-
Που διαφωνούμε δεν καταλαβαίνω!
-
πουθενα, μλκιες λεμε να περναει η ωρα
γιατι πρεπει να διαφωνουμε καπου; αφου μια χαρα τα βρισκουμε
σοβαρα, οταν σχολιαζω κατι που γραφει καποιος δεν σημανει οτι διαφωνω κιολας, νομιζω αυτο για ολους ισχυει -
Ο.Κ.
όλα κομπλέ και η Οκσάνα περιμένει. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Αφού οι Αλβανοί έχουν χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας και οι Σκοπιανοί την δική τους, σας βάζω και εγώ τον χάρτη της Μεγάλης Ελλάδας......
ε μα τι; ο αλλος ο χαρτης ουτε την κυπρο δεν ειχε με ροζουλι
Εεεεχμμ.....εεε.... Να ρωτήσω κάτι;;; Εντάξει ρε skye, εσυ χαβαλέ κάνεις, αλλα ποιά Κύπρο;; Τη ΡΟΔΟ δεν τη θέλουμε;;;;; Ποιος τον έβγαλε αυτό το χάρτη; Μαζέφτε τον...!!
για διάβασε λίγο για την Ιστορία της Ρόδου και μετά μίλα......
http://el.wikipedia.org/wiki/Ρόδος -
Όπως λένε και στα μέρη μου, χατήρι με τον έναν , χατήρι με τον άλλον , 5 παιδιά έκανε , με τον άντρα της κανένα.
-
Ο γείτονας εδώ δίπλα,ο εκ Ζακύνθου Χρυσόστομος τα έχωσε χθες στον Άνθιμο για το συλλαλητήριο που διοργανώνει.
Είπε ότι είναι δείγμα φανατισμού και ότι μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα,όπως δεν είχαν και τα συλλαλητήρια για τις ταυτότητες. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
.... για διάβασε λίγο για την Ιστορία της Ρόδου και μετά μίλα......
http://el.wikipedia.org/wiki/ΡόδοςΚαλά, ΄ντάξ.....
-
Συμφωνω. Φαινεται οτι παντα ετσι το παιζουμε σκληροι αλλα στο τελος βαζουμε την ουρα στα σκελια. Και ναι η Κυπρος εχει πολυ πιο επιτηδειους πολιτικους. Και το ψευδοκρατος το εχουν φτυσει αν δεν αλλαξει πολιτικη και την Τουρκια για την ενταξη στην ΕΕ. Και δεν ακουμε τους Τουρκους να θυμωνουν και να βλαστημανε και να στελνουν τα αεροπλανα να κανουν παραβιαση πανω απο την Λευκωσια κτλ. Και υποτιθεται οτι ειναι η υπερδυναμη με το μεγαλο στρατο και του 60 εκατομυρια νοματαιους κτλ κτλ..
Απο την αλλη μερια εμεις κανουμε ενα ετσι και αμεσως μας εχουν τις παραβιασεις μεχρι την Λαρισα και μετα μας κανουν να φαινομαστε γελιοι.
Ισως να ειμαστε ολοι ενωμενοι και ποτε νικημενοι για το Euro αλλα οχι για πολλα αλλα που με το συμπαθειο μετρανε 100 φορες πιο πολυ.
Νικος
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
http://el.wikipedia.org/wiki/ΡόδοςΔηλαδη τι να γινει τωρα να φωναξουμε τους Ιταλους και τους Τουρκους και να τους δωσουμε την Ροδο και γιατι οχι και τα υπολοιπα Δωδεκανησα πισω; Ισως πρεπει να κοιταξουμε και την Μακεδονια και την Θεσσαλια μεχρι το 1912 ηταν Τουρκικες για 300 και χρονια. Πρεπει να τους τα δωσουμε πισω;
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
http://el.wikipedia.org/wiki/ΡόδοςΔηλαδη τι να γινει τωρα να φωναξουμε τους Ιταλους και τους Τουρκους και να τους δωσουμε την Ροδο και γιατι οχι και τα υπολοιπα Δωδεκανησα πισω; Ισως πρεπει να κοιταξουμε και την Μακεδονια και την Θεσσαλια μεχρι το 1912 ηταν Τουρκικες για 300 και χρονια. Πρεπει να τους τα δωσουμε πισω;
Νικος
Καλή ιδέα, να ξαλαφρώσουμε και λίγο ...Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
Πάντως έχετε μπλέξει τα μπούτια σας, άλλα εννοεί ο ένας, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος...
Γιααα βρείτε τα γιατί η πατρίς κινδυνεύει και πρέπει να είμαστε μονιασμένοι
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Νικος
Ο χάρτης που δημοσίευσε ο Θοδωρής(toyotaman) είναι από τη συνθήκη των Σεβρών η οποία είχε γίνει το 1920(10 Αυγούστου).Τότε η Ρόδος δεν ήταν έδαφος της Ελλάδας γι'αυτό και στο συγκεκριμένο χάρτη είναι με άλλο χρώμα.
Αυτό σου είπε,αλλά προφανώς δεν το κατάλαβες. -
Δεν κόβουμε την κουβέντα για την Ρόδο γιατί οι καιροί είναι πονηροί, λέω εγώ;
Κατά την περίοδο της μακεδονικής κυριαρχίας οι Ροδίτες συμμάχησαν με τους Μακεδόνες.
Κρίμα εν όψει καλοκαιριού να την χάσουμε κι αυτήν στα παζάρια.
-
ειναι ψεμα αυτη η συμμαχια...
-
Να κι ένα καλό νέο
-
Λοιπον εχουμε και λεμε:
- Η σκοπιανη γη ειναι Μακεδονική γη
- Οι Σκοπιανοι ανθρωποι ειναι Σλάβοι
Οι Σκοπιανοι θελουν η γη τουν να ονομαζεται Μακεδονια όπως στους αρχαιους χρόνους.
Ε! λοιπόν γιατί τοση φασαρια ......
Ας μετακομίσουν πιο πανω με τους αλλους σλάβους και ας αφησουν την Μακεδονικη Γη στην Μακεδονία ......
Τι τσακωνονται και φωναζουν φωναζουν ......
Αντε να ερχονται και να την βλέπουν και που και που να δουν τι ωραια Μακεδονικη γη που θα την φτιάξουμε
-
στειλτε βρε την αεροπορια να τα κανουν ολα επιπεδα στα σκοπια και μετα να συζητησουμε και το ονομα και το επιθετο...
-
Εγώ για το θέμα Σκοπίων θα αναφέρω απλά δυο περιστατικά που έζησα σε Λάρισα και Θεσ/νίκη
ΛΑΡΙΣΑ 2003
Είμαι σε γεύμα και ομιλώ με περιχαρη βιοτέχνη της Λάρισας που μου κοκορεύεται ότι εδώ και 1 χρόνο έχει βιομηχανία στα Σκόπια πάει πάνω Τρίτη και γυρνάει Παρασκευή και τους έχεις να του κάνουν πίπ@ςΣΑΛΟΝΙΚΑ 2004
Στο διπλανό τραπέζι κάθονται τρεις 40άρες μπουμπούδες σαν αυτές που παίζουν στους ΑΜΑΝ μιλάμε για μεγάλο show... και σε κάποια φάση χτυπάει τηλέφωνο ο Μήτσος άντρας της μίας ο οποίος θα πέρναγε Γευγελή (αν το λέω σωστά) και θα γύρναγε το βραδάκι και του έκαναν οι μπουμπούδες παραγγελείες σε τσιγάρα κλπ και στο τέλος του λέει
' Μήτσο μην ξεχάσεις να βάλεις και βενζίνη!!!'
IMO Δυστυχώς τώρα το πουλάκι πέταξε!!!!
-
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Νικος
Ο χάρτης που δημοσίευσε ο Θοδωρής(toyotaman) είναι από τη συνθήκη των Σεβρών η οποία είχε γίνει το 1920(10 Αυγούστου).Τότε η Ρόδος δεν ήταν έδαφος της Ελλάδας γι'αυτό και στο συγκεκριμένο χάρτη είναι με άλλο χρώμα.
Αυτό σου είπε,αλλά προφανώς δεν το κατάλαβες.Σωστός......
-
ετσι γενικα,
Οταν ημουν μικρος αγαπημενο παιδικο παιχνιδι μου ηταν η βιοχλαπατσα.Για οσους δεν θυμουνται η δεν την προλαβαν,επροκειτο για ενα νερουλο χυλο σε χτυπητα χρωματα ,κατι αναμεσα σε ζελε και μυξα.
Ειχα τετοιο κολλημα που ειχα μαζεψει ολες τις γευσεις,εχμ χρωματα.Επαιζα με ωρες με την αγαπημενη μου βιοχλαπατσα.
Καταλαβαινετε λοιπον την εκπληξη μου τοσα χρονια μετα να ανακαλυπτω την ιδια βιοχλαπατσα μεσα στα κεφαλια των συνανθρωπων/συμφορυμιτων/συμφοιτητων/συμπολιτων μου!!!
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας