-
Πρωην πρωταθλητης Ευρωπης.Εκτος αν γινει η συντέλεια του κοσμου μεχρι το Φ4 .
-
Μεγαλο λαμογιο...τις εφαγε αλλα μυαλο δεν εβαλε..
Και αυτος ο σκουντης, οποτε πλησιαζε ο ΟΣΦΠ επεφτε ο τονος της φωνης του, λες και θα εχανε στο στοιχημα...
Οταν κερδιζει ανυπαρκτο επιθετικο φαουλ ο διαμαντιδης ειναι αποτελεσμα μπασκετικης ιδιοφυιας, ενος μοναδικου μπασκετικου μυαλου, απαυγασμα εμπειριας και αλλες παπαριες..
Οταν παει να κερδισει το επιθετικο π.χ ο τεοντοσιτς και παιρνει τεχνικη ποινη προσπαθει να κοιροιδεψει τους διαιτητες και να γελιοποιησει το αθλημα..
Αλλα επρεπε να μπει το σουτ απο τα 30 μετρα στο τελος, για να δω αν θα ελεγε παπαριες του στυλ: οπως ειδατε σουταρε με καρπο, δεν πεταξε απλα την μπαλα....και αλλες παπαρολογιες που ξεστομιζει οταν ο διαμαντιδης σκοραρει απο τα 15 μετρα με ταμπλο, υπο πιεση στο τελος ημιχρονων...
Ε ΡΕ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ
Φυσικα για το αντιαθλητικο-τρικλοποδια ουτε λογος...για το φαουλ στην τελευταια επιθεση ουτε λογος...και αλλα πολλα αστεια απο το θεατρο που παιχτηκε για αλλη μια φορα προχθες...
Αλλα δεν πειραζει, εφυγε ο τζακσον που σημαινει πως το ΚΤΗΝΟΣ ειναι ετοιμο να παιξει...Και αυτη τη φορα δεν ειναι ο ασχετος ο γκερσον στον παγκο να τον καθοδηγει...
-
Μαλιστα.Τις εφαγε ο Συριγος,αλλα μυαλο δεν εβαλε.Ωραια πραγματα....
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Μεγαλο λαμογιο...τις εφαγε αλλα μυαλο δεν εβαλε..Να υποθέσω ότι εμμέσως πλην σαφώς δικαιολογείς την επίθεση που δέχτηκε; Θερμά συγχαρητήρια.... Στο ότι είναι λαμόγιο δε διαφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ, και το έχω γράψει κιόλας.
Στα μπασκετικά, πολύ σπουδαίο γεγονός η ανανέωση του Τσαρτσαρή, το είχα μεγάλο άγχος αυτό.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Να υποθέσω ότι εμμέσως πλην σαφώς δικαιολογείς την επίθεση που δέχτηκε; Θερμά συγχαρητήρια.... Στο ότι είναι λαμόγιο δε διαφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ, και το έχω γράψει κιόλας.
Στα μπασκετικά, πολύ σπουδαίο γεγονός η ανανέωση του Τσαρτσαρή, το είχα μεγάλο άγχος αυτό.
Τροπος του λεγειν...ΑΛΛΑ εχει φτασει η τσαντιλα σε ορια μαλακιας πλεον...
Αλλα μεγαλο ΛΑΜΟΓΙΟ...και μεγαλωσε και στο μεταξουργειο που υποτιθεται βγαζει μαγκες και ντομπρους αντρες....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ...ο ξεφτιλας..
-
Βασικα ο Συριγος ειναι μεγαλο λαμογιο. Ελεγε με βεβαιοτητα στην μπασκετουπολη,οτι ο Ολυμπιακος δεν προκειται να χασει και τωρα μας λεει π@π@ριες . Εχω την βεβαιοτητα πλεον, οτι η δημοσιογραφια ξεπερναει και την προσωπικοτητα και το ηθος καθε ανθρωπου. Ακομα και ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο να εισαι,αν γινεις δημοσιογραφος, αυτοματως μετατρεπεσαι σε κωλοτουμπα,ψευτη κ.τ.λ.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Να υποθέσω ότι εμμέσως πλην σαφώς δικαιολογείς την επίθεση που δέχτηκε; Θερμά συγχαρητήρια.... Στο ότι είναι λαμόγιο δε διαφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ, και το έχω γράψει κιόλας.
