-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ασχολούμαστε με τους από κάτω.Χωρίς τους χάρτινους πόντους, εσείς είσαστε από κάτω...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν ασχολούμαστε με τους από κάτω.
Χωρίς τους χάρτινους πόντους, εσείς είσαστε από κάτω...
Βρήκατε θέμα να χαίρεστε τώρα , έ ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν ασχολούμαστε με τους από κάτω.
Χωρίς τους χάρτινους πόντους, εσείς είσαστε από κάτω...
Βρήκατε θέμα να χαίρεστε τώρα , έ ;
Λίγο το'χεις? Χωρίς την ένσταση θα είμασταν πρώτοι!!!!
-
Προς το παρον, αραχτε στην δευτερη θεση και ΚΑΛΑΣ.....
Τα υπολοιπα ειναι απλα για να γεμιζουν τα φορα τις κενες ωρες της ημερας..
Ο πεθαμενος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τους ΑΠΕΙΡΟΥΣ τραυματισμους και χωρις προπονητη παιρνει και το φετινο πρωταθλημα..
Την αλλη αγωνιστικη τελειωνει το παραμυθι....Να δω ποσα διαρκειας θα κοψετε στο τσαντιρι σας του χρονου..
Ακομα να καταλαβετε πως σας θελαμε 2ους για πολλους λογους.
1ον Δεν υπαρχετε, μονο ο βαζελος υπαρχει (εστω στις φανελες) για εμας.
2ον Ξεραμε πως εσεις κουπα δεν ξερετε ουτε πως να την σηκωσετε
3ον Περαστικα αεκακι...παντα αεκακι, στο μυαλο και στην καρδια μας !! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.sportnet.gr/nikolakopoulos.asp' target='_blank' target='_blankΕχουν αρχισει να βγαζουν γλωσσα τα Αεκακια που μεχρι πριν 10 μερες ολα τους τα ποστ ειχαν το ; Τεσπα,τα στατιστικα που ερμηνευει ο τυπος ειναι ο καλυτερος τροπος να μη δεις την ουσια,που λεει οτι απλα η Αεκ εχει απο πολλους παικτες σκορ λογω ()φαρδιας του Μπλανκο,του Λυμπε κλπ ενω ο Οσφπ εδω και μερικους μηνες δεν εχει ουσιαστικα επιθεση και παιζει με 'υπηρεσιακους' μπροστα εκτος απ τον Νταρκο.Γι αυτο και ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ,εχει χασει λιγο την επαφη με τα διχτυα,μιας και Λουα Λουα δεν υπαρχει στο δευτερο γυρο.. Οι συνθηκες λοιπον..
-
Είσαστε απίθανοι, ρε!
Ούτε απλή αριθμητική δεν κάνετε, όταν δεν σας συμφέρει.
ΑΕΚάκι, ξεΑΕΚάκι....για εσάς...ΑΕάρα!!
-
Ε κάνε υπομονή, έχει 2 αγωνιστικές ακόμα!
-
Μωρέ όση υπομονή θέλεις, kovathe!
Αυτό που μου αρέσει εμένα είναι ότι παίζουμε, πάλι, καλή μπάλα. Ας παίζαμε έτσι πιο νωρίς να μην είμασταν 2οι.
-
Εφτασε η ωρα για να παιξει η Αεκ επιτελους τη μπαλα που μπορει; Εγενετο ΘΑΥΜΑ...
-
Ρε, ας είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα ή ας χάσετε εσεις την ένσταση και θα δεις επικλήσεις στον Θεό που θα κάνετε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Ρε, ας είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα ή ας χάσετε εσεις την ένσταση και θα δεις επικλήσεις στον Θεό που θα κάνετε!
ας = αν ... Αν ο κοβαθε ηταν βαζελος θα ταν οχτρος...αν ο ακαλυπτος ηταν αεκτζης θα ειχε να δει πρωταθλημα 15 χρονια κι **αν **εγω ειχα γιαπωνεζικο θα μουν μακακας... Με το αν δεν παιρνεις πρωταθλημα..εκτος κι αν ειναι...στα χαρτια..
