-
Ο χρήστης APR έγραψε:
..........ειδες ποσο καραγκιοζακια εισαστε ολοι εσεις με τα ψευδονημα που γραφετε για λογαριασμο του συνδεσμου ......
ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ,-- [ΛΑΘΗ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑ] -- ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΙΝΑ._
-
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ... ΑΝΔΡΑ
το καλτσον σου , μην σκησεις μονο , εχει παγο εξω
-
OK, φτάνει αγαπητοί...
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
OK, φτάνει αγαπητοί...(Moderator nass)
κανα δυο σελιδες πριν ρωτησα ,με ευγενεια να μας πειτε ,τι εγινε με την συναντηση που ειχατε (οπως λετε) με το υπουργειο μεταφορων.
Μια σελιδα πριν ρωτησε και ο amaxopoulos .
υπαρχει καποια απαντηση?
η μονο να πετατε λασπη και να σπερνετε ψευδωνυμα ξερετε?
dimos (σκετο)
-
Αργησα λιγο, συγγνωμη, πολλη δουλεια +προετοιμασια για την Ελατεια=πηξιμο.
Την περασμενη Τεταρτη συναντηθηκα με το ΔΣ του ΣΟΑΑ και καναμε μια οντως δυσκολη συζητηση.
Οι εκπροσωποι μας με επεισαν σε δυο καιρια ζητηματα και δυστυχως δεν με επεισαν στο θεμα της ενημερωσης των μελων, δημοσιοτητας, της κοινονικοποιησης του σπορ και του ανοιγματος στον πολυ κοσμο.
Τα ζητηματα που ξεκαθαρισα μεσα μου ειναι:- Τα τρειλερ. Υπαρχει ενα τοσο πολυπλοκο, ηλιθιο και στενομυαλο νομικο πλαισιο, που κανει τα πραγματα να σκαλωνουν συνεχεια, παρα τις πολλες παρεμβασεις και τις λυσεις που προτεινονται. Καθε καινουργια προταση σκαλωνει σ ενα αρθρακι, και υποπτευομαι οτι αν τελικα λυθει, αυτο θα γινει με 'πατεντα'. Παντως, προσπαθεια γινεται, συστηματικη και εντονη.
- Οτι δουλεια δεν γινεται αν δεν δραστηριοποιηθει περισσοτερος κοσμος για να πλαισιωσει την διοικηση. Βεβαια αυτο εχει αμεση σχεση με το θεμα που ανεφερα παραπανω και δεν πειστηκα, ισως και με καποιες 'περιεργες' συμπεριφορες, νομιζω ομως οτι ειναι βασικη αιτια αδρανειας κι εσωστρεφειας.
Βεβαια συζητησαμε κι αλλα 'δυσκολα' θεματα, επι προσωπικου και οχι μονο, ομως , απο την μια η ενημερωση που ειχα κι απο την αλλη αυτα που ολοι διαβαζουμε στις εφημεριδες σχετικα με προβληματα που αντιμετωπιζουν κορυφαια στελεχη του σπορ, με αναγκαζουν να μην προχωρησω παρακατω, αφου κρινω οτι η περιοδος ειναι εξαιρετικα κρισιμη, η κατασταση απολυτα ρευστη , και η πιθανοτητα να γινουν λαθος χειρισμοι και να πληρωσουμε το μαρμαρο εμεις που δεν φταιμε τιποτα, πολυ μεγαλη.
Απλα, ελπιζω η κατηφορα που βρισκεται μπροστα σε καποιους να μην παρει μαζι μ αυτους και το αγαπημενο μας σπορ...
-
ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ , ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΜΕΝΟς ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ ........ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ... ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ SUB και δεν περιεχει τιποτα μεμπτο η σκεψη μου για παρτι σου ).
ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ Η ΙΔΙΑ , ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡΣ .
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ..? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΑΦΜ , ΕΚΑΝΑΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ .....
ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ , ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ .............ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ .....
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΑ , ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡΣ .........
ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ , ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ..
ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΚΡΗ , ΙΣΩΣ ΕΤΣΟΥΖΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ .ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ........Υ.Γ. ΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ , ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΤΑ , ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ .........
ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ , Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ , ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠ'ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. , ΠΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΤΕ .
-
Χρισταρα
αν συμφωνησω μαζι σου θα εχω βιαστει...αν διαφωνησω, παλι θα εχω βιαστει...
Το κουμπι στη δημοσιευση μου το εχει η τελευταια φραση:
Απλα, ελπιζω η κατηφορα που βρισκεται μπροστα σε καποιους να μην παρει μαζι μ αυτους και το αγαπημενο μας σπορ...
