-
Απο τα μεγαλα συν στα μικροτερα...
+Ταχυτητα του server, απλά πετάει...
+Αναβάθμιση του phpbb
+Αρκετά ωραίο header
+Πιο ωραία χρωματάκια και προσεγμένα cascade styles! Η διαφορά φαίνεται στο task manager:DΑπο τα μεγάλα μείον στα μικρά...
-Περίμενα να γίνει αλλαγή σε άλλη μηχανή Forum, το phpbb ενώ είναι ένα καλό και free σύστημα απλά στερείται πολλών βασικών πλέον λειτουργιών web2.0
Από πλευράς Τεχνικών Εκδόσεων δεν νομίζω να κολλούσα στα $100+ που ζητάνε κάποιες επώνυμες εταιρίες όπως Vbulletin, IPB κτλ...
-Η πρώτη εντύπωση σε ζαλίζει...για μερικά δευτερόλεπτα έψαχνα τί πέφτει που...τα μηνύματα, το προφίλ μου,η υπογραφή...από τη στιγμή που οι περισσότεροι δεν το θέλουν και εκφράζουν το ίδιο παράπονο...καλό θα ήταν να πάει το προφίλ στα δεξιά και το μήνυμα στα αριστερά...πρωτοποριακό και φρέσκο έτσι αλλά καθόλου εργονομικό!
-Αν και αυτό είναι το μεγαλύτερο μείον το βάζω στο τέλος
Ποιος ο λόγος του να ρίξετε το forum τόσες μέρες άσκοπα?
Κάντε απλά την ενημέρωση του phpbb και μετά το θέμα(style) το εφαρμόζεται όποτε θέλετε, έτσι και εμείς θα παρακολουθούσαμε το forum και εσείς θα κάνατε τη δουλειά σας...είχα την εντύπωση ότι δε θα ανέβει ποτέΑρχικά θα έβαζα ούτε ζέστη ούτε κρύο...αλλά εντάξει, αφου λειτουργεί πλέον είμαι υπερευχαριστημένος!
Καλορίζικο παίδες και καλές δημοσιεύσεις!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μπορεί να απενεργοποιηθεί το 'feature' της λογοκρισίαςπχ f**k
και όπως έγραψα σε άλλο τοπικ κάντε το λίγο ποιο άνετο
είναι στριμοκωλα τα πράγματαπαρενταλ αντβάιζορι. Εξπλίσιτ λύρικς
μπορείς να χρησιμοποιείς ελληνικές παραδοσιακές εκφράσεις οπως γαμήσι, μουνί, πούτσα, αρχίδι, ξεκωλιάρη και κουτέ. -
Οπως βλεπω δεν ειμαι ο μονος που πιστευει οτι δεν ειναι πλεον πρακτικο το φορουμ
Βασικα προτιμω τα αβαταρ απο τα αριστερα, και να ξεχωριζει καλυτερα το ποστ του ενα χρηστη με του αλλου -
Η φωτογραφία του κυρίου δεξιά με τα 50χρόνια δημοσιογραφίας, μπορεί να βγει γιατί την βλέπω και τρομάζω;
-
Επειδή είχα μέρες να μπω στο forum έτσι κι αλλιώς (προχθές προσπάθησα και είδα ότι δε λειτουργεί), πόσες μέρες ήταν off?
-
6-7;
-
Μία εβδομάδα ακριβώς.
-
δεν καταλαβαινω γιατι το phpbb να το κανουμε Vbulletin style!!!!
θα μπορουσε το χρωμα να αλλαξει με την παλια του δομη!
οπως και το header θα μπορουσε να αλλαξει και στο παλιο σχεδιο....anyway καλοριζικο.....
-
Δεν ξέρω αν άλλαξε τπτ από το απόγευμα, αλλά από αυτό το πισί βλέπω ένα φόρουμ ... χάρμα!
Και τα χρώματα καλύτερα, και η οθόνη (δεν είναι γουάιντ) γεμάτη και γενικά ... όλα καλά!Το γαλαζούλι δεν μου αρέσει μόνο, παίζει να έχουμε δυνατότητα επιλογής απόχρωσης φόντου;
-
2 μεγαλα αρνητικα
Πρωτον τα ονοματα αριστερα είναι μεγάλο λαθος. πιανω τον εαυτο μου να διαβαζω μυνηματα χωρις να προσεχω ποιος τα γραφει
Δευτερον δεν ξεχωριζεις που αρχιζει το ενα μυνημα και που τελειωνει το αλλοΚατα τα αλλα μου αρέσει αλλα αν δεν διορθωθουν τα παραπανω είναι κουραστικό
ΥΓ πολυ στριμωγμα ρε παιδι μου, το τραβαω απο δω το τραβαω απο κει αλλα δεν ξεχειλωνει
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
πιανω τον εαυτο μου να διαβαζω μυνηματα χωρις να προσεχω ποιος τα γραφειΕ καλά δε θα σε βάλουμε να γράψεις και τεστ μετά.
-
Λυπάμαι,
αλλά το νέο forum είναι 100% απαράδεκτο...
Είχατε κάτω την σελίδα 1 εβδομάδα για αυτό το αποτέλεσμα?
Δύσχρηστο, αντιασιθητικό και κουραστικό...
Δεν θα αναφερθώ καν στην μπάρα δεξιά με τις διαφημίσεις...
Σας παρακαλώ για την άμεση αλλαγή εμφάνισης του forum, έγινε πραγματικά βήμα προς τα πίσω... -
Καλοριζικο, καλοταξιδο....
Αλλα...
Αν και ειναι πολυ καλυτερο και πολυ ποιο λειτουργικο απο το παλιο, χανει σε θεματα εργονομιας....
Τα αβαταρ δεξια ειναι σκετος πονοκεφαλος.
Και για καποιο λογο με αγχωνει!
Πολυ καλη
η προσθικη της αναφορας στους μοδιστρους
η λιστα φιλων/εχθρων
η υποστιριξη flash....
Αλλα με κουραζει:( -
Καλησπέρα.
Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.....τουλάχιστον εμφανισιακά είναι επιεικώς απαράδεκτο....
-
Καλησπέρα σε όλους και με γεια μας το νέο look, μετά από μια εβδομάδα στέρησης!
Το συνήθισα (σχεδόν), διαβάζοντας τα σχόλια για την νέα εμφάνιση.
Είναι πολύ πιο γρήγορο, με ξένισε ελαφρώς το 'ταλασί', μοιάζει με όλα τα άλλα forums, αλλά δεν πειράζει, και τα άβαταρς θα τα συνηθίσω δεξιά, αν δεν μπορούν να μεταφερθούν αριστερά.
Προτείνω τα bannerάκια να μεταφερθούν στην κορυφή, κάπως έτσιώστε να αυξηθεί ο διαθέσιμος χώρος των μηνυμάτων.
Καλή 'νέα' αρχή!
-
... ειμαι σιγουρος οτι καποιοι προσπαθησαν πολυ αλλα ,,,
-
avatar και στοιχεια χρηστη στα δεξια !!!! ... Παγκοσμια πατεντα ... ακομα και οι αγγλοι τα εχουν αριστερα
-
η μιση οθονη αδεια ( δεν μου εχει ξανασυμβει σε κανενα φορουμ που επισκευτομαι
-
quick reply ?
-
ti ειναι η ¨'ομαδα' ? ειναι αυτοι πο λεμε buddies ?
-
proteiμω τα ποστ σε λευκο - γκρι φοντο
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- προσθηκη συνημμενου
-
-
Πρωτον, δεν βρισκω το λογο υπαρξης των ενοχλητικων παραθυρων δεξια.
Δευτερον, γιατι συρικνωθικε το φορουμ μπηκε στο πλυντιριο? Το λευκο πλαισιο (κενο οπως θες πεστο)δεξια για ποιο λογο υπαρχει? Για λευκωμα?
Τριτον, σε οποιο φορουμ κ αν εχω μπει ελληνικο η διεθνες (ανεξαριτου θεματος)δεν εχω ποτε μου συναντησει τον υπογραφοντα στα δεξια μου κανει εντελως αναποδα , σαν να οδηγαω στην αγγλια με αριστεροτιμονο!!! -
παιδια ημαρτον!μια εβδομαδα στερηση για αυτο το αποτελεσμα?ολα αναποδα και δυσαναγνωστα.μας εχουν βγει τα ματια λεμε.καντε κατι εστω για την μιση λευκη οθονη.μου λειπει το παλιο
-
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
καντε κατι εστω για την μιση λευκη οθονη.μου λειπει το παλιο+1
Βαλτε ενα tetris
-
Έστω random καλλονές.
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις