-
Ταζιο πουλας το colt;Ψαχνει φιλος λαμαρινα γιατι θελει να μεγαλωσει το ψυγειο του και να το κανει διπλο με πορτα.
-
-
Δ-Ε-Ν Π-Α-Λ-Ε-Υ-Ε-Σ-Α-Ι!!!
-
-
Δεν απαντώ σε βάζελους.
-
σε εσβησε πασχο...
-
Τι του πε
-
Εσυ χανεις.Παντως ειχε τη διαθεση να μην σου κανει παζαρια,να σου δωσει 200 ευρω ετσι για να πιεις κι εναν καφε.Μεντεσεδες εχει το δικο σου ή τους εβαλες aftermarket;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ταζιο πουλας το colt;Ψαχνει φιλος λαμαρινα γιατι θελει να μεγαλωσει το ψυγειο του και να το κανει διπλο με πορτα.Aircondition έχει ρε, όχι ψυγείο
-
Εμεις τη λαμαρινα ειπαμε θελουμε οχι τα μηχανικα..
Κι οπως ειπαμε η προσφορα γεναιοδωρη.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ταζιο πουλας το colt;Ψαχνει φιλος λαμαρινα γιατι θελει να μεγαλωσει το ψυγειο του και να το κανει διπλο με πορτα.Μαζί με αυτό θα του κάνεις δώρο τη φριτέζα; Ευκαρία να την ξεφορτωθείς...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ταζιο πουλας το colt;Ψαχνει φιλος λαμαρινα γιατι θελει να μεγαλωσει το ψυγειο του και να το κανει διπλο με πορτα.
Μαζί με αυτό θα του κάνεις δώρο τη φριτέζα; Ευκαρία να την ξεφορτωθείς...
Ειπαμε ρε μλκ,ψυγειο θελει να φτιαξει οχι υποβρυχιο... Τι να την κανει τοση δυναμη;Να ψυχει καλυτερα το κατσικι;
-
Pasxo πουλάς το bravo;
Μου χάλασε το τηγάνι και ψάχνω καινούργιο και το δικό σου με τόσα λάδια θα τηγανίζει ωραία,τύφλα να έχουν τα Teffal.
-
A ηρθες κι εσυ; Νταξ τοτε φευγω...Ντινε προσεχε το μαγαζι οσο λειπω μη γυρισω και τα βρω κουλουβαχατα...
-
Και εγώ θα πρέπει να φύγω σε λίγο.
-
Ε τοτε κλειδωσε το γιατι δεν τους εμπιστευομαι τουτους δω και το ανοιγεις οταν ερθεις....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ θα πρέπει να φύγω σε λίγο.δώσμου τα κλειδιά να το προσέχω εγώ...
-
Βy the power vested in me, σε χρήζω gatekeeper.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βy the power vested in me, σε χρήζω gatekeeper.τι αυτό μόνο;;;
δώσε κ κωδικούς
-
Αν το κάνω αυτό, μετά I kill you.
Pub - σουβλατζίδικο [#24]