-
To automobilisimo d'epoca έχει αφιέρωμα στη λάντσια φλούβια κουπέ της πρώτης σειράς... στη σέλικά με τα βράγχια, στο μίνι με έναν οδηγό αγοράς...
(σαχλαμάρες δλδ... ποιον να ενδιαφέρουν.... ) -
ναι αλλα εδωσες τα ιδια χρηματα για τις μισες ροδες (με 9 χιλιαρικακια βλεπω αστερακια) και εσπασες και του κοσμακη τα ουμπαλα με τοσα θρεντς
πλακα κανω, γιατι τελευταια τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ναι αλλα εδωσες τα ιδια χρηματα για τις μισες ροδες (με 9 χιλιαρικακια βλεπω αστερακια) και εσπασες και του κοσμακη τα ουμπαλα με τοσα θρεντςΔε σου κρατώ κακία! Ξέρω ότι κατά βάθος ζηλεύεις που είσαι παππούς και κρυώνεις (δε βλέπεις και τα νούμερα στο καντράν αλλά δεν πειράζει) και για αυτό΄δεν παίρνεις τετοιο μηχανάκι, αλλά τι να κάνουμε ρε Βαγγέλη, κάθε πράμα στον καιρό του!
ΥΓ 8...όχι 9!Και σε διαβέβαιώνω τα καλύτερα εδώ και πολλά πολλά χρονια!!
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δε σου κρατώ κακία! Ξέρω ότι κατά βάθος ζηλεύεις που είσαι παππούς και κρυώνεις (δε βλέπεις και τα νούμερα στο καντράν αλλά δεν πειράζει) και για αυτό΄δεν παίρνεις τετοιο μηχανάκι, αλλά τι να κάνουμε ρε Βαγγέλη, κάθε πράμα στον καιρό του!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Δε σου κρατώ κακία! Ξέρω ότι κατά βάθος ζηλεύεις που είσαι παππούς και κρυώνεις (δε βλέπεις και τα νούμερα στο καντράν αλλά δεν πειράζει) και για αυτό΄δεν παίρνεις τετοιο μηχανάκι, αλλά τι να κάνουμε ρε Βαγγέλη, κάθε πράμα στον καιρό του!
Τι; Από τώρα χτυπιέσαι... κάτσε καημένε να πάρεις πρώτα τη τζούλια και μετά!
-
Ο Καπαπής είναι γέρος και κρυώνει, δεν βλέπει και καλά, δεν παίρνει και τους φίλους του στο Σαφάρι !!!
για να μην πιάσω και τον άλλο στο στόμα μου....
-
'Ασ'τον να πάρει τη τζούλια...
Η καλύτερη τιμωρία! -
Βρε άντε από δω και οι δυό σας πρωινιάτικα....
-
αστους νικολα, δεν θα τους παρουμε μαζι μας και στην μεταφορα ασθενους την ερχομενη εβδομαδα, για να μαθουν!
-
Λοιπόν μάγκες: Σταματήστε να γκρινιάζετε στον Καπαπή, γιατί είναι ο Άγιος Χριστόφορος των κλασικών. Τρέχει για όλους και γίνεται θυσία. Κομμένες οι γκρίνιες και τα μούτρα λοιπόν γιατί θα πάρω ανάποδες! Άντε μην αρχίσω να μοιράζω βαθμούς ποινής!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Λοιπόν μάγκες: Σταματήστε να γκρινιάζετε στον Καπαπή, γιατί είναι ο Άγιος Χριστόφορος των κλασικών. Τρέχει για όλους και γίνεται θυσία. Κομμένες οι γκρίνιες και τα μούτρα λοιπόν γιατί θα πάρω ανάποδες! Άντε μην αρχίσω να μοιράζω βαθμούς ποινής!Γλυψ...γλυψ...σλουρπ...σλουρπ...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Λοιπόν μάγκες: Σταματήστε να γκρινιάζετε στον Καπαπή, γιατί είναι ο Άγιος Χριστόφορος των κλασικών. Τρέχει για όλους και γίνεται θυσία. Κομμένες οι γκρίνιες και τα μούτρα λοιπόν γιατί θα πάρω ανάποδες! Άντε μην αρχίσω να μοιράζω βαθμούς ποινής!
Γλυψ...γλυψ...σλουρπ...σλουρπ...
Εμ, αυτόν τον πήρε στο σαφάρι (υποχθόνια και κρυφά) stubo μου... δεν καταλαβαίνεις τώρα; τάτσι μιτσι κότσι....τα'χουν κάνει πλακάκια!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Γλυψ...γλυψ...σλουρπ...σλουρπ...Stubos:
- Ten points
- Dix points
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εμ, αυτόν τον πήρε στο σαφάρι (υποχθόνια και κρυφά) stubo μου... δεν καταλαβαίνεις τώρα; τάτσι μιτσι κότσι....τα'χουν κάνει πλακάκια!D-Jet:
- Twelve points
- Douze points
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Γλυψ...γλυψ...σλουρπ...σλουρπ...
Stubos:
- Ten points
- Dix points
Ευχαριστώ την γυναίκα μου, τον γιό μου και τον ατζέντη μου, γιατί χωρίς την βοήθειά τους δεν είχα καταφέρει τίποτα !!!
-
Δεν είσαστε καλά ρε!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καλά, αν πουλήσεις τη Mercedes για να πάρεις giulia θα τις κόψω στο Σύνταγμα, στο λέω...Το μεγάλο ζήτημα είναι το τί τελικά σου αρέσει σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή.
Ένα μπάζο που κάνει καλό κρεβάτι ή μια θεά που είναι ξενέρωτη στο κρεβάτι.
Το πρόβλημα συζητήθηκε διεξοδικά με το μονοφάναρο.Εγώ από την αρχή του δήλωσα ότι κατ΄ανάγκη προτιμώ τις σκυλομούρες και τις τσουπωτές που είναι όμως πολλά υποσχόμενες από τις 'μη μου άπτου' πεντάμορφες.
Δια της σωκρατικής μαιευτικής,κατόπιν πολλών συνεδριών και με το τσιγγέλι τον έκανα να συνειδητοποιήσει ότι πλανάται πλάνην οικτρά νομίζοντας ότι είναι οπαδός του κάλλους (Lancia Aurelia)και όχι της ωμής εκρηκτικότητας (Alfa Romeo Tipo 105).Έχει ξοδέψει τόσα χρήματα στις Ιουλίες, που τον έφταναν και του περίσσευαν για μια κομψότατη Aurelia B20 GT,αν είχε κινηθεί έγκαιρα.
Συνεπώς είναι και αυτός εραστής του μπάζου (κοινώς πατσαβουράκιας) εκ πεποιθήσεως όμως και ουχί εκ περιστάσεων (όπως είμαι εγώ). -
Εγώ είμαι φυσικό ταλέντο και δεν έχω ανάγκη τη βοήθεια κανενός!
'Εννοια σου, stubos μου και οι έσχατοι έσονται πρώτοι!
Γιατί δεν παίρνεις καμμία τζούλια και εσύ, Νικόλαε, να κάνεις βάρδιες με το φιλαράκο σου ,τον Άγιο, στα συνεργεία!(ακούς εκεί να πουλήσει την ΜΒ για να πάρει... τζούλια... ήμαρτον! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Δεν είσαστε καλά ρε!
Είχες σχηματίσει διαφορετική άποψη ???
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]