Σε ενα εχεις απολυτο δικηο. Οταν πουλησω το Sub μου και κρεμασω τα γαντια (δεν αργει ) θα ειμαι πιο απολυτος και ακαμπτος.
Τωρα περιμενω την Ελατεια οπως ο Σαρκοζι την Καρλα Μην ξεχνας οτι εχω να την χαιδεψω (την Καρλα μου- -) εδω κι 8 μηνες. -
Κάποιο καλό νέο σχετικά με το θέμα μας?
Οι αγώνες άρχισαν... και φως πουθενά!
Τις ίδιες μαμακίες και φέτος θα κάνουμε με τα τρέϊλερς?Speedy
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Κάποιο καλό νέο σχετικά με το θέμα μας?
Οι αγώνες άρχισαν... και φως πουθενά!
Τις ίδιες μαμακίες και φέτος θα κάνουμε με τα τρέϊλερς?Speedy
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΥΤ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ
Ποιοι ειναι αυτοι που πιστευουν οτι αυτη ειναι δουλεια του ΣΟΑΑ κι ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΘΕΑ?
Γιατι παντα τα βρωμικα πρεπει να τα τρωνε οι αγωνιζομενοι?
Καλες χιονιες!!!ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ!
.....Προσωπικά είμαι κατά της υπερβολής και της κ@λοπιλάλας που μας πιάνει κάθε φορά που γίνεται κάτι. Ειλικρινά όμως πες μου αν (όμοι γένετο) γινόταν ένα ατύχημα, και με την προβολή που θα έπαιρνε το θέμα, πόσες ευκαιρίες θα είχε ο ΣΟΑ να διεκδικήσει ένα [b]δίκαιο αίτημα των μελών του από την Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο?
[/b].......Φιλικά
Τάσος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΙΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (Σ.Ο.Α.Α.) ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο Μ....Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ 4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΑΓΩΝΕΣ (ΚΥΠΕΛ. ΑΣΦΑΛΤΟΥ) ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ ΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ. ......
Οι φίλοι των ΔΣ από ΣΟΑΑ & ΣΟΑΑΒΕ πού διαβάζουν αυτό το forum μήπως έχουν κάτι να μάς πούν ? Ξεκινάει η καινούρια χρονιά και το πρόβλημα παραμένει ως έχει.
Ας ελπισουμε λοιπον οτι το δικο μας ΔΣ αφυπνισθηκε,.....
ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να συνταξει ο ΣΟΑΑ μια επιστολη.
.......
......και μετα ξυπνησα!
dimosΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ! ΠΑΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΜΜΙΑ ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΑ Η ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΕΝΑ ΠΙΣΩΚΟΥΝΗΤΟ!
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΙΤΙΤΣΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ? Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΙΤΙΤΣΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ? Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥΗδη εχουν πεσει τα πρωτα!!
-
Για την πιτιτσα ισως μια λυση ηταν στην κορινθο και μετα να πατε απο παλια εθνικη,σιγουρα πιο απιθανο να πεσετε σε μπλοκο.
-
Ακουστε αλλο ενα κουλο! την Παρασκευη καθος κατεβενα στα Μεγαρα εσπασε το ημιαξονιο μου στην Αττικη οδο ευτηχος δεν ετρεχα!! ηρθε ο γερανος της Αττικης οδου με εβγαλε εκτος αυτης, ηρθαν κ οαδερφος μου με τα υπολοιπα παιδια αλαξαμε το γ@..ημιαξονιο και διαπιστοσαμε οτι ειχε σπασει κ το αμορτισερ πανω στο τοπ μαουντ. το αμαξι φυσικα δεν μπορουσε να μετα κινηθει οποτε καλεσαμε τη οδηκη βοηθεια!!!!! οταν ηρθε αντιμετοπισα το εξης προβλημα ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!! ενταξει το κανονισα μετα απο χιλια παρακαλια κ μαχη μεσω του ασφαλιστη μου και εφηγε το πραμα.
Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ,ΤΑ ΤΕΛΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.
