-
Σορι ρε συ TRAV, αλλα απαξιωνεις μια ομαδα, που πηγε σημερα και κερδισε στη Μοσχα την αηττητη δεν θυμαμαι κι εγω για ποσο, CSKA παιζοντας και ομορφο μπασκετ!
Ενταξει δε θελει κατι παραπανω απο κοινη λογικη για ν' αποδεχτει κανεις οτι κατι κανουμε κι εμεις....
Τωρα, αν στ' αληθεια το πιστευεις, ο Ιουνης δεν απεχει και πολυ και θα ειναι κριτης ολων μας.... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δεν είπα να πρωταγωνιστήσει. Αυτά δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Τουλάχιστο να παγιωθεί σε ένα καλό επίπεδο . Εκατσα και είδα το ματς με την ΑΕΚ. ΑσταΑυτό σου λέω. Κανείς δεν βάζει λεφτά στο μπάσκετ πλέον για να έχει απλώς καλή ομάδα, δεν του προσφέρει τίποτα. Και οι Παοκτσήδες ασχολούνται κυρίως με το ποδόσφαιρο.
Ποιο ματς; ΑΕΚ με ποιον;
-
κοιτα πώς γυριζει το 8έμα ε..
απο τη μια να βρίζεις τον γιαννάκη (ε8νική) κι από την άλλη τον κάνεις ηρωα.
τι λε ρε παιδ μ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σορι ρε συ TRAV, αλλα απαξιωνεις μια ομαδα, που πηγε σημερα και κερδισε στη Μοσχα την αηττητη δεν θυμαμαι κι εγω για ποσο, CSKA παιζοντας και ομορφο μπασκετ!
Ενταξει δε θελει κατι παραπανω απο κοινη λογικη για ν' αποδεχτει κανεις οτι κατι κανουμε κι εμεις....
Τωρα, αν στ' αληθεια το πιστευεις, ο Ιουνης δεν απεχει και πολυ και θα ειναι κριτης ολων μας....Όχι βέβαια! Εγώ δεν έγραψα ούτε μια γραμμή για το τι έκανε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα. Ούτε μια!!
Και πώς να γράψω;; αφού δεν το είδα το παιχνίδι, ήμουνα αλλού και άκουσα το Θαναηλάκη να το λέει.Το να λέω ότι ο Μάτσε όλο και κάτι έχει δεν είναι απαξίωση, η αλήθεια είναι. Εχει παίξει ποτέ του δύο συνεχόμενα παιχνίδια;; Ο Μπλάκνει ρε Χρήστο είναι παίχτης που μπορείς να βασιστείς για να πας μακριά;; Όσο για τον Τεόντοσιτς, εσύ μου έλεγες ότι δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο και μάλιστα μου έλεγες για το Λάμποβιτς να πάρουμε. Εσύ έβλεπες αδριατική λίγκα. Εγώ αγνοούσα την ύπαρξη και των δύο!!
Πού την είδες την απαξίωση;;;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν είπα να πρωταγωνιστήσει. Αυτά δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Τουλάχιστο να παγιωθεί σε ένα καλό επίπεδο . Εκατσα και είδα το ματς με την ΑΕΚ. Αστα
Αυτό σου λέω. Κανείς δεν βάζει λεφτά στο μπάσκετ πλέον για να έχει απλώς καλή ομάδα, δεν του προσφέρει τίποτα. Και οι Παοκτσήδες ασχολούνται κυρίως με το ποδόσφαιρο.
Ποιο ματς; ΑΕΚ με ποιον;
με τον ΠΑΟΚ. Είδα κι έπαθα που λέμε
-
Έχει κάνει και χειρότερα!
Τον Ολυμπιακό ούτε εγώ τον είδα.
Μόνο από τα αποτελέσματα καταλαβαίνει κανείς ότι ο Γιαννάκης είναι περίπου 7 κλάσεις πάνω από τον Γκέρσον.Πίνι αλάνι, γύρνα στο λιμάνι!
-
Όχι βέβαια! Εγώ δεν έγραψα ούτε μια γραμμή για το τι έκανε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα. Ούτε μια!!
Και πώς να γράψω;; αφού δεν το είδα το παιχνίδι, ήμουνα αλλού και άκουσα το Θαναηλάκη να το λέει.Εγραψες ομως οτι ειναι χειροτερος απο Παρτιζαν, Σιενα, Εφες.
Την CSKA την κερδισαμε με αυτους που προανεφερες, οχι με τον Αιβερσον και τον Λεμπρον Τζειμς.
Ο Μπλακνει ειναι ΜΙΑ χαρα για πρωτη αλλαγη στον ασο για οποιαδηποτε ομαδα στην Ευρωπη. Για τον Τεοντοσιτς ειχα πει οτι δεν ειναι ο νεος Τζορτζεβιτς που λεγανε. Αλλα ο Τεοντοσιτς ειναι 21 και δεν περιμενω απο αυτον. Ο Ματσε δεν ειναι ετοιμος, αλλα ετσι και περσι, ομως στους τελικους, αν θυμασαι, ηταν φονιας. Ο Γουντς ειναι σπουδαιος και τωρα που θα βρει ρυθμο και θα παιζει Τεταρτη-Σαββατο θα το καταλαβεις... Μην ξεχνας οτι στον τελικο δεν επαιζε Ξεχασα τον Βασιλειαδη που παιζει εξαιρετικα φετος, αλλα με τοσους καλους πλαγιους που να βρει χρονο... Η ομαδα ειναι πληρης και της λειπει ενας PG κι η επιστροφη του Σοφο για να τα σαρωσει ολα.
Α! Περι τραυματιων. Ητανε στιγμη φετος που ελειπαν ταυτοχρονα 6-7 παικτες. Μιλαμε για ομαδα με 16 παικτες που κατεβηκε σε ματς Ευρωλιγκα με 10... Και τι απουσιες... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όχι βέβαια! Εγώ δεν έγραψα ούτε μια γραμμή για το τι έκανε ο Ολυμπιακός στη Μόσχα. Ούτε μια!!
Και πώς να γράψω;; αφού δεν το είδα το παιχνίδι, ήμουνα αλλού και άκουσα το Θαναηλάκη να το λέει.Εγραψες ομως οτι ειναι χειροτερος απο Παρτιζαν, Σιενα, Εφες. Η περιφέρεια της Εφές κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη από του Ολυμπιακού και όσο για τη Σιένα σας κέρδισε και στα δύο παιχνίδια. Αυτά τα δεδομένα είχα αυτά έγραψα. Όσο για την Παρτιζάν την έχω σε μεγάλη συμπάθεια. Και πάλεψε σήμερα , τα κόντραρε όλα τα δεκάλεπτα αν εξαιρέσουμε το τρίτο. Βελίτσοβιτς και Κέζμαν δε βρίσκεις εύκολα. Αφήνω τον ψηλό που μπορεί να είναι και αμφιλεγόμενος
Την CSKA την κερδισαμε με αυτους που προανεφερες, οχι με τον Αιβερσον και τον Λεμπρον Τζειμς.
Ο Μπλακνει ειναι ΜΙΑ χαρα για πρωτη αλλαγη στον ασο για οποιαδηποτε ομαδα στην Ευρωπη. Για τον Τεοντοσιτς ειχα πει οτι δεν ειναι ο νεος Τζορτζεβιτς που λεγανε. Αλλα ο Τεοντοσιτς ειναι 21 και δεν περιμενω απο αυτον. Επειδή θυμάμαι τι γράφεις (τίνος να θυμάμαι, του ρεντ;; ) για τον Τεόντοσιτς είχες γράψει ότι σου είπα. Ο Ματσε δεν ειναι ετοιμος, αλλα ετσι και περσι, ομως στους τελικους, αν θυμασαι, ηταν φονιας.Ε, όχι και ακριβώς φονιάς. Ένα παιχνίδι και ένα ημίχρονο είχε παίξει αλλά πέρσι όντως τον χρησιμοποιούσαν λάθος. Να δούμε φέτος. Ο Γουντς ειναι σπουδαιος και τωρα που θα βρει ρυθμο και θα παιζει Τεταρτη-Σαββατο θα το καταλαβεις... Μην ξεχνας οτι στον τελικο δεν επαιζε Δεν τον ξέρω καθόλου, δεν τον έχω δει ούτε μια φορά. Ούτε μια.Ξεχασα τον Βασιλειαδη που παιζει εξαιρετικα φετος, αλλα με τοσους καλους πλαγιους που να βρει χρονο... Αυτόν ΙΜΗΟ καλύτερα να τον ξεχάσεις. Στη θέση σου θα είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον ΣεΪμπούτις.Η ομαδα ειναι πληρης και της λειπει ενας PG κι η επιστροφη του Σοφο για να τα σαρωσει ολα.
Α! Περι τραυματιων. Ητανε στιγμη φετος που ελειπαν ταυτοχρονα 6-7 παικτες. Μιλαμε για ομαδα με 16 παικτες που κατεβηκε σε ματς Ευρωλιγκα με 10... Και τι απουσιες...(άσχετο) Θυμάσαι που λέγαμε για SF? Δες τι έκανε σήμερα ο Γιασάιτις...καλύτερα ο Κένυ και να ρισκάρουμε ,παρά με κάτι τέτοιους.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και πώς να γράψω;; αφού δεν το είδα το παιχνίδι, ήμουνα αλλού και άκουσα το Θαναηλάκη να το λέει.Εγραψες ομως οτι ειναι χειροτερος απο Παρτιζαν, Σιενα, Εφες.
Ο Μπλακνει ειναι ΜΙΑ χαρα για πρωτη αλλαγη στον ασο για οποιαδηποτε ομαδα στην Ευρωπη. Για τον Τεοντοσιτς ειχα πει οτι δεν ειναι ο νεος Τζορτζεβιτς που λεγανε. Αλλα ο Τεοντοσιτς ειναι 21 και δεν περιμενω απο αυτον. Ο Ματσε δεν ειναι ετοιμος, αλλα ετσι και περσι, ομως στους τελικους, αν θυμασαι, ηταν φονιας. Ο Γουντς ειναι σπουδαιος και τωρα που θα βρει ρυθμο και θα παιζει Τεταρτη-Σαββατο θα το καταλαβεις... Μην ξεχνας οτι στον τελικο δεν επαιζε Ξεχασα τον Βασιλειαδη που παιζει εξαιρετικα φετος, αλλα με τοσους καλους πλαγιους που να βρει χρονο... Η ομαδα ειναι πληρης και της λειπει ενας PG κι η επιστροφη του Σοφο για να τα σαρωσει ολα.
Α! Περι τραυματιων. Ητανε στιγμη φετος που ελειπαν ταυτοχρονα 6-7 παικτες. Μιλαμε για ομαδα με 16 παικτες που κατεβηκε σε ματς Ευρωλιγκα με 10... Και τι απουσιες...Αστον να λεει. Το δεδομενο ειναι οτι ο Παο ειναι χειροτερος απο Σιενα,Εφες και παρτιζαν και για αυτο αποκλειστηκε. O Oλυμπιακος πλεον εχει προπονητη. Εδω χωρις προπονητη νικησε Ταου κ.τ.λ. Τωρα με προπονητη νικαει στην εδρα της Τσσκα. Μακαρι να πηγαινε και η Παρτιζαν φιναλ 4 να γελαγαμε.
