Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Love situations...
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Love situations...
    • 1
    • 2
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 26
    • 27
    • 15 / 27
    Αντίλογος
    71
    521
    2600
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      kon5 last edited by

έτσι είναι g60 .

Αννά αυτό άκουγα χθες στο βράδυ στο repeat http://www.youtube.com/watch?v=EjAoBKagWQA' target='_blank
      Από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες.

Φφφφ έσκασα πάλι πρέπει να την δω

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        g60 last edited by

Ο χρήστης toyotaman έγραψε:

**STOP **

στον έρωτα

START σε τι?

στην ηρεμία και ξεκούραση....
        γιατί ο έρωτας κουράζει....

Λάθος φίλε μου.
        Αμα ζεις σε φλατ κατάσταση είσαι ζωντανός νεκρός.
        Απλά λες οτι ζεις.

• A
          anna1976gr last edited by

Ο χρήστης G60 έγραψε:

Ναι πράγματι αυτή είναι η χαρά του έρωτα, τα χτυποκάρδια οι ατελείωτες ώρες που κοιτάς το ταβάνι και αναρωτιέσαι. Αυτό το γλυκό σαράκι που σε τρώει. Να'ναι καλά το ipod του vasgti που με έχει συντροφεύσει άπειρα βράδυα στις σκέψεις μου.
          Δεν είναι απίστευτο που εκείνο τα βράδυ την σκεφτόμουν πολύ έντονα ακούγοντας γλυκά τραγούδια και την επομένη μπήκε τυχαία στο ταξί?
          Αυτή είναι η χαρά της ζωής και τα παιχνίδια που μας επιφυλάσσει

Αραγε υπάρχει κανενας αντρας να ακουει γλυκα τραγουδακια στο ipod και να με σκεφτεται κ εμενα?

Εμένα μόνο κανένας φουριάρης με ριζίτικα στο μαυρο αγροτικό με τα κάγκελα, ίσως κάτι να του ερχεται με μένα....

Για αλλη μια φορά σκέφτηκα μεγαλόφωνα...

Συνεχίζουμε λοιπόν...!

Μ αρέσουν πολύ οι ευαίσθητοι άνθρωποι,μπράβο ρε σεις
          Aννα κάνε κλικ στην υπογραφή μου να δεις πως την σκέφτομαι

Καλά, βλεπω στο dvd το 'Ο ερωτας στα χρόνια της χολέρας', μου λες να ακουσω και την 'υπογραφη' σου, είμαι ετοιμη για βαριά ναρκωτικά!!!

Πω-πω, μανιοκαταθλιπτική θα γίνω τελικά...είμαι ενα βήμα πριν!!!

Ωραίο ομως το κομμάτι...!!!

ΑΝΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!
          **
          Δε μου λες?
          Μου ήρθε φλασια τώρα**.

Τί φλασια; Τί να σου πω;

• G
            g60 last edited by

Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
            έτσι είναι g60 .

Αννά αυτό άκουγα χθες στο βράδυ στο repeat http://www.youtube.com/watch?v=EjAoBKagWQA' target='_blank' target='_blank' target='_blank
            Από τις αγαπημένες μου καλλιτέχνιδες.

Φφφφ έσκασα πάλι πρέπει να την δω

• G
              g60 last edited by

Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:

Ναι πράγματι αυτή είναι η χαρά του έρωτα, τα χτυποκάρδια οι ατελείωτες ώρες που κοιτάς το ταβάνι και αναρωτιέσαι. Αυτό το γλυκό σαράκι που σε τρώει. Να'ναι καλά το ipod του vasgti που με έχει συντροφεύσει άπειρα βράδυα στις σκέψεις μου.
              Δεν είναι απίστευτο που εκείνο τα βράδυ την σκεφτόμουν πολύ έντονα ακούγοντας γλυκά τραγούδια και την επομένη μπήκε τυχαία στο ταξί?
              Αυτή είναι η χαρά της ζωής και τα παιχνίδια που μας επιφυλάσσει

Αραγε υπάρχει κανενας αντρας να ακουει γλυκα τραγουδακια στο ipod και να με σκεφτεται κ εμενα?

Εμένα μόνο κανένας φουριάρης με ριζίτικα στο μαυρο αγροτικό με τα κάγκελα, ίσως κάτι να του ερχεται με μένα....

Για αλλη μια φορά σκέφτηκα μεγαλόφωνα...

