-
οι βάζελοι έχουν πλάκα πάντως....
άντε να δεχτείς την καζούρα δικαιολογημένα από τους ΑΕΚτζηδες. Οι λαγοί τι χαίρονται;
α ρε Πανιώνιε...
-
Ωχ καποιος χακεψε το αβαταρ μου
Αλητες χακερ -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πιστεψε με σε ολο το παιχνιδι απ το 2-0 και μετα σκεφτομουν οτι πλεον η ατακα μου δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο των γαυρων.. Γαργαρα τον βαγγελη δεν τον κανω,περιμενει να γραψουν ολοι και μετα να πει τα δικα του οποια κι αν ειναι.Ας πει οτι θελει δικαιωμα του..Αν γραψει 10 εγω στη θεση του θα γραφα 100 οποτε ας κανει ο,τι θελει.. Κοιτα ομως πως αλλαζουν σε 2 ωρες τα πραγματα εκει που ελεγε κι αυτος ακομα οτι δεν μπορει να βλεπει την αεκ.. Τεσπα,αν ειναι να παρει καποιος αλλος εκτος του Οσφπ το πρωταθλημα προτιμω φυσικα να το παρει η αεκ να ξεκ@υλωσει και μετα απο 15 χρονια..μπας και δει κι εσενα το παιδακι σου κανα πρωταθλημα μην το χει αχτι..
Σιγά μην πάρουμε Πρωτάθλημα Πάσχε. Μια νίκη είναι. Απλά έγινε επί του Ολυμπιακού. Οπότε, εδώ μέσα, απέκτησε μεγαλύτερη σημασία ( ).
Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει πάρα πολλά προβλήματα.
ΥΓ Καλά ο Μπάγκους έρχεται ατσαλωμένος!
-
σου δίνω και το κοπιραιτ, αν θες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οι βάζελοι έχουν πλάκα πάντως....άντε να δεχτείς την καζούρα δικαιολογημένα από τους ΑΕΚτζηδες. Οι λαγοί τι χαίρονται;
α ρε Πανιώνιε...
αποδεικνύεται ότι ούτε και εσύ έχεις την σούπερ ομάδα που λέγατε τόσο καιρό......
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
σου δίνω και το κοπιραιτ, αν θες...Πες ποσα θες
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
σου δίνω και το κοπιραιτ, αν θες...
Πες ποσα θες
Μια **τεσσάρα **ακόμα!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ετσι ειναι
Κερδιζει ο ολυμπιακος ομαδαρα,παικταραδες,εκατομυρια κλπ
χανει ο ολυμπιακος με κακιστη εμφανιση(απολυτα φυσιολογικο να συμβει σε καθε ομαδα) ειναι στημενο μπλα μπλα μπλα 100 χρονια παο και πρωταθλημα μπλα μπλα μπλα
ps:αληθεια τα οργια που τα ειδες? 4 σωστα πεναλτυ δοθηκαν
Και τωρα που το ξανασκεφτηκα ποτε τα ειδες?
Αφου εβλεπες την υπερομαδαρα σου σημερα
4αρα και αλατι λοιπονΔεν είπα ότι ήταν οπωσδήποτε στημένο γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά ότι παρατήρησα πολύ παράξενα πράγματα και μάλιστα άνευ προηγουμένου, που η μοναδική εξήγηση που μπορώ να φανταστώ είναι ότι ή είναι στημένο ή ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού υποτίμησαν την ΑΕΚ, κάθισαν πάνω στο +4, και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στον απόλυτο αιφνιδιασμό της ΑΕΚ και τα 2 γκολ σε 2 λεπτά.
Όως και να'χει είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμφάνιση του Ολυμπιακού που έχω δει ΠΟΤΕ και είναι όλοι, εκτός Τζόλε, Γκαλέτι ίσως, αδικαιολόγητοι.Τα ματς τα έβλεπα ταυτόχρονα. Εξ' άλλου δε θες και πολλά ριπλέι για να δεις αν μια φάση είναι οφσάιντ ή όχι.
Να μην πω για την γελοιότητα των 2 κίτρινων καρτών στην ίδια φάση...
Την 4άρα να μη σου πω που ακριβώς στην έβαλα πριν 1 μήνα...
Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς γιατί έπαιζα με ΑΕΚ. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
άντε να δεχτείς την καζούρα δικαιολογημένα από τους ΑΕΚτζηδες. Οι λαγοί τι χαίρονται;
α ρε Πανιώνιε...
