-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
έχουν μετατραπεί από τους ιδιοκτήτες του σε υγραεριοκίνητα!!!!!
Είναι νόμιμο???
Ασφαλές??Ναι.
Δες το θέμα περί υγραεριοκίνησης για περισσότερες πληροφορίες.
-
Πύργος - Αστυνομικά νέα
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=14545
- Ξεκλείδωτο αμάξι
- Τα κλειδιά στην μηχανή
- Ανήλικος
- Μαμά τσιλιαδόρος
- Στούκα με 3 αθώα αυτοκίνητα!!!
Τρελές ιστορίες
-
Περιμένω σε φανάρι έχοντας παλλόμενο κίτρινο να στρίψω αριστερά. Από απέναντι έρχονται αμάξια, οπότε δεν μπορώ να πάω πουθενά. Βλέπω το φανάρι να κιτρινίζει, γίνεται κόκκινο , οπότε σταματάω. Κόρνες, σαματάς από πίσω, κοιτάζω και βλέπω ωρυόμενη 40αρα με αλφα 146. Αντε πέρνα ρε μ@λάκααααα. Κόκκινο είναι της φωνάζω, ε και μου απαντάει. Δεν μπορούσα να βάλω μπρος από τα γέλια.
-
Πέτυχα Opel Tigra ακαγκούρευτο
-
Και εγώ πέτυχα ένα τις προάλλες...
Αλλά τελικά είχε angel μπροστά με μπλε ledακια, οπότε συνήλθα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πέτυχα Opel Tigra ακαγκούρευτο -
Πέτυχα Opel Tigra ακαγκούρευτοΑφού το ανέφερες...
Έχω πετύχει** 3 ** (ναι ΤΡΙΑ ) Tigra ακαγκούρευτα,αλλά δεν το έγραφα τόσο καιρό,γιατί σκεφτόμουν ότι δεν θα με πίστευε κανείς.. -
Πέτυχα Opel Tigra ακαγκούρευτοΑκαγκούρευτο Τίγκρα δεν βγάζει ούτε το εργοστάσιο. Το μόνο που παίζει να δεις ακαγκούρευτο (και χρήσιμο) είναι αυτο που μόλις βρήκε από την πρέσα του σκραπ
-
Ντον'τ φίντ δε τρόλ!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κόρνες, σαματάς από πίσω, κοιτάζω και βλέπω ωρυόμενη 40αρα με αλφα 146. Αντε πέρνα ρε μ@λάκααααα. Κόκκινο είναι της φωνάζω, ε και μου απαντάει. Δεν μπορούσα να βάλω μπρος από τα γέλια.Τι σου απαντησε μετα ?
(μετα το 'κοκκινο ειναι' )
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Κόρνες, σαματάς από πίσω, κοιτάζω και βλέπω ωρυόμενη 40αρα με αλφα 146. Αντε πέρνα ρε μ@λάκααααα. Κόκκινο είναι της φωνάζω, ε και μου απαντάει. Δεν μπορούσα να βάλω μπρος από τα γέλια.
Τι σου απαντησε μετα ?
(μετα το 'κοκκινο ειναι' )
'ε, και; '
[ ]
-
-
Τίποτε ιδιαίτερο τελευταία, εάν εξαιρέσω το γεγονός ότι χθές με προσπέρασε το 'δικό μου' 350Ζ στην Αττική Οδό!
Το ακολούθησα για λίγο, με ανάμικτα αισθήματα (ενιωσα λίγο παππούς με το...'αυτόματο' κουπέ...)...
-
Αφάνα, δεν χάρηκες που το είδες πάλι?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τίποτε ιδιαίτερο τελευταία, εάν εξαιρέσω το γεγονός ότι χθές με προσπέρασε το 'δικό μου' 350Ζ στην Αττική Οδό!Το ακολούθησα για λίγο, με ανάμικτα αισθήματα (ενιωσα λίγο παππούς με το...'αυτόματο' κουπέ...)...
Καλά να πάθεις!
-
Οσοι ειναι απο Θεσσαλονικη πρεπει να εχουν δει ενα κοκκινο Φορντ Φοκους που προσπαθει να γινει Φερραρι Εντζο ή κατι αντιστοιχο. Το θεαμα ειναι το λιγοτερο αστειο...
Πωλειται κιολας οποτε οσοι ενδιαφερονται ας σπευσουν....
Οταν το ξαναπετυχω στον δρομο θα το βγαλω φωτογραφία και θα το ποσταρω... -
Ταξί νέα Toyota Corolla (diesel). Ένα Auris με πωπό μπορεί να γίνει ταξί; Γιατί όχι και ένα Astra ή ένα Golf τότε;
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Οσοι ειναι απο Θεσσαλονικη πρεπει να εχουν δει ενα κοκκινο Φορντ Φοκους που προσπαθει να γινει Φερραρι Εντζο ή κατι αντιστοιχο. Το θεαμα ειναι το λιγοτερο αστειο...
Πωλειται κιολας οποτε οσοι ενδιαφερονται ας σπευσουν....
Οταν το ξαναπετυχω στον δρομο θα το βγαλω φωτογραφία και θα το ποσταρω...Το όνομα αυτού 'Κουνούπι' και έχει κάνει θράυση με τις πόζες του στο thread Australia Uber Alles όπου και διεκδίκησε τον τίτλο του χρυσού κάγκουρα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφάνα, δεν χάρηκες που το είδες πάλι?
Σκέφτομαι ότι, οταν κερδίσω το τζόκερ, να έχω ένα Ζ αποκλειστικά για μένα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πέτυχα Opel Tigra ακαγκούρευτο
Ακαγκούρευτο Τίγκρα δεν βγάζει ούτε το εργοστάσιο. Το μόνο που παίζει να δεις ακαγκούρευτο (και χρήσιμο) είναι αυτο που μόλις βρήκε από την πρέσα του σκραπ
Διακρίνω μια μικρή εμπάθεια ή κάνω λάθος;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]