-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.
ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη εννοείται πως η δουλειά είναι πρώτα απ'όλα.
Ευχαριστούμε για την διάθεση και την θέλησή σου!
Οταν θα έχεις πιο 'ελαφρύ' πρόγραμμα το βλέπουμε ξανά.Καλό βράδυ,
Θανάσης -
Κυριε Λωρη σας ευχαριστουμε μονο και μονο για την προσπαθεια σας να βρειτε χρονο και μερος για να μας μεταφερετε τις γνωσεις σας!!!
Αν θυμαστε ειχα κανει μια ερωτηση πιο παλια για τυχον συμμετοχη σας στο Ακροπολις με εργοστασιακη υποστηριξη!!!!!!!!!! Τριτη εχω γεννηθει αλλα αφου πιανει τωρα θα πω αντε και στη Ford για ολοκληρη χρονια...................
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!
Επειδή έχουμε μία προσφορά για αίθουσα σε ξενοδοχείο,θα παρακαλούσα όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.Και αυτό γιατί τη Δευτέρα θα πρέπει να δώσουμε μία απάντηση στο ξενοδοχείο για την αίθουσα και για τον αριθμό των ατόμων που θα παρεβρεθούν.Ευχαριστώ,
ΘανάσηςΚαλησπέρα, εαν προλαβαίνω τις συμμετοχές, θα ήθελα να δηλώσω κι εγώ.
Ευχαριστώ -
Καλησπέρα και πάλι!
Λοιπόν,έχουμε νεότερα.Το σεμινάριο θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο, το Σάββατο 5/07 και θα ξεκινήσει στις 14.00 .Το κόστος για το σεμινάριο είναι 20Ε/άτομο(τα έξοδα αυτά αφορούν φαγητό,καφέδες,αναψυκτικά), ενώ της αίθουσας είναι 190Ε και θα επιμεριστεί στους συμμετέχοντες.Μέχρι τώρα είμαστε 16.Παρακαλώ όσοι έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν,να μου στείλουν ένα πμ,με το όνομά τους και με το τηλεφωνό τους,μήπως χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
@tasmania είσαι μέσα!
Θανάσης
-
Κι εγω παρακαλω!!!!
-
Και εγώ μέσα και θα φέρω ένα ακόμη άτομο.
-
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ παρακαλώ..
-
καλημερα, επιβαιβεβαιωνω την συμμετοχη μου και σου στελνω και π.μ
ευχαριστω. γιωργος. -
ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14.00 ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΙΑΟΥΛΗ 28 Γ.
ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΡΑΦΗΝΑ,ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΣΤΡΙΨΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Π Ρ Ι Ν ΑΠΟ ΜΙΑ 'ΕΚΟ' ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΕΞΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑΟΥΛΗ. ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 28Γ (ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ) ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΤΙΡΙΟ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΗΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ,ΠΟΛΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΚΑΦΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18.00,ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 21.30 ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ...ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
για μια ακομη φορα ευχαριστουμε εκ των πρωτερων για οτι κανετε για εμας....
ραντεβου απο κοντα να γνωριστουμε και μεταξυ μας.... -
Θα προσπαθησω να συμμετασχω στο σεμιναριο,απλα δεν το γνωριζω ακομα.
Υπαρχει χρονικο οριο δηλωσης συμμετοχης, ή μπορουμε και τελευταια στιγμη να συμμετασχουμε?> -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Θα προσπαθησω να συμμετασχω στο σεμιναριο,απλα δεν το γνωριζω ακομα.
Υπαρχει χρονικο οριο δηλωσης συμμετοχης, ή μπορουμε και τελευταια στιγμη να συμμετασχουμε?>ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.08,ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
καλησπερα. θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη για ενα φιλο που δεν εχει υπολογιστη, δεν ειναι στο φορουμ, αλλα το παρακολουθει, και θελει να ερθει στην συναντηση.
τον ενημερωσα για το προγραμμα επειδη ειναι εκτος αθηνων και μου απαντησε
οτι μπορει να ερθει. στελνω και σχετικο π.μ. ευχαριστω πολυ.γιωργος.Υ.Γ. εαν υπαρχει προβλημα που ο φιλος δεν ειναι στο φορουμ ενημερωστε με
να δωσω ακυρο. και παλι ευχαριστω. -
Ο χρήστης gns έγραψε:
καλησπερα. θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη για ενα φιλο που δεν εχει υπολογιστη, δεν ειναι στο φορουμ, αλλα το παρακολουθει, και θελει να ερθει στην συναντηση.
οτι μπορει να ερθει. στελνω και σχετικο π.μ. ευχαριστω πολυ.γιωργος.Υ.Γ. εαν υπαρχει προβλημα που ο φιλος δεν ειναι στο φορουμ ενημερωστε με
να δωσω ακυρο. και παλι ευχαριστω.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FORUM.
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ tan. ΣΤΟ FORUM ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΘΑ.tan ΑΚΟΥΣ ???
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
o.k μηνυμα εληφθει. σας ευχαριστω για μια ακομη φορα.
θα τα πουμε απο κοντα. καλο βραδυ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
να δωσω ακυρο. και παλι ευχαριστω.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FORUM.
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ tan. ΣΤΟ FORUM ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΘΑ.tan ΑΚΟΥΣ ???
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Παρών!
Εδώ είμαι,και απάντησα στον gns με πμ για το φίλο του.
Εννοείται ότι μπορεί να έρθει όποιος θέλει και εκτός φόρουμ.Καληνύχτα,
Θανάσης -
επειδη με ρωτησε φιλος που θα ερθει και ετοιμαζεται να τρεξει ...
υπαρχει περιπτωση αυτο το σεμιναριο σε καποια συνεννοηση με εθεα να καλυψει καποιον που παει να βγαλει πρωτη φορα λισανς?
δυστυχως το παιδι εχασε το σεμιναριο που ειχε κανει η εθεα πριν μερικους μηνες και τωρα τρεχει και δε φτανει -
υπαρχει περιπτωση αυτο το σεμιναριο σε καποια συνεννοηση με εθεα να καλυψει καποιον που παει να βγαλει πρωτη φορα λισανς?
δυστυχως το παιδι εχασε το σεμιναριο που ειχε κανει η εθεα πριν μερικους μηνες και τωρα τρεχει και δε φτανει -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
δυστυχως το παιδι εχασε το σεμιναριο που ειχε κανει η εθεα πριν μερικους μηνες και τωρα τρεχει και δε φτανειΤο τελευταίο σεμινάριο της ΕΘΕΑ έγινε στις 17 Ιουνίου.http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=14724&race_id=0 και όχι πριν μήνες.Μήπως το αμέλησε ο φίλος σου αρκετά;Μήπως να ρωτήσει στην ΕΘΕΑ πότε προβλέπεται επόμενο;
Αλλα σου υπενθυμίζω πως το σεμινάριο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ΕΘΕΑ.Και ο Λώρης πλέον δεν είναι στους εισηγητές των σεμιναρίων της ΕΘΕΑ(αποχώρησε μετά το χάρισμα των ποινών του Παλαδίου). -
εγω θελω να ερθω αλλα λογω δουλειας θα το ξερω τελευταια στιγμη αν θα μπορεσω ρε γαμωτο .
Θα προσπαθησω μεχρι το χρονικο περιθωριο που εχει θεσει ο ελ-εμ να εχω απαντησει.
Συνοδηγώντας... ή .... www.rally.gr/codriver