-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
100 ευρω φτηνοτερα στην ασφαλτο , ξερουν οι ανθρωποι οτι αν ησουν ματσος θα ετρεχες και εσυ στο χωμα με EVO kai N 14
ΔΛΔ Κε ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ EVO ΚΑΙ Ν14? ΚΑΙ ΔΛΔ ΟΛΟΙ ΜΑΤΣΟ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΑΚΙ ΚΑΝΕΤΕ!!
ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΟΜΠΥ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Οταν ημουνα νιός μου λεγανε να κανω γυμναστικη , κι ανεβαινα στην κορυφη της Παρνηθας απο τη ρεματια ισια πανω. Τωρα μου λενε το ιδιο, και ψαχνω να βρω ασφαλτο στα περιξ
Αστονε το παπου μωρε, μην τον στεναχωρεις. Τον πονανε οι καλοι του
Τσατσενκο!!!ΥΓ. Δεν ταμαθες? Τωρα αρχιζει να φτιαχνει και ιστορικα.
ΧΩΜΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΧΩΜΑΑΑ.
-
Nα δυο εραστες του χωματος
Τα εχουμε ξαναπει , ας μην το κουραζουμε το αγαπητο κοινο του φορουμ
Το μου , εξακολουθει να υπαρχει , κι αυτο καθε φορα που παω στο σερβις παρκ χωματινου αγωνα και βλεπω την οργανωση-σπεαρ παρτς κτλ -service .....το διαπιστωνω
Oι μονοι που δικαιουνται να τρεχουν στο χωμα ειναι .... ο βοβος λογο τσεπης και ο Κυρκος λογο μαγκιας (οργανωσης) , οι υπολοιποι ουτε για σπριντ χωματινα δεν εχουν προσοντα
Το ρητο τα παντα μελετημενα στην τυχη , κι ο Θεος βοηθος .... κι η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει το εμβλημα μας .
Κανεις δεν μπορει ομως να πει τιποτα γιαυτους ολους τους ...εραστες , γιατι απολαμβανουν με την τους , τα σεναρια των .... ονειρων τους
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lol: Nα δυο εραστες του χωματοςΤα εχουμε ξαναπει , ας μην το κουραζουμε το αγαπητο κοινο του φορουμ
Το μου , εξακολουθει να υπαρχει , κι αυτο οταν παω στο σερβις παρκ χωματινου αγωνα και βλεπω τα service .....το διαπιστωνω
Oι μονοι που δικαιουνται να τρεχουν στο χωμα ειναι .... ο βοβος λογο τσεπης και ο Κυρκος λογο μαγκιας , οι υπολοιποι ουτε για σπριντ χωματινα δεν τους αρκουν
ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΚ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΙΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΜΙΖΕΡΙΑ! ΒΛΕΠΩ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΡΥΛΛΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ.
ΤΕΣΠΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΩΜΑΤΟΣ-ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΤΟΚΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ!
ΑΥΤΑ
-
Φυσικα και βλεπεις μιζερια παντου , γιατι αλλοιως θα υπηρχαν κι εδω δεκα ομαδες Tamauto , αλλες εικοσι τυπου Munarreto και παει λεγοντας ...
Η αναφορα εγινε απλα για την ιδιαιτεροτητα που εχουν οι χωματινοι αγωνες της Ελλαδας .....
Και ευτυχως που βλεπεις ακομα αρκετους με ενα κλειδι και ενα γρυλο , γιατι απ'το φεσι που θα ειχαν φαει ανθρωποι για να μην κρατανε αυτοι μονοι τους αυτα που λες .....δεν θα μπορουσαν να περπατησουν
-
Ο κ. Χρήστος (APR) έχει απόλυτο δίκιο...Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός στο πόσοι και ποιοι πρέπει να τρέχουν μόνο στο χώμα στην Ελλάδα αλλά το χώμα παραείναι απαιτητικό για τον μικρο-μεσαίο χομπίστα...Και στην άσφαλτο υπάρχει μιζέρια σε οργάνωση αλλά οι μειωμένες φθορές-ζημιές κάνουν αυτή τη μιζέρια ανεκτή-υποφερτή και πολλές φορές μη ανασταλτική για καλά αποτελέσματα ακόμα και σε επίπεδο κυπέλων-πρωταθλημάτων κλάσεων....Κακά τα ψέματα, ενω με 1 γρύλο και 10 κλειδιά άνετα και με λίγη καλή τύχη κάνεις το Παλάδιο, άντε κάνε ένα χωμάτινο Μαύρο Ρόδο έτσι και μετά έλα να μου πείς...Άν είσαι τυχερός θα επιβιώσεις, μπορεί και να τερματίσεις, αλλά θα κάνεις πολύ καιρό να ξανατρέξεις προσπαθώντας να μαζέψεις τα κομμάτια (τα δικά σου και του αυτοκινήτου)....
-
[
Νικ.Μανώλης[/quote]
για να ερθουμε θέλουμε regrouping σε χωριο πάνω από την τσιπίτα απέναντι από την βρύση μπας και φάμε τίποτα να γεμίσουμε την κοιλίτσα μας....[/quote]ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ο κ. Χρήστος (APR) έχει απόλυτο δίκιο...Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός στο πόσοι και ποιοι πρέπει να τρέχουν μόνο στο χώμα στην Ελλάδα αλλά το χώμα παραείναι απαιτητικό για τον μικρο-μεσαίο χομπίστα...Και στην άσφαλτο υπάρχει μιζέρια σε οργάνωση αλλά οι μειωμένες φθορές-ζημιές κάνουν αυτή τη μιζέρια ανεκτή-υποφερτή και πολλές φορές μη ανασταλτική για καλά αποτελέσματα ακόμα και σε επίπεδο κυπέλων-πρωταθλημάτων κλάσεων....Κακά τα ψέματα, ενω με 1 γρύλο και 10 κλειδιά άνετα και με λίγη καλή τύχη κάνεις το Παλάδιο, άντε κάνε ένα χωμάτινο Μαύρο Ρόδο έτσι και μετά έλα να μου πείς...Άν είσαι τυχερός θα επιβιώσεις, μπορεί και να τερματίσεις, αλλά θα κάνεις πολύ καιρό να ξανατρέξεις προσπαθώντας να μαζέψεις τα κομμάτια (τα δικά σου και του αυτοκινήτου)....Επειδη λοιπον ο Σπυρος εχει δικηο και μας διαβαζουν και νεα παιδια που θελουν να μαθαινουν, ας πουμε τα πραγματα με τ ονομα τους.
Ναι, το χωμα ειναι πολυ βαρυ σε εξοδα, και γι αυτο με βλεπετε αραια και που στα βουνα. Ναι, ασφαλτο μπορεις να κανεις και με τ αυτοκινητο της μαμας σου, χωρις πολλα-πολλα, αν εχεις μυαλο, ουτε πενσα δεν χρειαζεται .
Ομως υπαρχουν 2 παραδοχες που δεν πρεπει να ξεχνιωνται.- Το χωμα ειναι ο βασιληας της ευχαριστησης
- Το χωμα εχει λιγοτερο ρισκο , στον ιδιο βαθμο ευχαριστησης. Εξηγουμαι με μια εξομολογηση.
Το 2004 αν θυμαμαι καλα εκανα ενα ασφαλτινο στην Αττικη με την BMW μου. Αλλου πηγα αργα κι ενοιωθα ...μπλιαχ , γιατι στην ασφαλτο το αργα =βολτα, κι αλλου πηγα γρηγορα. Ιδιαιτερα στον Μερκουρη, πηγα ΠΟΛΥ γρηγορα, ειχε μαλιστα συζητηθει η επιδοση μου κι η θεση μου στη γενικη, μ αυτο το αυτοκινητο. Αυτο το ειχα πραγματικα ευχαριστηθει.
