-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δυσαρεστα νεα...πηγα το S3 στη Δελτα Καρ για μια αλλαγη λαδιων(τι το ηθελα ο μ@λ@κ@ς ), το αφηνω...και μετα απο 10 λεπτα με παιρνουν και μου λενε οτι το τρακαραν στο συνεργειο!Φαναρι,προφυλακτηρας, φτερο απο την εμπρος δεξια γωνια..καποιο παιδι δεν προσεξε λεει..
Θα αντικατασταθουν πληρως με καινουρια ανταλλακτικα μοπυ υποσχεθηκαν.(ας το ελπισουμε )Τες πα..εξυπηρετικοι ηταν, μου εδωσαν οχημα αντικαταστασης.(Α3 1.8Τ 5πορτο )
Επισης μου ειπαν οτι η αλλαγη λαδιων δεν θα χρεωθει.(ελπιζω να το θυμουνται οταν θα παω να το παρω )Εύκολα μπορεί να γίνει τέτοια ζημιά, ακόμα και μέσα στο συνεργείο.
Θυμάσαι km όταν το παρέδωσες;Πάντως, έχεις τουλχ πολύ καλή αντιμετώπιση...
-
Ναι Χρηστο θυμαμαι..6.200 περιπου ηταν..δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι να το παρουν και να το κυκλοφορουν στην Πατρα..δεν ειναι και το πιο διακριτικο χρωμα!
-
Ναι Χρηστο θυμαμαι..6.200 περιπου ηταν..δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζοι να το παρουν και να το κυκλοφορουν στην Πατρα..δεν ειναι και το πιο διακριτικο χρωμα!Τσέκαρέ τα όταν το παραλάβεις...
Αν και είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος και να μ@@θεί στις βόλτες.
Νομίζεις αυτοί δε φοβούνται πιθανότητα τρακαρίσματος ή ατυχήμτος;
Και το κόστος της επιδιόρθωσης είναι μεγάλο, όπως και να έχει. Ακόμα και στην περίπτωσή σου, που θα αλλαχθούν 3 κομμάτια ουσιαστικά. (εκτός και αν κάποιο γίνει φανοποιείο) -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ακόμα και στην περίπτωσή σου, που θα αλλαχθούν 3 κομμάτια ουσιαστικά. (εκτός και αν κάποιο γίνει φανοποιείο)αυτο προσπαθω να αποφυγω...
-
Mητς, βγάλε και τπτ φωτό αν μπορείς της ζημιάς (αν γίνεται να περαστεί και στο ιστορικό του αμαξιού) ώστε σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης να μην ψάχνεσαι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mητς, βγάλε και τπτ φωτό αν μπορείς της ζημιάς (αν γίνεται να περαστεί και στο ιστορικό του αμαξιού) ώστε σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης να μην ψάχνεσαι...Καλή ιδέα. Να σου δώσουν ένα χαρτί που να γράφει τι έγινε.
-
αμοττ παρτους τα βρακια γιατι ειναι τραγικοι...
-
Εγώ νομίζω πως σου το έκαναν ένα τεστ ντραιβ και σου την έκαναν την δουλειά.Ρήμαξε τους μην τους αφήσεις...
-
Ε, ας μη γινόμαστε και υπερβολικοί....
Μπορεί να έχει συμβεί το οτιδήποτε, αλλά λές να μην έχουν ξαναοδηγήσει S3 εκεί μέσα...;;; -
Πολυ χαλαρο σε βλεπω ρε συ Αμοτ.
Φωτογραφιες τη ζημια του αυτοκινητου και υπευθηνη δηλωση για το τι εγινε, φυσικα καινουργια ανταλακτικα και οχι φαναρτζοδουλιες και στοκους.
Ειναι πολυ ευκολο να γινει μαλακια μεσα στο συνεργειο.
-
Το R10 TDI δείχνει τα δόντια του στην πίστα και τη φετινή χρονιά.
http://www.fourtitude.com/news/publish/ ... 3809.shtml
-
-
Καινούργιο 7αρι S-Tronic με αντοχή έως 550Nm.
-
-
Λεπτομέρειες για το νέο 7τάχυτο S-tronic
http://www.fourtitude.com/news/publish/ ... 3842.shtml -
Ακόμα και στην περίπτωσή σου, που θα αλλαχθούν 3 κομμάτια ουσιαστικά. (εκτός και αν κάποιο γίνει φανοποιείο)
αυτο προσπαθω να αποφυγω...
Τελικά τι έγινε; Επισκευάστηκε σωστά το αυτοκίνητο; Το βάψιμο ήταν στα ίδια επίπεδα με το εργοστασιακό; Διακρίνεται ότι έχει επισκευαστεί;
-
Ολα καλα με το αμαξι το πηρα μετα απο 15 συνολικα ημερες.Φαινεται πως ολα εγιναν οπως επρεπε και το αποτελεσμα ειναι(τουλαχιστον οσο μπορω να διακρινω συγκρινοντας το και με την αλλη πλευρα του αυτοκινητου) τελειο!
Το θεμα ειναι πως μου ειχαν πει για Τεταρτη-Πεμπτη, τελικα με πηραν την Παρασκευη και μου ειπαν 3μιση να ειμαι εκει, ημουνα 4 και τοτε εβαλαν το αμαξι μεσα για αλλαγη λαδιων!!
Καλα τους λεω..15 μερες που το αμαξι σκονιζοταν, δεν μπορουσατε να κανετε την αλλαγη λαδιων που ειχα ζητησει?? Το φανοποιειο ειναι 20 μετρα απο το συνεργειο..τι φοβοσασταν μηπως το χτυπησετε??
*Παντως υπηρχαν εκεινη την ωρα στο συνεργειο που περιμενα διαφοροι που ειχαν πολλα παραπονα με αποτελεσμα φωνες-τσακωμους μεταξυ πελατων-υπαλληλων σε σχεση με εγγυησεις,εργασιες στο αμαξι τους κλπ.Η αντιμετωπιση τους απο το προσωπικο παντως, ηταν αθλια!
-
15 μερες πηγε η επισκευη?
-
1 εβδομαδα+ να ερθουν τα ανταλλακτικα και 5 εργασιμες για να τοποθετηθουν!
-
καλα παει και αυτη η αντιπροσωπεια...κατι μου θυμιζει...κατι μου θυμιζει...
αντε κιαλλο κακο να μη σας βρει..
AUDI FORUM