-
Telika oi ellinikoi agones anoigoun episima me to asfaltino sprint stin korinthia?
-
Ο χρήστης MIMIKA έγραψε:
Telika oi ellinikoi agones anoigoun episima me to asfaltino sprint stin korinthia?ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΟ
-
Ο χρήστης MIMIKA έγραψε:
Telika oi ellinikoi agones anoigoun episima me to asfaltino sprint stin korinthia?ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
-
ΕΕΕ ΑΝΤΕ ΝΤΕ , ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ........... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ...... neron ( αντε και το 2009 θα σε βρει με ενα focus wrc εσενα , και τον αλλο , με ενα 207 s2000 για πιστα ) φιλια στην θεια .... Ορτανσια
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΕΕ ΑΝΤΕ ΝΤΕ , ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ........... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ...... neron ( αντε και το 2009 θα σε βρει με ενα focus wrc εσενα , και τον αλλο , με ενα 207 s2000 για πιστα ) φιλια στην θεια .... Ορτανσια
η θεια ορτανσια δεν καταλαβε..
για ποιες ανακοινωσεις μιλας?? -
Αυτα τα γιδια εδω , που κανουν και καλεσματα για χαπενιγκ με αγωνιστικα αυτοκινητα , για να βαλουν φυλακη , οσους εχουν απομεινει σ'αυτο το καταραμενο αθλημα , κοιμοντε ακομα ? η τα εχουν παρατησει , κι εφυγαν ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αυτα τα **γιδια **εδω , που κανουν και καλεσματα για χαπενιγκ με αγωνιστικα αυτοκινητα , για να βαλουν φυλακη , οσους εχουν απομεινει σ'αυτο το καταραμενο αθλημα , κοιμοντε ακομα ? η τα εχουν παρατησει , κι εφυγαν ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ? ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΑΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΟΑΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ .
ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ
ΣΟΑΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. ** (ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ)
**
ΣΟΑΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ Ο.Ε. (ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)**ΣΟΑΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑ Α.Ε.ΤΕ.ΒΕ. **(ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 20 ΕΤΩΝ)
ΣΟΑΑ-ΕΛΠΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑ)
ΣΟΑΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε (Α ΝΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΙ)
ΣΟΑΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ε.Ε. (ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ ΣΟΥ)
**ΣΟΑΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ **(ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ)
ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΥ (ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥ)
-
Μια η λασπη ειναι βαρια ,μια το χιονι ειναι βαρυ ....., ασχολησου αγορακι μου με την ζωγραφικη ,που εχεις και ταλεντο , μην το κουραζεις αφου σε ζαλιζει
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μια η λασπη ειναι βαρια ,μια το χιονι ειναι βαρυ ....., ασχολησου αγορακι μου με την ζωγραφικη ,που εχεις και ταλεντο , μην το κουραζεις αφου σε ζαλιζειΠΙΝΕΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!
-
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... 3&Itemid=2
-
για δείτε και αυτό............ενδιαφέρον........
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... le&sid=614
-
Κλαινε.....γιατι κλαινε?
-
Καλα ....τι σας εφταιξε το site οπως ηταν , και το καταντησατε σ'αυτο το χαλι ?
οτι πρεπει για να το κοψουμε , ηδη εχω στραβωθει σε πεντε λεπτα που το χαζευω
-
Καλα, αυτος ειναι Γερος. Εγω το νιατο γιατι να στραβωθω μαζι του?
-
φταιει που αλλαξε το χρωμα ?
φταιει που αλλαξε το σχημα ?
δεν ξερω τι φταιει παντως κουραζεσαι πολυ ευκολα....
ισως φταιει οτι φοραω γυαλια.....υ.γ. καντε μια δοκιμη εαν γινεται με ενα χρωμα πιο απαλο για τα ματια...
-
Ευτυχως που εχουμε αυτο εδω το ποστ , και διαβαζουμε τις ανακοινωσεις και τις αποψεις του συνδεσμου τακτικα , θα νομιζε κανεις οτι δεν υπαρχει συνδεσμος
...
Ελεος κυριοι του Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΝΟΗΤΗ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ , τουλαχιστον σε τετοιες στιγμες ...., λιγη υπευθηνοτητα κανεις εκει μεσα ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ευτυχως που εχουμε αυτο εδω το ποστ , και διαβαζουμε τις ανακοινωσεις και τις αποψεις του συνδεσμου τακτικα , θα νομιζε κανεις οτι δεν υπαρχει συνδεσμος...
Ελεος κυριοι του Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΝΟΗΤΗ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ , τουλαχιστον σε τετοιες στιγμες ...., λιγη υπευθηνοτητα κανεις εκει μεσα ?
κατι πετιεται ...... χασμουριτο ακουστηκε ....... καποιος τεντοθηκε .........ελα ...... μιλησε
Μπραβοοοοο ρε , ειδατε , καποια στιγμη ολα να τα περιμενει κανεις , Ελληνες αθανατοι συνδικαλιστες και μη .....
-
Δυστυχως , επαληθευομαι τακτικα .......
Αρε δυστυχε συνδεσμε που εχεις καταληξει ........
-
Ζητειται ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ για την συντηρηση της ιστοσελιδας του συνδεσμου!
Οποιος εχει ορεξη να ασχοληθει τον περιμενουμε Μιχαλακοπουλου 123 Δευτερα και Τεταρτη βραδυ! -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ζητειται ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ για την συντηρηση της ιστοσελιδας του συνδεσμου!
Οποιος εχει ορεξη να ασχοληθει τον περιμενουμε Μιχαλακοπουλου 123 Δευτερα και Τεταρτη βραδυ!Μην σπρωχνεστε παρακαλω
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