-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα κάνουμε μία ανά βδομάδα;ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
-
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (436-338 πΧ)
Πιστεύω να σας απάντησα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
(για να μη χαλιέται ο μονίμως αγανακτών 'μαυρούκος' και να μην προσβάλλονται τα χρηστά του ήθη)
Ποιός είναι ο μαυρούκος στον οποίο αναφέρεσαι;
Μην ψάχνεις μακριά. Όποιος θίγει τους συναδέλφους του ανωτέρω κυρίου, καταδικάζεται ως φασίστας. Δεν θα τα βάψουμε όμως και μαύρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(για να μη χαλιέται ο μονίμως αγανακτών 'μαυρούκος' και να μην προσβάλλονται τα χρηστά του ήθη)
Μην ψάχνεις μακριά. Όποιος θίγει τους συναδέλφους του ανωτέρω κυρίου, καταδικάζεται ως φασίστας. Δεν θα τα βάψουμε όμως και μαύρα.
Eλα ρε μαυρούκο, μη χαλιέσαι πρωινιάτικο! Κοίτα τι σου'χω:
Ντάξει τώρα;; στάνιαρες;;
Υ.Γ ε, όχι και 'θίγει'. Μη δίνεις τόσο πολύ αξία στον εαυτό σου. Δε λέει!!
-
Καλά, μη συγχύζεσαι. Δεν θα αποδώσεις καλά στο ιδιαίτερο.
edit: ορθωγραφηκό
-
TRAV, δεν είναι καλύτερα να αφήσεις τις 'μπηχτές'?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, μη συγχίζεσαι. Δεν θα αποδώσεις καλά στο ιδιαίτερο.τσ τσ τσ..δεν κάνω ιδιαίτερα μαυρούλη, διότι δεν έχω ανάγκη να κάνω ιδιαίτερα.
Τα καταφέρνω και παίρνω ένα τριαντάφυλλο στη γυναίκα μου, του Αγ. Βαλεντίνου χωρίς έξτρα έσοδα και ας μου κοστίζει το αστρονομικό ποσό των 5 ευρώ...Αντερστάντ;;
Τη σύγχυση που την είδες;;
-
TRAV, σταματάς εδώ σε παρακαλώ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
TRAV, δεν είναι καλύτερα να αφήσεις τις 'μπηχτές'?μπα, όχι αυτή τη φορά.
Εάν βεβαίως κρίνεις ότι πρέπει να διαγραφεί κάτι, κανένα πρόβλημα, το'χω ξαναπεί , και το εννοώ βεβαίως
εδιτ: άλλος πρέπει να σταματήσει. Εγώ φταίω εάν δημοσιοποιεί τα προσωπικά του;;
-
Όλη η αλήθεια στην προηγούμενη σελίδα κι ας βγάλει καθένας συμπεράσματα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλη η αλήθεια στην προηγούμενη σελίδα κι ας βγάλει καθένας συμπεράσματα.έεεεεεεεετσι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτός ο ΤΑΓΟΣ της εκκλησίας, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ???...και ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ κιόλας???
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Αυτός ο ΤΡΑΓΟΣ της εκκλησίας, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ???...και ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ κιόλας???
Ξέρω κι εγώ;; είδες εξέδρα και ανέβηκε...πώς λέμε 'ειδα φως και μπήκα', 'όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη' κάπως έτσι...
-
ΑΑΑΑΑΑ...λέω και εγώ μήπως υπονοούσε κάτι για την επανάσταση...
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑ...λέω και εγώ μήπως υπονοούσε κάτι για την επανάσταση...μπα όχι για επανάσταση, για καμια ...'στάση' ίσως. Παίζει αυτό το ενδεχόμενο
-
Αν ποτέ άλλαζα επάγγελμα θα πήγαινα να γίνω σταθμάρχης σε μονή για να συντονίζω τα τρενάκια.
Μιλάμε για ασύλληπτο χρήμα!!! -
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ (436-338 πΧ)
Πιστεύω να σας απάντησα...
Παρακαλω να αποσταλει σαν mail σε ολους τους φιλους και τους γνωστους σας και να επικολληθει σε ολες τις θεματικες ενοτητες.
-
δαμπλ ποστ
-
Ο χρήστης poeallan έγραψε:
...............Ωπ! Καλως τον ομικρονε. Και αντίο.
-
Αυτός ο ΤΑΓΟΣ της εκκλησίας, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ???...και ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ κιόλας???
ειναι κατασκοπος των εβραιοκινεζοκαπιταλιστομασωνοκινουμενων μογγολων
Να καταργηθουν οι παρελασεις;