-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
...Λοιπον κοψτε το αστειο με την βαζολομαδα για θα γεμισω το φορουμ 'Μαμιεται η Λιβερπουλ και η παραγκα της'..
Σε καταλαβαίνω. Ακόμη θυμάσαι τη διαιτησία - σφαγή του Κάιζερ μέσα στο Άνφιλντ τότε που νομίζατε ότι θα μπορούσατε να περάσετε. Είχε καλή ομάδα τότε ο βάζελος αλλά ... .
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μη τρελενεσαι ρε συ καλα δεν το αντεχεις το 'κουρδισμα'; Πλακα κανουμε. Οσο για τη Λιβερπουλ. Προσωπικα δεν παιρνω λεφτα ουτε απο αυτους ουτε απο τον ΟΦΗ. Δε με χαλαει οτι κι αν λεει καποιος για τις δυο μεγαλες αγαπες μου.
Μην ψαρωνεις ρε.. Αλλα κι η πλακα εχει τα ορια της,οχι και πλακα με την πουστρομαδα.. Πες με κουλο,οτι δεν εχω αμαξι,αλλα οχι και βαζελο..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Λοιπον κοψτε το αστειο με την βαζολομαδα για θα γεμισω το φορουμ 'Μαμιεται η Λιβερπουλ και η παραγκα της'..
Σε καταλαβαίνω. Ακόμη θυμάσαι τη διαιτησία - σφαγή του Κάιζερ μέσα στο Άνφιλντ τότε που νομίζατε ότι θα μπορούσατε να περάσετε. Είχε καλή ομάδα τότε ο βάζελος αλλά ... .
Σκ@τα στα μουτρα τους..Αγελη σκετη ητανε οπως και τωρα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αλλα κι η πλακα εχει τα ορια της,οχι και πλακα με την πουστρομαδα.. Πες με κουλο,οτι δεν εχω αμαξι,αλλα οχι και βαζελο..Ότι πράγματι είσαι κουλός και δεν έχεις αμάξι δεν αναιρεί ότι είσαι ΚΑΙ βάζελος.
Σκ@τα στα μουτρα τους..Αγελη σκετη ητανε οπως και τωρα.
Ναι αλλά την κέρδισε την πράσινη ομάδα σου.
-
Λοιπον αποψε αλλαζει η ωρα. Καλοκαιρακι προ των πυλων. Παρτε και κατι ψιλοασχετο που εχει γέλιο.
http://www.youtube.com/watch?v=CWIuvs7MzNc' target='_blank -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λοιπον αποψε αλλαζει η ωρα. Καλοκαιρακι προ των πυλων. Παρτε και κατι ψιλοασχετο που εχει γέλιο.
http://www.youtube.com/watch?v=CWIuvs7MzNc' target='_blank' target='_blankΠροτιμώ την Ελληνική έκδοση.
-
Οπα ο Φραγκοσταφυλος,προτιμαει σκυλαδικα..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: που σημερα στο τρεξιμο για δευτερη φορα με επιτεθηκε ο ιδιος σκυλος αλλα αυτη την φορα τα καταφερε και με δαγκωσε....Αντί να τρέχεις να κρυφτείς από τα σκυλιά κάνε τπτ πιο παραγωγικό...ξέρεις εσυ....
-
Δηλαδή; Να τρέξει να κρυφτεί από το άλλο άτομο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δηλαδή; Να τρέξει να κρυφτεί από το άλλο άτομο;Mόνο αν είναι κότα
-
ειναι λιονταρι...αλλα ο σκυλος πρεπει ναναι φοβερος τυπος..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι λιονταρι...αλλα ο σκυλος πρεπει ναναι φοβερος τυπος..Το οτι ζεί ενώ δάγκωσε τον κορσαίρ είναι θαύμα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το οτι ζεί ενώ δάγκωσε τον κορσαίρ είναι θαύμα.
μιλαμε για πολυ δηλητηριο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δηλαδή; Να τρέξει να κρυφτεί από το άλλο άτομο;
Mόνο αν είναι κότα
Πάλι για τον πασχο λέτε;
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι κανει ενας γκει για να βρει το ταιρι του... Μεχρι εκει σε τραβολογαει;Φαιδρός όπως πάντα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι κανει ενας γκει για να βρει το ταιρι του... Μεχρι εκει σε τραβολογαει;
Φαιδρός όπως πάντα...
Βάζελος παιδάκι μου τι περιμένεις.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το οτι ζεί ενώ δάγκωσε τον κορσαίρ είναι θαύμα.
μιλαμε για πολυ δηλητηριο...
Και δεν έχεις δει τπτ ακόμα
-
σκορ 1-2 αυριο...ετσι λεει η προβλεψη..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: που σημερα στο τρεξιμο για δευτερη φορα με επιτεθηκε ο ιδιος σκυλος αλλα αυτη την φορα τα καταφερε και με δαγκωσε....
Αντί να τρέχεις να κρυφτείς από τα σκυλιά κάνε τπτ πιο παραγωγικό...ξέρεις εσυ....
δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω για το ότι τον δάγκωσε σκύλος (έλεος!!!) ή για το ότι πήγε για τρέξιμο...
Pub - σουβλατζίδικο [#24]