Συνεχίζουμε λοιπόν...!

Μ αρέσουν πολύ οι ευαίσθητοι άνθρωποι,μπράβο ρε σεις
              Aννα κάνε κλικ στην υπογραφή μου να δεις πως την σκέφτομαι

Καλά, βλεπω στο dvd το 'Ο ερωτας στα χρόνια της χολέρας', μου λες να ακουσω και την 'υπογραφη' σου, είμαι ετοιμη για βαριά ναρκωτικά!!!

Πω-πω, μανιοκαταθλιπτική θα γίνω τελικά...είμαι ενα βήμα πριν!!!

Ωραίο ομως το κομμάτι...!!!

ΑΝΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!
              **
              Δε μου λες?
              Μου ήρθε φλασια τώρα**.

Τί φλασια; Τί να σου πω;

Πες,τρίτο τηλ και παί τα ίδια.
              Ναι μεν αλλά.......
              Τι λες να την καρφώσω ένα cd με τέτοια μουσική στους υαλοκαθαριτήρες με ένα λευκο τριαντάφυλλο?
              Η θα το πάρει στραβά ο 'ο κουλός' ''γλείφτης'' κλπ?

Ωρες ωρες η αλήθεια δεν μπορούμε και να σας ψυχολογήσουμε επ ακριβώς.

• A
                anna1976gr last edited by

Δεν ξερω...

Ειλικρινά, δεν ξερω... Ειναι μια πολύ ωραία κίνηση, αλλά ξέρω εγω...

Γλείφτη δεν νομίζω να σε πεί, αλλά αν της αρεσουν τίποτα αλλες μουσικές, οπως ας πούμε βαρια-λαϊκα κτλ, θα σε περάσει και για λίγο 'φεύγα'... Ξέρω εγώ;

Είναι και η μουσική αυτή λίγο 'ιδιαίτερη'...

Δεν ξέρω...

• L
                  lazarefa last edited by

Eναν έρωτα...πατώματος!!!

Πριν μέρες διάβαζα ενα βιβλίο... 'Δαλάι Λάμα - Η τέχνη της Ευτυχία'

Ισως να με επηρέσε αυτός...

Ο Δαλάι Λάμα λέει οτι ο λόγος της ύπαρξής μας είναι η αναζήτηση της ευτυχίας. Ο τρόπος να μάθουμε να κυνηγάμε, να αιχμαλωτίζουμε και να κάνουμε δική μας την ευτυχία...όποιο πρόσωπο και αν έχει...

'Να μάθουμε να κυνηγάμε'! Μεγάλη κουβέντα! 'Να κυνηγάμε'...

Ποτέ μου δεν κυνήγησα τίποτα... Πάντα οταν ήθελα κάτι ερχόταν εύκολα, και σχετικά γρήγορα. Αν πάλι κατι έβλεπα οτι 'αργούσε' το ξεχνούσα, σαν άμυνα! Να μην στεναχωρεθώ που δεν το καταφέρνω!

Πριν μέρες, γνώρισα ένα παιδί...Βγήκαμε, μιλήσαμε...τα είπαμε... Γοητεύτηκα πολύ απο το ενδιαφέρον του για μένα, τα τηλέφωνα, την 'σοβαρότητα' που έβγαζε αν και συνομίληκός μου... Μπερδεύτηκα πολύ γιατί αν και μ'άρεσε αρχικά, και 'μαθηματικά' (ηταν ενα παιδί για σχέση), δεν μου έλεγε τίποτα άλλο! Ηταν ενας τύπος που φαινόταν οτι θα ήταν πάρα πολύ καλός σε μια σχέση, που ξέρει τί θέλει, τί ζητάει και έχει φάει και δυο χαστούκια για να γνωρίζει την 'γλύκα'.

Δεν μ'άρεσε όμως αυτό! Δεν μ'αρεσε το νορμάλ, το ήσυχο, το κανονικό... Δεν μ'αρεσε που θα με 'αλλαζε'...

Το συζήτησα ώρες πολλές με τα κορίτσια και τα αντράκια της παρέας για να 'καταλάβω'...

Η σοφές κουβέντες που ακούστηκαν εκείνο το βράδυ (προς ξημέρωμα) ήταν πολλές... Κράτησα 3 όμως...