-
Αυτό πάλι τι μόδα είναι;; Διαβάζω όλοι που γράφετε για κινητά σκριν. Αυτά ούτε στα μονά δεν τα παίζουμε πλέον. Ποια κινητά σκριν;; εκεί κρίθηκε το παιχνίδι;;Θα σταθώ εδώ. Για να ελευθερωθεί ένας παίχτης και να σουτάρει αμαρκάριστος, θα πρέπει συνήθως να περάσει από ένα σκριν.
Αν λοιπόν αυτό το σκριν είναι αντικανονικό και ο επιτεθέμενος εμποδίζει τον αμυνόμενο φανερά παράτυπα, κινούμενος μαζί με αυτόν, είναι φανερό το πόσο σημαντικό μπορεί να είναι στην έκβαση του παιχνιδιού, μια και δίνει το δικαίωμα στο ελεύθερο σουτ.
Αυτό λοιπόν το πράγμα έγινε πάμπολες φορές στο ντέρμπι.
Αλλά και 2-3 να γινόταν, μιλάμε για 2-3 εύκολα καλάθια.
Με πόση διαφορά είπαμε έληξε το ματς?
Κρίμα, γιατί ή διαψευδόμαστε όσοι πιστεύουμε οτι ξέρεις από μπάσκετ ή εθελοτυφλείς επικίνδυνα... -
Και ρωταω αυτους που ειδαν το ματς. ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? Βεβαια ο τραβελερ θα μας πει για τα τριποντα του Αλβερτη και τις μπουκες του Σπανουλη
Οποιος ειδε το χθεσινο ματς θα καταλαβε τι θα πει θεαματικο μπασκετ και οτι ο Παο ειναι μονο ομαδα αποτελεσματος και αχρωμη ομαδα. Και τι δεν ειδαμε χθες. Βασικα μην τα πολυλεω. Αφιερωμενο στον τραβελερ το βιντεακι
-
Ελπίζω η επιταγή του Ολυμπιακού σε παπαλουκα, ζήση και άντερσον να είναι βαρβάτη γιατί το άξιζαν.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ελπίζω η επιταγή του Ολυμπιακού σε παπαλουκα, ζήση και άντερσον να είναι βαρβάτη γιατί το άξιζαν.Ο Αντερσεν εκανε το καλυτερο του παιχνιδι. Ετσι και αλλιως ο Ζησης εχει αλλα 3 χρονια συμβολαιο και δεν θα ερθει και ουτε και ο Παπαλουκας. Οποτε μαλλον κατι σε εχει πειραξει
-
Βάζω στοίχημα οτι ο Ζήσης θα πάρει πόδι.
-
Βάζω στοίχημα οτι ο Ζήσης θα πάρει πόδι.Εγω βαζω στοιχημα οτι εισαι βαζελος και πικραθηκες που ο Ολυμπιακος θα παρει το δευτερο καθαρο ευρωπαικο και εσυ εχεις 4 στημενα ή το επαιξες στο στοιχημα και εχασες τα λεφταδουκια σου.
-
Μόλις έχασες
Απλά μ 'αρέσουν οι νίκες χωρίς 'βοήθειες' . -
Μόλις έχασες
Απλά μ 'αρέσουν οι νίκες χωρίς 'βοήθειες' .Το επαιξες τουλαχιστον στοιχημα να κονομησεις?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό πάλι τι μόδα είναι;; Διαβάζω όλοι που γράφετε για κινητά σκριν. Αυτά ούτε στα μονά δεν τα παίζουμε πλέον. Ποια κινητά σκριν;; εκεί κρίθηκε το παιχνίδι;;
Θα σταθώ εδώ. Για να ελευθερωθεί ένας παίχτης και να σουτάρει αμαρκάριστος, θα πρέπει συνήθως να περάσει από ένα σκριν.
Αν λοιπόν αυτό το σκριν είναι αντικανονικό και ο επιτεθέμενος εμποδίζει τον αμυνόμενο φανερά παράτυπα, κινούμενος μαζί με αυτόν, είναι φανερό το πόσο σημαντικό μπορεί να είναι στην έκβαση του παιχνιδιού, μια και δίνει το δικαίωμα στο ελεύθερο σουτ.
Αυτό λοιπόν το πράγμα έγινε πάμπολες φορές στο ντέρμπι.
Αλλά και 2-3 να γινόταν, μιλάμε για 2-3 εύκολα καλάθια.
Με πόση διαφορά είπαμε έληξε το ματς?
Κρίμα, γιατί ή διαψευδόμαστε όσοι πιστεύουμε οτι ξέρεις από μπάσκετ ή εθελοτυφλείς επικίνδυνα...-Aυτά τα σφυρίγματα που λες, είναι 1-2 σε κάθε παιχνίδι όχι παραπάνω, άντε 3. Και φαντάζομαι εννοείς ότι πρέπει να σφυριχθεί επιθετικό φάουλ.Από πού το συμπεραίνεις ότι θα είχες εύκολα καλάθια; Τα είχες σε όλο το ματς; Τρεις διαιτητές δεν είδαν αυτά που λες. τα είδατε εσύ και ο ρεντ και κανά δυο άλλοι. Οι διαιτητές ήταν στημένοι και εσείς πολύ αντικειμενικοί και λέτε την αλήθεια. Πάμε παρακάτω...
-Το ματς, έληξε με ένα καλάθι διαφορά, μπορούσε να λήξει με πάνω από 10 και μπορούσες να είχες κερδίσει. Όταν πάει εκεί το παιχνίδι , το έχω γράψει 1 εκατομμύριο φορές, κάθε ομάδα θα μπορούσε να θεωρείται αδικημένη, διότι θα μπορούσε να το είχε κερδίσει. Το ότι δεν περίμενες αυτή την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και 'τσαντίστηκες' , δε φταίω εγώ. Το ότι μέχρι και τις αρχές του 4ου δεκάλεπτου παρακάλαγες να γλιτώσεις την 20άρα , πάλι δε φταίω εγώ. Το ότι ντε και καλά, πρέπει να τα ρίξεις/ρίξετε στη διαιτησία , μπας και σώσετε τίποτα προσχήματα, επίσης δεν είναι ευθύνη δική μου.** Για πάνω από 10 χρόνια ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον Ολυμπιακό με τη βοήθεια της διαιτησίας. Το μάθαμε, το εμπεδώσαμε και όλα καλά.**
-Το τι ξέρει ή τι δεν ξέρει ο καθένας ο καθένας, είναι προσωπική του υπόθεση και δεν είναι θέμα 'διαπραγμάτευσης' σε ένα forum. Ο καθένας την πραμάτεια του διαλαλεί...
Καλημέρες
-
Βάζω στοίχημα οτι ο Ζήσης θα πάρει πόδι.Ο Ζήσης θα φύγει σίγουρα. Η χρονιά του είναι άθλια. Πρέπει να είναι τρελοί για να τον κρατήσουν.
-
Ρε TRAV, τι συζηταμε; Εχει καμια σχεση ο Ολυμπιακος που εχασε απο τη Σιενα με αυτον που παιζει τωρα; Την παραμικρη; Ποιος Κετσμαν; Ο Κετσμαν που επαιζε στον.... Μακεδονικο; Σιγα την ποιοτητα...
Καλοδουλεμενη ομαδα η Παρτιζαν, δε λεω, αλλα σχετικα περιορισμενων δυνατοτητων (καλυτερα: με συγκεκριμενο ταβανι), μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
Για τον Ουινστον δεν αλλαζω αποψη. Ετυχε φετος να τον γνωρισω κιολας, οποτε μπορω να σου πω και 5 πραγματα για τη νοοτροπια του αν θες.
Τωρα τα περι στημενου, βοηθειας κλπ. που γραφτηκαν παραπανω για το ματς με την CSKA, ειναι τουλαχιστον φαιδρα...
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)