-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όταν πέρναμε τα χρυσά μετάλλια, όμως, το ξέραμε! Όλοι μας! Και πανηγυρίζαμε!Ο αθλητισμός είναι θέαμα! Και για ικανοποιήσεις το κοινό, πρέπει να κερδίσεις. με κάθε κόστος! Ακομα και ντόπα!...
Εγώ δεν πανηγυρίζω, ΠΟΤΕ, τώρα έχω δικαίωμα να τους τα χώσω ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Όταν πέρναμε τα χρυσά μετάλλια, όμως, το ξέραμε! Όλοι μας! Και πανηγυρίζαμε!
Ο αθλητισμός είναι θέαμα! Και για ικανοποιήσεις το κοινό, πρέπει να κερδίσεις. με κάθε κόστος! Ακομα και ντόπα!...
Εγώ δεν πανηγυρίζω, ΠΟΤΕ, τώρα έχω δικαίωμα να τους τα χώσω ?
Οχι. Εσύ είσαι ειδική περίπτωση!
Μα, και τότε που πανηγυρίζαμε, οι περισσότεροι σημειώναμε ότι τα μετάλλια είναι αποτέλεσμα αναβολικών. Μόνο ο Γαβριήλ επέμενε πως πρέπει πρώτα να αποδειχθεί πως είναι, αλλιώς δεν είναι! Ε, τώρα, αποδείχθηκε. Επανειλλημένα!!
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Η μεγάλη έκπληξη είναι Κουρτίδης-Τριανταφύλλου που βγήκαν καθαροί.
Αθλητές της χρονιάς 2008 μαζί με την ομάδα του πιγκ-πογκ (που από έγκυρες πηγές είναι πεντακάθαροι)Νομιζω οτι απλα δεν ηταν παροντες στον ελεγχο....
TRAV, μην το ψαχνεις, αρχισυντακτης του Τριανταφυλλοπουλου ειναι ενας Γκιολιας, κουμπαρος του Κεντερη και ενορχηστρωτης της επικοινωνιακης αντεπιθεσης, μετα το 'ατυχημα' του 2004.
Κατα τ' αλλα επεσα απο τα συννεφα'Μας κανατε υπερηφανους' !
-
Περιμενω εναγωνιος τα τηλεοπτικα παραθυρα με τους πολιτικους
-
Ε και; Για εμένα πρωταθλητές ήταν και παραμένουν και θα έχουν πάντα την υποστήριξή μου.
Αυτά είναι για όσους δεν ξέρουν από αθλητισμό, την κυρά Φρόσω και τον Επαμεινώνδα που περιμένουν απ΄την τηλεόραση να μάθουν τι συμβαίνει.
Και κάτι άλλο, πρωταθλητή δεν σε κάνουν μόνο τα φάρμακα, αλλά και τα γονίδια-σωματική κατασκευή και ο απίστευτος πόνος και η απάνθρωπες προπονήσεις και η θέληση του καθενός να πετύχει τον στόχο του ζώντας μια αυστηρή ζωή, αλλιώς ο καθένας μας θα ήταν πρωταθλητής... μην λέμε και ότι θέλουμε.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ε και; Για εμένα πρωταθλητές ήταν και παραμένουν και θα έχουν πάντα την υποστήριξή μου.Αυτά είναι για όσους δεν ξέρουν από αθλητισμό, την κυρά Φρόσω και τον Επαμεινώνδα που περιμένουν απ΄την τηλεόραση να μάθουν τι συμβαίνει.
Και κάτι άλλο, πρωταθλητή δεν σε κάνουν μόνο τα φάρμακα, αλλά και τα γονίδια-σωματική κατασκευή και ο απίστευτος πόνος και η απάνθρωπες προπονήσεις και η θέληση του καθενός να πετύχει τον στόχο του ζώντας μια αυστηρή ζωή, αλλιώς ο καθένας μας θα ήταν πρωταθλητής... μην λέμε και ότι θέλουμε.
+oo.
Ου ρε, εσείς οι άλλοι. Υποκριτέεεεεες.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κάνω ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα.
-
Τι;;
Ντοπαρισμενη η Ελληνικη Dream Τeam;; Πεφτω απο τα συνεφα!!Θα γελαει ο κοσμος μαζι μας, πρεπει να ειμαστε η πρωτη ομαδα που μας πιασανε ολους μαζι. Μαλλον καποια γκαφα θα εκανε ο υπευθυνος.
-
Γελοιότητες.
Κάποιος έριξε μαγικό φίλτρο στη χύτρα με τη σούπα της αποστολής. -
Δλδ. ρε συ Λιακο, οι πρωταθλητες των αλλων χωρων, που δεν κανουνε παγκοσμια ρεκορ και βολευονται με μια θεση στην πρωτη 15αδα-20αδα δεν σκιζονται στην προπονηση, δεν κανουν θυσιες, δεν εχουν ταλεντο και φυσικη σωματικη δυναμη; Δεν ειναι προφανες οτι, σ' αυτο το επιπεδο, η διαφορα του πρωταθλητη απο τον 15ο, ειναι ΚΥΡΙΩΣ η... επιστημονικη προσεγγιση του πραγματος;
Αλλιως, κακως συζηταμε εδω, να παμε στο θεμα του Λιακοπουλου, να πουμε για τους Ε και το ξανθο γενος με τα γαματα γονιδια -
Η αληθεια ειναι οτι με τον ιδιο Πανοραμιξ, ο Δημας και ο Ακακιος σαρωσαν τα χρυσα, ενω στο εν λογω Πανευρωπαϊκο πηραν μολις 2 αθλητες μεταλλια. H κοπελα 3 χρυσα και καποιος Σαλτσιδης (υιος μαλλον) κατι αργυροχαλκινα.
