-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Επίσης είναι ενοχλητικό και το Re:[τιτλος τοπικ] στην αρχή του κάθε ποστ.Αυτό υπήρχει πάντα, απλώς ήταν τόσο μικροσκοπικό, και με τέτοιο χρώμα που δεν το πρόσεχε κανείς. Και μπορείς να το αλλάξεις κι όλας...
-
Εκ πρώτης όψεως, χειρότερο μου φαίνεται.
Βέβαια, ισως χρειάζεται απλά εξοικείωση παίδες!
-
Ολος ο κόσμος κάνει στροφή προς την αριστερά, εμείς κλασικά ανάποδοι.
Εύγε σε όλους που μόχθησαν και συνεχίζουν να μοχθούν για να μπαίνουμε εδώ και να γράφουμε τις μαλακίες μας.
Πρόταση: ας μετακομίσουν οι διαφημίσεις στο επάνω μέρος, ελευθερώνοντας έτσι χώρο για τα emoticons. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι χρήστες πρέπει να κάνουν scroll down για να βρουν την 'υποβολή' και να κάνουν κλικ επάνω της. Χώρια το γεγονός του άχρηστου χώρου στα δεξιά της οθόνης.
Edit: η πρώτη μου επαφή με τη νέα μορφή του forum θα μπορούσε να παρομοιαστεί με αυτό:
-
Ποιος ο λογος να υπαρχει το κουμπι 'αναφορα της δημοσιευσης' σε δικια μας δημοσιευση ?
-
Αυτοκριτική? Κρίση αυτογνωσίας? Δαταραχή προσωπικότητας?
-
Αντε εφυγε εκεινο το μουντο και πεθαμενατζιδικο ροζε........πολυ καλλιτερο το καινουργιο ...........................με γειες
-
Δεν μπορω να το συνηθισω ακομη....
Ωραιο φαινεται παντως...
Καλοριζικοοοοοοο!
-
Καλορίζικο,αν και πολύ μπέρδεμα πέφτει.
Μάλλον μέχρι να το συνηθήσουμε είναι.
Μένει και πολύς χώρος δεξιά και έχω ανοίξει το ιστορικό αριστερά για να κεντράρω κάπως το forum,
γιατί μου φαίνεται σαν να γέρνει. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φαίνεται πολύ στριμωγμένο,και ατακτως ερριμένο.Ασε που μοιάζει και αναποδο,με τα άβαταρ απο τη λάθος πλευρα.αυτό το φορουμ είναι για Άγγλους.
ακούς εκεί δεξιά τα avatar1.λίγο στριμωγμένο
2. δεν καταλαβαίνω εύκολα ποιο μήνυμα ανήκει σε ποιον χρήστη
3.δεξιά τα avatar?αυτά προς το παρόν
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φαίνεται πολύ στριμωγμένο,και ατακτως ερριμένο.Ασε που μοιάζει και αναποδο,με τα άβαταρ απο τη λάθος πλευρα.+1 αλλάξτε το style
-
Με γεια... Παρατηρήσεις όταν συνηθίσουμε τη νέα μορφή...
-
και γαμώ είναι
+οι διαφημίσεις έφυγαν με ένα κλικ (firefox rulez )
+το χρωματάκι τα σπάει,αλλά θα μου λείψει το ροζ...
+όλα τακτοποιημένα κ το ίδιο μέγεθος
+το μεγάλο banner
+ο νέος server...ως τώρα
+τα avatar στα δεξιά-quick reply ΤΩΡΑ
-η στοίχιση στα αριστερά... έλεος!! η μισή οθόνη είναι άσπρη -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπα μπα τι βλέπω;νέο φόρουμ! Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Σαββας is back ... χαίρομαι που σας ξαναβλέπω!
-
Για μένα είναι πολύ ωραίο....
Οι τεχνικοί έκαναν καλή δουλειά....
ΜΠΡΑΒΟ......
Βλέπω όμως δεν είναι γενικής αποδοχής.......
Αν δεν σας αρέσει να μην ΓΡΑΦΕΤΑΙ.........(έτσι απλά....)Ήρεμα, Θόδωρα. Όλες οι απόψεις, σε κάτι καινούργιο, είναι καλές [kouk]
-
Με γειά το μαγαζί!
Σαν βελτιωμένο 'airliners.gr' είναι. Δεν το συζητάμε οτι είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Αν πιάσει και όλο το πλάτος της οθόνης θα είναι gg!Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπα μπα τι βλέπω;νέο φόρουμ! Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Σαββας is back ... χαίρομαι που σας ξαναβλέπω!
γουέλκαμ μπακ πατρίδα!
Μου έλειψες!
-
Στο 'χωριό' μου υπάπχει μία ρήση που λέει 'όταν κάτι πετυχημένο δουλεύει, γιατί να το αλλάξεις' ??
Είμαι στο 53% (μέχρι στιγμής) δυστηχώς. Το 4Troxoi forum ήταν κατά την γνώμη μου μακράν το πιό ευανάγνωστο και ευχάριστο. Τώρα είναι σαν.....να μπήκε στο πλύσιμο με άλλα χρώματα σε υψηλή θερμοκρασία -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Με γειά το μαγαζί!
Σαν βελτιωμένο 'airliners.gr' είναι. Δεν το συζητάμε οτι είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Αν πιάσει και όλο το πλάτος της οθόνης θα είναι gg!Ακριβώς αυτό, μοιάζει πολύ στο airliners, αλλά δεν είναι τόσο εύχρηστο. Ως τώρα έχω δυσκολευτεί αρχικά πάντως....
-
Καλορίζικο το νέο φορουμ.
Κάποια πράγματα δε μου κάθονται καλά αλλα πιστεύω ειναι θέμα συνήθειας κυρίως.
-
Ρε παιδια δεν ξερω. Πολυ μπερδεμενο ειναι. Απ'οτι φαινεται στους περισσοτερους δεν αρεσει.
Τεσπα. Εμενα δεν με πτοει αυτο. Ανανεομενο ή μη,καλυτερο ή χειροτερο το ιδιο μου κανει. Η πυρινη γλωσσα του red_army7 θα συνεχισει να καυτηριαζει με μοναδικο τροπο τα τεκταινόμενα .
-
να δοκιμάσω να αλλάξω το e-mail μου ή θα μου μπλοκάρει ο λογαριασμός;
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις