-
Καλά τα λέτε, αλλά θα σςς πω και εγώ δυό πραγματάκια.
Βαζελούλι πες αλεύρι, ο Μαυροειδής σε γυρεύει.
Όσο για τον γαβρούλι, κάτσε δες τι σου κάνουν στην Ευρωλίγκα για να καταλάβεις τι τραβάω και εγώ απο εσάς. Σαν πεταμένη ομάδα σας αντιμετωπίζει η διαιτησία, για πλάκα θα σας περάσει η ΤΣΣΚΑ και αν δεν μπορέσουν οι παίκτες, θα τα βάλουν τα καλάθια οι διαιτητές......και αν είναι άστοχοι και αυτοί.......ε.....το έχουμε ξαναδεί......6 τεχνικές και οι, τυχών 6 πόντοι, θα γίνουν 16 σε μερικά δέκατα. Έτσι παν αυτά.
Όσων για τον 'αρούλη' που λέτε, πολύ θα θέλατε να είχατε την πορεία του αν είχατε το budget του. Εδώ οι κοντοί δώσαν €17εκ παραπάνω για να.......πάνε στους 16 σαν τον ΑΡΗ !!!
Άντε, σπεύσατε να αγοράσετε την καθημερινή σας βίβλο, Πρωταθλητή και Πράσινη για να ενημερωθείτε αντικειμενικά. Γρήγορα, εξαντλείται !! -
teo σε σφαζει καθε χρονο ο Ολυμπιακος ε? Εσεις τα αρειανα δεν καταλαβατε οτι αυτο ηταν προβοκατσια των Γιαννακοπουλων. Οσο παιδικο και αν σου φαινεται σε αδικησαν για να σφαξουν κανονικα τον Ολυμπιακο μετα στα παιχνιδια Ολυμπιακος-Παο. Στα π@παρια μου αν νικησω τον Αρη.
Εγω ξερω οτι στο πρωτο παιχνιδι η Τσσκα ειχε 28 βολες και ο Ολυμπιακος 8 και ομως νικησε. Αν ειμαι πολυ καλυτερος θα την κερδισω. Αν ειμαι λιγο καλυτερος θα χασω. Εχω ομως δρακο εγω(αυτον που βριζετε εσεις εκει πανω) και οτι και να γινει θα αλλαξουν τα παντα. Μονο και μονο η παρουσια του σας εχει κανει να χεστειτε ολοι πανω σας και το ξερετε καλα οτι αλλαζουν τα πραγματα
Δεν θα τον σταματησει κανεις τον Ολυμπιακο. Ας βαρανε και οι διαιτητες βολες οπως κανουν τοσα χρονια για την παραγκα του βαζελου. Η καυτη ανασα του δρακου θα λιωσει ολη την βρωμια και ο Ολυμπιακος θα επιστρεψει στον θρονο του. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
-
**ripper ** Mάζεψέ τον λίγο αυτόν, γιατί δεν την πολυπαλεύει.
Ο ρεντ της Σαλονίκης είναι;;
-
ΤRAVELER τελικα τι γινεται με τον Σαρας και τον Ομπραντοβιτς? Ο Σαρουνας εθαψε κανονικα την ομαδα και ο Ομραντοβιτς δηλωνει πως δεν πιστευει πως εκανε αυτες τις δηλωσεις ο Σαρουνας. Εγω λεω οτι στην πρωτη ηττα απο εμας θα διαλυθειτε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**ripper ** Mάζεψέ τον λίγο αυτόν, γιατί δεν την πολυπαλεύει.Ο ρεντ της Σαλονίκης είναι;;
Πω πω επίπεδο, θέλεις και δικηγόρο μήπως ή απλά απαξιείς ??
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
**ripper ** Mάζεψέ τον λίγο αυτόν, γιατί δεν την πολυπαλεύει.
Πω πω επίπεδο, θέλεις και δικηγόρο μήπως ή απλά απαξιείς ??