Ολα αυτα σιγουρα ολους μας ενδιαφερουν ΚΤΕΟ,ΜΕΤΑΦΟΡΑ,ΤΡΕΙΛΕΡ,ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ,ΚΤΛ που αφορουν γενικα τα αγωνιστικα που μας κανουν με τη γραφιοκρατεια τους να μας νιωθουν ΑΛΗΤΕΣ+ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΙΤΕ ΟΔΗΚΟΣ τη κλεισουλα θα τη φαμε ειτε εισε πρωταθλητης ειτε εισαι πιο πισωΑΛΗΤΕΣ+ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ντροπη μας!! μα πιο πολυ σε αυτους που δε βρεισκουν λυση
-
Σαββατο απογευμα γυριζοντας απο αθηνα προς γιαννενα ρυμουλκοντας το αγωνιστικο με το ιχ μου, 20 χιλιομετρα πριν το αιγιο ειχα δυστηχως μια συναντηση με μπλοκο της αστυνομιας. Ενω εχω αδεια ελξης σφραγισμενη απο υπουργειο μεταφορων και το τρειλερ το εχω ασφαλισμενο μαζι με το ιχ που το τραβαω,εχω κανει δηλαδη ολες τις ενεργειες για να ειμαι κατα το δυνατον νομιμος αλλα οι μπατσοι δεν καταλαβαιναν τιποτα.
20 λεπτα με απειλουσαν οτι θα με στειλουν εισαγγελεα,οτι θα πληρωσω χιλιαδες ευρω προστιμο και οτι θα μου παρουν το διπλωμα!!(δεν αποκλειεται να ηταν οι ιδιοι που επιασαν τον ρουστεμη ,που μεχρι εκεινη την στιγμη τον εβριζα αλλα του δινω απολυτο δικιο αν επεσε σε τετοιους μαλακες).
Δεν καταλαβαιναν τιποτα,μου εβγαλαν την αδεια ελξης πλαστη γιατι απο τραγικη συμπτωση o υπαληλος του υπουργειου που σφραγισε την αδεια λεγοταν σταυροπουλος,οπως δηλαδη και ο πωλητης του τρειλερ!!!Δεν πιστευαν οτι το τρειλερ ειναι νομιμα ασφαλισμενο παρολο που κρατουσαν στα χερια τους το ασφαλιστηριο!!!Πραγματι ξεπερνουσα κατα 200 κιλα του επιτρεπομενου φορτιου ελξης,αλλα ηθελαν και αλλο διπλωμα!!Επισης το αγωνιστικο μου εχει και ασφαλεια-τελη κυκλοφοριας και κτεο!!
Με επρηξαν στην κυριολεξια.Μου ανεφεραν οτι μονο με εταιρειες μεταφορας αυτοκινητων μπορουμε να τα πηγαινοφερνουμε αλλα δεν θελουμε να πληρωνουμε μου ειπε συγκεκριμενα ο αστυνομος σαινης! Το πως γλυτωσα εισαγγελεα κ προστιμο ηταν πραγματικα θαυμα μιας και η κωλοφαρδια μου δεν εχει οριο.Η γιαγια του ενος μπατσου νοσηλευοταν στα γιαννενα στο νοσοκομειο που δουλευω!και αφου εδωσα υποσχεση για βοηθεια πηρα μετα απο μιση ωρα πισω τα χαρτια μαζι με τις τελευταιες απειλες!
Οτι και να πω ειναι λιγο μπρος στο τεραστιο αυτο προβλημα!!!Καποια στιγμη ολοι μας θαχουμε παρομοιες συναντησεις και αν δεν δοθει λυση τα πραγματα θα χειροτερεψουν. -
Μαλιστα...το πως γινεται τωρα απο τις απειλες τους να φτασουμε στο οτι η γιαγια ειναι στο νοσοκομειο και παρολο που μπορεις να βοηθησεις να συνεχισουν το υφακι αποδεικνυει περιτρανα το φασισμο, τον κομπλεξισμο, τον παραλογισμο και τα ολα σε -ισμο αυτης της ιστοριας που πραγματικα πρεπει να φτασει στα ευρωπαϊκα δικαστηρια (ή στον Αφτια ) γιατι αλλη λυση -οπως φαινεται- δεν υπαρχει.
Κατα τα αλλα οι ιδιοι ανθρωποι που σοφιζονται ολες αυτες τις θα μας βραβευσουν στο τελος της χρονιας στο δικο τους χωρο. Ομηροι μιας καταστασης που δεν μπορουμε να αποφυγουμε δυστυχως οντας ανοχυρωτοι απο καθε αποψη και ερμαια του καθε μ(π)αλα(σ)κα 'τιμωρου του εγκληματος'. Αισχος και παλι αισχος. Και η λυση δεν ειναι να σταματησει το motorsport σε μια ευρωπαικη χωρα αλλα να σφιξουν οι κωλοι γενικως και να εφαρμοστουν τα αυτονοητα καθως προκειται για μια αθλητικη δραστηριοτητα και οι εισαγγελεις εχουν αλλες δουλειες. Και αν δεν γινεται -λογω ανυπερβλητων νομικων κολληματων- να μετακινουνται τα αυτοκινητα με τρειλερ ας μερημνησει εστω προσωρινα η ΕΛΠΑ (η οποια -αν δεν κανω λαθος- ειναι μια εταιρια οδικης βοηθειας να μας μεταφερει αλλα πειτε μου πως θα πηγαινει στο ραντεβου με τη νταλικα πχ ενα E/12 με πινακιδες ΕΘΕΑ). Εγω θεωρω αξιοπρεπεστερο να σερνομαι δεξια με 90 παρα να πρεπει να γλυφω -ακουσον ακουσον- τον καθε σκατοχιτλερακο -που με το κεραταδικο ειναι μαγκας αλλα στο σπιτι του μη πω τι γινεται- για να κανω το αθλημα μου. Οι μοιρολατρισμοι πρεπει να εκλειψουν γιατι αυτα μας εχουνε φαει. Γι' αυτο ασχοληθειτε/ενισχυστε τον ΣΟΑΑ (φταιμε και εμεις για την οποια 'καταντια' του οσον αφορα τη δυναμη) και να καταλαβουμε ΟΛΟΙ οτι αυτο το θεμα ειναι η μονη προτεραιοτητα ολων. Ψαξτε και βρειτε αθλητικη δραστηριοτητα που εχει τετοια 'νομικη θολουρα'. Και επειδη στην (μπουρδ)ελλας ολα λυνονται στην TV ας τη χρησιμοποιησουμε που να παρει και να σηκωσει. Δεν θα μας δειξει κανεις;;; Δεν νομιζω μαγκες. Ολο και καποιος θα βρεθει. Εδω βλεπουμε αλλες και αλλες 'καταπατησεις' που φτανουν στο γυαλι και δια της κατακραυγης κατι κινειται. Αλλα μαλλον το προβλημα τελικα πηγαζει απο αλλου: Πολλοι απο εμας χεστηκαν γιατι εχουν τον τροπο -λεφτα/γνωριμιες- και δεν τους αγγιζουν αυτα. Και να φανε μια κληση το χρονο στον τους ανθοσυνθεσεις interflora. Ο μικρος αγωνιζομενος εχει το προβλημα. Αυτος ας κοψει το λαιμο του. Ελα που αν αυτος φυγει ομως εκει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Και αυτα γιατι ειναι τοσο τριμαλαξ ο ελληνας που τη βρισκει κιολας να λεει 'πλερωνω;;; Τα σκαω;;;' για να κανει το νομιμο.
Αυτα. Στανταρ θα βρεθει καποιος να μου την πει κιολας και αν απο ντροπη δεν το κανει θα το σκεφτει ή θα γελασει και θα πει 'κακομοιρουλη αφου δεν τα χεις τι ασχολεισαι;;;'. Αυτοι ειμαστε. Για την παρτη μας. Αλλα βεβαια. Εδω το 106 θα γινει Manta/MK2 (μη σου πω θα κρατησει πιο πολυ) και εμεις θα πρεπει να εχουμε motorhome -με τις προδιαγραφες εχουμε ψυχωση ως εθνος μετα την ΟΝΕ αλλα κατα τα αλλα στην ουσια μαιμουδοκωλο με φυκια- για να παμε στους αγωνες. Στον δικο μας μικροκοσμο που ετσι οπως ειναι τα πραγματα πρεπει να εχουμε το κεφαλι μας πιο χαμηλα οταν παμε σε αγωνα απο οταν (υποθετικα) μπαινουμε στα hotelια για να σπρωξουμε κανενα citytour απο τσεχια μερια...
Κ-Ρ-Ι-Μ-Α.ΥΓ: Πωπω τον περασα τον APR. και απο καθωσπρεπει καθηγητης εγινα γκαραζιερης -χωρις παρεξηγηση- Ισως ομως να μην εχω το δικαιωμα εγω γιατι η 'ασυλια' κατακταται με τα χρονια(πρεπει να παλιωσεις νεοπα, νεουδι, νεοκλη, neoset). Παρολο το σιχτηρι δεν το παραταμε το ατιμο το motorsport. Εκτος και αν μας βαλουν φυλακη οι εισαγγελεις της πρασινο/μπλε δεξιας που αποφυλακιζουν αβερτα-κουβερτα τωρα τελευταια. Ποια αποσυμφορηση των φυλακων βρε. Εμας θα βαλουν μεσα βασει νομων Sieg heil!!!
