Εχεις καθε δικαιωμα να εχεις την γνωμη σου και εγω καθε δικαιωμα να μην συμφωνω με αυτην, μαλιστα να μου φαινεται εντελως ηλιθιο να εχεις τετοια αποψη για αυτο το θεμα εκτος αν εισαι απο αυτους που παρκαρουν προκλητικα πανω στα πεζοδρομια και αλλου οπου ενοχλουν. Και σηματακια δεν κολλαω σε οσους ενοχλουν τους πεζους, αλλα σε οσους ενοχλουν γενικα. Πριν μερικους μηνες στον ΑΒ Καστελας (2 υπογεια παρκινγκ) καποιος αφου δεν βρηκε να παρκαρει στο 1ο υπογειο, το αφησε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΡΑΜΠΑ που ανεβοκατεβαινει στο δευτερο. Κοινως εκλεισε ολο το δευτερο υπογειο και κανεις δεν μπορουσε ουτε να μπει, ουτε να βγει. Ε αυτος εφαγε αυτοκολλητΑ στο παρμπριζ.
Case in point:
Εκει που μενω, εχει 2 πολυ δυσκολα στενακια. Για να στριψεις Mondeo εκει, πρεπει να εχεις κανει νταλικιερης. Καραγκιοζακι με Wrangler παρκαρει πανω στην γωνια, ακριβως γιατι κανεις νοημον ανθρωπος δεν παρκαρει εκει οποτε εχει παντα εξασφαλισμενη θεση ο μαγκας. Αμα παρκαρει δεν μπορεις να στριψεις, και λογω μονοδρομησεων πρεπει να κανεις 2 τετραγωνα για να βγεις εκει που θες. Σε επανειλημενες διαμαρτυριες μου εχει απαντηση απο 'σιγα ρε μεγαλε κανε τον κυκλο' μεχρι 'φωναξε την αστυνομια', πραγμα που εκανα. Την πρωτη φορα απλα δεν ηρθαν, την δευτερη που ηρθαν τους ειπα ολη την ιστορια και αντι να τον σκισουν, τον φωναξαν (ισογειο σπιτι) και του εκαναν συστασεις αναγκαζοντας τον να παρει το αυτοκινητο απο εκει. Κληση ΔΕΝ του εδωσαν παρα το οτι τους το ζητησα ενω ηταν ακομα παρκαρισμενο.
Οταν αρχισαν τα αυτοκολλητα, στην αρχη ο τυπος επειδη δεν ηξερε ποιος τα κολλαει εβριζε μονος του στην μεση του δρομου αλλα φωναχτα για να τον ακουσουμε και να φοβηθουμε, show που απολαμβανα καθοτι ψιλοξερω τα ωραρια του και καθομουν στην βεραντα μου και το απολαμβανα. Οταν με ειδε τελικα, κατεβηκε για τσαμπουκαδες, για να 'ριξει μερικες φαπες' οπως μερικοι βαριοι τυποι εδω μεσα λενε. Φυσικα πηρε τα @@ μου ενω εγω επαιρνα τηλεφωνο την αστυνομια. Ε μετα απο 3 μηνες αφισοκολλησης, εχει σταματησει να παρκαρει στην γωνια και εγω παω στο σπιτι μου σαν ανθρωπος.