-
Έχει κανένας καμιά τετράδα 205/55/16 που να μην τα χρειάζεται, για να τα βάλω στην πίστα; Προτιμώ από Θεσσαλονίκη... Έστω, μια κοντινή διάσταση.
-
Έχει κανένας καμιά τετράδα 205/55/16 που να μην τα χρειάζεται, για να τα βάλω στην πίστα; Προτιμώ από Θεσσαλονίκη... Έστω, μια κοντινή διάσταση.
-
-
175/65/14...αλλά τα άφησα στον λαστιχά σου...
-
Φίλε μου δεν μου κάνουν...
-
έχω κάτι μπρίτζεστον RE540 195 55 15 που τα είχα χαράξει και έτρεξα το προπέρσυνο δεθ.δεν κάνουν για σέρρες όμως , γιατί είναι σχετικά μαλακά και σε 20 γύρους θα χαλάσουν...150 ευρό αμα τα θές πές μου.
-
θα στα χάριζα , αλλα οι καιροί είναι δύσκολοι...
-
Φιλε drdino με τι αυτοκινητο θα τρεξεις?
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
έχω κάτι μπρίτζεστον RE540 195 55 15 που τα είχα χαράξει και έτρεξα το προπέρσυνο δεθ.δεν κάνουν για σέρρες όμως , γιατί είναι σχετικά μαλακά και σε 20 γύρους θα χαλάσουν...150 ευρό αμα τα θές πές μου.Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, αλλά θα θελα να βγάλουν μια μέρα τουλάχιστον...
-
Μωρέ εγώ να τα πάρω, ζάντες να τα βάλω δεν έχω.
-
εχω κατι λαστιχα 185-55-15 και ζαντες 4χ100 αν θες μου λες.αν θες μονο τα λαστιχα παλι οκ.παρε το κινητο μου απο τον Αντρέα αν ειναι.
-
γιατί Κωνσταντίνε δεν πας στον λαστιχά σου να πάρεις καμιά τετράδα παλιά ξεραμένα λάστιχα?
όλο κ κάτι θα υπάρχει στα πεταμένα για να το βάλεις στην πίστα...ψάξε κ σε άλλους λαστιχάδες...
αυτοί να τα ξεφορτωθούν θέλουν...τα παλιά τί τα κάνεις? που τα πετάς?
-
dimitrios, τα λάστιχα σε τι κατάσταση είναι; Τιμή;
Πέτρο, έψαξα σε 2 και δεν είχαν τπτ στην διάσταση που θέλω. Και εγώ τέτοια ακριβώς ψάχνω. Από βδομάδα θα πάρω σβάρνα τους λαστιχάδες... Στην χειρότερη, θα μπω με την παλια μου 4αδα πιστας, απλά θα βγάλουν λίγους γύρους...
-
-
Κανείς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
dimitrios, τα λάστιχα σε τι κατάσταση είναι; Τιμή;Πέτρο, έψαξα σε 2 και δεν είχαν τπτ στην διάσταση που θέλω. Και εγώ τέτοια ακριβώς ψάχνω. Από βδομάδα θα πάρω σβάρνα τους λαστιχάδες... Στην χειρότερη, θα μπω με την παλια μου 4αδα πιστας, απλά θα βγάλουν λίγους γύρους...
ελα,στα δινω 40 ευρώ.
τα 2 ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
απλα πρεπει να πας να τα παρεις με τις ζαντες,να τα ξεζανταρεις και να μου επιστρεψεις τις ζαντες.
σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα δεν πολυμπαινω πια στο φορουμ,ειχε και την αναβαθμιση....
-
εχω και εγω μια τετραδα
Τα κρατησα για να μπω πιστα αλλα μαλλον θα αργησω να το κανω και δεν εχω χωρο
Τα 2 εχουν παρα πολυ ψωμι πανω,απλα απο κατι χειροφρενα εχουν τετραγωνιστει σε ενα σημειο και χτυπανε,αλλα φανταζομαι και εσυ για την πιστα τα θελεις
Τα αλλα ειναι στο δεικτη φθορας απο τακουνι
Ολη την τετραδα 20 Ε -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Πέτρο, έψαξα σε 2 και δεν είχαν τπτ στην διάσταση που θέλω. Και εγώ τέτοια ακριβώς ψάχνω. Από βδομάδα θα πάρω σβάρνα τους λαστιχάδες... Στην χειρότερη, θα μπω με την παλια μου 4αδα πιστας, απλά θα βγάλουν λίγους γύρους...
ελα,στα δινω 40 ευρώ.
απλα πρεπει να πας να τα παρεις με τις ζαντες,να τα ξεζανταρεις και να μου επιστρεψεις τις ζαντες.
σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα δεν πολυμπαινω πια στο φορουμ,ειχε και την αναβαθμιση....
Ξεζαντάριστα δεν μπορείς να μου τα δώσεις, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ελα,στα δινω 40 ευρώ.
Ξεζαντάριστα δεν μπορείς να μου τα δώσεις, ε;
Δυσκολα φιλε μου,βρισκομαι στο εξωτερικο.πρεπει να πας μονος σου για να κανεις αυτη τη δουλεια..
-
Φίλε μου, έχω εγώ μια 4άδα michelin 195/60/15 με περιπου 10-12000 Κμ. Μπορώ να σου τα δώσω 80 ευρώ αν ενδιαφέρεσαι. Θα τα έβαζα άνετα στο αυτοκίνητο μου, απλά θα βάλω ζάντες άλλης διάστασης και θα μου μείνουν. Έχουν πολύ ψωμί ακόμα.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 4 ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