-
.
Ο αγώνας συνεχίζεται... μείνετε συντονισμένοι, μην προσπερνάτε και μέσα από το διάλογο και κοινή πολιτική κάτι θα πετύχουμε... Επιμένω!Στρατισινο
(για να μην το ξεχνώ και εγώ)ΥΓ.... Μία παρατήρηση... Ακουσα πάλι τα γνωστά περί πολυεκπρόσωπησης των οδηγών... Χμ... Ο ΣΟΑΑ ένας ήταν, είναι και θα είναι και όπως επέμενα άλλοτε έτσι και τώρα επαναλαμβάνω πως οι διάφορες τάσεις τοπικού χαρακτήρα έχουν λόγους ύπαρξης αλλά μέσα με τον αρχικό Σύνδεσμο... Ετσι ίσως συνενοηθούμε![/quote]
ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΗΓΕ , ΚΑΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ...Δυστυχως οι σημερινοι ........αλλα και δεν αποφασιζουν οποτε τι να πεις?
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ< ΜΕΣΑ >( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΙΝ , ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ( ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΡΟΔΙΝΑ ) ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ , < ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΥΤΟΥΣ >
ΜΗΠΩΣ ΘΑΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ , ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ?
ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ...........
Υ.Γ. ΣΤΟ < ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ > ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ , ΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΣΟΡΥ .
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
τα χρήματα της ΕΘΕΑπου εισπράτονται από τους αγώνες,
θα μείνουν στους αγώνες?
θα επενδυθούν ανάλογα?Για την ανάγκη αναβάθμισης της υπηρεσίας?
Για την ανάγκη πρόσληψης μάνατζερ-συντονιστή αλλά και συνεργατών του σε θέματα μαρκετιγκ, τύπου, αλλά και νομικών προβλημάτων κ.λπ...???!
Ρωτησα τον πρεοδερο
'τις εκατονταδες εκατομμυρια που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ η εθεα υπαρχει ποτε περιπτωση να ανταποδωθουν στο σπορ?'Απαντηση
' η εθεα καθε χρονο ειναι ζημιογονος και μαλιστα εκταμιευονται απο το ταμειο της ελπα!!!! μεγαλα ποσα για να στηριξουν την εθεα'
Βγαλτε συμπερασμα...
Α!!! δεν σας ειπα ηταν και ο Δαρδουφας εκει.Πως και μας θυμηθηκε ,λες να εχει να κανει με τις φωτο που επαιρνε ο τεως για μια εβδομαδα προεδρος του dragster??
Θα μας μοιρασουν αραγε αναμνηστικες φωτο η τις κρατουν για αυτους και μονον.
ΡΕ!!! δεν ειμαστε τοσο ζωα οσο νομιζετε
Προσεχτε γιατι το 2004 μπορει να δειτε μονο τους ολυμπιακους αγωνεςκαι κανενα αυτοκινητιστικο αγωνα, αφου για μοτο δεν το συζηταμε.
Εχετε καταλαβει οτι ολα τα πληρωνουμε εμεις οι αγωνιζομενοι?? ακομα και τον καφε που πινετε εκει μεσα, εμεις τον εχουμε πληρωμενοΜηπως εφτασε η ωρα να τα δωσουμε σε αλλους που τα κανουν καλλιτερα??
Αλλα .....φωνη βοωντος εν τη ερημω...Συνεχιζω απαισιοδοξος
dimos
-
ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΠΩΣ ΑΚΟΜΨΟΣ(ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΡΑΛΛΥ ΑΠΟ ΤΟ 1995) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΑΠΟ 150-200 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.'EL-EM'
-
Όλοι οι προλαλήσαντες τα είπαν άριστα.
Να σταθώ σε κάτι του dimos που μου χτύπησε στο μάτι: Κανένας αγώνας το 2004.
Το αντέχετε; Γιατί είμαι σίγουρος πως η ΕΛΠΑ δεν το αντέχει, και ας 'γλιτώσει τα λεφτά που εκταμιεύει στην ΕΘΕΑ κάθε χρόνο'...
Πλάκα που θα είχε... Και αμφιβάλλω πως θα χρειαζόταν καν να φτάσουμε τον ένα χρόνο πριν μας πάρουν σοβαρά στα σοβαρά.
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ρωτησα τον προεδρο
'τις εκατονταδες εκατομμυρια που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ η εθεα υπαρχει ποτε περιπτωση να ανταποδωθουν στο σπορ?'
Απαντηση
' η εθεα καθε χρονο ειναι ζημιογονος και μαλιστα εκταμιευονται απο το ταμειο της ελπα!!!! μεγαλα ποσα για να στηριξουν την εθεα'
Βγαλτε συμπερασμα...
Ευχαριστως!
ΥΓ Για οσους δε θυμουνται ο ηρωας της φωτο λεγεται Pinocchio
-
Και κάτι έγραψα στο άλλο θέμα για τη μύτη μου που θα μελιτζανώνεται όσο μεγαλώνουν και οι οδηγικές μου ικανότητες!!
Αυτό ήταν, πάω για ύπνο.
Εχει αγώνα αύριο!!(Τώρα τι σκ. αγώνας θα είναι που δεν θα έχω κανέναν να του πιλατεύω τα αυτιά όσο το αυτοκίνητο θα κινείται, δεν κατάλαβα... Τελικά τώρα κατάλαβα γιατί τους βάζουμε τους οδηγούς! Σε κάποιον πρέπει να μιλάς!! )
Εκτός θέματος...
Τα λέμε αύριο από κοντά!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Να σταθώ σε κάτι του dimos που μου χτύπησε στο μάτι: Κανένας αγώνας το 2004.Δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει δραστικότερη λύση από αυτή.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Να σταθώ σε κάτι του dimos που μου χτύπησε στο μάτι: Κανένας αγώνας το 2004.
Δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει δραστικότερη λύση από αυτή.
Συμφωνω, αλλα ειναι κατι που δεν προκυτε να γινει ποτε!!!!!!! τους λογους τους ξερουμε ολοι και οσο και να μη μας αρεσει, υπαρχουν πολλοι 'ολοι'.... αν καταλαβατε τι θελω να πω..
-
Οταν λές 'κανένας αγώνας το 2004' εννοείς οι λέσχες να μη διοργανώσουν αγώνες ή εννοείς να μη συμμετέχουν οι οδηγοί στους αγώνες που θα διοργανωθούν ?
Γενικά, δε βλέπω να υπάρχουν τοποθετήσεις για το ρόλο των λεσχών στον γενικό προβληματισμό. και μη ξεχνάμε ότι οι οδηγοί εκτός από τον ΣΟΑΑ και τον ΣΟΑΒΕ είναι και μέλη λεσχών !
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Οταν λές 'κανένας αγώνας το 2004' εννοείς οι λέσχες να μη διοργανώσουν αγώνες ή εννοείς να μη συμμετέχουν οι οδηγοί στους αγώνες που θα διοργανωθούν ?Γενικά, δε βλέπω να υπάρχουν τοποθετήσεις για το ρόλο των λεσχών στον γενικό προβληματισμό. και μη ξεχνάμε ότι οι οδηγοί εκτός από τον ΣΟΑΑ και τον ΣΟΑΒΕ είναι και μέλη λεσχών !
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΜΕΛΗ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΟΑΒΕ.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Οταν λές 'κανένας αγώνας το 2004' εννοείς οι λέσχες να μη διοργανώσουν αγώνες ή εννοείς να μη συμμετέχουν οι οδηγοί στους αγώνες που θα διοργανωθούν ?Και το μεν και το δε. Το θέμα είναι οι οδηγοί να μην τρέξουν. Αν πάλι δεν προγραμματιστεί καν αγώνας το κάνει ευκολότερο.
Το ζήτημα είναι πως κάποιοι πιθανώς έχουν συμφέροντα, ή θα τους τάξουν συμφέροντα και θα υποκύψουν.
Επίσης ο νέος που έφτιαχνε το αμάξι του βίδα - βίδα 2 χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσει και πλήρωσε και τη συμμετοχή δεν νομίζω πως υπαρχει περίπτωση να μην τρέξει, αφού ακόμα δεν έχει καταλάβει τι γίνεται γύρω του... Ειλικρινά στην θέση του οποιουδήποτε της 2ης κατηγορίας θα έτρεχα...Οπότε δεν τρέφω αυταπάτες.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Επίσης ο νέος που έφτιαχνε το αμάξι του βίδα - βίδα 2 χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσει και πλήρωσε και τη συμμετοχή δεν νομίζω πως υπαρχει περίπτωση να μην τρέξει, αφού ακόμα δεν έχει καταλάβει τι γίνεται γύρω του...
Εδώ δεν έχω καταλάβει (ακριβώς) τι γίνεται και γω που τρέχω ένα χρόνο και βλέπω forum δύο !!!
-
Ακριβώς καταλαβαίνουν μόνο οι ωφελούμενοι. Οι άλλοι βλέπουμε κομμάτια του παζλ.
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
τα χρήματα της ΕΘΕΑπου εισπράτονται από τους αγώνες,
θα μείνουν στους αγώνες?
θα επενδυθούν ανάλογα?Για την ανάγκη αναβάθμισης της υπηρεσίας?
Για την ανάγκη πρόσληψης μάνατζερ-συντονιστή αλλά και συνεργατών του σε θέματα μαρκετιγκ, τύπου, αλλά και νομικών προβλημάτων κ.λπ...???!
Ρωτησα τον πρεοδερο
'τις εκατονταδες εκατομμυρια που ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ η εθεα υπαρχει ποτε περιπτωση να ανταποδωθουν στο σπορ?'Απαντηση
Βγαλτε συμπερασμα...
....ΡΕ!!! δεν ειμαστε τοσο ζωα οσο νομιζετε
Προσεχτε γιατι το 2004 μπορει να δειτε μονο τους ολυμπιακους αγωνεςκαι κανενα αυτοκινητιστικο αγωνα, αφου για μοτο δεν το συζηταμε.
Εχετε καταλαβει οτι ολα τα πληρωνουμε εμεις οι αγωνιζομενοι?? ακομα και τον καφε που πινετε εκει μεσα, εμεις τον εχουμε πληρωμενοΜηπως εφτασε η ωρα να τα δωσουμε σε αλλους που τα κανουν καλλιτερα??
dimosΑν είναι δυνατόν; Το συζητάμε; Η δήλωση αυτή αποτελεί σαφώς αδυναμία οικονομικής διαχείρισης. Οταν λοιπόν κάποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά, η αλλάζει, η δεν του δίνουμε πια τα λεφτά μας. Θέλετε να κάνουμε έναν πολύ πολύ πρόχειρο υπολογισμό;
8 αναβάσεις * 220 περίπου έκαστος * 90 συμμετοχές = 158.400
18 ραλύ * 250 περίπου έκαστος * 70 συμμετοχές = 315.000
8 αγ. ταχ. * 300 περίπου έκαστος * 40 συμμετοχές = 96.000Σύνολο 569.400 ευρώ δηλαδή 194.023.050 μυριάκια μόνο από τις συμμετοχές. Δικά μας λεφτά είναι αυτά.
Τα νούμερα έχουν μεγάλη πλάκα... ειδικά όταν προκύπτουν από πολλαπλασιασμούς...
-
Και μιλάμε μόνο για κύριους αγώνες. Επίσης πες πως στο Παλλάδιο είχε 300 παρά αγωνιζόμενους, επί 145 ευρώ η λισάνς (ετήσια) είναι στα 15 εκατομμύρια δραχμές ακόμα. Για το χαρτάκι, ε;! Και αν έβαζαν όλοι τους ψευδώνυμο θα ήταν άλλα 5 εκατομμύρια δραχμές.
Μου άνοιξε η όρεξη, πάω να φάω.
-
ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ , ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ .... ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΠΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΥΝ , ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΘΟΣ ΕΛΕΓΑΝ ) ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΠΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!!!!!!! ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΤΙ Η ΟΒΕΛΠΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!1
ΑΡΑΓΕ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ??????????????/
-
Εγώ πάλι άκουσα πως ο 'τέως' έχει και σωφέρ πληρωμένο από την κερδοφόρα ( ) ΕΛΠΑ.
ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΩΣ;;;;;
-
και άντε και τα πήραν ο πρόεδρος και ο τέως πρόεδρος αυτά που αναφέρετε αγαπητέ apr και πάλι μέχρι το ένα δίς απομένουν κάποια εννιακόσια εννενήντα οχτώ μύρια....αυτά που είναι???? στα λειτουργικά έξοδα της ΕΛΠΑ?
μα καλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελένξετε που πάνε τα χρήματα σας...μην τρελλαθούμε εντελώς και τελείως...
σε τελική ζητήστε τους να σας κάνουν καμια προσφορά...στις 5 συμμετοχές η 1 δώρο ειλικρινά δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει η να κλάψει κανείς με αυτά που διαβάζει -
Αγαπητοί μου φίλοι σας παρουσιάζω Το θεώρημα του μισθού :
Κάποιοι ίσως το γνωρίζουν άλλα εξηγεί τα πάντα σχετικά με μισθούς κ.λ.π.
Ολοι ξέρουμε οτι το θεώρημα του μισθού αποδεικνυεί οτι οι επιστήμονες και οι μηχανικοί δεν μπορούν ποτέ να κερδίσουν τόσα χρήματα όσα οι επιχειρηματίες, οι πωλητές, οι διοικητικοί διευθυντές κ.λ.π.
Για να αποδείξουμε αυτό το θεώρημα χρησιμοποιούμε μια απλή μαθηματική εξίσωση. Αυτή βασίζεται σε δύο αξιώματα :
Αξίωμα Νο 1:
Η γνώση είναι δύναμη.
Αξίωμα Νο 2:
Ο χρόνος είναι χρήμα.Κάθε μηχανικός γνωρίζει ότι :
Δύναμη (δηλ. Ισχύς) = Παραγόμενο Εργο / Χρόνο
Θεωρώντας ότι:
Γνώση = Δύναμη (δηλ. ισχύς)
και
Χρόνος = Χρήμαέχουμε :
Γνώση = Παραγόμενο Εργο / Χρήμα
Οπότε εύκολα συμπεραίνουμε ότι:
Χρήμα = Παραγόμενο Εργο / Γνώσηοπότε όσο η γνώση τείνει προς το μηδέν, το χρήμα τείνει προς το άπειρο ανεξάρτητα μάλιστα απο την τιμή του παραγόμενου έργου ακόμα και όταν είναι πολύ μικρό.
Αντίθετα όταν η γνώση τείνει προς το άπειρο, το χρήμα τείνει προς το μηδέν ακόμα και αν η τιμή του παραγόμενου έργου είναι πολύ υψηλή.
Το τελικό λοιπόν συμπέρασμα είναι:
Οσο λιγότερα ξέρεις, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζεις.Είδατε πως εξηγούνται όλα με απλά μαθηματικά.
-
ΕΓΡΑΨΕ Ο A.P.R.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΔΑΡΔΟΥΦΟΠΑΙΔΟ ΕΔΩ Ο DIMOS ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΙΩΣΕ ΑΝΩΜΑΛΑ , ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ , ΡΟΧΑΛΙΖΕΣ ΚΙΟΛΑΣ?
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ , ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕ Η ΚΑΡΕΓΚΛΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ?
ΣΕ ΕΙΔΑ ΔΑΙΜΟΝΙΕ ΔΟΚΤΟΡΑ , ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ .
ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΟΚΤΟΡ ?
'Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ
'Η ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ , (ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ !
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΟΔΙΟ , Η ΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
!!!!
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΩ.1.ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΧΡΙΣΤΟ, ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ, ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ
'ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑ.
2.ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΕΜΑΘΑ) , ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ΦΩΝΑΧΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΨΙΘΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
3.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΛΕΓΕ, ΣΗΚΩΘΗΚΑΝΕ ΤΑ
ΦΤΥΑΡΑΚΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ 'ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝΕ' ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΘΑΨΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ-ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ). ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΕΣ
ΟΜΠΡΕΛΕΣ (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ) ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ν ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ?
4. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.
ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ,
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ (ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ. ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΕΡΔΟΥΣ. (ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ).
5.ΟΜΩΣ
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ NESTLE (ΟΛΟΙ
ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΣΚΑΦΕ), ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ INTERAMERICAN
(ΟΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ), ΠΟΣΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
(ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ). ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ.(ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ). Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΣΩΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΡΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΣΕ ΛΥΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ
ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ 'ΔΥΝΑΤΟΙ' ΣΗΜΕΡΑ
ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΡΗΜΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ( Η ΨΗΦΟΘΗΡΟΥΝ).
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΥ
ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΤΟ ΝΕΣΚΑΦΕ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ, ΑΝ Η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΑΝ Η ΔΕΗ ΔΙΝΕΙ 190
ΒΟΛΤ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 220 ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. [size=12]ΚΙ ΑΝ Η ΕΛΠΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,
ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΟΟΟΛΟΙ ΤΙΣ ΛΙΣΑΝΣ ΣΤΟ ΣΟΑΑ , ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 1 ΔΙΣ 200
ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 0[/size]
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 'ΔΑΡΔΟΥΦΕΣ' ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 'ΔΑΡΔΟΥΦΑ' ΚΑΙ
ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΧΡΙΣΤΑΚΟ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜ,Ε ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ
ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
ΠΛΟΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ
ΞΕΚΙΝΑΩ ΒΡΩΜΙΚΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ, ΜΟΛΙΣ ΝΙΚΗΣΩ ΘΑΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.ΑΥΤΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΕΔΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΩ
ΣΕ (ΣΑΣ ) ΧΑΙΡΕΤΩ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΗΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΑