-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το ιδανικο αποτελεσμα σημερα. πεταξαν οι τελευταιες ελπιδες για τιτλο και το σκορ ειναι αρκετα βαρυ για να κινηθουν ορισμενες διαδικασιες μπας και καθαρισει η σαπια αυτη κατασταση που επικρατει στην ομαδα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΡΕ.
Εχω τουλαχιστον 20 παικτες να σου πω που πρεπει να παρουν δρομο,το τεχνικο τιμ,οπως επισης και μερικοι προεδροι,αντιπροεδροι και μικροι μητσοι...
Φίλε Πασχάλη τους ξέρω κι εγώ εννοια σου. Αλλά το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι. Από μια κουτσομούρα στην περίπτωση μας που λέγεται τζιγγερ. Τον ξέρεις φαντάζομαι. Είναι κολλητάρι φιλαράκι με τον δικό σου τον πετράκη...
-
Για τον ΠΑΟ θέλω μόνον να πω ότι και ο παράγων τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Όταν μέχρι το 20 έχεις 5 ευκαιρίες για γκολ και δεν σου βγαίνει καμία...
Τώρα πάντως το πρωτάθλημα είναι μεταξύ ΑΕΚ και ΟΣΦΠ. Και καθώς ο τελευταίος έχει τα κακά του χάλια δεν θα μου φανεί παράξενο να δω τον Τζίγγερ να απονέμει το κυπελλάκι στον Νικολαϊδη.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Το ιδανικο αποτελεσμα σημερα. πεταξαν οι τελευταιες ελπιδες για τιτλο και το σκορ ειναι αρκετα βαρυ για να κινηθουν ορισμενες διαδικασιες μπας και καθαρισει η σαπια αυτη κατασταση που επικρατει στην ομαδα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΡΕ.
Εχω τουλαχιστον 20 παικτες να σου πω που πρεπει να παρουν δρομο,το τεχνικο τιμ,οπως επισης και μερικοι προεδροι,αντιπροεδροι και μικροι μητσοι...
Φίλε Πασχάλη τους ξέρω κι εγώ εννοια σου. Αλλά το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι. Από μια κουτσομούρα στην περίπτωση μας που λέγεται τζιγγερ. Τον ξέρεις φαντάζομαι. Είναι κολλητάρι φιλαράκι με τον δικό σου τον πετράκη...
Μονο που ο Πετρακης τα πηρε τα σφυριγματα του σημερα...εμεις 3ο πεναλτι σε 2 αγωνες.
Αληθεια τι παραπανω εκανε ο Γκουμας απο το πεναλτι που ζητησε ο Τζιωλης;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ο Πεσσειρο καηκε. Ξεκινησε καλα, ειχε τις καλυτερες προυποθεσεις αλλα στο τελος καηκε.
Δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη ομαδα να ειναι τοσο μαλθακη.
Μπραβο στον ΟΦΗ που εβαλε γκολαρες και εκλεισε τα στοματα σε ολα τα γατακια (Κρητικους και γαυροαεκτζηδες) που τον θεωρουν στημενο.
Μονο ενας Δωνης μας σωζει για του χρονου.Παντως ειανι φοβερο. Οι παικτες ξεφτιλιζονται και τρωνε 4αρες και σε μας φταιει ο Τζιγγερ!
Στο 3ο γκολ μας κανει γιογιο η Μπαρτσελονα Ηρακλειου και φταιει ο προεδρος!ποιός πήρε αυτόν τον προπονητή ?
ποιός διέλυσε την ομάδα της Ριζούπολης ?
ποιός κρατά τον Βέλιτς σαν τεχνικό διευθυντή ?
πότε ο Βέλιτς φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι και πόνεσε για αυτήν ?
(Ο Βέλιτς ετοιμάζεται να φέρει παίκτες από Σερβία, Σλοβενία το καλοκαίρι....το γράφει το Έθνος της Κυριακής.....)
γιατί ήρθε ο Μανούτσο και Πόστιγκα για έξι μήνες ?
(μάλλον έτσι για να κοροιδέψει τον κόσμο για μεταγραφές ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ......)
θα το ξαναπώ για άλλη μιά φορά........
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ.......ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.........
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ........ -
Ας πουμε και για μια 'μικρη' λεπτομέρια για το παιχνιδι του Ηρακλειου. Στα μεσα της εβδομαδας ο Βατσινας - ναι αυτος που ΛΕΝΕ οτι ειναι ο ιδιοκτητης του ΟΦΗ - παρεδωσε στους αρχηγους της ομαδας ενα φακελο και τους ειπε να τον ανοιξουν μονο αν κερδισουν το ΒΑΟ. Φημες λενε οτι ο φακελος ειχε μεσα 50000 ολοζεστα ευρω εξτρα πριμ.
Αυτο το πραγμα οσα χρονια μπορω να θυμηθω αυτη την ομαδα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ας πουμε και για μια 'μικρη' λεπτομέρια για το παιχνιδι του Ηρακλειου. Στα μεσα της εβδομαδας ο Βατσινας - ναι αυτος που ΛΕΝΕ οτι ειναι ο ιδιοκτητης του ΟΦΗ - παρεδωσε στους αρχηγους της ομαδας ενα φακελο και τους ειπε να τον ανοιξουν μονο αν κερδισουν το ΒΑΟ. Φημες λενε οτι ο φακελος ειχε μεσα 50000 ολοζεστα ευρω εξτρα πριμ.
Αυτο το πραγμα οσα χρονια μπορω να θυμηθω αυτη την ομαδα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.Ο Βγενό τους τα έδωσε.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Αυτο το πραγμα οσα χρονια μπορω να θυμηθω αυτη την ομαδα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.Ο Βγενό τους τα έδωσε.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ποιός πήρε αυτόν τον προπονητή ?
ποιός διέλυσε την ομάδα της Ριζούπολης ?
ποιός κρατά τον Βέλιτς σαν τεχνικό διευθυντή ?
πότε ο Βέλιτς φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι και πόνεσε για αυτήν ?
(Ο Βέλιτς ετοιμάζεται να φέρει παίκτες από Σερβία, Σλοβενία το καλοκαίρι....το γράφει το Έθνος της Κυριακής.....)
γιατί ήρθε ο Μανούτσο και Πόστιγκα για έξι μήνες ?
(μάλλον έτσι για να κοροιδέψει τον κόσμο για μεταγραφές ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ......)
θα το ξαναπώ για άλλη μιά φορά........
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ.......ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.........
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ........Τωρα κρινεις εκ του αποτελεσματος. Μεχρι πριν μια αγωνιστικη αυτος ο προπονητης και αυτοι οι παικτες σε ειχαν 1ο, σε ειχαν με καλη πορεια στην Ευρωπη.
Τωρα χωρις να αλλαξει ο ιδιοκτητης τρων 3αρες και 4αρες απο δω κ απο κει.
Ο Βελιτς δεν ξερω δεν μου πολυγεμιζει το ματι ουτε εμενα.
Ο Μανουτσο κ ο Ποστιγκα μας φταινε; Ξερεις ποσες ομαδες θα παρακαλουσαν για να τους παρουν εστω και για 2 ματς;
Για το σημερινο η ομαδα της Ριζουπολης φταιει;Ελατε ας μην ειμαστε υπερβολικοι μεσα στον πανικο μας.
Σαφως και εχει τεραστιες ευθυνες ο Τζιγγερ (γιατι ουσιαστικα ολες οι επιλογες αποο αυτον ξεκινανε) αλλα για τα σημερινα και γενικώς για τα φετινα φταινε καθαρα αυτοι που τους εκαναν γιογιο σημερα ο Σφακιανακης και ο Τζορβας. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν ξέρω ΤΙ ΣΚΑΤΑ έχει σοφιστεί η παράγκα για το τέλος, αλλά και η 4άρα του βάζελου στην Κρήτη, και το ματς στο Καραϊσκάκη μου βρωμάνε. ΠΟΛΥ. Η μοναδική μου σημερινή χαρά είναι για το Μήτρογλου. Έπρεπε να παίζει περισσότερο αυτό το παιδάκι.Ναι ρε συ Σπύρο θα συμφωνούσα ότι βρωμάνε ΠΟΛΥ, αλλά πως διάολο στήνεις ένα ματς που διαμορφώνεται στο '89?