Οταν ομως τελειωσε ο αγωνας, και ψυχραιμα σκεφτηκα τι ειχα κανει, διαπιστωσα οτι οδηγησα (συμφωνα με τις δικες μου δυνατοτητες) με το ενα ποδι στον ταφο, κι μοτι αν δεν χτυπησα ημουν τυχερος. Διαπιστωσα δηλαδη οτι για να ευχαριστηθεις στην ασφαλτο με ενα αρκετα δυνατο αυτοκινητο, πρεπει να περνας αναμεσα στα δεντρα του Μερκουρη με 210+, κι οτι η παραμικρη ατυχια σε στελνει τουλαχιστον στην εντατικη.
Στο χωμα αντιθετα, αν θες να νικησεις, δεν σ εμποδιζει κανεις να ρισκαρεις, αν ομως θες να ευχαριστηθεις, ειναι το πιο ευκολο πραγμα, με λιγοτερα χιλιομετρα να χορευεις με τους...λυκους.
Ετσι η BMW πηρε τον δρομο της και τη θεση της πηρε το χωματινο.
Και δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι η ασφαλτος ειναι πολυ πιο απαιτητικη σε ρεφλεχ κ.λ.π., κι αυτο αποδεικνυεται απο το οτι οι χωματινοι ραλλυμεν ειναι καποιας ηλικιας ενω τα πιτσι δεν πιανονται στην ασφαλτο.
Τα υπολοιπα αλλη στιγμη, ηρθε το ραντεβου μου...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ο κ. Χρήστος (APR) έχει απόλυτο δίκιο...Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικός στο πόσοι και ποιοι πρέπει να τρέχουν μόνο στο χώμα στην Ελλάδα αλλά το χώμα παραείναι απαιτητικό για τον μικρο-μεσαίο χομπίστα...Και στην άσφαλτο υπάρχει μιζέρια σε οργάνωση αλλά οι μειωμένες φθορές-ζημιές κάνουν αυτή τη μιζέρια ανεκτή-υποφερτή και πολλές φορές μη ανασταλτική για καλά αποτελέσματα ακόμα και σε επίπεδο κυπέλων-πρωταθλημάτων κλάσεων....Κακά τα ψέματα, ενω με 1 γρύλο και 10 κλειδιά άνετα και με λίγη καλή τύχη κάνεις το Παλάδιο, άντε κάνε ένα χωμάτινο Μαύρο Ρόδο έτσι και μετά έλα να μου πείς...Άν είσαι τυχερός θα επιβιώσεις, μπορεί και να τερματίσεις, αλλά θα κάνεις πολύ καιρό να ξανατρέξεις προσπαθώντας να μαζέψεις τα κομμάτια (τα δικά σου και του αυτοκινήτου)....
Επειδη λοιπον ο Σπυρος εχει δικηο και μας διαβαζουν και νεα παιδια που θελουν να μαθαινουν, ας πουμε τα πραγματα με τ ονομα τους.
Ναι, το χωμα ειναι πολυ βαρυ σε εξοδα, και γι αυτο με βλεπετε αραια και που στα βουνα. Ναι, ασφαλτο μπορεις να κανεις και με τ αυτοκινητο της μαμας σου, χωρις πολλα-πολλα, αν εχεις μυαλο, ουτε πενσα δεν χρειαζεται .
Ομως υπαρχουν 2 παραδοχες που δεν πρεπει να ξεχνιωνται.- Το χωμα ειναι ο βασιληας της ευχαριστησης
- Το χωμα εχει λιγοτερο ρισκο , στον ιδιο βαθμο ευχαριστησης. Εξηγουμαι με μια εξομολογηση.
Το 2004 αν θυμαμαι καλα εκανα ενα ασφαλτινο στην Αττικη με την BMW μου. Αλλου πηγα αργα κι ενοιωθα ...μπλιαχ , γιατι στην ασφαλτο το αργα =βολτα, κι αλλου πηγα γρηγορα. Ιδιαιτερα στον Μερκουρη, πηγα ΠΟΛΥ γρηγορα, ειχε μαλιστα συζητηθει η επιδοση μου κι η θεση μου στη γενικη, μ αυτο το αυτοκινητο. Αυτο το ειχα πραγματικα ευχαριστηθει.