Ο Μάνθος είπε : 'Είσαι βολεμένη τώρα και για αυτό δεν σου γουστάρει σχέση... για σκέψου όμως οτι ίσως αυριο όλοι παντρευτούμε... τί θα κάνεις; Πού θα πηγαίνεις μετα το κολυμβητήριο;'

Ήταν μια μεγάλη κουβέντα...

Η Γωγώ είπε όμως το άλλο : 'Εσύ άλλον θες, αλλα δεν το παραδέχεσαι...'
                  Και αυτή ίσως ήταν η μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής μου...

Αλλον θέλω αλλά δεν το κυνηγάω...Οπως ποτέ δεν κυνήγησα τίποτα, έτσι δεν κυνηγάω και αυτό...

Μπορεί να είμαι ευτυχισμένη, να νοιώθω ευτυχισμένη, να έχω πείσει τον εαυτό μου οτι, ότι θέλω το έχω... όμως μάλλον δεν τα έχω όλα τελικά...

Η σχέση με τον 'Νορμάλ-παιδί-ετοιμο-για-οικογενεια' δεν ευδοκίμησε... Αν και ξεκίνησε, χωρίς να το θέλω ειλικρινά, βρέθηκα σε μια σχέση που 'εντάξει, καλό παιδί είναι' και τίποτα άλλο...

Μέσα όμως απο αυτές τις μέρες, και αυτή ειναι η τρίτη σοφία που ακούστηκε το βράδυ της 'ολομέλειας' με θέμα : 'Η Αννα θέλει τον Δημήτρη'; κατάλαβα οτι θέλω άλλα πράγματα...

'Θέλω έναν έρωτα ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ' !!!!

Έτσι ακριβώς το ξεστόμισα! Θέλω έναν έρωτα... πατώματος! Εναν έρωτα που θα με ρίξει στα πατώματα... Να λιώνω και να ξεροσταλιάζω περιμένοντας ένα τηλέφωνο απο κείνον... Να ανυπομονώ να συναντηθούμε, να τρέχω στο κομμωτήριο για να ειμαι οκ που θα με δει το βράδυ, να αναρωτιέμαι αν με σκέφτεται, να θέλω να φεύγω μαζί του τριήμερα και να με κάνει να σχεδιάζω τα πάντα στην ζωή μου για ΜΑΣ... έναν έρωτα που θα με ταρακουνήσει.......

'Ο έρωτας ανήκει σε εκείνους που δέχονται να φτάσουν στα άκρα για χάρη του'... είπε κάποτε κάποιος...

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα :

Είμαστε άραγε αρκετά δυνατοί ωστε να μπορέσουμε να 'αντιμετωπίσουμε' έναν Ερωτα Πατώματος;(ασχετο, αλλά είμαι σίγουρη οτι απο τώρα και στο εξής οποτε ακούτε την λέξη πάτωμα θα σκέφτεστε την ζαβή την Αννα που θέλει έτσι τον έρωτα!)

Και πάμε ξανά:
                  Είμαστε έτοιμοι και αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσουμε εναν 'έρωτα πατώματος'; Θέλουμε να ζήσουμε μια τέτοια κατάσταση;
                  Ή μήπως φοβούμενοι να 'τσαλακωθούμε' και να 'ταλαιπωρηθούμε', και εχοντας μάθει στην 'ησυχία' μας επιλέγουμε 'εύκολες' λύσεις και 'μαθηματικά τεκμηριωμένα θεωρήματα';

