-
Είναι πιο περίπλοκο, μπορεί να μπει ένα κομμάτι σε swap αλλά επειδή είναι KAI ΣΤΟ CACHE το χρησιμοποιεί από το cache χωρίς να διαβάζει το δίσκο. Πάντως δεν κρατάει 500ΜΒ cache και μετά να χρησιμοποιεί το swap στο δίσκο από την εποχή των windows 98 (τα 95 έκαναν τέτοια πράγματα).
Αν ο δίσκος δουλεύει συνέχεια κάποιο πρόγραμμα δουλεύει, πχ το avast φτιάχνει μια βάση δεδομένων (VRDB) και ξεσκίζει το δίσκο.
-
Δεν δουλεύει ο δίσκος χωρίς λόγο, όχι συνέχεια τουλάχιστον. Απλώς το σύστημα σέρνεται μετά από κάποια χρήση.
Θέλω πχ να κατεβάσω με υψηλή ταχύτητα 5 GB, η μνήμη μπουκώνει μετά από 1-2 ώρες και έπειτα για να αποσυμπιέσω τα ίδια αρχεία καταλαβαίνω ότι το σύστημα αγκομαχεί.
Όταν βάλω την επιπλέον μνήμη θα σας πω τις εντυπώσεις μου. -
Κατεβασα μεσω bitComet το πρωτο dvd της σειρας/ ταινειας 'Band of Brothers' αλλα ενω εχει ηχο δεν εχει εικονα. Μου βγαζει κατι περιεργα πολλυχρωμα σχηματα που αλλαζουν διαρκως. Τα εχω παρει γιατι το κατεβαζα 3 μερες.
Υπαρχει γιατρειά; -
Εγκατάστησε codecs. Πχ αυτά (τη standard έκδοση):
http://www.codecguide.com/download_kl.htm -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέλω πχ να κατεβάσω με υψηλή ταχύτητα 5 GB, η μνήμη μπουκώνει μετά από 1-2 ώρες και έπειτα για να αποσυμπιέσω τα ίδια αρχεία καταλαβαίνω ότι το σύστημα αγκομαχεί.Κι εμένα το κάνει αυτό, με μεγάλα rar αρχεία σέρνεται. Αν δεις διαφορά με τη μνήμη μη ξεχάσεις να το γράψεις.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κατεβασα μεσω bitComet το πρωτο dvd της σειρας/ ταινειας 'Band of Brothers' αλλα ενω εχει ηχο δεν εχει εικονα. Μου βγαζει κατι περιεργα πολλυχρωμα σχηματα που αλλαζουν διαρκως. Τα εχω παρει γιατι το κατεβαζα 3 μερες.
Υπαρχει γιατρειά;τιμωρία που δε τ'αγόρασες
δοκίμασε codecs
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Υπαρχει γιατρειά;Δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα πισιά ( ) , αλλά από τη στιγμή που μου πρότειναν το VLC media player σώθηκα, διότι απλά παίζει τα πάντα !!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγκατάστησε codecs. Πχ αυτά (τη standard έκδοση):
http://www.codecguide.com/download_kl.htmΣας ευχαριστω και τους δυο (manosk-dmitspan) αλλααααααααααα εχμ εχμ γκουχ γκουχ
δεν καταλαβαινω τί πρεπει να κανω. Μου βγαζει πολλα πραγματα στην πρωτη σελιδα και τα εχω χασει λιγο
και παλι γκουχ γκουχ..... -
Πάτα εδώ, κατέβασε το αρχείο και τρέξε το για να εγκατασταθεί.
Κάνε και μια επανεκκίνηση του συστήματος μετά καλού-κακού. -
Megane98hp
κλικ! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάτα εδώ, κατέβασε το αρχείο και τρέξε το για να εγκατασταθεί.
Κάνε και μια επανεκκίνηση του συστήματος μετά καλού-κακού.Σ ευχαριστω Μανο αλλα... ειμαι πολυ ασχετος...
Εντεξει το προγραμματακι το ετρεξε. Τωρε πρεπει να ξανανεβασω το εργο ή πρεπει να του κανω αλλη ρυθμηση;
-
Δεν παίζει τώρα εικόνα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν παίζει τώρα εικόνα;Ο-Χ-Ι
Μου λεει οτι 'καποιοι απαραιτητοι βιντεο κωδικοι δεν εχουν εισαχθει ή οτι εχουν ληξει πραγμα που μπορε να φταιει για το οτι δεν εχω εικονα.'
-
Κατέβασε αυτό εγκατέστησέ το και δοκίμασε να ανοίξεις το αρχείο μέσα από εκεί
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κατέβασε αυτό εγκατέστησέ το και δοκίμασε να ανοίξεις το αρχείο μέσα από εκείΔεν 'φορτωνει' τιποτα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σε ένα PC (XP) έχω καταργήσει εντελώς το swap (μηδέν, δεν υπάρχει) και δουλεύει μια χαρά με 1GB. Τρέχει ff, azureus (που ξοδεύει απίστευτη μνήμη), και μερικά άλλα προγράμματα ΑΝΕΤΑ. Σε άλλα PC αυτό δημιουργεί προβλήματα, πχ το photoshop αρνείται να ξεκινήσει χωρίς swap και επίσης τα vista δεν γουστάρουν μηδενικό swap file.
εχω χp με 2 γιγα μνημη, πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο το swap ;
-
Αυτό το μάθατε φαντάζομαι, έ;
-
Ο χρήστης GTSi έγραψε:
Σε ένα PC (XP) έχω καταργήσει εντελώς το swap (μηδέν, δεν υπάρχει) και δουλεύει μια χαρά με 1GB. Τρέχει ff, azureus (που ξοδεύει απίστευτη μνήμη), και μερικά άλλα προγράμματα ΑΝΕΤΑ. Σε άλλα PC αυτό δημιουργεί προβλήματα, πχ το photoshop αρνείται να ξεκινήσει χωρίς swap και επίσης τα vista δεν γουστάρουν μηδενικό swap file.
εχω χp με 2 γιγα μνημη, πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο το swap ;
Πατάς Ιδιότητες στον 'Υπολογιστή μου' και μετά στους Προχωρημένους (ξανά και ξανά). Βάζεις 'χωρίς εικονική μνήμη' σε όλους τους δίσκους.
Να ξέρεις ότι στο μηχάνημα που το έχω βάλει, το χρησιμοποιώ μόνο για τόρεντς, θα έχεις προβλήματα αν τρέχεις και άλλα προγράμματα.
-
Ζητείται γνώμη τεχνικού
Η ADSL στο σπίτι δουλεύει, που και που κόβεται αλλά ξανασυνδέεται αμέσως.
Δεν έχω τηλέφωνο, ΝΕΚΡΟ. Στο netmod δεν ανάβει τίποτε εκτός από τη τροφοδοσία. Δοκίμασα και εφεδρικό (από δίπλα, δουλεύει) τα ίδια. Κάρφωσα κατευθείαν τη γραμμή, χωρίς splitter, τα ίδια. Είναι στο κέντρο το πρόβλημα ή ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥ. -
και ξαφνικα παθανε κατι τα καλωδια?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]