-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άλλα στατιστικά μπορούμε να βάλουμε???Οπως:
[list:pohzh44q]ποιοι ειναι οι περισσοτερο 'καυγατζηδες'
ποιοι αποδιδουν καλυτερα σε τομεις οπως κοψιδο-οινο κατανυξη
ποιοι λενε τα μεγαλυτερα φιδια
πειοι οινε η πειο ανωρθογραφη
ποιοι εχουν τις πιο ολοκληρωμενες γνωσεις σε θεματα αυτοκινητου
ποιοι ειναι οι πιο ασχετοι (εδω νομιζω θα μεγαλουργησω)[/list:u:pohzh44q]
κλπ, κλπΠαρατηρηση(bug ? ) Παρατηρω οτι για καθε δημοσιευση που γινεται αποστελεται μηνυμα. Το 'Δεν θα υπάρξει άλλη ειδοποίηση για αυτήν την ανάρτηση, μέχρι να επισκεφτείτε την Θ. Ενότητα.' δεν φαινεται να παιζει πολυ καλα!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επιτέλους!!!! Αν και η 'μη αναδρομική ισχύς του μέτρου' μειώνει αρκετά τη χρησιμότητά του. Δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό ? (κάποιο script-άκι μετατροπής ίσως ? Please-please-please gkar )
Νάσο, το κοιτάμε.
Εκτός από τον τίτλο των 4Τ, δεν υπάρχουν ακόμα ο κανονισμός και οι οδηγίες χρήσης (εκτός και αν αυτό συμβαίνει επίτηδες).
Επίσης παραμένει το πρόβλημα του να μαρκάρονται τα πάντα ως διαβασμένα με την έξοδο από το Forum (αλλά φαντάζομαι πως αυτό είναι πρόβλημα του phpBB)
Παρά τις όποιες αδυναμίες, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε στους 4Τ και τους φίλους της Τεχνόπολις
Είναι όλα καταγεγραμμένα και σιγα-σιγά θα διορθωθούν. Μην βιάζεστε... (όχι μόνο έσυ Νάσο άλλα και οι υπολοιποι που λένε για νέα στατιστικά και για λεκτικά κλπ κλπ).
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Παρατηρηση(bug ? ) Παρατηρω οτι για καθε δημοσιευση που γινεται αποστελεται μηνυμα. Το 'Δεν θα υπάρξει άλλη ειδοποίηση για αυτήν την ανάρτηση, μέχρι να επισκεφτείτε την Θ. Ενότητα.' δεν φαινεται να παιζει πολυ καλα!!
Όντως
-
Τι γίνεται με τις ομάδες μελών; Δεν είναι ακόμα έτοιμες;
-
Τι ειναι οι ομαδες μελων? Παιδια καντε κατι με τις ειδοποιησεις γιατι το Inbox μου εχει γεμισει με mails !!!!
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Τι ειναι οι ομαδες μελων?Υπάρχουν πάνω δεξιά στο μενού. Όμως οταν μπαίνεις δεν υπάρχει καμία επιλογή.
-
Γι' αυτο ακριβως ρωταω!
-
Τριχες αναβαθμιση!!!
Πρεπει να χτυπας το πληκτρολογιο!!!
Εγω περιμενα να του μιλαω και να γραφει.
Τριχες αναβαθμιση -
Καλορίζικο καί απροβλημάτιστο τό ΝΕΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ!!!
Υ.Γ. Μπαρμπα-DAP,δοκίμασες νά γράφεις μέ τή σκέψη;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τριχες αναβαθμιση!!!
Πρεπει να χτυπας το πληκτρολογιο!!!
Εγω περιμενα να του μιλαω και να γραφει.
Τριχες αναβαθμισηΔεν έχω πρόβλημα με την ομιλία, αυτή την έκδοση την... πήδηξα!
Τώρα πληκτρολογεί με τη σκέψη!!ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΤΑΜΕ, ΛΕΩ!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλορίζικο καί απροβλημάτιστο τό ΝΕΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ!!!Υ.Γ. Μπαρμπα-DAP,δοκίμασες νά γράφεις μέ τή σκέψη;
Ωχ!
Με πρόλαβε ο... Ίκαρος!!! -
Καλορίζικο και πάντα τέτοια.
Αν σταματήσει και η διπλή ειδοποίηση για κάθε νέο μήνυμα που δημοσιεύεται σε κάθε θέμα που μας ενδιαφέρει θα είναι όλα καλύτερα.
Αλήθεια τι παίζει με τις ομάδες μελών; Τι ομάδες θα περιέχει και ποιοι θα είναι σε αυτές; -
Καλά, τι διακρίσεις είναι αυτές με τα στατιστικά των smileys? Πχ. **μόνο εγώ **κατά μέσο όρο πρέπει να έχω τόσα ξεκαρδόγελα ( ) σε κάθε δημοσίευση, που να τα βάζει στην τριάδα, από την 8η θέση που έχουν τώρα!!!
Άντε να βάλω άλλα 20 να περάσω το κλειστό μάτι!!(Αυτά ήταν αυθόρμητα!!! )
-
Προπόνηση για νέους τρόπους μηχάνευσης αποτελεσμάτων κάνετε;;
30 έβαλα, 2(!!!!!) μέτρησε! και πέρασε κάμποση ώρα που τα έβαλα...Προσέξτε μην αρχίσω πάλι τις απειροδημοσιεύσεις, και τι παλιά, τι καινούρια έκδοση, πάλι θα τη γονατίσω!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλορίζικο καί απροβλημάτιστο τό ΝΕΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ!!!Υ.Γ. Μπαρμπα-DAP,δοκίμασες νά γράφεις μέ τή σκέψη;
Με τη σκεψη ? Αγγλικη λεξη πρεπει να'ναι.Η Γαλλικη ?
Τι θα πει 'ΣΚΕΨΗ 'στα Ελληνικα ? -
Γαλλική δεν παίζει με τίποτα, ο HUNTER δεν την τόνισε στη ληγουσά!
-
Επειδή ρωτάτε για τις ομάδες μελών.
Έχει να κάνει με τις διακρίσεις των μελών στο φόρουμ. Σε εμάς δεν υπάρχουν και ούτε θα υπάρξουν. Οι mods εκεί βλέπουν τους άλλους mods που είναι στην ομάδα 'moderator'. -
Παντα τετοια
Πολλές ευχαριστίες στους ανθρώπους που εργάστηκαν γι' αυτό -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Καλορίζικο καί απροβλημάτιστο τό ΝΕΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ!!!
Υ.Γ. Μπαρμπα-DAP,δοκίμασες νά γράφεις μέ τή σκέψη;
Ωχ!
Με πρόλαβε ο... Ίκαρος!!!Ικαρος,Ικαρος,ποιός είναι ο Ικαρος;
-
.... ολα καλα, αλλα αυτο το ελληνικο interface... σκοτωνει ρε γαμωτο!
Αυτες οι προβολες των δημοσιων συζητησεων, τα μελη που ενταχθηκαν και ολ' αυτα ειναι ... καπως!!
ειπαμε, αλλα οχι και ετσι....
Παντως ενα μεγαλο μπραβο σε ολους αυτους που καθησαν και καθονται και ασχολουνται, ωστε εμεις να μπορουμε να γκρινιαζουμε, να πλακωνομαστε, να συζηταμε και να .. βιαζουμε την ελληνικη γλωσσα!!
Θενκς γκάιζ!
Με υγεία η νέα version του Forum!