Ma δεν κρίνεται ο Συρίγος εάν είναι λαμόγιο ή όχι αλλά στο εάν αυτά που γράφει στέκουν ή όχι.
Κατά τα λοιπά : Ο Συρίγος λαμόγιο, Σκουντής έκανε βουντού, ο Ζορμπάς φύλαγε τσίλιες, ο Ζαβλανός μας σφάζει...βοηθάτε γειτόνοι...
Συμπέρασμα: Στο εξής για μπασκετάκι στο άλλο το μεγάλο , γιου νόου, δεν το γράφω μη θεωρεί διαφήμιση, δεν ξέρω και καλά τον κανονισμό.
-
Συγγνωμη που παρεμβαινω , απλα να διευκρινισω οτι ο Συριγος τις εφαγε για λογους ΑΣΧΕΤΟΥΣ με το μπασκετ και την ιδιοτητα του
Συνεχιστε -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Συμπέρασμα: Στο εξής για μπασκετάκι στο άλλο το μεγάλο , γιου νόου, δεν το γράφω μη θεωρεί διαφήμιση, δεν ξέρω και καλά τον κανονισμό.
Τι εννοείς;
-
Ξεστρατίζω την κουβέντα και ρωτάω, μιας και σκέφτομαι να πάρω PS3: Υπάρχει κανένα καλό παιχνίδι ναι παίζουμε;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eγω δεν φοβαμαι. Δεν κριθηκε τιτλος σημερα. Στον τελικο κυπελλου θα εχω Ματσας(που βαζει τριποντα και δεν τα χανει σαν καποια αλλα γιδια) και ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ. Επισης ο γιδοΓουινστον δεν προκειται να ξαναεχει 7/8 τριποντα. Μια στα 100 χρονια γινεται αυτο.ΦΟΒΗΤΡΟ το Θηρίο. Σπάνιο σέντερ. Βλέπεις μπροστά ...
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Τι εννοείς;
απάντησα ήδη, πρέπει να το έχεις πάρει τώρα.
Γράφουν και άλλοι εκεί αλλά είναι κόσμιοι αλλιώς θα πάνε να φυλάξουν...γίδια
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
διοτι ειμαι φαν του μπασκετ πρωτιστως, ισως επειδη μπασκετ επαιζα σε πολυ καλο επιπεδο, ενω μπαλα δεν εχω παιξει ποτε.υ.γ μην ξεχνας πως στο μπασκετ ειστε καλοι επειδη παιζεται με τα χερια
-
traveller δώσε μου και εμένα σαιτ γιατί απο τα πολλά ignore εδώ δεν θα ανοίγει το τοπικ σε λίγο
-
Οι ποινές για τον τελικό του κυπέλλου:
Στον Παναθηναϊκό:
Για την ρίψη τεσσάρων φωτοβολίδων στην κερκίδα των οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πρόστιμο 7.000,00 € και
β) για καθεμία από τις τρεις παρατηρήσεις που γράφτηκαν στο Φ.Α. για εκτεταμένης έντασης υβριστικά συνθήματα, επίπληξη και πρόστιμο 1.200,00€, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 3.600,00€, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 26-3-2008Στον Ολυμπιακό:
α) για καθεμία από τις τρεις παρατηρήσεις που γράφτηκαν στο Φ.Α. για εκτεταμένης έντασης υβριστικά συνθήματα, επίπληξη και πρόστιμο 1.200,00€, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 3.600,00€ και
β) για την ρίψη στον αγωνιστικό χώρο, ενός κομματιού τσιμέντου διαστάσεων 10x3cm καθώς, μικρότερων κομματιών τσιμέντου με αποτέλεσμα ένα από αυτά να χτυπήσει ελαφρά στο πόδι τον προπονητή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. Ομπράντοβιτς, καθώς και για την ρίψη στον αγωνιστικό και στον περιβάλλοντα χώρο, 5 σπασμένων πλαστικών καθισμάτων, καθώς και πολλών μικροαντικειμένων (βίδες, κέρματα), πρόστιμο 7.000,00€, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 26-3-2008.Στις πέντε επιπλήξεις θυμίζω, μία αγωνιστική κεκλισμένων των θυρών (τις συμπλήρωσαν και οι δύο)
Και για όποιον δεν κατάλαβε:
Τα μπινελίκια τιμωρούνται με αγώνες κεκλισμένων των θυρών.