Χωρίς να θέλω να φανώ κυνικός κλπ, νομίζω πως ο έρωτας πατώματος στον οποίο αναφέρεται η anna1976, η αντιδιαστολή αυτού με το καλό πλην politically correct (υπό μία οπτική) προβλέψιμο (αν το έπιασα σωστά το πνεύμα), συνήθως υφίσταται στις σχέσεις προοπτικής 6μήνου άντε έτους όπου από την αρχή υπάρχει το στοιχείο του εφήμερου, η ψευδαίσθηση του άνδρα ή γυναίκας γαμάουα κλπ (μιλώ για πλειονότητα περιπτώσεων, δεν ισοπεδώνω, μια απλή στατιστική νομίζω μπορεί να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές).
                  Τελευταία παρατηρώ όλο και πιο συχνά γυναίκες ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικού προφίλ, εμφάνισης, ηλικίας, να μπαίνουν, χωρίς ιδιαίτερες περιστροφές και μάσκες είναι η αλήθεια, στη λογική του αναζητώ τον περιπετειώδη, γοητευτικό, διακριτικά γραμμωμένο, μυστηριακό, επιμελημένα ατιμέλητο άντρα και είμαι διατεθειμένη για πάρτη του, να ζήσω έντονα (άσχετα αν μέχρι τώρα ζούσα μαλακωδώς) να κάνω ΤΙΣ μαλακίες, να χυμέψω κλπ.
                  Νομίζω πως πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη, αφενός της μιζέριας που χαρακτηρίζει την εποχή μας, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τα νεοελληνικά ήθη όπου καθώς φαίνεται η αποθέωση του lifestyle έχει δώσει ρέστα (παρε νά χεις μπάρμπα) κι έχει μετατρέψει πάρα πολλούς άντρες από ανδρείκελα μέχρι εν δυνάμει gays (στις γυναίκες δεν είναι το ίδιο, δεδομένου ότι η ματαιοδοξία και η υπερβολή ιστορικά είναι δικό τους εφεύρημα και χαρακτηριστικό), και αφετέρου έμμεση αλλά σαφή παραδοχή του πόσο μουντή και άχρωμη, αλλά και τραγικά προβλέψιμη είναι η καθημερινότητα πολλών ανθρώπων και ειδικότερα πολλών γυναικών, συνεπικουρούμενων βέβαια και από το γεγονός ότι ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ όπως θα αντιμετώπιζαν ένα φιλαράκι τους πχ.
                  Γιατί φίλοι μου, όσο κι αν ακούγεται ντεμοντέ, σοκαριστικό, παιδαριώδες, χαζό, ρατσιστικό ενίοτε, η μέση γυναίκα είναι είναι εντελώς ματαιόδοξο, γεμάτο ανασφάλειες και, ειδικά για τις ελληνίδες, με έντονα απωθημένα πλάσμα, και κάθε προσπάθεια αγιοποίησής της, αναγωγής της ως κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και με μόνιμο χαρακτήρα από μεγάλη μερίδα του αντρικού (εν Ελλάδι τουλάχιστον) πληθυσμού κλπ ανύπαρκτα λίγο ή πολύ στο 70-80% των γυναικών χαρακτηριστικά, όταν υφίσταται αφενός ως λογική μεταξύ πολλών αντρών κι αφετέρου όταν υφίσταται απροκάλυπτα και με τραγική-βλακώδη ειλικρίνεια, οδηγεί στην αποδόμησή μας ως άντρες και στην κατηγοριοποίησή μας ως καληνυχτάκηδες, καλά παιδιά πλην όμως άχρωμα, άσφαιρους κλπ διόλου κολακευτικά αλλά εξόχως αποδομητικά για τη φάρα μας γνωρίσματα.
                  Μερικά συμπεράσματα: Στο 80% των περιπτώσεων (τουλάχιστον) οι γυναίκες θέλουν αλήτικη συμπεριφορά, θέλουν παραμύθι, θέλουν χυμαδιό, θέλουν εικόνα αυτοπεποίθησης-σταρχιδισμού πέρα από την δυστυχώς, απτή, γκρίζα (με φωτεινά διαλείμματα έστω) πραγματικότητα που η καθημερινότητα των πολλών (αντρών τε και γυναικών) υπαγορεύει...
                  Με άλλα λόγια: Ο οργανισμός τους ζητά να ζήσει ένα από μέτριο έως μεγάλο ψέμα, που, όταν η λογική τους επανέλθει στο κεφάλι τους ή, ισοδύναμα, η περσόνα τους εισπράξει ικανή δόση ματαιοδοξίας, βαφτίζεται ως ένας ακόμα μεγάλος (ενίοτε και μοιραίος) έρωτας που ζήσαμε, τι ωραία περάσαμε, πάμε για άλλα...(μέχρι πότε...)
                  Σχεδόν πάντα, οι γυναίκες που ξεφεύγουν από αυτό το moto, είναι όσες έχουν γνωρίσει με τραγικό τρόπο την ξεφτίλα και το δούλεμα από πιο ματαιόδοξους από αυτές άντρες-τυχοδιώκτες ή/και πέσανε οι ίδιες στο λάκκο που αρχικά ανοίξανε για κάποιους...
                  Αυτές συνήθως γίνονται καλές σύντροφοι, συνοδοιπόροι κλπ, ιδιαίτερα αν τα σημάδια της προδοσίας-ξεπουλήματος από τον πρώην κλπ είναι νωπά, συνήθως όμως και γιαυτές, όταν η ματαιοδοξία τους είναι από ένα κρίσιμο σημείο και πάνω, υπάρχει χρονική διάρκεια κατά την οποία λειτουργούν έτσι και, αργά ή γρήγορα, ξυπνάει μέσα τους το φάντασμα της ματαιοδοξίας με απρόβλεπτες συνέπειες (από βελούδινα κερατώματα μέχρι επεισοδιακούς χωρισμούς και βάλε).
                  Για να αποφύγω τυχόν χαρακτηρισμούς του τύπου κομπλεξικός κλπ, να πως απλά πως είμαι εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ γλυκιά και καλή κοπέλα, που ωστόσο και για την ίδια έχω καταλάβει-ξεκαθαρίσει πως ο βασικός λόγος που (κατά πως ως τώρα φαίνεται) ανήκει στο 20% που προανέφερα κι όχι στην πλειοψηφία είναι το γεγονός ότι η συμπεριφορά-χαρακτήρας-ζητούμενά της είναι καθαρά απότοκο ιδιαιτέρων δυσχερειών, συναισθηματικά κυρίως, που έζησε στην παιδική-πρώιμη εφηβική ηλικία της (παιδί χωρισμένων γονιών που γνώρισε στην τρυφερή ηλικία αδιαφορία από τους φυσικούς γονείς)...
                  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, παρά την απλοική θεώρηση από μέρους τους, δε μπορώ παρά επί της ουσίας να συμφωνήσω με προγενέστερες δημοσιεύσεις του Random και του Red Army, και, νομίζω, η γραφή της φίλης μας εδώ εμμέσως επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

• G
                    g60 last edited by

Δεν ξερω...

Γλείφτη δεν νομίζω να σε πεί, αλλά αν της αρεσουν τίποτα αλλες μουσικές, οπως ας πούμε βαρια-λαϊκα κτλ, θα σε περάσει και για λίγο 'φεύγα'... Ξέρω εγώ;

Δεν ξέρω...

Τα cd που ξεσκόνισα λιγάκι στο αμάξι της έχει έντεχνο ελληνικό και ξένο απαλό κι έτσι

Πέρα απ το γούστο,ποιό πολύ ως κίνηση μ' ενδιαφέρει.
                    Μετράει η είναι μπανάλ και θα ξενερώσει?
                    Κι άσε αυτό,αν το πάρει στραβά την κάτσαμε,αντε να επανορθώσεις.

• L
                      lazarefa last edited by

Ο χρήστης G60 έγραψε:

Δεν ξερω...

Δεν ξέρω...

Τα cd που ξεσκόνισα λιγάκι στο αμάξι της έχει έντεχνο ελληνικό και ξένο απαλό κι έτσι

Πέρα απ το γούστο,ποιό πολύ ως κίνηση μ' ενδιαφέρει.
                      Μετράει η είναι μπανάλ και θα ξενερώσει?
                      Κι άσε αυτό,αν το πάρει στραβά την κάτσαμε,αντε να επανορθώσεις.

Μάκη, πιστεύω πως τέτοιες κινήσεις, όσο ροματισμό, αγάπη, ενδιαφέρον κλπ κι αν αποπνέουν, έχουν θετικά αποτελέσματα όταν η άλλη πλευρά (της κοπέλας που γουστάρεις) νοιώθει ήδη από μόνη της για σένα τουλάχιστον το 40-50% της κάψας που εσύ νιώθεις γιαυτήν...Με λίγα λόγια όταν υπάρχει μια ψιλοταύτιση μεταξύ σας στο πως βλέπετε ο ένας τον άλλον. ΑΝ το ένστικτό σου και οι ενδείξεις που χεις δείχνουν κάτι τέτοιο, κάνε όποια σχετική κίνηση νομίζεις άφοβα (κατ εμέ). Αν όμως δεν παίζει από μέρους της κάτι τέτοιο, νομίζω πως μετά θα τραβηχτεί περαιτέρω και ίσως σε παιδέψει-εγκλωβίσει αναίτια μέχρι εσύ, προκειμένου να εισπράξεις το κατιτίς παραπάνω αναγκαστείς να την πιέσεις και (απευκταίο βέβαια), εισπράξεις κανονικά κι επίσημα την απόρριψη ως άντρα θελκτικού για εραστή της.
                      Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια, μπορεί να συνεχίσετε να είστε καλοί φίλοι

• K
                        kon5 last edited by

Είδες λοιπόν g60 που μπαίνουμε πάλι στην ίδια ατέρμονα σκέψη. Ενώ θα έπρεπε πολύ απλά κάτι τέτοιο να την κάνει να νιώσει το ελάχιστο γλυκά. Στο κάτω κάτω g60 κάνε αυτό που κάνει ο g60, μείνε ο εαυτός σου, κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις άνθρωπος και αν δεν της αρέσει τότε δεν κάνει για σένα.... άσε να πάει να βρει κανένα James Bond που περιέγραψε και ο lazarefa πριν και αν τον βρει ας μου κάνει ban ο Κουκ.

Ε ρε που φτάσαμε....

• L
                          lazarefa last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:

δηλαδη ορμαει στα ταξη στα καλα του καθουμενου και κουβαλαει και σοκοφρετα πιασε (ξε) πετα να μοιραζει δεξια και αριστερα?
                          λυσσαρα μου φαινεται, πεφτουλας και να κοψεις τα πολλα πολλα! που θα το παιξει και δυσκολη, που εχει και καλεσμενους και θα μιλησετε απο βδομαδα!
                          επεστρεψε και αντι για σοκοφρετα μια σερενατα, για να της δειξεις οτι δεν εισαι φτηνιαρης και αστην αυτη να σε παρει τηλεφωνο!

Συντακτικο βαριεσαι ή ειναι αποψη;

Αμα βρω γυναικα να με κερναει γλυκα (και να μου μαγειρευει) την παντρευομαι Προς ενημερωση, για τους συμφορουμιτες αρσενικους, κατι τις εχει πειραξει τελευταια' 29 θεραποντες ψαχνουν και δε βρισκουν να συστησουν... Εγω, θεατης.

Asimov, +άπειρο φίλε, ακόμα και η κοπέλα μου η ίδια, δεν αναγνωρίζει τις πιο πολλές γυναίκες που βλέπει γύρω της, ακόμα και πολλές νυν ή πρώην φίλες της.

• A
                            asimov last edited by

Την καταλαβαινω. Το ιδιο παθαινω κι εγω με τις νυν ή πρωην φιλες μου
                            Ισως η απαντηση στην ερωτηση, να ειναι εκεινο το ανεκδοτο με τον τυπα που περναει διαφορες φασεις μεχρι ν' ανακαλυψει οτι το μονο που θελει ειναι μια γυναικα με μεγαλα βυζια

• A
                              adis4gr last edited by

lazarefa αν και ζοφερο το ποστ σου το προηγουμενο ειναι αρκετα σωστο..

αν και νομιζω οτι θα πρεπει να μαστε ετοιμοι για τα παντα οσο μεγαλη ηττα και να φαμε..

• L
                                lazarefa last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
                                Ισως η απαντηση στην ερωτηση, να ειναι εκεινο το ανεκδοτο με τον τυπα που περναει διαφορες φασεις μεχρι ν' ανακαλυψει οτι το μονο που θελει ειναι μια γυναικα με μεγαλα βυζια

Εν προκειμένω το ανέκδοτο με την τύπισσα που περνάει (πιο σωστά πέρασε) διάφορες φάσεις μεχρι ν' ανακαλύψει οτι το μόνο που θέλει είναι έναν άνδρα με μεγάλο π....ο και @@ τόσο μεγάλα ώστε να τα γράφει όλα σε αυτά

• A
                                  adis4gr last edited by

http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_ ... /index.php

• L
                                    lazarefa last edited by

Ο χρήστης adis4gr έγραψε:

αν και νομιζω οτι θα πρεπει να μαστε ετοιμοι για τα παντα οσο μεγαλη ηττα και να φαμε..

Φιλαράκο, για μένα η φράση είναι μία. Πίστη στον εαυτό σου (εδρασμένη σε στέρεες και υπαρκτές βάσεις, ωστόσο) και, ποτέ μα ποτέ, μην περιμένεις και μην πιστέψεις ότι μια γυναίκα θα αλλάξει την κατά τα άλλα μίζερη και άχρωμη ζωή σου αν πρώτιστα εσύ ο ίδιος δεν φροντίσεις να είσαι ευχαριστημένος μα αυτά που ζεις και κάνεις, ανεξαρτήτως της ύπαρξης ή μη γυναίκας στη ζωή σου. Με λίγα λόγια, αν δεν εκπέμπεις σαφές στίγμα ως οντότητα κι ως άντρας ότι, μπορείς να υπάρξεις-σταθείς και χωρίς το ενδιαφέρον και την (με ή χωρίς εισαγωγικά) αγάπη μιας γυναίκας στην καθημερινότητά σου (του σεξουαλικού εξαιρουμένου, ενίοτε), μην περιμένεις (γενικά τουλάχιστον) και μην ελπίζεις ότι θα υπάρξει ικανός αριθμός γυναικών για τις οποίες έστω και φευγαλέα, θα αποτελέσεις το αντικείμενο του πόθου...
                                    Τόσο απλά. Άποψή μου βέβαια, αλλά για σκεφτείτε το λίγο οι αρσενικοί του forum μέσα από παραδείγματα από την ως τώρα ζωή σας.

• T
                                      taurus last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:

Αν και θέλει η γυναίκα και λίγη αποφασιστικότητα. Άμα βλέπεις ότι γουστάρει, κάνε την κίνησή σου: κομψά και αποφασιστικά.

Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά ήθελα να το πω... Ο μέγιστος Jim Carrey έχει πει:
                                      'He who hesitates, masturbates.'

• A
                                        asimov last edited by

Ο χρήστης lazarefa έγραψε:

Εν προκειμένω το ανέκδοτο με την τύπισσα που περνάει (πιο σωστά πέρασε) διάφορες φάσεις μεχρι ν' ανακαλύψει οτι το μόνο που θέλει είναι έναν άνδρα με μεγάλο π....ο και @@ τόσο μεγάλα ώστε να τα γράφει όλα σε αυτά

Σωστο κι αυτο
                                        Θα ελεγα μια ιστορια τωρα, αλλα ειναι σοκιν και θα μας την πουν οι δημιουργοι του τοπικ.

• A
                                          adis4gr last edited by

Ο χρήστης lazarefa έγραψε:

Φιλαράκο, για μένα η φράση είναι μία. Πίστη στον εαυτό σου (εδρασμένη σε στέρεες και υπαρκτές βάσεις, ωστόσο) και, ποτέ μα ποτέ, μην περιμένεις και μην πιστέψεις ότι μια γυναίκα θα αλλάξει την κατά τα άλλα μίζερη και άχρωμη ζωή σου αν πρώτιστα εσύ ο ίδιος δεν φροντίσεις να είσαι ευχαριστημένος μα αυτά που ζεις και κάνεις, ανεξαρτήτως της ύπαρξης ή μη γυναίκας στη ζωή σου. Με λίγα λόγια, αν δεν εκπέμπεις σαφές στίγμα ως οντότητα κι ως άντρας ότι, μπορείς να υπάρξεις-σταθείς και χωρίς το ενδιαφέρον και την (με ή χωρίς εισαγωγικά) αγάπη μιας γυναίκας στην καθημερινότητά σου (του σεξουαλικού εξαιρουμένου, ενίοτε), μην περιμένεις (γενικά τουλάχιστον) και μην ελπίζεις ότι θα υπάρξει ικανός αριθμός γυναικών για τις οποίες έστω και φευγαλέα, θα αποτελέσεις το αντικείμενο του πόθου...
                                          Τόσο απλά. Άποψή μου βέβαια, αλλά για σκεφτείτε το λίγο οι αρσενικοί του forum μέσα από παραδείγματα από την ως τώρα ζωή σας.

το ιδιο λεμε...βεβαια στη σημερινη εποχη και με τις αλλαγες που εχουν επελθει αυτα ισως να μην εχουν πληρη ισχυ (αυτα που λες παρακατω σε αυτο το ποστ)

overall ας κανει ο καθενας αυτο που νομιζει καλυτερο! και σωστα μιλησε ο καρευ...

• K
                                            kon5 last edited by

Πολύ αξιόλογες τοποθετήσεις όλες οι ανωτέρω με απώτερο σκοπό την κατανόηση και μέσα από αυτήν την έρευση τρόπου επίτευξης του στόχου. Πάλι στρατηγική και παιχνίδι. Πάει το συναίσθημα, πάει η αθωότητα. Πού πήγαν όλα αυτά?

Πάω να φάω μια σοκοφρέτα...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 26