-
Σταματα να βριζεις τον ντινο[edit] mirage
-
Lock Alert
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σταματα να βριζεις τον ντινο[edit] mirageΣταμάτα να χρησιμοποιείς το χρώμα της γραμματοσειράς μου...Τσόχλανε
-
Mου αρεσει που ολους πλεον τους ενδιαφερει μολις παρουν ενα σβελτο αμαξακι να το συγκρινουν με τα υπολοιπα σε ορεινα-πεδινα-υποθαλασσια ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ και μονο..
Ειμαι σιγουρος πως το 95% των οδηγων αυτων, αν πανε μια βολτα στα Μεγαρα με τα καλοζυγισμενα-καλογυαλισμενα-καλορυθμισμενα τουτουνια τους, δεν θα πεσουν κατω απο το 1:19...
Συζηταμε ολοι περι καμπερ, καστερ, το ιδανικο λαστιχο, την ιδανικη αναρτηση, το ιδανικο ζυγισμα... και αν χρειαστει να γλιστρησει το αυτοκινητο σε λαδια, κλεινουμε τα ματια και το ριχνουμε στον πλησιεστερο τοιχο..
Πρωτα βελτιωνεις τον εαυτο σου οσο παιρνει, και μετα το μηχανημα, που ουτως η αλλως προσφερει στο 95% των οδηγων υπερβολικα περισσοτερα απο οσα χρειαζονται..
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
κανονικά αυτο το τοπικ δε 8α επρεπε καν να υπ'ηρχε ή να μην εφτανε πανω απο τη 1 σελιδα. δε γινεται να κάνεις κόντρα καροτσακι του σουπερμάρκετ με τηλεκατευ8υνομενο και να περιμενεις κι απάντηση ποιος 8α ειναι ο νικητής...
Επειδή λοιπόν κάποιοι λένε ότι θέλουν μέσα από το πληκτρολόγιό τους για τους δικούς τους λόγους, αλλά και επειδή διαβάζουν και άλλοι και για να σταματήσει αυτή η φανατίλα (γιατί υπάρχουν και όρια υπομονής και όλοι δεν είμαστε λόγω χαρακτήρα και τόοοοοοοοσο υπομονετικοί με αυτά που διαβάζουμε), να ρωτήσω και γω κάτι?
Φίλε μου, μπορεις να μας πεις ποιο είναι καροτσάκι και ποιο τηλεκατευθυνόμενο και να το τεκμηριώσεις?
Πιστεύω θα έχει βαρύνουσα σημασία η άποψή σου μιας που προφανώς, όχι μόνο τα έχεις οδηγήσει αλλά και έχεις ζήσει μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα, τα οποία αφορίζουν μοντέλα, κινητήρες και την φιλοσοφία γύρω από την οποία κινείται η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία.
Για πες είμαι περίεργος...Οχι μην πεις, νομίζω παρεκτρέπεται η κουβέντα.
(Moderator nass)omg omg
πότε αφορισα την bmw?
πότε αφορισα την 120?ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Η BMW ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ 120i ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ GOLF ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ????????????
όσο για τη φανατίλα... εαν εσύ κατάλαβες οτι ειμαι φανατίλας VW η' εμπα8ής στις BMW 'η και οτιδηποτε άλλο, τοτε δε διαβάζεις τι γραφω.
το οτι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ 8α διάλεγα την 120 το διάβασες?εαν είμαι εμπα8ης σε κάτι, αυτό είναι στη βλακεία, στην αμάθεια και στην αγένεια.και τπτ από ολα αυτά δεν ειναι ένα μοντελο από μονο του.αυτοί που τα καβαλάνε με συγχύζουν (και δεν αναφέρομαι σε καμια μάρκα ειδικα).
τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό?
το τοπικ εχει συγκεκριμένο τιτλο,το ερώτημα ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κι οχι γενικούρες. ούτε αυτο το καταλαβαινεις?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό?
το τοπικ εχει συγκεκριμένο τιτλο,το ερώτημα ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κι οχι γενικούρες. ούτε αυτο το καταλαβαινεις?
Λοιπόν επειδή εγώ είμαι γκα-γκα και συ ο εξυπνάκιας, για λέγε που ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο? Ξαναρωτώ ποιο είναι το καρότσι και ποιο το τηλεκατευθυνόμενο?
Απάντα ειδικά και όχι με γενικότητες.
Περιμένω ακόμα.... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και ναι όλο αυτο ξεκινησε οταν εσύ νικος120 ειχες πει ΟΤΙ Η 120 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟ GTI και μάλιστα τοτε ειχες φάει ουκ ολίγες μούτζες (8υμάμαι κι ο krus σου είχε ρίξει μια).Μπορείς σε παρακαλώ να βρεις αυτό το σχόλιό μου ΑΦΟΥ πήρα την 120i???
