-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω αναρωτιεμαι ποτε θα παρεις ενα αμαξι που θα μπορεις εστω να εισαι σιπλα μου....γιατι να περασεις δεν το βλεπωα)Τσιμπλα
β)Τσιλα
γ)ΣαπιλαΔιαλεξε επιτελους... Στα υπολοιπα κοιμησου...
-
Σαπιλες εχει το χρεπι σου πολλες, δεν καταλαβαινω προς τι τοσο χαζο πειραγμενο quote ομως.....
-
Πειραγμενο ειναι το μυαλο σου ΡΕ. Ισα ισα προλαβες το εντιτ παλιοσαπιλα.
-
Άστα Πασχάλη, πάλι σε τσάγιασε
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Άστα Πασχάλη, πάλι σε τσάγιασε -
σύνδρομο στέρησης αυτό το λένε όπαααααα
-
M3
http://www.youtube.com/watch?v=ADMIW8tc ... re=related' target='_blank
-
dmitspan
Ποιος το λεει αυτο;Η Παπαδοπουλου;Τρελο σκυλι...
-
pasxos έχει ξεμείνει κάτι στην υπογραφή σου ή μου φαίνεται;
-
Για το Mugen λες; Θελω να βλεπω πιο ψηλα την Ιταλικη σημαια και κατω κατω το σημα κατατεθεν της Ιαπωνιας,της χωρας που αντεγραψε τοσο πολυ την Ιταλια και θα συνεχισει να την αντιγραφει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για το Mugen λες; Θελω να βλεπω πιο ψηλα την Ιταλικη σημαια και κατω κατω το σημα κατατεθεν της Ιαπωνιας,της χωρας που αντεγραψε τοσο πολυ την Ιταλια και θα συνεχισει να την αντιγραφει..Τώρα παραμυθιάζεις τον εαυτό σου...
-
-
Σαν την παπαρούνα μοιάζεις,όλο χρώματα αλλάζεις,
μ'αγαπάς και το φωνάζεις με το βλέμα,με το βλέεεεεεμααααα!Ύμνος δεν λες τίποτα,αντιπαθητικέ...
-
Nα σαι σκατα εχθρε μου...
-
Ευχαριστώ,που να πέσεις μέσα στον πρώτο βόθρο που θα βρεθεί μπροστά σου!
Μα εσύ με καις όλα τα καις
με υποκρισίες,απιστίες και ψευτιές
μα εσύ με καις και με πετάαααας
και σαν τη στάχτη του τσιγάρου με σκορπάαααας -
Παρακαλω,που να ερωτευτεις την chazlp1989 κι αυτη να σε φτυνει για τον ρατανπλαν...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παρακαλω,που να ερωτευτεις την chazlp1989 κι αυτη να σε φτυνει για τον ρατανπλαν...Αυτο το εχω προλαβει και το εχω πει για εσενα, βρες δικο σου εσυ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παρακαλω,που να ερωτευτεις την chazlp1989 κι αυτη να σε φτυνει για τον ρατανπλαν...αυτό ήταν πολύ χοντρο
-
Για εμενα ηταν χοντρο!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παρακαλω,που να ερωτευτεις την chazlp1989 κι αυτη να σε φτυνει για τον ρατανπλαν...Σε παράτησε τελικά; Άντε και πολύ καιρό άντεξε μαζί σου....
Pub - σουβλατζίδικο [#24]