολύς κόσμος, πήχτρα απίστευτη
Σύβοτα ντεν ξέρει
Παξοί: μέτρια εντύπωση, έχουν πλακώσει 'ξένοι' επιχειρηματίες που προσπαθούν να βγάλουν το ετήσιο εισόδημά τους σε 3 μήνες. Πράσινο αρκετό πάντως.
Αντίπαξους δεν έχω πάει, ίσως είναι σαν τους Παξούς, αλλά πιο ήσυχοι.
Λευκάδα: καλήΆρτα θα παω καθαρα για τυπικούς λόγους και για μια ημέρα. Για την Πάργα θα διαφωνησω μιας και πηγαινω από μικρός και νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο..Για τα Σύβοτα μπορώ να πω πως είναι πανέμορφα αλλά θα έχω καλύτερη άποψη φέτος διότι την τελευταία φορά έμεινα μόλις μία ημέρα..
Για τους Παξούς-Αντίπαξους δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν έχω πάει ποτέ..
Λευκάδα αξίζουν 2-3 παραλίες..
Μεγάλο ρόλο παίζει το ΠΟΤΕ πας και όχι που πας πλέον...12 ιουλίου θεωρώ πως θα είναι σχετικα ήσυχα όπου και να παω..
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Να πω και γι' αυτά τα μέρη:
Άρτα (>?)
Πάργα: πολύς κόσμος, πήχτρα απίστευτη
Σύβοτα ντεν ξέρει
Παξοί: μέτρια εντύπωση, έχουν πλακώσει 'ξένοι' επιχειρηματίες που προσπαθούν να βγάλουν το ετήσιο εισόδημά τους σε 3 μήνες. Πράσινο αρκετό πάντως.
Αντίπαξους δεν έχω πάει, ίσως είναι σαν τους Παξούς, αλλά πιο ήσυχοι.
Λευκάδα: καλήΆρτα θα παω καθαρα για τυπικούς λόγους και για μια ημέρα. Για την Πάργα θα διαφωνησω μιας και πηγαινω από μικρός και νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο..Για τα Σύβοτα μπορώ να πω πως είναι πανέμορφα αλλά θα έχω καλύτερη άποψη φέτος διότι την τελευταία φορά έμεινα μόλις μία ημέρα..
Για τους Παξούς-Αντίπαξους δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, δεν έχω πάει ποτέ.
Λευκάδα αξίζουν 2-3 παραλίες..
Μεγάλο ρόλο παίζει το ΠΟΤΕ πας και όχι που πας πλέον...12 ιουλίου θεωρώ πως θα είναι σχετικα ήσυχα όπου και να παω..
Παργα -Συβοτα ,ηλθον ειδον κ απηλθον ,αλλα γουστα ειναι αυτα .
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πχ:
http://www.bellavistahotel.gr/gr/kerkira-gr-ferries.htm' target='_blank' target='_blank' target='_blankΣ' ευχαριστώ.
Και σένα Γρηγόρη για τις προτάσεις..
Λογικό πάντως η Κέρκυρα να μη φαίνεται σαν νησί, αφού είναι τεράστια, εννοείται πως θα πάω με αμάξι για να τη γυρίσω..
Άρα Κέρκυρα ή Σαντορίνη ή και τα δύο!
Βλέπουμε...Αν αποφασισεις να πας Κερκυρα θα πρεπει να γνωριζεις .
- Το ταξιδι ειναι περιπου 9-10 ωρες (εξοδα)
- Μεγαλες διαδρομες για να φτασεις στις ωραιες παραλιες .πολλες φορες σημειωτον.
- Δεν χρειζεται να βγαλεις εισιτηρια θα βρεις στην Η/τσα εισιτηριο.
- Το φαγητο ειναι τουριστικο κ να αποφευγεις το κεντρο .
- Ειναι κουραστικο νησι αυτη την εποχη κ εχει πολυ υγρασια .
- ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αν αποφασισεις να πας Κερκυρα θα πρεπει να γνωριζεις .- Το ταξιδι ειναι περιπου 9-10 ωρες (εξοδα)
2) Μεγαλες διαδρομες για να φτασεις στις ωραιες παραλιες .πολλες φορες σημειωτον. - Δεν χρειζεται να βγαλεις εισιτηρια θα βρεις στην Η/τσα εισιτηριο.
- Το φαγητο ειναι τουριστικο κ να αποφευγεις το κεντρο .
- Ειναι κουραστικο νησι αυτη την εποχη κ εχει πολυ υγρασια .
- ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ .
Ωχ... μη μου λες τέτοια... τίποτα δε μου τη σπάει περισσότερο από μποτιλιαρίσματα στις διακοπές και μάλιστα στην εξοχή...
Το ταξίδι όντως είναι μεγάλο ρε γμτ.
Τουλάχιστον μου επιβεβαίωσες ότι βρίσκεις εισιτήρια κανονικά στην Ηγουμενίτσα, όπως ήταν και το λογικό δλδ.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη (ειδικά το bold ) - Το ταξιδι ειναι περιπου 9-10 ωρες (εξοδα)
-
Μιας και στα Σύβοτα είναι το εξοχικό μπορώ να σας πω πως υπάρχουν δωμάτια και μαγαζιά για όλα τα γούστα και πορτοφόλια. Οι παραλίες είναι πολλές (σχετικά μικρές) και κοντινές. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος κατά τη γνώμη μου είναι να νοικιάσει μια βαρκούλα, υπάρχουν αρκετές ενοικιαζόμενες στο λιμάνι και να φέρει βόλτα μόνος του τα νησάκια καθως υπάρχουν και πολλές παραλίες που πας μόνο με βάρκα. Όποιος έρθει τέλη Ιουλίου με Αύγουστο να στείλει pm να κεράσω και καφέ . Για οποιαδήποτε πληροφορία ρωτήστε με!
-
Γράφτε και τίποτα για Ζάκυνθο..
-
Ο χρήστης Polo1.2 έγραψε:
Γράφτε και τίποτα για Ζάκυνθο..Πανεμορφο νησι εχω παει 2 φορες και χαλαρα ξαναπαω...
Ωραιες παραλιες...
Ωραια ξενοδοχεια...
Φυση απιστευτη...
Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να το γυρισεις και παλι θες μερες αν θα πας...
Δοκιμασε τα τοπικα κρασια και τυρια...
Αν μπορεις μεινε στο τσιλιβι...
Πανε για ποτακι το βραδυ στη μποχαλη εχει τρομερη θεα και αν πας με γυναικα ειναι ρομαντικα
2 πραγματα απο μενα
ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ
ΜΗΝ ΠΑΣ ΛΑΓΑΝΑ ειναι γεματο μεθυσμενους αγγλους και δεν εχει και τπτ..Αυτα οτι θες ευχαριστως να σου πω...
-
Έχει πάει κανένας Αμοργό; ή Κύθηρα;
Ψάχνω πληροφορίες για αυτά τα 2 (παραλίες και νυχτερινή ζωή), οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Έχει πάει κανένας Αμοργό; ή Κύθηρα;Ψάχνω πληροφορίες για αυτά τα 2 (παραλίες και νυχτερινή ζωή), οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.
Αμοργό πήγα πέρυσι. Διαμονή στην Αιγιάλη η στην χώρα (καλύτερα αιγιάλη). Καταπληκτικό νησί, τρομερές παραλίες. Αν πάς, πάρε το καραβάκι και πήγαινε για μπάνιο στη βραχονησίδα Γραμβούσα. Τρομερό ερημικό μερος με όχι πάνω απο 20-30 άτομα σε τεράστια παραλία (όσους πάει το καραβάκι δλδ)
Κουφονήσια έχει πάει κανεις?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γράφτε και τίποτα για Ζάκυνθο..
Πανεμορφο νησι εχω παει 2 φορες και χαλαρα ξαναπαω...
Ωραιες παραλιες...
Ωραια ξενοδοχεια...
Φυση απιστευτη...
Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να το γυρισεις και παλι θες μερες αν θα πας...
Δοκιμασε τα τοπικα κρασια και τυρια...
Αν μπορεις μεινε στο τσιλιβι...
Πανε για ποτακι το βραδυ στη μποχαλη εχει τρομερη θεα και αν πας με γυναικα ειναι ρομαντικα
2 πραγματα απο μενα
ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ
ΜΗΝ ΠΑΣ ΛΑΓΑΝΑ ειναι γεματο μεθυσμενους αγγλους και δεν εχει και τπτ..
Αυτα οτι θες ευχαριστως να σου πω...Θα συμφωνήσω!
Έχω πάει 2 φορές. 1 σε ενοικιαζόμενα (στη λίμνη κεριού) και 1 με ιστιοπλοϊκό και είναι πολύ όμορφο νησί με ωραίες παραλίες. Χρειάζεσαι σίγουρα μεταφορικό μέσο. Λαγανά μην πας ούτε για πλάκα!Η Σκιάθος τι λέει από παραλίες και νυχτερινή ζωή;
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Η Σκιάθος τι λέει από παραλίες και νυχτερινή ζωή;Τα λέει όλα!!
Κατ'εμε από τα πολύ ωραία νησιά! Πήγα πέρυσι. Τέλειες παραλίες και ωραία νυχτερινή ζωή, ειδικά από την άποψη ότι είναι όλα μαζεμένα, για όλα τα γούστα..Συν στο νησί ότι έχει και πράσινο! Γενικά ιδανικό για παρεακι!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Έχει πάει κανένας Αμογό; ή Κύθηρα;Ψάχνω πληροφορίες για αυτά τα 2 (παραλίες και νυχτερινή ζωή), οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.
H Aμοργος ειναι ωραιο νησι ,αλλα απαραδεκτα ακριβη (αισχροκερδεια).
Παραλιες εχει 3-4 καλες κ μπαρακια αρκετα ,αλλα αυτο καθε χρονο αλλαζει.
Στα Κυθηρα μην περιμενεις νυχτερινη ζωη ,ειναι λιγο οικογενειακο νησι κ με δυσκολα νερα (κρυα-ρευματα) θα σου ελεγα να το αποφυγεις .
Στην Αστυπαλια εχεις παει ??????? Αν εισαι σε καλη φαση (ερωτευμενος ) σου την προτεινω ανεπιφυλακτα -
Ναι, ναι, έλα αστυπάλαια.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Έχει πάει κανένας Αμοργό; ή Κύθηρα;Ψάχνω πληροφορίες για αυτά τα 2 (παραλίες και νυχτερινή ζωή), οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.
Κύθηρα.
Όταν είχα πάει είχα περάσει τρομερά. Παραλίες αρκετές αλλά δυσπρόσιτες. Καψάλι έχει λίγη κίνηση, νυχτερινή ζωή αλά Μύκονος μην περιμένεις. Θα βρεις όμως στέκι σε ένα μπαράκι και θα πηγαίνεις κάθε βράδυ. Έχει και ωραία μέρη να δεις. εκεί έχω πάει στην ομορφότερη παραλία στη ζωή μου. Θέλει μισή ώρα περπάτημα ή σκάφος. -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Στην Αστυπαλια εχεις παει ???????
Οχι δεν εχω πάει και δεν ξέρω και τιποτα για το μέρος. Γενικα φέτος ψάχνω ενα μερος που να εχει θάλασσες και νορμαλ ζωη, ουτε πολύ ήσυχα ουτε και να γίνεται χαμός.. Εχω πάει Παρο και Σκιάθο τα προηγούμενα χρόνια και ηθελα να το παίξω λίγο πιο 'λόου προφαιλ' φέτος
-
Mιας και όλοι θα πάτε στα νησιά και θα τα βουλιάξετε, εγώ λέω να μη πάω φέτος.
Ηλέκτρα, Ιόνιο μεριά θες; Ή πρέπει να φεύγει το καράβι οπωσδήποτε από Πειραιά;
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009