Αρα παιζει ρολο και η αξια του αθλητη ασχετως φαρμακων.
-
Ξέρεις εσύ κανέναν που ποτέ δεν έκανε οποιαδήποτε χρήση και έφτασε στην 15 των καλύτερων του κόσμου; Είχες ποτέ σχέση με αθλητισμό και αν ναι, ποια; Μην κοιτάς ποιοι πιάνονται και ποιοι όχι, αλλά να μιλάμε πραγματισιτκά και όχι θεωρητικά.
Σε κορυφαίο επίπεδο πρωταθλητισμού ούτε πινγκ πονγκ στον.... Ολυμπιακό δεν παίζεις αν δεν πάρεις τα φάρμακα πόσο μάλλον ποδόσφαιρο - στίβο, και άλλα πιο δυναμικά αθλήματα.Ακόμα και στο σκάκι παίρνουν φάρμακα για την διέργερση του εγκεφάλου: δεν είναι τόσο 'ρηχά' και απλά τα πράγματα όσο φαίνονται.
-
Γηραιε
Σαφως, αλλα παιζει ρολο και το οτι σφιξανε τα πραγματα απο πλευρας ελεγχων (και μετα τη Μεγαλη Ιδεα του 2004 τελειωσανε τα λεφτα για τα τελευταιας τεχνολογιας σκευασματα αν καταλαβαινεις τι εννοω)
-
11/14 ντοπαρισμενοι ! ! !
Ο Ιακωβου υπεβαλε την παραιτηση του η οποια κ εγινε δεκτη...
Κριμα για τους αθλητες που δεν ηταν ντοπαρισμενοι και θα πληρωσουν κ αυτοι το μαρμαρο,μιας κ μαλλον θα τιμωρηθει η ομοσπονδια με 2ετη αποκλεισμο.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ξέρεις εσύ κανέναν που ποτέ δεν έκανε οποιαδήποτε χρήση και έφτασε στην 15 των καλύτερων του κόσμου; Είχες ποτέ σχέση με αθλητισμό και αν ναι, ποια; Μην κοιτάς ποιοι πιάνονται και ποιοι όχι, αλλά να μιλάμε πραγματισιτκά και όχι θεωρητικά.
Σε κορυφαίο επίπεδο πρωταθλητισμού ούτε πινγκ πονγκ στον.... Ολυμπιακό δεν παίζεις αν δεν πάρεις τα φάρμακα πόσο μάλλον ποδόσφαιρο - στίβο, και άλλα πιο δυναμικά αθλήματα.Εγω καμια σχεση, του καναπε ειμαι.
Δεν ειπα καμια χρηση. Ειπα διαφορα στην 'επιστημονικη προσεγγιση'. Το τι εννοουσα ειναι προφανες.
-
**greo ** +1
Asimov, δλδ εσύ έχεις την εντύπωση ότι υπάρχουν φάρμακα που κάποιοι δεν θέλουν από ιδεολογία να τα χρησιμοποιήσουν;
Αν ναι, ένας απ' τους δυο μας κάνει λάθος. -
Εντάξει, έγινες κατανοητός.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
**greo ** +1
Asimov, δλδ εσύ έχεις την εντύπωση ότι υπάρχουν φάρμακα που κάποιοι δεν θέλουν από ιδεολογία να τα χρησιμοποιήσουν;
Αν ναι, ένας απ' τους δυο μας κάνει λάθος.Ξαναδιαβασε την αποπανω απαντηση
Εξαλλου, ειπαμε, εγω δεν εχω ιδεα, ειμαι του καναπε -
Συμφωνω με τον Μεγα-Αλεξανδρο οτι δεν υπαρχει αθλητης σε υψηλο επιπεδο, σε οποιοδηποτε αθλημα που να μην ντοπαρεται.
Αλλα επειδη οι αγωνες γινονται μεταξυ ενοχων, ο νικητης ειναι παντα αξιος.Το ντοπαρισμα σε ανεβαζει οπως και η καλη προπονηση οπως και τα φυσικα πρσοντα. Οποιος τα συνδιαζει ολα αυτα κλαυτερα νιακει, και μπραβο του.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δλδ. ρε συ Λιακο, οι πρωταθλητες των αλλων χωρων, που δεν κανουνε παγκοσμια ρεκορ και βολευονται με μια θεση στην πρωτη 15αδα-20αδα δεν σκιζονται στην προπονηση, δεν κανουν θυσιες, δεν εχουν ταλεντο και φυσικη σωματικη δυναμη; Δεν ειναι προφανες οτι, σ' αυτο το επιπεδο, η διαφορα του πρωταθλητη απο τον 15ο, ειναι ΚΥΡΙΩΣ η... επιστημονικη προσεγγιση του πραγματος;- πολλά.
Η Γερμανία στο στίβο, απ' ότι διαβάζω εδώ κι εκεί έχει ξεκινήσει μια σοβαρή προσπάθεια να διώξει τα φαρμάκια από την αθλητισμό της (για τον κλασικό αθλητισμό μιλάω) και γι αυτό σπάνια θα δούμε κάποιο Γερμανό να διακρίνεται
-
Την είχα ξαναδιαβάσει.
Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι μόνο θέμα χρημάτων.
Ειδικά όταν έχω παρακολουθήσει κάτι μονομαχίες αθλητών από Τουρκία (πχ, τον θυμάσαι τον κοντούλη;), Γερμανία κλπ.
Ντόπινγκ στον αθλητισμό