Αυτά που μου βρωμάνε ακόμα περισσότερο είναι τα δύο ματς στο μπάσκετ. Εκεί μάλιστα!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν ξέρω ΤΙ ΣΚΑΤΑ έχει σοφιστεί η παράγκα για το τέλος, αλλά και η 4άρα του βάζελου στην Κρήτη, και το ματς στο Καραϊσκάκη μου βρωμάνε. ΠΟΛΥ. Η μοναδική μου σημερινή χαρά είναι για το Μήτρογλου. Έπρεπε να παίζει περισσότερο αυτό το παιδάκι.
Ναι ρε συ Σπύρο θα συμφωνούσα ότι βρωμάνε ΠΟΛΥ, αλλά πως διάολο στήνεις ένα ματς που διαμορφώνεται στο '89?
Αυτά που μου βρωμάνε ακόμα περισσότερο είναι τα δύο ματς στο μπάσκετ. Εκεί μάλιστα!
Όχι.....
Η 4 άρα στην Κρήτη είναι δικαιολογημένη......
Αποδεικνύεται ότι οι παίκτες του ΠΑΟ δεν έχουν το σθένος στα τελευταία μάτς να βγούν πρωταθλητές......το ίδιο συνέβη επί Μαλεζάνι και επί Μουνιόθ....και επαναλαμβανόμενη σύμπτωση δεν είναι σύμπτωση.......κάτι φταίει σίγουρα στην ομάδα και νομίζω ότι ξεκινά από ψηλά.....( το ψάρι βρωμά από το κεφάλι λένε στο χωριό μου...)....ίσως λάθος επιλογές σε πολλά πράγματα....από προπονητή μέχρι τεχνική διοίκηση και παίκτες...... -
Αχ ποσο χαιρομαι τα πικραμενα βαζελακια να μιλανε ετσι για την ομαδα τους..
-
Εξω απο τα γραφεια του 'Ντερμπυ' εχουν μαζευτει μερικες διμοιριες των ΜΑΤ
Τι εγινε κωστακη; Χεστηκες;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν πιστευα ποτε μου οτι θα το έλεγα: **4 ΚΙ ΑΛΑΤΙ **Ρε τον μικρό θεούλη!
Ρε σεις βαζελάκια, ούτε χαρισμένο πρωτάθλημα δεν είστε ικανοί ρε?
-
Aν παιζανε οι δικοι μας οπως σημερα ΚΑΘΕ παιχνιδι, θα ειχαμε 20 βαθμους διαφορα απο τον δευτερο χαλαρα...
Δεν πειραζει ομως, στο παρα τριχα τσουζει πιο πολυ..
Ειδικα το αεκακι, που τρεφει ελπιδες...φρουδες...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κ φετος...ΠΕΛΑΤΕΣ...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
...στο παρα τριχα τσουζει πιο πολυ...Αυτό, άστο κάπου να το 'χεις πρόχειρο... Μπορεί να στο ζητήσω αργότερα...
Να δώ με τον ΠΑΟΚ τι θα κάνουμε...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
...στο παρα τριχα τσουζει πιο πολυ...
Αυτό, άστο κάπου να το 'χεις πρόχειρο... Μπορεί να στο ζητήσω αργότερα...
Να δώ με τον ΠΑΟΚ τι θα κάνουμε...
Θα.....ισως.....μπορει......5ετες πλανα....
Ολα αυτα ξερεις τα εχω συνηθισει 11 χρονια τωρα και απλα τα διαβαζω και γελαω...
-
δε πα ν'ανοίξει καφενείο καλύτερα ο Βαρδινογιάννης πιο καλά θα πάει
-
-
Δεν ασχολούμαστε με τους από κάτω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.sportnet.gr/nikolakopoulos.asp' target='_blank' target='_blankΓι' αυτό φώναζε όλο το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι:
'Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ'...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--