-
τωρα που βλεπω τις καταναλωσεις της φαμπιατου και για το 120 ισως αυτο να αληθευει...
σιγουρα ομως θελει ανοιγμα ο κινητηρας...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
13-14?
11,1 τελικά.... Πάλι καλά... Τωρα με τον καινουργιο δρόμο στη Λαμία καίω λίγο παραπάνω...
Πόση ωριαία τελική είχες. Το 210 είναι κορυφή το ξέρω αλλά με πόσο πήγαινες κατά μέσο όρο.
Αν η τιμή είναι περί τα 140 χιλιόμετρα την ώρα και πάνω τότε καλή η κατανάλωση.
130 μέσο όρο γιατί στη Λαμία και με τα τουνελ δεν τρέχουμε. Ουτε πιο κάτω μέχρι τις Ράχες
Απλώς είναι από Σείριο και πέρα
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Fiat Bravo 120hpΠατρα-Αθηνα-Πατρα...μεση καταναλωση 8,4lt/100km!!
Οι ταχυτητες κυμαινονταν...
Πατρα-Κορινθος 110-120km/h
Κορινθος-Αθηνα 140-150km/h
Τα ιδια και στο γυρισμο περιπου..σαν πολλα δεν ειναι??τα 140-150 δεν τα λες λίγα όμως....
-
Άνοιγμα και συνήθεια στο φάσμα λειτουργίας του... Θα δείξει.
Με το 307 μου, Λίμνη Πλαστήρα και πέριξ, σύνολο 800τοσα χλμ, 7,7 μέση. Ταχύτητες 140 στην εθνική, Τέμπη-Πλαταμώνα με όρια +10, επαρχιακούς όσο μου επέτρεπε το ομιλών esp (αν και 1-2 φορές το άφησα στο ξενοδοχείο και βγήκα για εξερεύνηση )
-
Αθηνα - Λουτρακι, 11,1 με 160+ συνεχως σε ΑΟ και εθνικη.
ειδαμε και 200 2 φορες.η μεγαλυτερη καταναλωση που εχω μετρησει ποτε ειναι.
στα 200 καιει 19-21, και το gps δειχνει 194.
-
Αθήνα - Αμαλιάδα (με στάση στο Ρίο) και πίσω (με στάση στην Πάτρα): 680 χλμ. Μέση κατανάλωση: 10,9λτ/100χλμ. Μέση ωριαία ταχύτητα: 107 χλμ/ώρα
Σκάφος: Merc E200 Kompressor (163bhp) manual.
-
Μετά από 79 σελίδες τι βγήκε; Υπάρχει κάπου ένας συγκεντρωτικός πίνακας με μοντέλα και καταναλώσεις κατά περίπτωση ή απλά κοιτάμε στο spritmonitor? Το νόημα όμως είναι να έχουμε ελληνικές καταναλώσεις.
-
-
Αθηνα-Καρδιτσα με επιστροφη και περιξ βολτες,συνολικα 680χλμ με μεση καταναλωση 7.9lt/100km και μση ωριαια ταχυτητα 91.4χλμ/ωρα με Renault clio 1.2 TCE
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Αθηνα-Καρδιτσα με επιστροφη και περιξ βολτες,συνολικα 680χλμ με μεση καταναλωση 7.9lt/100km και μση ωριαια ταχυτητα 91.4χλμ/ωρα με Renault clio 1.2 TCEνομιζω καλη καταναλωση..
-
Audi S3---->9,2lt/100km (μ.ω.τ. 93km/h)
Astra OPC---->8,4lt/100km (μ.ω.τ. 99km/h)
Πατρα-Πυργος και τουμπαλιν..με πολυ προσπαθεια, πιο κατω δεν πανε!
Αν το προσπαθησεις παντως..μπορουν κι αυτα να κινηθουν (σχετικα)οικονομικα τελικα.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Αν το προσπαθησεις παντως..μπορουν κι αυτα να κινηθουν (σχετικα)οικονομικα τελικα.Με αρκετη προσπαθεια φανταζομαι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Αθηνα-Καρδιτσα με επιστροφη και περιξ βολτες,συνολικα 680χλμ με μεση καταναλωση 7.9lt/100km και μση ωριαια ταχυτητα 91.4χλμ/ωρα με Renault clio 1.2 TCE
νομιζω καλη καταναλωση..
πολλά μου φαίνονται εμένα. πόσα άτομα- αποσκευές;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με το 307 μου, Λίμνη Πλαστήρα και πέριξ, σύνολο 800τοσα χλμ, 7,7 μέση. Ταχύτητες 140 στην εθνική, Τέμπη-Πλαταμώνα με όρια +10, επαρχιακούς όσο μου επέτρεπε το ομιλών esp (αν και 1-2 φορές το άφησα στο ξενοδοχείο και βγήκα για εξερεύνηση )Σε έσκισα.
122 χλμ πόλη (χωρίς κίνηση και η διαδρομή για τη συνάντηση της Πέμπτης) + 280 χλμ Θεσσαλονίκη-Καϊμακτσαλάν (1:40 πήγαινε, επιστροφή είχε στάση για φαγητό) 7,3 λτρ/100χλμ. Για Καϊμακ (με επιστροφή) συνήθως είναι στο 7,1-7,2. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
νομιζω καλη καταναλωση..
Κοίτα τη μέση ταχύτητα, δεν πήγαινε σιγά.
-
106 rallye 16v
καλαμάτα αθήνα ... χαλαρά .... 6,0λτ/100χμλ
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
106 rallye 16vκαλαμάτα αθήνα ... χαλαρά .... 6,0λτ/100χμλ
Αυτός ο 16βάλβιδος της PSA είναι απ τους καλύτερους 1600άρηδες all around κινητήρες που έχουν βγεί, imho
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
νομιζω καλη καταναλωση..
Κοίτα τη μέση ταχύτητα, δεν πήγαινε σιγά.
δεν εχει παει ποτε με το ροζμομπιλ τοσο σβελτα...ειναι φυσιολογικο...
-
το ροζμομπιλ στα χερια του father καιει κατω απο 7l/1000
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το ροζμομπιλ στα χερια του father καιει κατω απο 7l/1000για ποσα ζωντανα αλογα?
παντως η καταναλωση του κλιο ειναι καλη αν ειναι αυτη οντως!
Έρευνα Κατανάλωσης