Οταν ομως τελειωσε ο αγωνας, και ψυχραιμα σκεφτηκα τι ειχα κανει, διαπιστωσα οτι οδηγησα (συμφωνα με τις δικες μου δυνατοτητες) με το ενα ποδι στον ταφο, κι μοτι αν δεν χτυπησα ημουν τυχερος. Διαπιστωσα δηλαδη οτι για να ευχαριστηθεις στην ασφαλτο με ενα αρκετα δυνατο αυτοκινητο, πρεπει να περνας αναμεσα στα δεντρα του Μερκουρη με 210+, κι οτι η παραμικρη ατυχια σε στελνει τουλαχιστον στην εντατικη.
Στο χωμα αντιθετα, αν θες να νικησεις, δεν σ εμποδιζει κανεις να ρισκαρεις, αν ομως θες να ευχαριστηθεις, ειναι το πιο ευκολο πραγμα, με λιγοτερα χιλιομετρα να χορευεις με τους...λυκους.
Ετσι η BMW πηρε τον δρομο της και τη θεση της πηρε το χωματινο.
Και δεν ειναι κακο να παραδεχτουμε οτι η ασφαλτος ειναι πολυ πιο απαιτητικη σε ρεφλεχ κ.λ.π., κι αυτο αποδεικνυεται απο το οτι οι χωματινοι ραλλυμεν ειναι καποιας ηλικιας ενω τα πιτσι δεν πιανονται στην ασφαλτο.
Τα υπολοιπα αλλη στιγμη, ηρθε το ραντεβου μου...
ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ... ΣΩΣΤΟ!!!
-
Ερώτηση:Γνωρίζετε πάνω κάτω καμιά ειδική για το Ράλλυ Φθιώτιδας?Στο περίπου?
-
Ο χρήστης MIMIKA έγραψε:
Ερώτηση:Γνωρίζετε πάνω κάτω καμιά ειδική για το Ράλλυ Φθιώτιδας?Στο περίπου?ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ (ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΩς ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΥΛΙΔΑ ΜΕ ΔΟΜΟΚΟ ΚΑΙ ........ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ 100+)
Μιας και πλησιάζει ο αγώνας και δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα περί ειδικών, και σκεπτόμενοι ας πάμε Λαμία να θυμηθούμε τα παλιά’, κανένας πιο ειδικός που να ξέρει για τα παραπάνω??
-
Ο χρήστης AUDI 80 GT έγραψε:
για να ερθουμε θέλουμε regrouping σε χωριο πάνω από την τσιπίτα απέναντι από την βρύση μπας και φάμε τίποτα να γεμίσουμε την κοιλίτσα μας....ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΑΗΜΕΝΗ
κοίτα τα χάλια σου κουμπάρε...........
-
Παιδια, Φιλοι, καναμε 3 χρονια να πεισουμε την ΕΘΕΑ οτι ειμαστε αξιοι εμπιστοσυνης για να κανουμε ελευθερες αναγνωρισεις.
ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
Κατοικοι χωριων που γειτονευουν με τις ειδικες του Φθιωτιδος ,εχουν μαζεψει υπογραφες και αυριο θα καταθεσουν ασφαλιστικα μετρα για να μην γινει ο αγωνας. Αιτια, η αμυαλια η δικη μας. αφου μερικοι απο μας κανουν δοκιμες σε ρυθμο αγωνα. Και μετα γυρνανε κι αναποδα στον ιδιο ρυθμο!
ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ Η ΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ???
Ας απομονωσουμε οσους πανε κοντρα σε οτι καλο παει να γινει...
-
Ο χρήστης MIMIKA έγραψε:
Ερώτηση:Γνωρίζετε πάνω κάτω καμιά ειδική για το Ράλλυ Φθιώτιδας?Στο περίπου?ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΥ
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΛ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ????