-
[quote='johanndelta']
ΥΓ: Πωπω τον περασα τον APR. και απο καθωσπρεπει καθηγητης εγινα γκαραζιερης -χωρις παρεξηγηση- quote]Πω πω , αν ηξερα οτι γινομαι τοσο υπερμετρος σαν εναν καθηγητη (φιλολογο?) οταν γραφω εδω μεσα , θα το εκοβα το σπορ - χωρις παρεξηγηση ετσι ?
Παρεπιπτοντως ...... Τωρα αρχισε η δημοτικη αστυνομια να μου τα κανει τετραγωνα , επειδη το τρειλερ δεν πληρωνει τελη κυκλοφοριας , αλλος μπελας
Αναγκαστικα θα πρεπει να βαζουμε ενα οχημα επανω , . -
Mεχρι και οι faux μπατσοι...φαντασου! Εχουμε ξεφυγει...
Δεν ειναι 'επαγγελματικο' το θεμα. Απλα εχεις τα πρωτεια στο κραξιμο εδω μεσα και οπως σιγα-σιγα βλεπω, σχεδον παντα -αχ αυτα τα γιδια στην περσινη Ροδο- εχεις δικιο...
Οι οδοκαθαριστες συμβασιουχοι και απληρωτοι, οι δημοτομπατσοι μονιμοι και ακουνητοι. Ποιοι ειναι πιο αναγκαιοι για την σωστη λειτουργια μιας πολης;;; Επινα ποτακι στο γκαζι και να εχω διπλα μου τον δημοτομπατσο με τη μεζουρα να μετραει τα τραπεζια με υφος 1000 καρδιναλιων. Η στολη και μονο με φυτιλιαζει. Ισα ρε John Rambo!
Οσο για το καθηγητηλικι, ε οχι να τους κανω τη χαρη να δουλευω σαν το σκυλι για μια συνταξη που δεν θα δω ποτε ή ακομα χειροτερα να γλυφω κατουρημενες μπλε-πρασινες ποδιες για το κωλοδημοσιο τους οπου θα ημουν του κλωτσου και του μπατσου απο τα παιδια που δυστυχως ξεσπουν στα σχολεια για ολα τα προβληματα (το εξης ενα, πως να τα φερεις βολτα) που αντιμετωπιζουν οι οικογενειες τους. Αφου βραζουμε στο ιδιο καζανι (οικονομικα) ολοι τουλαχιστον ο πιο ξεκουραστος θα εχει καλυτερη ποιοτητα ζωης.
YΓ: Θα γινει τιποτα με τα τΡΕϊλερ τελικα; Και επειδη επιστρεφοντας απο Πιτιτσα τα μπλοκα ηταν καμια 10αρια σε ολη τη διαδρομη αλλα δεν σταματαγαν κανενα,αν ειναι να κανετε τον κινεζο, καντε τον ολη τη χρονια και οχι μονο στους αγωνες. Ξερετε τα αγωνιστικα πρεπει να πηγαινουν και στα συνεργεια... -
Αφου δεν γινεται αλλιως,στειλτε ολοι απο ενα e-mail και πειτε τα..Εκτος και αν εχει αλλος καλυτερη λυση..
-
Αυτό το πράγμα πέρασε κανονικά τα ελληνικά σύνορα .κατά ποσό είναι ασφαλές και νόμιμο? Πως είναι δυνατών να μπαίνουν και να κυκλοφορούν στην Ελλάδα τέτοιες κατασκευές με αυτοκίνητα που έχουν ξένους αρ. κυκλοφορίας και να μη τους ενοχλεί κανείς. Και τα ελληνικά αυτοκίνητα με τρειλορ να είναι ακρος επικίνδυνα για την δημοσιά κυκλοφορία..........
Υ.Γ οι πινακίδες είναι Γιουγκοσλαβίας
-
Παίδες τη βρήκα τη λύση!!!!
Θα παρακαλέσω κάτι γείτονες Αλβανούς να μου ρυμουλκούν το αγωνιστικό ( με το αζημίωτο βέβαια) στους αγώνες!!! Πίστεύω οι 300άρες ντίζελ να έχουν την απαραίτητη ελκτική ικανότητα γιατί από πινακίδες δεν έχουμε πρόβλημα...Είναι μη ελληνικές αρα no problem!!!!!
Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων