-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οφείλω φυσικά να παρατηρήσω πως οι εκάστοτε admins τουτου του φόρουμ διακατέχονται απο φιλογαλλικά αισθήματα, εξού και η αναγόρευση σε mod των Σαρκοζικών drdino και Mirage. Μετά σου λέει αξιοκρατία Πιστεύω πως πρέπει να γίνει ο Pasxos super mod για να κρατηθούν οι ισσοροπίες... μην ξεκινήσει καμία ανταρσία απο μέρους των Gruppo-isti...
τότε να κάνουν κ εμένα,τον tazio και τον random...
Αν γίνει αυτό εγώ αποχωρώ.
Κι αν αυτό δε σας τρομάζει, τότε υπάρχει και η MkII:
Αν γίνει αυτό εγώ θα είμαι στο forum 24/7.
Αν γίνει αυτό θα 'σε αποχωρήσουν'.
-
Βασικά, καλημέρα σας.
(Να μην ξεχνιόμαστε...) -
καλημεεεεεεεεερααααααααααααααα....
το φορουμ εχει μπει επισημα στο γυψο απο χθες...
-
Έπρεπε να τους ελέγξουμε κολλητέ. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να τους εντάξουμε στο σύστημα!
-
Σήμερα έχει καμία απεργία σε ΜΜΜ;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σήμερα έχει καμία απεργία σε ΜΜΜ;Μετρό μέχρι τις 5 μμ....
Μπορεί και τίποτα άλλο. Μπές στον ΟΑΣΑ να δείς. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έπρεπε να τους ελέγξουμε κολλητέ. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να τους εντάξουμε στο σύστημα!σας μιλαει ο ελευθερος ραδιοφωνικος σταθμος 4Τ φορουμ...μην υποτασσεστε στον φανφαρονο mirage και στον γερμανοτσολια (307=γκολφ) ντινο...
Τώρα να σου πετάξω ένα edit να στανιάρεις;
[mod drdino] -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τελικά Ντίνο... ο Ομικρόνε είχε δίκιογλύψε γλύψε έγινες moderator κουφάλα
Οφείλω φυσικά να παρατηρήσω πως οι εκάστοτε admins τουτου του φόρουμ διακατέχονται απο φιλογαλλικά αισθήματα, εξού και η αναγόρευση σε mod των Σαρκοζικών drdino και Mirage. Μετά σου λέει αξιοκρατία Πιστεύω πως πρέπει να γίνει ο Pasxos super mod για να κρατηθούν οι ισσοροπίες... μην ξεκινήσει καμία ανταρσία απο μέρους των Gruppo-isti...
αχαχαχαχα Κοιτα που συμφωνω με το κουλαδι.. Φυσικα δε συμφωνω στα περι μοντ-πασχου και λοιπων μλκιων.. Αυτο δεν προκειται να γινει εδω μεσα γιατι ειναι η θεση μας τετοια.. Κοινως ουτε εγω ουτε εσυ ουτε ο vasgti δεν πληρουμε τις προυποθεσεις και ευτυχως..
Μιας και καπως πρεπει να αντισταθμιστει αυτη η γαλλογερμανοστροφη του φορουμ προτεινω απ τη μια να γινει super mod ο skullone κι απ την αλλη να αποχωρησει η να φαει μπαν ο ratanplan.. -
O ratanplan είναι ο επόμενος στη σειρά για να γίνει mod.....
-
Ετσι οπως εχει παρει 'στροφη' στην ποιοτητα κι ο στελιος ισως.Αν και πιο πιθανο ειναι να γινεις εσυ...
-
-
Moderator drdino. Το πιο σύντομο ανέκδοτο ever.
-
Συρμα...
-
Σε καλό δρόμο είσαι.
-
Ποίος κυρ μοντ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ετσι οπως εχει παρει 'στροφη' στην ποιοτητα κι ο στελιος ισως.**Αν και πιο πιθανο ειναι να γινεις εσυ... **:whistlink:ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!( όχι τον πρόεδρο του Άρη,τα κανονικά).
Πάρτο πίσω αυτό γιατί αλλιώς...... -
Ποιο ρε Πυργιωτοπουλο;Το οτι θα γινεις μοντ συντομως;Αν μου πας κοντρα συνεχεια θα γινεις..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποίος κυρ μοντ;ο πάσχος γλύφει τον ντριριντίνο για να γίνει mod και η chaz δήλωσε ότι θα αποχωρήσει αν δεν φτιαχτεί το forum
-
Που που;Θελω ντοκουμεντο..
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Ποίος κυρ μοντ;
ο πάσχος γλύφει τον ντριριντίνο για να γίνει mod και η chaz δήλωσε ότι θα αποχωρήσει αν δεν φτιαχτεί το forum
Σοβαρά νέα......
Pub - σουβλατζίδικο [#24]