Αστα αυτα και πες μου τωρα ποσα θελετε για τον Μασευ. Αμα σε δωσω ρε καρντασι 1 μυριο μου τον δινεις τον Μασευ? Ετσι και αλλιως 1 χρονο συμβολαιο εχει ακομα. Αν με εκνευρισεις του χρονου ερχεται τσαμπε ο Μασευ και δεν θα εχεις λεφτα για μεταγραφες και θα μεινεις με Καλαιτζη και Αγαδακο
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΤRAVELER τελικα τι γινεται με τον Σαρας και τον Ομπραντοβιτς? Ο Σαρουνας εθαψε κανονικα την ομαδα και ο Ομραντοβιτς δηλωνει πως δεν πιστευει πως εκανε αυτες τις δηλωσεις ο Σαρουνας. Εγω λεω οτι στην πρωτη ηττα απο εμας θα διαλυθειτεΠοιες δηλώσεις;; δεν ξέρω τίποτα. Για δώσε κανένα link και θα σου πω.
Πρώτη ήττα;; Μέχρι τώρα είσαι στο 3-0 και βλέπουμε
-
ΤRAVELER τελικα τι γινεται με τον Σαρας και τον Ομπραντοβιτς? Ο Σαρουνας εθαψε κανονικα την ομαδα και ο Ομραντοβιτς δηλωνει πως δεν πιστευει πως εκανε αυτες τις δηλωσεις ο Σαρουνας. Εγω λεω οτι στην πρωτη ηττα απο εμας θα διαλυθειτε
Ποιες δηλώσεις;; δεν ξέρω τίποτα. Για δώσε κανένα link και θα σου πω.
http://www.superbasket.gr/?c=139&a=102384
To 3-0 ειναι με το κρατος του Βασιλακοπουλου. Και ο pasxos που ειναι 1 μετρο και ενα milko με τον Βορεαδη και τον Πηλοιδη θα μοιαζει με τον Τζορνταν. Ακου τι σου λεω. Με την πρωτη ηττα σας θα γινεται μαλλια κουβαρια. Ηδη τα χωνει ο Παπαρουνας Γιακλεφτριτσιους
-
To 3-0 ειναι με το κρατος του Βασιλακοπουλου. Και ο pasxos που ειναι 1 μετρο και ενα milko
To milko εγινε 89 ποντους ρε;Μπραααβο....
-
δεν την παλεύετε.....
-
Κρίμα που νικήσαμε τον Κολοσσό.... Τώρα ο ζμπάοκ θα ήταν στην Α2
-
Ποιες δηλώσεις;; δεν ξέρω τίποτα. Για δώσε κανένα link και θα σου πω.
http://www.superbasket.gr/?c=139&a=102384' target='_blank' target='_blank
To 3-0 ειναι με το κρατος του Βασιλακοπουλου. Και ο pasxos που ειναι 1 μετρο και ενα milko με τον Βορεαδη και τον Πηλοιδη θα μοιαζει με τον Τζορνταν. Ακου τι σου λεω. Με την πρωτη ηττα σας θα γινεται μαλλια κουβαρια. Ηδη τα χωνει ο Παπαρουνας Γιακλεφτριτσιους
Όντως δεν την ήξερα αυτή τη συνέντευξη . Λοιπόν τα μόνα που είναι 'επιλήψιμο' είναι αυτά :
'« Θα ήθελα να ξεκινάω βασικός, θα ήθελα να μπαίνω στον ρυθμό πιο γρήγορα, θα ήθελα να παίζω περισσότερο, ειδικά στην Ευρωλίγκα. ».
«Για εμένα το πιο δύσκολο είναι να μην ξεκινάω βασικός. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν ενδιαφέρονται για το αν θα έρθουν από τον πάγκο ή όχι. Για εμένα, όμως, είναι σημαντικό. Τα πρώτα δύο λεπτά είναι που στέλνεις το μήνυμα στον αντίπαλο, για το πόσο έτοιμος είσαι για το παιχνίδι και για το πόσο επιθετικά θα παίξεις. Αλλά εγώ συνήθως μπαίνω στο τέλος της πρώτης περιόδου ή στις αρχές της δεύτερης. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως ο Ομπράντοβιτς να θεωρεί ότι είμαι έμπειρος και μπορώ να προσαρμοστώ. Όμως, είμαι άνθρωπος και απλά θέλω να νιώσω το παιχνίδι, όσο το δυνατόν συντομότερα».
Δίκιο έχει με την εξής έννοια: Ότι κανένας αθλητής δεν αντέχει τον πάγκο. Όλοι θέλουν να παίζουν. Πόσο μάλλον ένας παίχτης τέτοιας εμβέλειας. Το μπάσκετ παίζεται με πέντε και ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δε μπορεί να πάρει τη θέση του Μήτσου , πιθανόν ούτε καν του Σπανούλη. Ας τα δουν αυτοί που τον έφεραν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους.
Λέει και άλλα όμως . Όπως αυτό :
'Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος, έχω καλούς συμπαίκτες, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τον Ομπράντοβιτς».
ή αυτό :
'«Δεν ξέρω τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι. Αλλά είναι γεγονός ότι ο Ομπράντοβιτς θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι προφανές. Λατρεύει την Αθήνα και η Αθήνα λατρεύει εκείνον. Δεν ξέρω πως κάποιοι άνθρωποι κάνουν λόγο για κάτι τέτοιο. Απλά δείτε την ομάδα πριν τον ερχομό του Ομπράντοβιτς και δείτε που είναι τώρα. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή».
και αυτά δε νομίζω ότι συνιστούν πρόβλημα.
Λέει επίσης ότι μπορεί να ξαναπάει ΝΒΑ ή Μπάρτσα το καλοκαίρι. Είναι προφανές ότι θέλει να παίζει περισσότερο.
Παίζει βέβαια, να αφιονιστεί στα play offs και να σε φιστικώσει αγρίως, μην το ξεχνάμε.Ας το κάνει και εγώ καταπίνω τη γλώσσα μου, δεν έχω τέτοια προβλήματα.
Υ.Γ 'το κράτος του Βασιλακόπουλου' Σοβαρέψου ρε
-
Μόνο εκ θαύματος θα χάσουν την άνοδο τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα επικράτησε εντός έδρας 73-64 του Ηρακλή και πλέον διατηρεί προβάδισμα τριών νικών από τους διώκτες της. Επειδή δε δεν μας συνηθίσει σε... λάθη, η κατάκτηση της πρώτης θέσης θα πρέπει να θεωρείται κατά το ήμισυ τουλάχιστον δεδομένη.
Τρενο
Του χρονου Α1 για πρωτη φορα!!! -
Ο ρεντ της Σαλονίκης είναι;;Όλοι κρύβουν έναν ρεντάρμυ μέσα τους!
Αστα αυτα και πες μου τωρα ποσα θελετε για τον Μασευ. Αμα σε δωσω ρε καρντασι 1 μυριο μου τον δινεις τον Μασευ?
Με δεδομένο ότι πληρώνεις 3 εκατομμύρια έουρως για τον Σακατιάουσκας, για να σου δώσω τον μουβουπου της Ευρωλίγδας, που παίζει 40 λεπτά Τετάρτη-Σαββατο, πετάει 20 ποντάκια για ζέσταμα, κατεβάζει καμιά 15αριά σκουπίδια και μοιράζει αφειδώς αλμυρά φυστίκια πηδώντας στο θεό επι μονίμου βάσεως, θέλω 5 εκατομμύρια έουρως, τον Γκριρ για μπακ-απ του Τσαλδάρη, τον Γιαννάκη για βοηθό προπονητή του Χέρμπερτ και μία μεζονέτα στη Χαλκιδική (πρώτη κύμα) για μένα που θα κάνω το κονέ!
Το να κάτσεις να χάσεις από κάποιον για οποιονδήποτε λόγο, είναι για μένα εσχάτη προδοσία της φανέλας που φοράς και εκ διαμέτρου αντίθετο με την ιδεολογία του Άρη (του δικού μου Άρη τουλάχιστον για να μην γενικεύω). Και πρέπει να κερδίσουμε και το Ρέθυμνο για να μην δίνουμε σε κανέναν δικαιώματα.
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τη βοήθειά μας για να πέσει. Μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το να κάτσεις να χάσεις από κάποιον για οποιονδήποτε λόγο, είναι για μένα εσχάτη προδοσία της φανέλας που φοράς και εκ διαμέτρου αντίθετο με την ιδεολογία του Άρη (του δικού μου Άρη τουλάχιστον για να μην γενικεύω). Και πρέπει να κερδίσουμε και το Ρέθυμνο για να μην δίνουμε σε κανέναν δικαιώματα.
