-
EXEI KANEIS SIMETASXI SE EKDROMH ME THN PARAPANO ETERIA
AXIZEI NA LAVOUME MEROS? -
Ο χρήστης mitrop έγραψε:
AXIZEI NA LAVOUME MEROS?Να πληρωσω για να απολαυσω την ατελειωτη Ελληνικη φυση;;; Ντροπη το θεωρω. Προτιμω να ξεκινησω με ενα ακομη φιλο (τουλαχιστον 2 αυτοκινητα) και οπου μας βγαλει... Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να οργανωσεις μια 2ημερη εξορμηση.
-
den exo paei pote se offroad odigisi para mono se dyskolous xomatodromous, den ginete na pao monos den exo filo me 4x4
opote skeftome na akouso prota merika pragmataΟ χρήστης Hiluxboy έγραψε:
AXIZEI NA LAVOUME MEROS?Να πληρωσω για να απολαυσω την ατελειωτη Ελληνικη φυση;;; Ντροπη το θεωρω. Προτιμω να ξεκινησω με ενα ακομη φιλο (τουλαχιστον 2 αυτοκινητα) και οπου μας βγαλει... Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να οργανωσεις μια 2ημερη εξορμηση.
-
εχω παει με αλλη εταιρεια κι εχω να πω το εξης:
στην αρχη μου φανηκε απατη αλλα μετα ειδα οτι αξιζε προκειμενου να εχω την ασφαλεια μερικων αλλων αυτοκινητων κι επιπλεον τα ατομα ειχαν εξοπλισμο που δεν ειχα κι ο οποιος βοηθησε (psp, φτυαρια, εργατες, πληρες σετ εργαλειων , σαντουιτσ....) προτεινω να το κανετε τουλαχιστον μια φορα, κι αν δεν σας αρεσει δεν το ξανακανετε... -
piga telika stis 30/11 ston marathona einai empiroi h organosh metria alla afto pou stenoxorise olous htan i diskolia ton empodion gia protarides htan too much kai figame kai me gratsounies sto amaxi kati to opoio enoxlise polous kai boroun na to apofeugoun oi tetiou eidous eteries
mathame polla alla kai sinxronos logo diskolias ton empodion mas dimioyrgithike tetio anxos pou den apolausame thn fisi oso tha thelame -
Πήγατε με δικά σας αυτοκίνητα? Δεν μπορουσαν να διαθέσουν οι ίδιοι?
-
oi idioi oxi boris na nikiaseis alla meta poios plironi tis zimies sthn mpogia
den sou leo na mhn pas alla na to exis sto nou sou isos tin epomenh pou tha pao na valo autokolito sto plai gia na mnh exo gdarsimata
ean exis suv xoris kontes sxesis mhn pas to taleporis adika ena maverick pou hrthe to travagame 2 foresΟ χρήστης xtrail έγραψε:
Πήγατε με δικά σας αυτοκίνητα? Δεν μπορουσαν να διαθέσουν οι ίδιοι? -
ego pantos tha xanapao kalitera proetimasmenos
-
μηπωσ εχετε καμια διευθυνση για off-raod εξορμησεις; δεν εχω διπλωμα, ουτε αμαξι μηπωσ ομως οι αντιστοιχες εταιριες δεχονται τετοια ατομα; ευχαριστω
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
μηπωσ εχετε καμια διευθυνση για off-raod εξορμησεις; δεν εχω διπλωμα, ουτε αμαξι μηπωσ ομως οι αντιστοιχες εταιριες δεχονται τετοια ατομα; ευχαριστωNAI, gia na kouvalas ton eksoplismo
-
Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από τις καλύτερες του χώρου -αν όχι η καλύτερη. Οι γραντζουνιές είναι μεσα στο παιχνίδι αλλά σίγουρα το αυτοκίνητο θα περάσει από σημεία που δεν θα πιστεύεις ότι μπορεί να περάσει και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο Σπύρος 'τρελαίνετε' με την ιδέα ότι θα πάθει ζημιά ένα αυτοκίνητο. Σε εκδρομή στο Μαραθώνα έπεσα σε νεροφάγωμα και χρειαστήκαμε 1 ώρα για να βγεί το αυτοκίνητο ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ. Αν συνεχίσεις και σου αρέσει το off road θα 'κολλήσεις'.