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥς
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Παιδια, Φιλοι, καναμε 3 χρονια να πεισουμε την ΕΘΕΑ οτι ειμαστε αξιοι εμπιστοσυνης για να κανουμε ελευθερες αναγνωρισεις.ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
Κατοικοι χωριων που γειτονευουν με τις ειδικες του Φθιωτιδος ,εχουν μαζεψει υπογραφες και αυριο θα καταθεσουν ασφαλιστικα μετρα για να μην γινει ο αγωνας. Αιτια, η αμυαλια η δικη μας. αφου μερικοι απο μας κανουν δοκιμες σε ρυθμο αγωνα. Και μετα γυρνανε κι αναποδα στον ιδιο ρυθμο!
ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ Η ΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ???
Ας απομονωσουμε οσους πανε κοντρα σε οτι καλο παει να γινει...
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΓΝΩΡΙΣΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?
-
Προσωπικά, ξέρω εδώ και μέρες τις Ε.Δ. του ασφάλτινου αγώνα, τις οποίες τις έμαθα από άλλο αγωνιζόμενο, που τις έμαθε από άλλο αγωνιζόμενο, που... και πάει λέγοντας. Απ' ό,τι φαντάζομαι τα βουνά θα έχουν ήδη αναστενάξει αφού υπάρχουν κομμάτια που δεν έχουν ξαναμπεί ποτέ, και η άποψή μου είναι ότι, ΝΑΙ, καλά κάνουν και ζητάνε οι κάτοικοι με ασφαλιστικά μέτρα να μη γίνει ο αγώνας, όπως έγινε με τις ασφάλινες ειδικές των Σκούρτων, του Άγιου Θωμά, του Αη Γιάννη κ.λπ.
Μπας και μαζέψουμε κάποια στιγμή μόνοι μας τους Ταλιμπάν... -
Αφού όλοι το ξέρουν θα έπρεπε η λέσχη πρώτα απ΄ όλα να διαφυλάξει τον αγώνα της, παίρνοντας δύο τροχονόμους και στήνοντάς την με ένα ραντάρ στους μάγκες με τις σακούλες στις πινακίδες -και όσοι συλληφθούν γραμμή στους αγωνοδίκες και στην ΕΘΕΑ (δεν έχει δοθεί ακόμα το road book άρα οι αναγνωρίσεις-δοκιμές είναι παράνομες). 1-2 λέσχες να το έκαναν αυτό και να έχαναν 5-6 μάγκες τις άδειες τους και θα καθάριζε η φάση. Μάλλον πετάω στα σύννεφα, έτσι ?
-
Οχι δεν πετας στα συννεφα. Ετσι πρεπει να γινει. Και θαπρεπε να το ζητησουμε επιμονα εμεις οι ιδιοι οι αγωνιζομενοι γιατι:
- Δεν ειμαστε βλακες οσοι δεν παμε με 1000 και δεν μαθαινουμε τα ορια του δρομου με αποτελεσμα να μειονεκτουμε στον αγωνα εναντι των ξυπνιων.
- Με την σταση τους αυτη οι απειθαρχοι κανουν κακο και σε μας με χιλιους τροπους.
- Ακυρωνουν καθε προσπαθεια αναβαθμισης της εικονας των αγωνων.
Ας αρπαξουν 2-3 λοιπον, κι ο πολυς ο κοσμος θαναι μαζι τους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αφού όλοι το ξέρουν θα έπρεπε η λέσχη πρώτα απ΄ όλα να διαφυλάξει τον αγώνα της, παίρνοντας δύο τροχονόμους και στήνοντάς την με ένα ραντάρ στους μάγκες με τις σακούλες στις πινακίδες -και όσοι συλληφθούν γραμμή στους αγωνοδίκες και στην ΕΘΕΑ (δεν έχει δοθεί ακόμα το road book άρα οι αναγνωρίσεις-δοκιμές είναι παράνομες). 1-2 λέσχες να το έκαναν αυτό και να έχαναν 5-6 μάγκες τις άδειες τους και θα καθάριζε η φάση. Μάλλον πετάω στα σύννεφα, έτσι ?ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Η ΕΘΕΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΠΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΧΘΕΣ,ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΕΑΣ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Σωστό και αυτό
28ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