-
Σωστά. Όλα!
-
Αν εριχνε 4 ο βαζελος,στημενο το παιχνιδι (υποκαταστημα ο Κρης). Εφαγε 4 ο βαζελος (αντιο πρωταθλημα) στημενο το παιχνιδι.Ουτε οι αλογομουρηδες δεν λενε τετοιες σοφες κουβεντες.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν εριχνε 4 ο βαζελος,στημενο το παιχνιδι (υποκαταστημα ο Κρης). Εφαγε 4 ο βαζελος (αντιο πρωταθλημα) στημενο το παιχνιδι.Ουτε οι αλογομουρηδες δεν λενε τετοιες σοφες κουβεντες.Πές τα ρε Δημήτρη! Και σε συνδυασμό με νίκη του Ολυμπιακού στο 90'!!!
-
Ρε παιδιά στο γήπεδο ήμουνα χτες, από του χάρου τα δόντια γλυτώσαμε από ΗΤΤΑ. Όχι και στημένο... Άσχετο αν ο Ολυμπιακός χτες ήταν καλύτερος, η Λάρισα είχε ευκαιρίες να το τελειώσει το ματς και να φεύγαμε με μηδενικό.
-
Πάντως παρακαλώ αν γίνεται να το πάρει η ΑΕΚ φέτος; Πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά λόγω ένστασης, με δεύτερη μια ομάδα που μου έχει ρίξει 4άρα δεν το θέλω! Ας το πάρει και κανείς άλλος το μαμημένο, δε θα χαλάσει ο κόσμος!
Εκτός κι αν κερδίσουμε τα 2 επόμενα παιχνίδια και φέρει καμμιά ισοπαλία η ΑΕΚ. Τότε ας το πάρουμε.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πάντως παρακαλώ αν γίνεται να το πάρει η ΑΕΚ φέτος; Πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά λόγω ένστασης, με δεύτερη μια ομάδα που μου έχει ρίξει 4άρα δεν το θέλω! Ας το πάρει και κανείς άλλος το μαμημένο, δε θα χαλάσει ο κόσμος!Εκτός κι αν κερδίσουμε τα 2 επόμενα παιχνίδια και φέρει καμμιά ισοπαλία η ΑΕΚ. Τότε ας το πάρουμε.
Όχι τίποτε άλλο, τα παιδιά του Κούκου δεν έχουν δει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια... Αυτό πού το πας?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως παρακαλώ αν γίνεται να το πάρει η ΑΕΚ φέτος; Πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά λόγω ένστασης, με δεύτερη μια ομάδα που μου έχει ρίξει 4άρα δεν το θέλω! Ας το πάρει και κανείς άλλος το μαμημένο, δε θα χαλάσει ο κόσμος!
Εκτός κι αν κερδίσουμε τα 2 επόμενα παιχνίδια και φέρει καμμιά ισοπαλία η ΑΕΚ. Τότε ας το πάρουμε.
Όχι τίποτε άλλο, τα παιδιά του Κούκου δεν έχουν δει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια... Αυτό πού το πας?
AEK ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ
-
Μπααα!!!
Ο υιός είναι ΠαναθηναΪκός (ένεκα μαμάς)
Και η κόρη ( ) άλλαξε!!!! Έγινε Ολυμπιακός! Της αρέσει περισσότερο λέει!Μόνος μου έμεινα! Με τον Πορτομπάγκους!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Μπααα!!!
Ο υιός είναι ΠαναθηναΪκός (ένεκα μαμάς)
Και η κόρη ( ) άλλαξε!!!! Έγινε Ολυμπιακός! Της αρέσει περισσότερο λέει!Μόνος μου έμεινα! Με τον Πορτομπάγκους!
Το παιδί έχει γούστο.
Τουλάχιστον ο Βαγγέλης έχει ζήσει πρωτάθλημα της ΑΕΚ....
....
....
Πήγαινε Λύκειο τότε!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--