-
Προτιμώ τα σκάφη ...γίνονται και ωραία πάρτυ εκεί μέσα στα αμάξια δεν χωράς
-
-
wow.. σαν εκθεση ειναι.. ωραιο ειναι να συνδυασει κανεις ενα ταξιδακι εκει με το gp!
-
Ας ποστάρει καμιά φωτογραφία και ο adis4gr που έχει επισκεφτεί εις διπλούν τον φορολογικό παράδεισο για να πραγματοποιήσει ορισμένες χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
ωραια γιωτ.
Αραγε χρησιμοποιουνται και αυτα για το σκοπο που φτιαχτηκαν η εχουν και αυτα
την τυχη των αυτοκινητων των ιδιοκτητων τους ?(ρητορικο και αυτο)....
Ρητορικα παντα, οταν δεν τα εχουν στο μοντε καρλο, τα εχουν στην Κυνοσουρα και στο περασμα και κανουν τους λαντζερηδες για τροφοεφοδια στα πλοια. Αυτα που εχουν και πισινα επανω, την αδειαζουν, και εκει τους δινουν τα καραβια τα sludges και τα πανε για ανακυκλωση. Οταν δεν εχει βαπορια στην ραδα, αυτα τα μικρα κρενακια που εχουν ( μην τα βλεπεις ετσι μικρα ) κανουν εξκαφες για εκβαθηνσεις στο λιμανι.
Και οταν εχει κακοκαιρια τα δινουν στον τσαβλιρη και κανουν τις σωστρες αν παει κατι στραβα...
Ασε μας ρε MANGO....
Ετσι απο περιεργια, θελω σε παρακαλω με ενα ΠΜ για να μην χαλασουμε και το θεμα ( αν και κανεις φιλοτιμες προσπαθειες ) να μου πεις κατα την προσωπικη σου αποψη ποια ειναι η χρηση των σκαφων αυτων... Α και επισης ( αν θες φυσικα ) ποια ειναι η τυχη ενος supercar απο τον ιδιωκτητη τους...
Δεν θα απορουσα αν μου ελεγε καποιος οτι τα περισσοτερα αυτοκινητα απο αυτα ανηκουν
σε ανθρωπους του επιπεδου παρις χιλτον....Προφανος τοσες επαφες και σχεσεις εχεις με κοσμο τετοιου επιπεδου για αυτο και πιστευεις οτι οι περισσοτεροι ειναι σαν και αυτο το κολοπαιδο το οποιο αν εχεις ασχοληθει ειναι η εξαιρεση στον κανονα. Ψαξε λιγο και ενημερωσου για την αδερφη της για παραδειγμα και θα δεις τεραστια διαφορα...
Και αν καποια στιγμη ( που στο ευχομαι ) κανεις παρεα με καποιους οι οποιοι εχουν σκαφος και φερραρι, να τους πεις καταμουτρα οτι εγω εσας που εχετε φερραρι και σκαφος σας θεωρω επιπεδου παρις χιλτον....
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Ας ποστάρει καμιά φωτογραφία και ο adis4gr που έχει επισκεφτεί εις διπλούν τον φορολογικό παράδεισο για να πραγματοποιήσει ορισμένες χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες!-1 δε με κοψε να παρω φωτο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ας ποστάρει καμιά φωτογραφία και ο adis4gr που έχει επισκεφτεί εις διπλούν τον φορολογικό παράδεισο για να πραγματοποιήσει ορισμένες χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες!
-1 δε με κοψε να παρω φωτο...
Τέτοια πράγματα δεν τα αφήνουν έτσι...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
-1 δε με κοψε να παρω φωτο...
Τέτοια πράγματα δεν τα αφήνουν έτσι...
οποιος βρεθει στη νοτιο γαλλια αξιζει να παει μια βολτα απο το μονακο...καλα κανει ο γιωργος και τα βαζει!
η θεση μου ειναι οτι αμα δεν τα εχω οδηγησει δυσκολο να κατσω να ασχοληθω πανω απο 3 λεπτα..
-
-
Κ φανταστειτε να παει να παρκαρει ο κλασσικος ηλιθιος ελληνας που σταματαει μονο οταν χτυπησει τον μπροστινο/πισινο του...
-
-
Εδω κατω παντως στα Εμιρατα εχουμε δρομους 4 - 5 λωριδες + ΛΕΑ (ακομα και εντος πολεως) και εχεις την ευκαιρια να ξεκαπνισεις τα μπουζι ακομα και στην καθημερινοτητα σου (πηγαινοντας στη δουλεια ας πουμε!!! Στο Μονακο ποσο ευκολο ειναι να βρεις τμημα δρομου να πιασεις τα 200 χλμ και να το χαρεις και λιγο το οχημα!!!!! Προσωπικα πιανω ακομα και 180 χλμ μεταξυ φαναριων!!! αν μου ερθει εμπνευσις!!!! λεμε τωρα......