Το συγκεκριμένο τόπικ δε το ξεκίνησα εγώ. Προήλθε από διάσπαση και συγκεκριμένα σχόλιό σου στο προηγούμενο τόπικ. Άρα είναι ξεκάθαρο ότι με προκαλείς, αλλά στη παγίδα σου δε θα πέσω.
Επίσης αν κοιτάξεις λίγο πίσω...περιμένω απαντήσεις για πολλά ερωτήματά μου που αφορούν επιχειρήματά σου τα οποία παραθέτεις χωρίς να στηρίζεις.
Παντως οι ειρωνειες σε προσωπικο επιπεδο καθε αλλο παρα τιμουν τους γραφοντες των.
Διαβασα αρκετες σελιδες και διαπιστωσα οτι ορισμενοι προκαλουν τον ΝΙΚΟ120i ειτε
με προσβλητικες ειρωνειες ειτε καταμουτρα και ο ιδιος με αξιοζηλευτη υπομονη
απανταει με επιχειρηματα και ευγενεια.
Αυτο λεει κατι ευτυχως για ορισμενα μελη του φορουμ οχι μονο τον νικο αλλα και αλλους ειτε οδηγουν VW ειτε BMW!Ακριβώς...αλλά δε με απασχολεί και πολύ. Δε χαλιέμαι δηλαδή καθόλου, κουβέντα κάνουμε και μου αρέσει, άλλοι το βλέπουν πολύ περισσότερο σαν μια νίκη (προσωπική ή μη).
Έχω μάθει γενικότερα να συζητώ με επιχειρήματα και αποδείξεις, πάντα ακούγοντας την συνομιλητή μου και πάντα με ψυχραιμία, υπομονή και ηρεμία. Άλλωστε, δε μπορούμε να έχουμε πάντα δίκιο...λάθη κάνουμε, άνθρωποι είμαστε, το θέμα είναι μερικοί πως τα εκφράζουν.
Ποιο ειναι καλοζυγισμενο?Το 120i?Με το 50/50?
Όχι μόνο το 120i...αλλά όλα τα BMW καθώς και τα πισωκίνητα Mazda έχουν 50/50.
Σωστός Ratanplan!!! +1000000
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
και ναι όλο αυτο ξεκινησε οταν εσύ νικος120 ειχες πει ΟΤΙ Η 120 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟ GTI και μάλιστα τοτε ειχες φάει ουκ ολίγες μούτζες (8υμάμαι κι ο krus σου είχε ρίξει μια).
Μπορείς σε παρακαλώ να βρεις αυτό το σχόλιό μου ΑΦΟΥ πήρα την 120i???
επειδή 8α παιδευτώ για να το βρω και 8α χάσω χρονο,μολις το βρω και στο δείξω θα βγεις δημόσια να πεις ότι λες μπαρούφες και αερολογίες?
δεν πρέπει να εχεις πρόβλημα με αυτο μιας και εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ το εκανες σωστά?
κάτι για εμπά8ειες που ελεγα πριν. πχ στο BMW vs AUDI viewtopic.php?f=15&t=30353&st=0&sk=t&sd=a δεν εχω ουτε ένα ποστ (για να μην πω οτι δεν το διαβασα καν).διοτι ούτε η μια εταιρεία με ενδιαφερει ούτε η αλλη.τι να μπω να κάνω?
@ MICZ
οταν μιλαμε για αποτελεσματικοτητα ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ (οπως λεει το τοπικ) η bmw ειναι το καροτσάκι. ευχαριστημένος?
-
Τι γινεται ρε παιδια εδω περα , ειπα να κανω ενα διαλλειμα στη δουλεια κ μπερδευτηκα μ αυτα που διαβασα , αλλα κ τις μαχες μεταξυ bmw vs vw η αναποδα...τεσπα take care everybody
-
Νομίζω οτι φτάνει τόσο
Y.Γ Αν οι μπηχτές και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταφερθούν στο άλλο θέμα, θα σβήνονται.[mod mirage] -
Ντου απο παντου...
Τσικουλατα τσικιτα τσικι τσικι τα...
Καροτσια και οδηγοι γινατε ολοι κολλητοι...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...και οχι δεν ειμαι οφ τοπικ αφου δεν υπαρχει πλεον θεμα αλλα το μακρυ και το κοντο του καθενος...
Βmw 120i vs Golf GTi σε κλειστο ορεινό στροφιλίκι