-
Εκτος από το Mazda 2 που ξεφεύγει σε τιμή υπάρχει και το Kia Proceed. Πιστεύω αντικειμενικά πολύ πιο καλή επιλογή από αυτά της ψηφοφορίας....
-
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερονΑρχικα
Το mazda 2 δεν με ενθουσιασε κ τοσο στην εκθεση που το ειδα.Η εκδοση 1.5 με το κλειδι στο χερι κοντα στα 16Κ,ποιοτητα μεσα δεν με ενθουσιασε,εξωτερικα καλο αλλα δεν τρελενει κ αναμονη 2 μηνες.Ρεπριζ σχεδον ιδιες για να καταλαβετε με peugeot 207 95hp.Στις επιταχυνσεις πολυ καλο....Απο την αλλη οντως δεν το εχω οδηγησει κ αξιοπιστια εξαιρετικη
Το grande punto με προβληματιζει σαν ιδεα μιας μακροχρονης συμβιωσης, μεσα δεν μου αρεσε καθολου (το χειροτερο απο ολα κατ εμε ) κ καταναλωση ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ υψηλοτερη ολωνAυτα
Θα επανελθω συντομα εξηγωντας τους λογους επιλογης των αυτοκινητων της δημοσκοπησης...κ παλι ευχαριστω
Ε όχι το mazda 2 1.5 έχει σχεδόν ίδιες ρεπρίζ με το 207 95 hp...
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Εκτος από το Mazda 2 που ξεφεύγει σε τιμή υπάρχει και το Kia Proceed. Πιστεύω αντικειμενικά πολύ πιο καλή επιλογή από αυτά της ψηφοφορίας....Αν δεν είναι πρόβλημα το μέγεθος, χαλαρά πιο καλή επιλογή.
-
Απο αυτά που όρισες, το 207,αν και ** ανησυχώ πολύ για τα ηλεκτρικά του.**
Εφόσον όμως σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία,η κατανάλωση και η φθηνή συντήρηση,το Yaraki πως και δεν το σκέφτεσαι?
-
το σοθφτ δεν παιζει? ειναι φοβερο στην οδηγηση κ εξωτερικα αλλα χανει στο εσωτερικο...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκτος από το Mazda 2 που ξεφεύγει σε τιμή υπάρχει και το Kia Proceed. Πιστεύω αντικειμενικά πολύ πιο καλή επιλογή από αυτά της ψηφοφορίας....
Αν δεν είναι πρόβλημα το μέγεθος, χαλαρά πιο καλή επιλογή.
Απο πότε το μεγεθος ειναι πρόβλημα?
-
Fiat GP T-Jet Με μόνο μειονέκτιμα την αίσθηση και ποιότητα υλικών στο εσωτερικό (και ΟΧΙ την ποιοτητά του γενικά καθώς αυτη είναι πολύ καλή)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Απο πότε το μεγεθος ειναι πρόβλημα?
Απο τοτε που ζουμε στην Ελλαδα
-
Καλημερα σας κ σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη σας
Λιγα λογια γιατι επελεξα τα συγκεκριμενα αυτοκινητα
Το** peugeot** ειναι πολυ ομορφο μεσα/εξω εχει καλα φρενα κ ειναι σταθερο.Σκεφτομαι για αγορα ως λευκο τριθυρο με πανοραμικη ηλιοροφη.Απο την αλλη εχει τις χειροτερες επιδοσεις απο τα αλλα (που ενταξει ειπαμε δεν με πολυνοιαζει αυτο αλλα δεν μπορω κ να μην το αναφερω) κ με προβληματιζει λιγο η σχεση peugeot/αξιοπιστια.2 χρονια εγγυηση κ καλο χρηματοδοτικο
Το ford μου αρεσει ποιοτικα μεσα (θα πιεσω κ για δωρο δερματινο σαλονι) το θεωρω εξισου ομορφο απεξω παρα τα χρονακια εχει καλη συμπεριφορα στον δρομο,δεν ειναι το κυριλλε αυτοκινητακι αλλα ο αλητης που θα σε φτιαξει στον δρομο.Μαλλον θα καιει αρκετα κ εχει τα υψηλοτερα παγια εξοδα.5 χρονια εγγυηση κ ατοκο
Το skoda δεν ειναι τοσο αδιαφορο αισθητικα τελικα.Απο κοντα στην εκθεση με το bodykit τα φιμε/εξατμισεις κτλ ειναι ενδιαφερον....Κ με μια διχρωμια (bicolore) αν μου κοψουν σε λεφτα θα ειναι ακομα πιο ομορφο....Απο επιδοσεις στα ιδια με το fiesta με 1.4 κινητηρα ομως.Το ποιοτικοτερο σε κατασκευη με συντηριτικη εμφανιση μεσα ομως κ με παρα πολυ καλους χωρους.Δεν ξερω ομως τι θα λεει απο αξιοπιστια (θελω την βοηθεια σας εδω)
2 χρονια εγγυηση κ ατοκοΕπισης swift=τεραστιο επιτοκιο κ μηδεν δωρα
yaris=το εσωτερικο του με χαλαει πολυ οπως κ οι επιδοσεις
proceed=δεν θελω να ανεβω κατηγορια -
Επισης swift=τεραστιο επιτοκιο κ μηδεν δωρα
Μια ασχετη ερωτηση , απο ενα 'δωρο' οριοθετειτε η x επιλογη σου ?
-
Κ αυτο φιλε μου Κ αυτο.Γιατι αμα βαλεις κ συναγερμους/αισθητηρες κτλ γλιτωνω καμια 600 euro.Δεν ξερω αν εσενα σου περισσευουν....
Χωρια το επιτοκιο που οπως ανεφερα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Suzuki ειναι.Οχι ΒΜW... -
Και σ'εμένα παίζει βασικό ρόλο ... δείχνει αν σε ενδιαφέρει ο πελάτης ή λειτουργείς 'όποιος κάτσει'.
Σχετικά με την Suzuki σε τέσσερις διαφορετικές αντιπροσωπίες (2 Αθήνα και 2 Θεσ/νίκη) μόνο σε μία απο μόνος του ο πωλητής μου πρότεινε απευθείας τα δώρα του (τα οποία ήταν και πολύ καλά ... όχι ... 'πατάκια')... 2 δε (Θεσ/νίκη - επαρχία γαρ!!!) αρνήθηκαν να το συζητήσουν καν(!!!). -
Καλημερα σας κ σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη σαςΛιγα λογια γιατι επελεξα τα συγκεκριμενα αυτοκινητα
Το** peugeot** ειναι πολυ ομορφο μεσα/εξω εχει καλα φρενα κ ειναι σταθερο.Σκεφτομαι για αγορα ως λευκο τριθυρο με πανοραμικη ηλιοροφη.Απο την αλλη εχει τις χειροτερες επιδοσεις απο τα αλλα (που ενταξει ειπαμε δεν με πολυνοιαζει αυτο αλλα δεν μπορω κ να μην το αναφερω) κ με προβληματιζει λιγο η σχεση peugeot/αξιοπιστια.2 χρονια εγγυηση κ καλο χρηματοδοτικο
Δεν αφηνεις την γυαλινη ηλιοροφη κατα μερος και να βαλεις αυτα τα λεφτα για τον 1,6 να κλεισει το ζητμα???
-
Για την οροφη + 100 euro θα δωσω.... (Ειναι τα δωρα που μερικες αντιπροσωπειες κανουν κ δεν ειναι suzuki)
Off topic: Απο κει κ περα κ να μπορουσα χρηματικα να παω στον 1.6 δεν θα το επελεγα γιατι σε αυτην την κατηγορια τιμης εχει αισχος value for money
-
Κ αυτο φιλε μου Κ αυτο.Γιατι αμα βαλεις κ συναγερμους/αισθητηρες κτλ γλιτωνω καμια 600 euro.Δεν ξερω αν εσενα σου περισσευουν....Οχι απλα αν μου αρεσει ενα αμαξι και ειναι καλο , δε θα με αποτρεψουν οι αισθητηρες παρκαρισματος για παραδειγμα που δεν θα παρω δωρο .Καποια δωρα ισως δε τα θελουμε αλλα μας αρεσει που γεμιζουν το στομα του πωλητη .Αν σκοπευω να τα βαλω και μου τα δωσει δωρο μαλιστα . Γνωμη μου παντα
Οχι δε μου περισσευουνΜιλαω για το χ αμαξι , δεν αναφερομαι σε ενα συγκεκριμενο.
Καλη τυχη στην αγορα σου φιλε
Φιλικα
-
Tους αισθητηρες και τον συναγερμο που σου δινουν δωρο το πολυ με ενα 300ρι € τα εχεις βαλει. Μην παραμυθιαζεσται, μην κανετε και εσεις εδω μεσα σαν τους βλακες που περνανε προσφορα για αμαξι 18κ € και ρωταγανε αν θα τους κνω δωρο το ραδιοσιντι....το οποιο ειχε μεγαλη βαρυτητα στην αποφαση τους.
