-
Θα θαφτεί και αυτό το συμβάν πάλι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα θαφτεί και αυτό το συμβάν πάλι...Θα το σβήσω εγώ
-
Θα πάρω μπακαπ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα πάρω μπακαπ.Φλώρε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα πάρω μπακαπ.
Φλώρε
Προσεχε τις εκφρασεις σου. Και ειδικα στον Ντινουκο..
-
-
Είναι λίγο χαζούλης έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μολις εκανα αναφορα το ποστ σου σε Global..
πλακα πλάκα πως το κάνουμε αυτό;;
είναι εξαιρετικά χρήσιμο -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μολις εκανα αναφορα το ποστ σου σε Global..
πλακα πλάκα πως το κάνουμε αυτό;;
είναι εξαιρετικά χρήσιμοΟταν γινεις κι εσυ μοντ θα μαθεις..
-
Ασταδιάλα πια.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ασταδιάλα πια.τι έπαθες ????
-
Εχω φάει μούντζα, και γερή μάλιστα.
-
Τί συνέβη?
-
Από άσχετο έλεγχο προέκυψε ζήτημα με το ΙΚΑ και τις υποβληθείσες μισθολογικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώσω πρόστιμα για τα οποία ευθύνεται η εταιρεία που βγάζει το πρόγραμμα της μισθοδοσίας μου, αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.
Edit: αυτό είναι το πιο πρόσφατο, σημερινό. Γενικώς τους τελευταίους 8 μήνες να μην πω πώς με πηγαίνει.
-
Κουράγιο. Δεν είσαι μόνος σου. Και μένα μου πήγαν αρκετά στραβά.
-
Από άσχετο έλεγχο προέκυψε ζήτημα με το ΙΚΑ και τις υποβληθείσες μισθολογικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώσω πρόστιμα για τα οποία ευθύνεται η εταιρεία που βγάζει το πρόγραμμα της μισθοδοσίας μου, αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.Σου λέει ας τα έκανες και με το χέρι για επαλήθευση
-
Κουράγιο Νικόλα. Δεν μπορεί, ακόμα και οι αναποδιές κάποτε τελειώνουν...
Αν η στραβή οφείλεται καθαρά στο πρόγραμμα και όχι σε λάθος χειρισμό και μπορείς να το αποδείξεις με στοιχεία, προχώρα το νομικά. Τελικά πρέπει να γίνεσαι κακός κάθε φορά για να βρίσκεις το δίκιο σου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κουράγιο Νικόλα. Δεν μπορεί, ακόμα και οι αναποδιές κάποτε τελειώνουν...Αν η στραβή οφείλεται καθαρά στο πρόγραμμα και όχι σε λάθος χειρισμό και μπορείς να το αποδείξεις με στοιχεία, προχώρα το νομικά. Τελικά πρέπει να γίνεσαι κακός κάθε φορά για να βρίσκεις το δίκιο σου.
+1, στο μαλακισμένο κράτος που είμαστε α συχτήρ
Μλκία Νικόλα, κουράγιο
-
Ασταδιάλα πια.Να πας ΡΕ. Μια στις τόσες μπαίνεις εδώ μέσα και θα μας βρίσεις κιόλας.
Από άσχετο έλεγχο προέκυψε ζήτημα με το ΙΚΑ και τις υποβληθείσες μισθολογικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να πληρώσω πρόστιμα για τα οποία ευθύνεται η εταιρεία που βγάζει το πρόγραμμα της μισθοδοσίας μου, αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη.
Σου λέει ας τα έκανες και με το χέρι για επαλήθευση
Με το χέρι κάνει μόνο ότι του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια.
Κουράγιο Νικόλα. ... .
Νίκο τον λένε.
(Ε αυτό μάλλον θα τον τσατίσει αρκετά )
-
Η πολιτιστική πρόταση της ημέρας
Youtube Video
Pub - σουβλατζίδικο [#24]