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τη βοήθειά μας για να πέσει. Μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του.Αυτά τα υπεράνω μας έφαγαν... Εκεί στην Α2 και να μην ξανανέβουν... Αλλά θέλω να κρίνεται η παραμονή τους στον τελευταίο αγώνα στο κρατικό...
ΗΔΟΝΗ...... -
Από το υπεράνω μέχρι το να κάτσω να χάσω υπάρχει τεράστια διαφορά.
Και επίσης μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, εσύ προτείνεις να καθόμασταν να χάσουμε;
Θα κάνω την ομάδα μπουρδέλο για να πέσει ο ΠΑΟΚ;
Συγνώμη, αλλά στην τελική χεστηκ@ για τον ΠΑΟΚ. Την ομάδα μου κοιτάω. -
Την ομάδα την έχει κάνει μπουρδέλο πρώτος από όλους ο ύπνος στον πάγκο...
Ότι και να γίνει τρίτοι είμαστε. Ποιο πάνω δεν πάμε και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Ούτε όμως και πιο κάτω. Οπότε ΝΑΙ ήθελα να χάσω γιατί εμένα δε μου κόστιζε τίποτα. Τα παόκια όμως δε θα είχαν που να κρυφτούν... Όχι πως σώθηκαν βέβαια ακόμα... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οπότε ΝΑΙ ήθελα να χάσω γιατί εμένα δε μου κόστιζε τίποτα.ΠΟΛΛΑ θα μου κόστιζε, που βαριέμαι να αναλύσω τώρα.
Τέλος πάντων, έχουμε τεράστια διαφορά φιλοσοφίας στο συγκεκριμένο θέμα.
Οι υπόλοιποι Αρειανοί τι λέτε;ΥΓ: Τα πανό στο γήπεδο πάντως συμφωνούν με εμένα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όλοι κρύβουν έναν ρεντάρμυ μέσα τους!
Αστα αυτα και πες μου τωρα ποσα θελετε για τον Μασευ. Αμα σε δωσω ρε καρντασι 1 μυριο μου τον δινεις τον Μασευ?
Με δεδομένο ότι πληρώνεις 3 εκατομμύρια έουρως για τον Σακατιάουσκας, για να σου δώσω τον μουβουπου της Ευρωλίγδας, που παίζει 40 λεπτά Τετάρτη-Σαββατο, πετάει 20 ποντάκια για ζέσταμα, κατεβάζει καμιά 15αριά σκουπίδια και μοιράζει αφειδώς αλμυρά φυστίκια πηδώντας στο θεό επι μονίμου βάσεως, θέλω 5 εκατομμύρια έουρως, τον Γκριρ για μπακ-απ του Τσαλδάρη, τον Γιαννάκη για βοηθό προπονητή του Χέρμπερτ και μία μεζονέτα στη Χαλκιδική (πρώτη κύμα) για μένα που θα κάνω το κονέ!
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τη βοήθειά μας για να πέσει. Μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του.οκ τοτε. Στον παιρνω τσαμπα τον Μασευ σε 1 χρονο και δεν βαζεις ευρουλακι στα ταμεια σου και μενεις με τον Τσαλαδαρη και τον Αγαδακο. Μπορει η διοικηση του Αρη να δωσει 2 και 3 εκ ευρο στον Μασευ? Ο Ολυμπιακος χαλαρα μπορει. Κολυμπωντας θα ερθει μονος του ο Μασευ. Δεν προκειται να ανανεωσει το συμβολαιο ο Μασευ. Εδω θα ειμαστε και θα το δεις
-
αν ήσασταν μάγκες ας τον πέρνατε από την Λάρισα τότε...τώρα τσάμπα μάγκες είστε με τα λεφτά σας
Γιαυτό είστε κάτω από τον βάζελο μόνιμα...τα λεφτά μόνο δεν κάνουν την ομάδαΟ Πάοκ μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του να πέσει....απλά μια κλωτσιά θα φάει την τελευταία αγωνιστική μέσα στο σπίτι του όπως και ο Ηρακλάκος που ακόμη να ανέβει
ΥΓ το πανώ τα λέει όλα
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)