-
Ε ναι στο Μονακό είναι ο ένας πάνω στον άλλο, γνωστό αυτό.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εδω κατω παντως στα Εμιρατα εχουμε δρομους 4 - 5 λωριδες + ΛΕΑ (ακομα και εντος πολεως) και εχεις την ευκαιρια να ξεκαπνισεις τα μπουζι ακομα και στην καθημερινοτητα σου (πηγαινοντας στη δουλεια ας πουμε!!! Στο Μονακο ποσο ευκολο ειναι να βρεις τμημα δρομου να πιασεις τα 200 χλμ και να το χαρεις και λιγο το οχημα!!!!! Προσωπικα πιανω ακομα και 180 χλμ μεταξυ φαναριων!!! αν μου ερθει εμπνευσις!!!! λεμε τωρα......H Διαδρομη απο Μονακο προς Ιταλια ( με τα πολλα τουνελ ) οταν πλεον βγεις ομως απο το μοντε καρλο - μονακο επι της εθνικης ειναι πολυ ωραιος δρομος! Και στροφες και ευθειες ( οχι πολυ μεγαλες σε χιλιομετρα ομως ) και πολλα τουνελ και πολυ καλη θεα απο ψηλα!!! Και επειτα μην ξεχνας οτι εκει κοντα ( σχετικα κοντα ) ειναι και η θρυλικη διαδρομη Col de turini ( δες το 1ο επεισοδιο της 10 season του Top gear. Εκει φαινεται λιγο απο το κοματι της εθνικης με τα τουνελ που σου λεω και φυσικα το col de turini )
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Κ φανταστειτε να παει να παρκαρει ο κλασσικος ηλιθιος ελληνας που σταματαει μονο οταν χτυπησει τον μπροστινο/πισινο του...Αγαπητέ μου σ΄αυτό κάνεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Ο Έλληνας σ' αυτό είναι του νηπιαγωγείου... πέρνα μια βόλτα από Παρίσι μεριά και θα καταλάβεις τι σημαίνει παρκάρω δια της επαφής ή ακόμα καλύτερα δια του σπρωξίματος
Ακόμα και αν η θέση είναι 4 μέτρα μήκος και το αμάξι 4+ είναι ικανός ο οδηγός να το σπρώξει για να χωρέσει. Αυτό γίνεται είτε είναι παρκαρισμένο Fiat Punto πίσω, είτε S-Class
Είναι άλλωστε γνωστό ότι στο Παρίσι ΔΕΝ αφήνεις ταχύτητα στο κιβώτιο, παρά μόνο χειρόφρενο, για να είναι πιο εύκολο και λιγότερο βλαβερό το σπρώξιμο
-
+1000
Ομοίως και στην Ιταλία η διαδικασία της στάθμευσης γίνεται όπως στο Παρίσι!
Μια χαρά είμαστε εδώ στην Ελλάδα( αν εξαιρέσεις τις πυκνοκατοικημένες περιοχές της Πρωτεύουσας) -
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Εδω κατω παντως στα Εμιρατα εχουμε δρομους 4 - 5 λωριδες + ΛΕΑ (ακομα και εντος πολεως) και εχεις την ευκαιρια να ξεκαπνισεις τα μπουζι ακομα και στην καθημερινοτητα σου (πηγαινοντας στη δουλεια ας πουμε!!! Στο Μονακο ποσο ευκολο ειναι να βρεις τμημα δρομου να πιασεις τα 200 χλμ και να το χαρεις και λιγο το οχημα!!!!! Προσωπικα πιανω ακομα και 180 χλμ μεταξυ φαναριων!!! αν μου ερθει εμπνευσις!!!! λεμε τωρα......
H Διαδρομη απο Μονακο προς Ιταλια ( με τα πολλα τουνελ ) οταν πλεον βγεις ομως απο το μοντε καρλο - μονακο επι της εθνικης ειναι πολυ ωραιος δρομος! Και στροφες και ευθειες ( οχι πολυ μεγαλες σε χιλιομετρα ομως ) και πολλα τουνελ και πολυ καλη θεα απο ψηλα!!! Και επειτα μην ξεχνας οτι εκει κοντα ( σχετικα κοντα ) ειναι και η θρυλικη διαδρομη Col de turini ( δες το 1ο επεισοδιο της 10 season του Top gear. Εκει φαινεται λιγο απο το κοματι της εθνικης με τα τουνελ που σου λεω και φυσικα το col de turini )
Σωστα ολο αυτο σαν δυνατοτητα, αλλα δεν νομιζω να χρησιμοποιει καποιος αυτη την διαδρομη πηγαινοντας στη δουλεια του!!! (δλδ στην καθημερινοτητα του). Θα χασει χρονο για να βρεθει σε αυτο το μερος.... Εγω αναφερομαι στην δυνατοτητα σου να βγεις απο το δρομο του σπιτιου σου και στον κεντρικο που μπαινεις να μπορεις να κανεις 3-4 χλμ χωρις φαναρι με 3-4 λωριδες και να ξεκπνισεις και τα μπουζι!!!! αν κανεις κεφι...., ασε που για να μην βαζουν φαναρια σε μερικες διασταυρωσεις εχουν στρογγυλη πλατεια οποτε δοκιμαζεις και κρατηματα....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
[
Είναι άλλωστε γνωστό ότι στο Παρίσι ΔΕΝ αφήνεις ταχύτητα στο κιβώτιο, παρά μόνο χειρόφρενο, για να είναι πιο εύκολο και λιγότερο βλαβερό το σπρώξιμοΜηπως αναποδα;Βαζεις ταχυτητα και οχι χειροφρενο για να εχει περιθωριο να κινηθει το αμαξι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[
Είναι άλλωστε γνωστό ότι στο Παρίσι ΔΕΝ αφήνεις ταχύτητα στο κιβώτιο, παρά μόνο χειρόφρενο, για να είναι πιο εύκολο και λιγότερο βλαβερό το σπρώξιμοΜηπως αναποδα;Βαζεις ταχυτητα και οχι χειροφρενο για να εχει περιθωριο να κινηθει το αμαξι.
Ίσως έχεις δίκιο... δε θυμάμαι καλά το συνδυασμό. Είμαι σίγουρος απλά ότι δε βάζεις το ένα από τα δύο για να κινείται πιο εύκολα το αυτοκίνητο με λιγότερες φθορές.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[
Μονακό