-
μ'αρέσει που ένα πιτσιρίκι 22 χρονών στο ΙΕκ που διδάσκω με λέει γεια σου δάσκαλε υποτιμητικά,ενώ ξέρει ότι ποτέ δε θα γίνει δάσκαλος ούτε θα κάνει συνδιδασκαλία με τη μηχανολόγο που κάνω μαζί εργαστήριο.
-
Μ'αρέσει ο giannispolo : από τις πιο γνήσιες cult φιγούρες του forum
-
-
-
Δε μου αρέσει που μαλακοπίτουρας γείτονας πήρε τον κάδο ανακύκλωσης που είχε φέρει ο δήμος Γέρακα μετά από αίτηση μας στην εταιρεία που εργάζομαι,γιατί μάλλον βαριέται να περνά απέναντι να ρίχνει τα σκουπίδια του (ναι είναι τόσο ηλίθιος που ρίχνει σε αυτόν σκουπίδια και όχι ανακυκλώσιμα υλικά. ).
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(ναι είναι τόσο ηλίθιος που ρίχνει σε αυτόν σκουπίδια και όχι ανακυκλώσιμα υλικά. ). -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μου αρέσει που μαλακοπίτουρας γείτονας πήρε τον κάδο ανακύκλωσης που είχε φέρει ο δήμος Γέρακα μετά από αίτηση μας στην εταιρεία που εργάζομαι,γιατί μάλλον βαριέται να περνά απέναντι να ρίχνει τα σκουπίδια του (ναι είναι τόσο ηλίθιος που ρίχνει σε αυτόν σκουπίδια και όχι ανακυκλώσιμα υλικά. ).και γιατί δεν του μιλάτε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε μου αρέσει που μαλακοπίτουρας γείτονας πήρε τον κάδο ανακύκλωσης που είχε φέρει ο δήμος Γέρακα μετά από αίτηση μας στην εταιρεία που εργάζομαι,γιατί μάλλον βαριέται να περνά απέναντι να ρίχνει τα σκουπίδια του (ναι είναι τόσο ηλίθιος που ρίχνει σε αυτόν σκουπίδια και όχι ανακυκλώσιμα υλικά. ).
και γιατί δεν του μιλάτε;
Σάββα πήγαμε τον πήραμε τον κάδο μια φορά πίσω του είπαμε ότι τον ζητήσαμε για συγκεκριμένο λόγο (έχουμε πάρα πολύ χαρτί για ανακύκλωση) και αν θέλει να ζητήσει και αυτός κάδο και ήρθε και τον ξαναπήρε. Άντε βγάλε άκρη δηλαδή.
Πήραμε τηλέφωνο το δήμο και το είπαμε και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. -
Δε μ'αρεσει που ειμαι εγκλειστος με βρογχοπνευμονια μεχρι το Σαββατο
Δε μ'αρεσει που η προηγουμενη Παρ-Σαβ-Κυρ-Δευ-Τρ περασαν με 39 πυρετο
Δε μ'αρεσει που εχω να καπνισω καμμια βδομαδα...Μ'αρεσει που υπαρχει το φορουμ και ολα περνανε πιο ευκολα...
-
Μ αρεσει να απολαμβανω ενα διαβαζοντας τον saxon..
-
-1 για το κάπνισμα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρεσει να απολαμβανω ενα διαβαζοντας τον saxon..Πεθανα λεμε (κυριολεκτικα, κοντεψα να πνιγω απο τα φλεμματα...)
(Σημερα μπορει να κανω ενα στα κλεφτα, αλλα δεν μου λειπει και ιδιαιτερα. Ευκαιρια να το μειωσω... )
-
(Βαζω και αλλα emoticons γιατι δεν αφηνει πανω απο 10 ! )
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
-1 για το κάπνισμαΤι να κανουμε ρε Κωνσταντινε...
Ξερω τι θα πεις, αλλα...Κοβει η Π...@ το γ...σι ???
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
(Βαζω και αλλα emoticons γιατι δεν αφηνει πανω απο 10 ! ) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
-1 για το κάπνισμα
Τι να κανουμε ρε Κωνσταντινε...
Ξερω τι θα πεις, αλλα...Κοβει η Π...@ το γ...σι ???
-
μ'αρέσει που edit Τα προσωπικά σου ιδιαίτερα θέματα, καλό είναι να τα κρατάς για τον ευατό σου![kouk] χθές με walkman στ'αυτιά , είμουνα στην κοσμάρα μου λέμε, δοκιμάστε το, και φυσικά άκουγα το αγαπημένο μου κομμάτι. ΕΚΣΤΑΣΗ
-
Μη λες τέτοια πάλι και θα βγει ο ζουλιάρης ο Κούκος να σε κόψει
-
ποιά πηδούσες; .....την 'χείρα με τα 5 ορφανά' ;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:ysterical:cult είπε όχι cunt
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]