αποδεικνύεται ότι ούτε και εσύ έχεις την σούπερ ομάδα που λέγατε τόσο καιρό......
είχε φέτος ο γαύρος σούπερ ομάδα; Αν ναι γιατί έφυγε ο Λεμονής;
απλά έκατσε μια 4αρα στο κύπελλο, το τονίζω.στο πρωτάθλημα φέτος είμαστε ψόφιοι...όπως και όλοι οι μεγάλοι (ΑΕΚ, ΠΑΟ κτλ)
απλά και κατανοητά
-
kovathe ασε ρε τα βαζελακια στην πικρα τους,5 σελιδες πριν εβριζαν τους παντες και τα παντα...
4αρα και ΑΛΑΤΙ λεμε στα βαζελακια.
-
Αδιόρθωτος...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
kovathe ασε ρε τα βαζελακια στην πικρα τους,5 σελιδες πριν εβριζαν τους παντες και τα παντα...4αρα και ΑΛΑΤΙ λεμε στα βαζελακια.
παρομοιως
-
Να μου το πουν οι ΑΕΚτζήδες που μου την έριξαν να το δεχτώ 100 φορές,
να μου το λένε οι ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΓΟΙ είναι απαράδεκτο! -
bujinkan ναι ναι ναι...4αρα και ΑΛΑΤΙ λεμε λεμέ. Εγω στα ριξα εσυ δε μου ριξες τιποτα..
-
Αγωνιστική με αγωνιστική φαίνεται καθαρά ότι και οι 3 μεγάλοι είναι για τα μπάζα, οι οποίοι κάνουν τα πάντα με τις κάκιστες εμφανίσεις τους για να απογοητεύουν τους φιλάθλους τους
Παρόλα αυτά η αγωνία υπάρχει για το ποιος τελικά θα βγει πρώτος σε αυτό το κάκιστο πρωτάθλημα που έχουμε, έτσι για να σπάει η μονοτονία των προηγούμενων ετών
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
α ρε Πανιώνιε...
είχε φέτος ο γαύρος σούπερ ομάδα; Αν ναι γιατί έφυγε ο Λεμονής;
απλά έκατσε μια 4αρα στο κύπελλο, το τονίζω.στο πρωτάθλημα φέτος είμαστε ψόφιοι...όπως και όλοι οι μεγάλοι (ΑΕΚ, ΠΑΟ κτλ)
απλά και κατανοητά
ο Λεμονής δεν έφυγε.....
τον έδιωξε ο Κόκκαλης........
άν ήταν στον πάγκο σήμερα πιστεύω δεν θα ήταν το σκόρ 4-0...... -
Ta 'στημένα' δεν είναι 4άσες παίδες.
Κανένα πεναλτάκι στο 80+ , καμια 'λάθος' έξοδος, καμια αποβολή σε κρίσιμο σημείο. Τέτοια πραματάκια.Αλλά όχι 2-0 από το 15.
Υ.Γ..κανένα 4-3 κατά Καραϊσκάκη μεριά
-
ακομα τον βριζουμε τον Τζιγκερ.
οντως ΠΟΛΥ περιεργα πραματα μαλλον εφταιγε ο αναδρομος ερμης
ειναι προφανες για οσους ξερουν μπαλα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
bujinkan ναι ναι ναι...4αρα και ΑΛΑΤΙ λεμε λεμέ. Εγω στα ριξα εσυ δε μου ριξες τιποτα..Παρομοιως λεω,δεν το καταλαβες ακομα?
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ta 'στημένα' δεν είναι 4άσες παίδες.
Κανένα πεναλτάκι στο 80+ , καμια 'λάθος' έξοδος, καμια αποβολή σε κρίσιμο σημείο. Τέτοια πραματάκια.Αλλά όχι 2-0 από το 15.
Υ.Γ..κανένα 4-3 κατά Καραϊσκάκη μεριά
Ταξιδιωτη μου εγω δεν υποστηριζω οτι ηταν στημενο,αλλα καλυτερα να μιλας για το μπασκετ που το ξερεις ΠΟΛΥ καλα μιας κατι αυτο που λες δεν ισχυει.
Ομολογω οτι και μενα μου περασε απ το μυαλο το στησιμο,αλλα οπως και να χει μονο και μονο οτι εφαγα 4 απο την ψοφια αεκ δε μου επιτρεπει να ψαχνω την αιτια.Το ενδεχομενο παντως στησιματος μπορει να γινει με 1002 τροπους εντελως διαφορετικους απο το μπασκετ.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--