-
Ρε παιδια εχει βαλει κανεις οροφη στο αυτοκινητο του απο την Webasto?? Ειναι αρκετα στεγανη και προσεχτικη η τοποθετηση? Ποσο κοστιζει?? Τι εγγυηση εχει?? Μιλαμε παντα για μετα την αγορα του αυτοκινητου τοποθετηση... Ευχαριστω.
-
Ρε παιδια εχει βαλει κανεις οροφη στο αυτοκινητο του απο την Webasto?? Ειναι αρκετα στεγανη και προσεχτικη η τοποθετηση? Ποσο κοστιζει?? Τι εγγυηση εχει?? Μιλαμε παντα για μετα την αγορα του αυτοκινητου τοποθετηση... Ευχαριστω.
-
-
Λένε ότι είναι πολύ καλές.Εχουν εγγύηση σίγουρα (δεν ξέρω πόση) αλλά...
Εγώ πήρα το toledo με οροφή , και μου έδωσαν ένα χαρτί για το ΚΤΕΟ (μετά από χρόνια που θα περάσει) που γράφει τον αριθμό πλαισίου και ότι είναι από το εργοστάσιο της Seat..
Ψάξτο, ρώτησε μήπως και έχεις πρόβλημα μετά με το ΚΤΕΟ.. -
Φίλε μου σου συνιστώ να μη τρυπήσεις το αυτοκίνητο σου.
Θα χάσει τη στρεπτική του ακαμψία με αποτέλεσμα τριγμούς.
Δε συζητάω για την περίπτωση ατυχήματος. (μακριά από εδώ)
Σκέψου ότι για τις εργοστασιακές έχει γίνει ειδική μελέτη και
τα αυτοκίνητα έχουν ενισχυθεί σε άλλα σημεία.
Απλά μη το κάνεις. -
Κι εγω φοβαμαι ρε παιδια αλλα μιλνα για 3 χρονια εγγυηση. Η δουλεια που κανουν στο κεντρικο συνεργειο φαινεται πολυ καλη. Αυτο με την αντοχη του αυτοκινητου σε ατυχημα ειναι γεγονος. Αν δε λεβει κανεις υπ'οψη οτι σε 1 τετραγωνικο μερτο λαμαρινας μια οπη 1 τετραγωνικου εκατοστου μειωνμει την αντοχη κατα 50%. Ομως δεν υποτιθεται οτι οι ατελειες αυτου του τυπου εχουν προβλευθει??
-
Μην αγχώνεστε, η λαμαρίνα δεν είναι δομικό στοιχείο του αυτοκινήτου, είναι μόνο για επικάλυψη. Δε συμβάλλει στην αντοχή. Από τη στιγμή που δεν κόβονται κολώνες δεν υπάρχει πρόβλημα αντοχής ή στρεπτικής ακαμψίας.
-
Πολύ καλή εφαρμογή. Στο Golf II προσαρμόστηκε πριν χρόνια χωρίς προβλήματα μια από αυτές (ηλεκτρική). Θέλουν τακτικό καθάρισμα τα λάστιχα τους γιατί ακόμα και ένα πολύ μικρό φυλλαράκι μπορεί να οδηγήσει σε εισροή νερού.
Για αυτήν την περίπτωση ή στην περίπτωση που δεν την κλείσει ο οδηγός ερμητικά διαθέτει και συλλέκτη νερού με διόδους μέσα από τις εμπρός κολώνες που διώχνουν το νερό.
Ελλατώμα: ο περιορισμός του διαθέσιμου ύψους στο χώρο των επιβατών και αρκετή επέμβαση στα ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου (αν ο οδηγός επιθυμεί να κλείνει αυτόματα με την ενεργοποίηση του συναγερμού).
Η χειροκίνητη είναι σαφώς μικρότερη σε όγκο και δεν περιορίζει πολύ το ύψος.
Προσοχή να μην χαθούν τα χαρτιά της γιατί μετά δεν μπορεί να περάσει ΚΤΕΟ το αυτοκίνητο.Φιλικά
Γιάννης -
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί, κοιτάξτε
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2382Άν ξέρει κάποιος περισσότερα για τιμές θα βοηθούσε, οι ιστοσελίδες που αναφερονται δέν λένε πολλά.
Οροφη Webasto