Αν παρεις το φιεστα ΜΗΝ βαλεις κονολυ δερματινα, ζητα να σου κοψουν καποια λεφτα απο την τιμη των δερματινων του ST (μισο δερμα)
Το αν σε ενδιαφερει ο πελατης δεν το δειχνεις απο το δωρο, αλλα απο αλλα πραγματα.
- Οταν του λες Χ επιτοκιο να ειναι το κανονικο και να περιλαμβανει και το 0,6 και οχι το ονομαστικο.
- Να εισαι ειληκρινεις στον χρονο παραδωσης
- Σε οτιδηπορε στραβωσει (χρονος παραδωσεις ή κατι αλλο) να τον παρεις τηλεφωνο και να τον ενημερωσεις και να μην περιμενεις ποτε θα παρει αυτος....επισης αν γινει κατι τετοιο να φροντισεις αν υπαρχει διαθεσιμο να τον καλυψεις με ενα τεστ ντράιβ...αν εχει προβλημα μετακινησης.
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ!!!!!
-
Tους αισθητηρες και τον συναγερμο που σου δινουν δωρο το πολυ με ενα 300ρι € τα εχεις βαλει.Στα πιο πολλα που λες συμφωνω.
Στο παραπανω ειμαι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ
Τα δωρα για μενα ειναι σημαντικος παραγοντας κ αυτα που μου παρεχουν ειναι εργοστασιακα.
Απο κει κ περα αν εσυ θες να βαλεις συναγερμο π.χ ή αισθητηρες εκτος αντιπροσωπειας μεγεια σου με χαρα σου.Εγω δεν περνω το ρισκο.
Η Peugeot π.χ μου δινει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ δωρο αισθητηρες/συναγερμο (800 euro) κ με + 100 ευρο πανοραμικη
Ford μου κανει 2000 ευρο εκπτωση + θα προσπαθησω για δερματινο ( ευχαριστω ratanplan για την συμβουλη)
Skoda Συναγερμο.... (αλλα δεν το εχω προσπαθησει ακομα με δωρα) -
Τσεκαρετο οτι ο συναγερμος και οι αισθητηρες που θα σου βαλει η πεζο ειναι οντως εργοστασιακα, πιστευω ειναι πολυ δυσκολο να εχουν φερει στοκ με τετοιο εξοπλισμο οταν ξερουν οτι θα αναγκαστουν να τον κανουν δωρο....οταν μπορουν να βαλουν της πλακας πραγμα (που οι περισσοτεροι δνε ξερουν καν τι θα τους βαλουν στο αμαξι) με ενα κοστος για την αντιπρωσοπεια της ταξης των 100-120 €
Α και μην ψαρωσεις με τπτ μαλακιες του στυλ ναι ειναι εργοστασιακος ο συναγερμος, το 'οπλισμα' θα γινεται απο το κλειδι και οχι απο εξτρα χειριστηριο κλπ.
Η πανοραμικη παντως και εμενα μου αρεσει....ειδικα στα 100 € που λες ειναι τσαμπα.
ΥΓ. Ρε συ γυαλινη οροφη συναγερμος και αισθητηρες...μηπως ειναι καμια ακυρωση απο αλλον πελατη? Δεν μας εχει συνηθισει η πεζο να βλεπει αν καποια εξτρα τραβιουντε και να τα φερνει σε στοκ....ρωτα τον αν με τον ιδιο εξοπλισμο μπορει να σου δωσει αλλο χρωμα αμαξι ετοιμοπαραδοτο.
-
με ενα κοστος για την αντιπρωσοπεια της ταξης των 100-120 €Λες??? Δεν ξερω κιολας...Αυτοι ισχυριζονται συνηθως οτι καλυτερα να μην βαλει χερι καποιος τριτος στο αμαξι... (κυριως για τον συναγερμο)
Η πανοραμικη παντως και εμενα μου αρεσει....ειδικα στα 100 € που λες ειναι τσαμπα.
Ναι.Οντως ειναι απιστευτη.
Δεν εχω καταφερει να βρω ομως ακομα ποσο βαρος εχει για να δω τι επιπτωσεις επιπλεον θα εχει στον 1.4 95hp... -
Eπισης ετσι απο ενδιαφερον,απο μεταπωληση στο μελλον πιο απο τα 3 βλεπετε να εχει την καλυτερη??
3 προτασεις στην supermini κατηγορια.Ποιο να επιλεξω??