Οι κοτρώνες με πρόστιμο.Με άλλα λόγια:
Μη βρίζεις ρε κάφρε πάρε μια κοτρώνα και πέτα την!
Μπορεί καμία να πάει στην χοντροκεφάλα κανενός υπεύθυνου και να αρχίσει να λειτουργεί. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μπορεί καμία να πάει στην χοντροκεφάλα κανενός υπεύθυνου και να αρχίσει να λειτουργεί.Και γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Δεν έχεις ακούσει το 'κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα'¨;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Οι ποινές για τον τελικό του κυπέλλου:Στον Παναθηναϊκό:
Για την ρίψη τεσσάρων φωτοβολίδων στην κερκίδα των οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πρόστιμο 7.000,00 € και
β) για καθεμία από τις τρεις παρατηρήσεις που γράφτηκαν στο Φ.Α. για εκτεταμένης έντασης υβριστικά συνθήματα, επίπληξη και πρόστιμο 1.200,00€, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 3.600,00€, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 26-3-2008Στον Ολυμπιακό:
α) για καθεμία από τις τρεις παρατηρήσεις που γράφτηκαν στο Φ.Α. για εκτεταμένης έντασης υβριστικά συνθήματα, επίπληξη και πρόστιμο 1.200,00€, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και συνολικό πρόστιμο 3.600,00€ και
β) για την ρίψη στον αγωνιστικό χώρο, ενός κομματιού τσιμέντου διαστάσεων 10x3cm καθώς, μικρότερων κομματιών τσιμέντου με αποτέλεσμα ένα από αυτά να χτυπήσει ελαφρά στο πόδι τον προπονητή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. Ομπράντοβιτς, καθώς και για την ρίψη στον αγωνιστικό και στον περιβάλλοντα χώρο, 5 σπασμένων πλαστικών καθισμάτων, καθώς και πολλών μικροαντικειμένων (βίδες, κέρματα), πρόστιμο 7.000,00€, για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 26-3-2008.Στις πέντε επιπλήξεις θυμίζω, μία αγωνιστική κεκλισμένων των θυρών (τις συμπλήρωσαν και οι δύο)
Μπορεί καμία να πάει στην χοντροκεφάλα κανενός υπεύθυνου και να αρχίσει να λειτουργεί.ΤΙΣ 4 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ? Αν μια φωτοβολιδα πετυχενε καποιον θα πεθαινε. Ο Ολυμπιακος ειναι η μοναδικη ομαδα που εχει τιμωρηθει με αφαιρεση βαθμων και ο Παο παντα χαιδευεται. ΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕ. ΕΣΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ .
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μπορεί καμία να πάει στην χοντροκεφάλα κανενός υπεύθυνου και να αρχίσει να λειτουργεί.Και γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Δεν έχεις ακούσει το 'κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα'¨;
Για μενα οι 4 φωτοβολιδες ειναι πιο επικυνδινες απο ΜΙΑ πετρα. Παλι χαιδεμα στον Παο. Σπανε ,λεηλατουν ,πετουν φωτοβολιδες και ποτε δεν τιμωρουνται.
-
Αν η πετρα πετύχαινε καποιον στο κεφαλι απλα θα ματωνε ε;
Ξυλο και παλι ξυλο θελουν ολοι αυτοι οι αλητες απο οποια ομαδα και αν ειναι! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
διοτι ειμαι φαν του μπασκετ πρωτιστως, ισως επειδη μπασκετ επαιζα σε πολυ καλο επιπεδο, ενω μπαλα δεν εχω παιξει ποτε.
υ.γ μην ξεχνας πως στο μπασκετ ειστε καλοι επειδη παιζεται με τα χερια
Kαλα μη δινεις και πολλη σημασια σε οτι γραφεται εδω μεσα....
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)