-
δεν εχω αμφιβολια οτι ειναι καλοι αλλα σιγουρα μπορουν να γινουν καλυτεροι . η οργανωση που ειδα εγω χρειαζεται βελτιωση
οσο για της γραντζουνιες δεν συμφωνω οτι ειναι στο παιχνιδι γιατι ακριβως ειναι παιχνιδι και παμε να περασουμε καλα οχι να στενοχωριομαστε. εαν καποιος εχει ενα φτηνο η παλιο 4χ4 του συστηνω να παει αλλα εαν εχει το οικογενειακο του καλυτερα οχιΟ χρήστης hadi έγραψε:
Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από τις καλύτερες του χώρου -αν όχι η καλύτερη. Οι γραντζουνιές είναι μεσα στο παιχνίδι αλλά σίγουρα το αυτοκίνητο θα περάσει από σημεία που δεν θα πιστεύεις ότι μπορεί να περάσει και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο Σπύρος 'τρελαίνετε' με την ιδέα ότι θα πάθει ζημιά ένα αυτοκίνητο. Σε εκδρομή στο Μαραθώνα έπεσα σε νεροφάγωμα και χρειαστήκαμε 1 ώρα για να βγεί το αυτοκίνητο ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ. Αν συνεχίσεις και σου αρέσει το off road θα 'κολλήσεις'. -
Φίλε άμα είναι να σκέφτεσαι τις γρατσουνιές άστο καλύτερα , κάνε βολτιτσα σε απλούς χωματόδρομους που δεν έχεις πρόβλημα . αν πάλι σε ενδιαφέρει να κανείς κάποια εκδρομή και δεν μιλάμε να πληρώσεις , απλός να έχεις διαθέσει μπες στο forum του http://www.to4x4.gr γίνε δωρεάν μέλος και ακόλουθα μας στης εκδρομές .
Τα πάντα γίνονται με ασφάλεια . -
επειδη βλεπω μια ειρωνια στην απαντηση σου θα ελεγα να μην κανεις τον ανετο αλλα πρωτα να μας πεις με τι 4χ4 εσυ πας στις εκδρομες.
σημειωσε επισης οτι και τα αλλα 16 ατομα που ηταν εκει ειχαν το ιδιο παραπονο. εαν εσυ πας για 4χ4 αθλητισμο τοτε καλα κανεις και δεν σε ενοχλουν οι ζημιες.
εμεις ομως που κανουμε απλως βολτιτσες σε χωματοδρομους παμε για διασκεδαση και οχι για αθλητισμο οποτε οι ζημιες μας ενοχλουν.
εαν επισης νομιζεις οτι οσοι περνουν 4χ4 και δεν τα βαζουν σε δοκιμασιες για τις οποιες σχεδιαστηκαν ειναι λαθος τοτε ας μην συζηταμε αλλο μαζι καλυτερα γιατι εισαι σε μεγαλυτερο λαθος απο ολους εμας.
δηλαδη οταν παρω το subaru sti πρεπει κατα εσενα να λαβω μερος σε πιστες δικιμων!!!!!!Ο χρήστης samurai έγραψε:
Φίλε άμα είναι να σκέφτεσαι τις γρατσουνιές άστο καλύτερα , κάνε βολτιτσα σε απλούς χωματόδρομους που δεν έχεις πρόβλημα . αν πάλι σε ενδιαφέρει να κανείς κάποια εκδρομή και δεν μιλάμε να πληρώσεις , απλός να έχεις διαθέσει μπες στο forum του http://www.to4x4.gr γίνε δωρεάν μέλος και ακόλουθα μας στης εκδρομές .
Τα πάντα γίνονται με ασφάλεια . -
[quote='mitrop']επειδη βλεπω μια ειρωνια στην απαντηση σου θα ελεγα να μην κανεις τον ανετο αλλα πρωτα να μας πεις με τι 4χ4 εσυ πας στις εκδρομες.
σημειωσε επισης οτι και τα αλλα 16 ατομα που ηταν εκει ειχαν το ιδιο παραπονο. εαν εσυ πας για 4χ4 αθλητισμο τοτε καλα κανεις και δεν σε ενοχλουν οι ζημιες.
εμεις ομως που κανουμε απλως βολτιτσες σε χωματοδρομους παμε για διασκεδαση και οχι για αθλητισμο οποτε οι ζημιες μας ενοχλουν.
εαν επισης νομιζεις οτι οσοι περνουν 4χ4 και δεν τα βαζουν σε δοκιμασιες για τις οποιες σχεδιαστηκαν ειναι λαθος τοτε ας μην συζηταμε αλλο μαζι καλυτερα γιατι εισαι σε μεγαλυτερο λαθος απο ολους εμας.
δηλαδη οταν παρω το subaru sti πρεπει κατα εσενα να λαβω μερος σε πιστες δικιμων!!!!!!Συμφωνώ απόλυτα !!!
-
Ο χρήστης juan έγραψε:
επειδη βλεπω μια ειρωνια στην απαντηση σου θα ελεγα να μην κανεις τον ανετο αλλα πρωτα να μας πεις με τι 4χ4 εσυ πας στις εκδρομες.
δηλαδη οταν παρω το subaru sti πρεπει κατα εσενα να λαβω μερος σε πιστες δικιμων!!!!!!Συμφωνώ απόλυτα !!!
ευχαριστω juan
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
εχω παει με αλλη εταιρεια κι εχω να πω το εξης:
στην αρχη μου φανηκε απατη αλλα μετα ειδα οτι αξιζε προκειμενου να εχω την ασφαλεια μερικων αλλων αυτοκινητων κι επιπλεον τα ατομα ειχαν εξοπλισμο που δεν ειχα κι ο οποιος βοηθησε (psp, φτυαρια, εργατες, πληρες σετ εργαλειων , σαντουιτσ....) προτεινω να το κανετε τουλαχιστον μια φορα, κι αν δεν σας αρεσει δεν το ξανακανετε...συμφωνο
-
Ναι, εκεί πήγα με το νεοαποκτηθεν (3/12/2003) SUV (FORESTER 2.0, του 1999), ναι μεταχείρω είναι, σε άριστη κατάσταση!
Και γρατζουνιές έκανα και την καταβρήκα και δε στενοχωρήθηκα!
Όσο για το sti, έχει ο αδερφός μου IMPREZA GT του 2000 με 250 άλογα και ναι, το βάζουμε στις πίστες και σε όλα τα βουνά έχουμε κάνει διαδρομές γρήγορες (όχι κόντρες!).Κάθε 15000 χλμ, λιώνουμε λάστιχα κλπ, κλπ....
Α! και το FORESTER 2.0,(ΤΑΖ στο εξής) φοράει χωμάτινα τρακτέρια (αγωνιστικά λάστιχα για χώμα εννοώ)! Πολεμικό ανά πάσα ώρα και στιγμή κι ας χάθηκε πολλή από τη βελούδινή του αίσθηση!
Ετσι είναι φίλοι μου, όταν παίρνεις εργαλείο (για οποιαδήποτε δουλειά), δεν είναι μόνο για καφέ στο Κολωνάκι!
Αυτή είναι η μεγιστη έκφραση ΦΛΩΡΙΑΣ!!!!!
Όντως αν σας ενδιαφέρει το 4Χ4, μπείτε στο off-road.gr kai sto to4x4.gr, και θα διασκεδάσετε με καλούς φίλους χωρίς ίχνος σνομπισμού για τους νέους στο χώρο!
Αλλά προς Θεού, μην τους πείτε για γρατζουνιές....οι άνθρωποι δεν είναι Φλώροι....
OFFROAD ADVENTURES 4X4